Internet

S-a țicnit Papa Francisc, a devenit mason și propagator al globalizării sau sunt doar dezinformări și manipulări în mediul virtual?

    Circulă pe Internet mai multe declarații năucitoare care, cică, i-ar aparține  Papei Francisc. Culmea este că site-urile, care […]

 

 

Circulă pe Internet mai multe declarații năucitoare care, cică, i-ar aparține  Papei Francisc. Culmea este că site-urile, care le publică, apar și dispar cu rapiditate. Iată declarațiile:

 

„Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

 

„Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!”

 

„Catolicismul este acum o «religie modernă și rezonabilă», care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renunțăm la intoleranță. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și este în continuă schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragoste și caritate chiar și ateul îl recunoaște pe Dumnezeu și își salvează sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

 

„Dumnezeu se schimbă și evoluează ca și noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când răspândim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra și o recunoaștem. Biblia este o carte sfântă foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt învechite.Unii le arată ca intolerante și critice. Este timpul să vedem aceste versete ca ulterioare interpolări, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit în Scriptură. În conformitate cu noua noastră interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei să nu i se închidă ușile, ele sunt deschise pentru toți oamenii! ”

 

Site-urile care publică aceste declarații, răsturnând întreaga dogmă creștină, trimit la un site italian, care trimite la un site în limba franceză, iar acesta trimite, la rândul său, la un site care își cere scuze că nu mai are aceste declarații. Chiar dacă par o intoxicare, cert este că planurile respective se potrivesc cu ideile globalizatoare ale masoneriei și cu ecumenismul promovat de „frații” cu șorțulețe!

 

Iată cele trei situri aiciaici și aici.

 

 

2 Comments

  1. bogdan

    Citatul e fals. Dar ideea e conforma cu planul. Si voi acum. Cum sa se ticneasca Papa ? Pai el e iezuit. Astia sunt MAMA MASONERIEI, ei au facut-o. Evident ca asta e planul: religie unica, dumnezeu amorf, pregatire pentru Blue Beam.

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *