Cap limpede

 Rubrica de Sfântu’-Așteaptă 

  Secretarul general al PSD Mihai Fifor l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Suleiman și pe Viorica Dăncilă cu Ștefan […]

 

Secretarul general al PSD Mihai Fifor l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Suleiman și pe Viorica Dăncilă cu Ștefan cel Mare. De asemenea, el a explicat că Suleiman avea capul plat pentru a avea Ștefan cel Mare unde să-și așeze halba de bere.

Cazul Caracal ajunge la Consiliul Suprem de Apărare a Țării. E pentru prima oară când carul cu proști ajunge într-o anume locație înaintea orașului.

Un cetățean francez s-a electrocutat, în gara din orașul Aiud, după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Francezul nu a știut probabil că de la intrarea în Romînia e bine să porți pe cap un izolator electric.

STS nu a reușit să identifice locația unde se afla o fată răpită după ce aceasta a telefonat de trei ori la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Probabil, pentru „specialiștii” STS, ar trebui ca Guvernul să instituie Numărul Triplu pentru Apeluri de Urgență: 112, 112 respectiv 112.

Dan Barna a declarat că Iohannis este reprezentantul clasei politice care a alungat patru milioane de români peste granițe. Barna, care nu știe să înoate, să fugă de căței sau să sară garduri, a  rămas în țară.

Cum denumești o poză cu Barna, o bere desfăcută și Soros? Portret de familie.

Comisia Europeană a notificat România privitor la gazele fluorurate cu efect de seră. Specialiștii susțin că problema a pornit încă din mandatul guvernului Dacian Cioloș, când toate bășinile de la Bruxelles erau folosite de București ca strat de ozon.

România are de încasat cca 470 milioane de dolari de la un stat străin și va depune toate eforturile de recuperare a banilor. În prima fază, specialiștii din Guvernul Dăncilă vor munci ca să afle cum se pronunță corect numele datornicului: Iran sau Irak? După un pahar sau tri, și-amintesc de datorii.

                                                                                                                       Traian Horia

1 Comment

  1. Augusta

    “După un pahar sau tri, și-amintesc de datorii.”
    E o greseala gramaticala aici. Tri vine de la trei si se scrie si se pronunta exact cum se scrie: trii. Si rimeaza mai bine cu datorii.

    După un pahar sau trii, și-amintesc de datorii.

    Am vazut ca multi oameni “mananca” i-urile. Nu inteleg de ce, atata timp cat ele se aud in pronuntie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *