Colimator

S-a testat cu primarul Iohannis: Acum e musai ca marile orașe din fostul imperiu austro-ungar să fie conduse de primari alogeni

  După candidatul khazar Dominic Samuel Fritz cu cetățenie germană de la Timișoara, la Cluj candidează bucătarul khazar Paul Siserman […]

 

După candidatul khazar Dominic Samuel Fritz cu cetățenie germană de la Timișoara, la Cluj candidează bucătarul khazar Paul Siserman

MECI SPECTACULOS LA PRIMĂRIA CLUJ: BUCĂTARUL HELLRIDER CARE VREA SĂ-L FACĂ SUSHI PE BOC

„Nu am nevoie de un terapeut. Când mă lupt cu mine, merg cu motocicleta, fac dragoste și beau Jack-Daniels”. Doar un gînd pe Facebook, dar ar putea fi al fel de bine un slogan electoral al unui candidat atipic, care se va bate la primăria Cluj din partea partidului ALDE: un maestru bucătar, motociclist rău, cu barbă de hipster, plin de tatuaje și fost combatant la MasterChef de la Pro TV. Nici că se putea ceva mai anti-Boc de atît.

ALDE l-a lansat azi în cursa electorală pentru primăria Cluj pe unul dintre cei mai celebri maeștri bucătari din România, Paul Siserman, director Regional al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și director la Chef Ronin Sushi Cluj-Napoca. Dincolo de lupta cu peștele și crevetele, Siserman e unul dintre luptătorii îndîrjiți pentru salvarea industriei HORECA din ghearele pandemiei, sau ale guvernului Orban, nefiind clar care produce mai multe pagube. În iunie, Siserman a organizat la Cluj un miting de protest față de măsurile guvernamentale în domeniu, constatînd cam cu amărăciune că solidaritatea în turism e la fel de „solidă” precum cea a jucătorilor din naționala de fotbal, adică nulă.

Optimist, el consemna, totuși, pe Facebook:
„Eu încă cred si mai sper ca „eroii” din spatele tastaturii mai pot dovedi faptul ca pot susține o clauza și real.
Cred ca: împreună și doar împreună putem realiza ceva.
Cred ca: mai devreme sau mai târziu orgoliile și delăsarea vor face loc hotărârii și cooperării.
Cred cu tărie ca: cei care au fost astăzi absenți în Cluj și în tara au fost pentru faptul ca nu am reușit EU sa FAC, în asa fel ca informatia sa ajungă la toți.
Cred ca: restaurantele, sălile de evenimente vor fi deschise curand pentru a nu lasa 200-300.000 de oameni șomeri.
Cred în condiții normale de munca pentru angajat și în respectul reciproc angajat/angajator.
Multumesc tuturor celor care ați decis sa susțineți aceasta acțiune și ați fost prezenți.
Chapeau.”

Două luni mai tîrziu, lucrurile se prezintă și mai rău în turism.
Acum cîteva zile, i-a ajuns cuțitul la os:

„46% din salariul meu îl ia statul.
46% din ce muncesc, pentru a plăti polițiști, popi, asistați sociali care nu plătesc taxe și impozite.
Polițiști care împreună cu popii le facilitează evenimentele unor asistați sociali milionari, in urma acțiunilor întreprinse împotriva noastră, acelor care plătim ca ei sa fie în siguranță.
Ex: furturi, jafuri, trafic de persoane, cămătărie, înșelăciuni, taxe de protecție…. Etc.
Fata de 21 de ani decedata (Cluj-Napoca) înmormântată în prezenta a trei rude 4/05/2020)
Cap de clan interlop 3 zile de priveghi cu peste o mie de persoane prezente, protejați de polițiști care le mai împart și măști de protecție.
Cu jandarmi la întrare și stâlpi cu cordon ca la intrare în cluburi.
Evenimente private peste 50 de persoane interzise, dar la interlopi și politicieni asta nu contează… Mai mult, acele măști gratuite, promise de către guvern pentru persoane care nu își permit, cred ca au început sa fie împărțite la acești asistați sociali.” scria Siserman pe Facebook.

Ultima soluție: să ia primăria de la Boc și să aplice el însuși măsuri de sprijinire a restaurantelor și hotelurilor.
Se anunță un meci interesant la Cluj: micul Napoleon de la primărie contra bucătarul Hellrider. Cine va sfîrși sub formă de sushi? (B.T.I.)

Sursa: inPolitics.ro

Notă: Supratitlurile aparțin redacției „Justițiarul”.
Citiți și Timișoara, un punct al planului de secesiune: Primarul Nicolae Robu va fi înlocuit cu Dominic Samuel Fritz, un activist progresist cu cetățenie germană

3 Comments

 1. gheorghe

  Ce i-au facut “popii”?
  Siserman aduce a talmudist… o fi priceput la gatit si desigur vrea sa-si faca treaba care-i aduce multumire, dar mesajul e rautacios, tip USR.
  … satanist si auto-mutilatu’ asta…

  • Adrian Grigoriu

   Doamne, ajută!

   Doresc din tot sufletul să am un dialog cu dvs dar nu mi-am dat seama care este numele dvs: X, Y sau Z? Așadar, pentru a evita orice acuzatie de lipsa d politețe, vă rog să mă informați complet c are dintre cele trei inițiale sunt nem si acre prenume după care vă voi adresa un nr. de intrebari.

 2. gigimutu

  da-o in plm,

  acu si bucatarii vor sa ajunga primari?

  Doamne, rau am ajuns!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.