Cap limpede

Rubrica de Sfântu’-Așteaptă

  Președintele nord-american Donald Trump a făcut istorie și a pășit pentru prima oară pe teritoriu nord-coreean. Din fericire, fără […]

 

Președintele nord-american Donald Trump a făcut istorie și a pășit pentru prima oară pe teritoriu nord-coreean. Din fericire, fără tancuri.

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă în timp ce tremura din tot corpul la o ceremonie oficială. Apropiați de-ai ei au dezvăluit că, de fapt, Merkel se antrena să danseze tango cu Donald Trump.

La scurt timp după criza de tremurături, oficiali germani au anunțat că „Angela Merkel e bine”. Vestea e în general ciudată pentru numeroșii critici ai cancelarului: se știe, cu cât e Merkel mai bine, cu atât e mai rău pentru UE.

E de verificat dacă nu cumva al Treilea Reich german nu a început după niște tremurături ale lui Hitler.

Presa mioritică descrie cum încurajează Klaus Iohannis artiștii din lumea vie a țării: consilierii pe artă ai Președinției, de exemplu, sugerează că datorită implicării lui Klaus, chiar și vacile din România își vor putea atârna lucrările într-un muuuuuuuu… zeu.

Locul lui Jean Claude Juncker la șefia Comisiei Europene ar putea fi luat de olandezul Frans Timmermans. Astfel, din pivniță de vinuri, Comisia se va transforma în stație de autobuz Bruxelles-București.

Timmermans o să păstreze în birou sticlele de vin care i-au mai rămas de la Juncker și va aduce niște tablouri: un portret Soros, un portret Picasso, iar pentru propriul portret, o oglindă.

Guvernul vrea să taie 23 hectare de pădure pe Semenic pentru o stațiune de ski. Unii localnici susțin că, în realitate, Klaus Iohannis va efectua o vizită în zonă, iar SPP a primit ordin să croiască o potecă.

Nu se mai aude nimic de „ancheta-maraton” de la Craiova, unde procuroarea „resist” Pițurcă a brutalizat un copil. Un motiv oficial ar fi că, datorită temperaturilor ridicate,  elicopterul cu anchetatori care trebuia să zboare la Craiova încă e folosit de Parchetul General ca ventilator.

Căpitanul german al unei nave care „salva” migranți în Mediterană a fost arestat după ce a încercat să lovească o șalupă într-un port italian. La anchetă, căpitanul a declarat că voia să ciocnească ouă cu grănicerii după ce i s-a spus că va intra în Italia la Paștele cailor.

                                                                                                                       Traian Horia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *