Cap limpede

Rubrica de Sfântu’-Așteaptă

  Ursula von der Leyen, prezentată ca fiind cel mai slab ministru din guvernul german, a fost numită președinte al […]

 

Ursula von der Leyen, prezentată ca fiind cel mai slab ministru din guvernul german, a fost numită președinte al Comisiei Europene, CE. Numirea va confirma din nou, dacă mai era nevoie, diferența între creștinism și neo-marxism: în creștinism a murit unul pentru toți, iar la neomarxiști mor toți pentru două: în speță, pentru Merkel și Ursula.

Ursula von der Leyen are în planuri să reducă din cheltuielile cu birocrația CE. Lumea îi dorește succes: spre exemplu, specialiștii ei ar putea analiza dacă o coafură „permanent” făcută la microunde nu e mai ieftină decât una făcută la salonul de frumusețe.

În rest, expansiunea Germaniei va continua. Ce e mică, roză și blochează trei locuri de parcare? Evident, o mașină parcată ca la școala de șoferi de Angela Merkel.

Mircea Geoană a fost numit Secretar general adjunct al NATO. De-acum încolo, va fi mult mai simplu să înceapă Al Treilea Război Mondial.

Andrei Pleşu a primit din mîna așa-numitului ministru al Culturii și Identității Naționale, Breaz, un „Premiu Național pentru Literatură”. De-acu, Breazu ar putea să premieze și grupul „haștag resist” – copiii de suflet ai lu’ Grupul de Dialog Social, cei care ar putea publica o culegere cu amenzile luate de la jandarmi.

Leo de la Strehaia a fost arestat de poliție pentru înșelăciune. Momentan, manelistul a decis ca noul său nume de artist să devină Leo de la Bulău.

Curtea Constituțională a României (CCR) a invalidat propunerea lui Klaus Iohannis privind interzicerea amnistiei și a grațierii pentru corupți. Concomitent, Organizația Națiunilor Unite a mai dat o veste proastă: conform măsurătorilor, creierii încinși de la Președinția României au ajuns printre principalele surse de încălzire globală.

Întrebările lui Klaus Iohannis către CCR fuseseră formulate după „ample consultări” cu „specialiștii” de la un ONG „haștag rezist” ce are obiceiul să umble în chiloți prin metrou: la dorința lui Iohannis, chiloții purtați de „haștag rezist” au fost mereu albi: dacă ar fi fost verzi, ar fi semănat cu vreo notă de plată în dolari către Trump.

Marina americană a doborât o dronă iraniană. Casa Albă nu a precizat dacă a fost folosit un lansator de rachete sau o praștie.

Un american din Maryland a reușit performanța să spargă 18 mașini în 24 de ore. Ca să aibă viteză, el a folosit pentru drumurile între parcări un avion furat.

Un funcționar NATO a publicat din eroare un raport care includea locația și numărul focoaselor nucleare ale NATO în Europa. Potrivit Raportului, în România există un singur focos nuclear și acela e băgat sub patul președintelui Iohannis: fiind românesc, focosul e încărcat cu fasole. Ca și Iohannis, de altfel.

„Butonul roșu” pentru activarea focosului se află într-una din poșetele doamnei Carmen. La închiderea ediției, SRI încă verifica poșeta roză din Turcia.

                                                                                                                       Traian Horia

1 Comment

  1. rabi

    Foarte tare,mai ales cu focoasa nucleara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *