Atitudini

S-a suspendat (și) Constituția?!

  Profitând de această „furtună mondială”, cu rol de a ne îngheţa raţiunea şi sentimentele, autorităţile noastre centrale ne-au arătat […]

 

Profitând de această „furtună mondială”, cu rol de a ne îngheţa raţiunea şi sentimentele, autorităţile noastre centrale ne-au arătat încă o dată, în graba marilor globaliști de a reseta lumea, că nu au capacitatea de a înţelege, chiar și cu prețul „întoarcerii ţării pe dos”, că nu au dreptul să ne guverneze, emiţând acte juridice, în afara literei și spiritului celor 156 de articole constituţionale!

Ca atare, în replică la pandemia tăcerii, spaimei și anarhiei din ţară, aflăm de la domnul conf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, de la Universitatea de Medicină din Tg.Mureș, că orwelliana „stare de urgenţă” de acum, bazată pe Ordonanţe Militare, este generată de niște conducători care se hazardează să emită acte juridice în afara prevederilor Constituţiei: „Ordonanța Militară este un act de implementare a legii, dar aflat în afara cadrului constituțional din România“!

Cu alte cuvinte, asistând la un atac asupra siguranței naţionale, suntem cobaii profitării Guvernului (0rdonanţele Militare, instituite prin OUG, au fost emise de o autoritate nemilitară, M.A.I., care nu a acționat legal), de neatenția unui Parlament care, având drept de a reglementa prin lege organică „starea de urgență” (art. 73,3 din Constituție), a fost substituit în mod nepermis în atribuțiile sale!

Ce consecinţe va avea, oare, această uzurpare? Nu cumva o criză economică, generalizată, mult mai devastatoare decât atât de mediatizată criză sanitară actuală?

                                                                                                  Prof. Costel NEACŞU     

1 Comment

  1. Sic semper tyrannis

    Stim de un timp deja ca asta se doreste: recesiune mondiala cum a “scapat-o” Mike Pompeo : “This is not about retribution. This matter is going forward – we are in a live exercise here to get this right.””) avand ca scopuri finale: disparitia persoanelor care au nevoie de sisteme sociale (vom fi sclavi atat cat vom putea munci), disparitia banilor si a drepturilor fundamentale, dictatura medicala (noi cobai pentru otravirile viitoare si testare de medicamente si vaccinuri), control absolut prin crearea unor sisteme de urmarire si eventual posibilitatea de imbolnavire/moarte a persoanelor indezirabile si lista continua mult mai mult decat putem noi cunoaste vreodata.
    Pentru cine are ochi sa vada si urechi sa asculte:
    https://www.youtube.com/watch?v=gMTZu6_TjU8&feature=youtu.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *