Cap limpede

Rubrica de Sfântu’-Așteaptă

  Fostul ministru al Justiției, Toader, vrea să dea în judecată site-ul Colonelesei Dogioiu, care a scris că ar fi […]

 

Fostul ministru al Justiției, Toader, vrea să dea în judecată site-ul Colonelesei Dogioiu, care a scris că ar fi eliberat  el 19.000 de infractori din pușcării. Nu-i rea ideea, dar poate că ar trebui ca Toader s-o ierte uneori pe miss „fake news” a site-urilor sorosiste românești: uneori, Coloneleasa aude greșit ce-i dictează Coldea la telefon. Are și ea o vârstă.

Procurorul #rezist Popescu, de la un Parchet cu proști din Oltenia a fost suspendat până la finalizarea anchetei crimelor din localitate. Ceea ce nici nu-i așa de fericit pentru Popescu, având în vedere că DIICOT Central va finaliza cercetările peste aproximativ 20 de ani.

Un deținut a ajuns la Urgența spitalului un cui bătut în cap. În fața doctorilor, el a susținut că urma un tratament de acupunctură.

Mai mulți spărgători de români au fost arestați la Paris. După cum se știe, intrarea României în Occident s-a făcut și prin tavanul magazinelor.

Un tânăr a fost bătut într-o discotecă, mușcat de câinele unui polițist și răsturnat cu tot cu mașina Salvării în drum spre spital. Care spital, desigur, era închis fiindcă erau medicii în grevă.

Un medic nutriționist a propus o terapie revoluționară cu râme. Râmele vor fi consumate de trei ori pe zi, dar numai după ce sunt ciugulite de găini. Și perpelite la grătar.

A fost demis ministru al Învățământului din guvernul Dăncilă, care era alintată Ecaterina  Abramburica. Astfel, Dacian Cioloș are deja ministru de rezervă în caz că va mai cere „poporul” un guvern „haștag”.

                                                                                                                          Traian Horia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *