Cap limpede

Rusia și „agresiunile” ei

  Așa cum spun unii „specialiști în strategii conflictuale”, dar și unii care consideră corupția minusculă de la noi în […]

 

Așa cum spun unii „specialiști în strategii conflictuale”, dar și unii care consideră corupția minusculă de la noi în comparație cu aia babană de la ei (a lor este bună, a noastră, deși incomparabil mai mică, este mai periculoasă decât comunismul și crează premisele agresiunii rusești în acesta zonă a Terrei), Butoiul de pulbere al Balcanilor s-a mutat cu totul în Bazinul Mării Negre, punând în mare pericol securitatea României și a Europei în ansamblu.

Așa să fie oare? Dacă analizăm puțin situația, le dăm dreptate strategilor americani și profesioniștilor de la noi, care au surprins foarte bine modul în care se derulează evenimentele. Rusia este din ce în ce mai agresivă, în primul rând cu partenerii noștri strategici-americanii, dar și cu noi și cu alte state europene. Rușii au fost primii care și-au manifestat nu numai intențiile, ci și acțiunile agresive. Doar ei și-au instalat baze militare în vecinătatea granițelor SUA, au dus efective și tehnică de luptă în Mexic, în Canada, inclusiv un scut antirachetă și sisteme de rachete Patriot, au amplasat portavioanele lor în Pacific și în Atlantic, în vecinătatea apelor teritoriale ale Unchiului Sam, au derulat numeroase manevre în aceste zone și au organizat o serie de provocări care vizau obiectivele lui militare.

Nu înțelegem de ce și-au elaborat un plan prin care obiective din România au devenit ținte prioritare pentru ei, că doar la Deveselu nu avem amplasată decât o fabrică de făcut mături, cazmale și lopeți, total inofensivă! La Kogălniceanu nu avem nicio bază militară americană, ca și în alte zone din țara, americanii au adus doar avioane utilitare pentru eliminarea țânțarilor, cei drept foarte mulți în Deltă Dunării, iar rachetele de pe ele transporta numai insecticide, ierbicide și alte substanțe necesare lucrărilor agricole.

Este adevărat că, spre deosebire de Cehia și Ungaria, care nu au fost de acord cu amplasarea fabricii de unelte agricole la ei, noi am acceptat imediat și fără nicio condiție, ne-a fost frică de situația în care americanii se razgandeasc și nu mai primeasc miliardele noastre de dolari în schimbul livrării de fier vechi, iar rușii ăștia nu înțeleg că nu am importat armament și tehnică de luptă de la partenerii noștri strategici, ci doar tehnică veche care la ei s-a dat la casat și care nu reprezintă niciun pericol pentru nimeni.

Ce-or face serviciile de informații rusești, dacă încă n-au aflat că noi o să mergem în Rai pentru că nu  batem pe nimeni și chiar dacă am vrea să o facem, nu avem cu ce! Pe deasupra, nu au aflat că noi nu mai suntem un stat independent, ci sub ocupație străină, o colonie americano-bruxelleză, în care soldații lor nu se supun jurisdicției statului român, ci propriei jurisdicții, ei decid ce legi să se aplice la noi și cum să ne organizăm și să ne trăim viață, care trebuie să fie cât mai scurtă, altfel trebuie să treacă la raționalizarea cantității de aer respirat, să se poată diminua considerabil poluarea.

Ce mai vor de la noi rușii? Nu știu că noi, de-a lungul istoriei doar am dat, fără să primim nimic în schimb? Când lor, când austriecilor, când turcilor, iar acum americanilor, nemților, olandezilor, francazilor, și din nou austriecilor și nu numai! Să ne lase cu agresiunile astea ale lor și să nu ne mai amenințe că vin călăre pe corupția de la noi cu avioanele, rachetele, tancurile și tunurile, ca să-i priveze pe „partenerii” noștri americani și pe europenii din UE de posibilitatea de a luă cu japca tot ceea ce doresc de la noi!  Rușii vor să-și însușească ei  ceea ce pot lua gratis partenerii noștri strategici, fără să plătească nimic?

În loc de concluzie, le adresez celor la care m-am referit la începutul articolului, chemarea: Opriți agresiunea rusească și corupția complice, pe care rușii vor veni ca Baba Cloanța Cotoroanța pe mătura, vor trage preșul de sub picioarele „fraților” noștri de peste ocean și vor lua felia de tort de la gura lor!!!

                                                                                                      General Dumitru ILIESCU

PS: Da, știu, sunt sigur kaghebist, nu trebuie să îmi mai spuneți și voi, cei care aveți în mână fițuica dată de propagandă, în care scrie clar că cine e român și patriot musai este și kaghebist!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *