Puncte de vedere

S.U.A., jos „mâna” de pe România! (XV)

                                    Muzica lui […]

 

                                  Muzica lui Antihrist

Consider muzica americană ca fiind un WC sonor. Ne-a distrus (dezgolit) de emoţii”. (Gheorghe Zamfir, artist de renume mondial).

Omul „întors pe dos”, al erei lui Antihrist, nu este rezultatul unui proces spontan, ci a fost minuţios regizat de psihologi grupaţi, în scop ocult, în diferite institute de cercetare psiho-comportamentală. De exemplu, în cazul formaţiei de pop-rock The Beatles, „regizorii de la Tavistock Institute şi-au dat seama că fabricarea unei noi culturi muzicale („iluminate”), a cărei ţintă să fie în special tineretul, va reuşi să fure din inimile oamenilor înclinarea firească spre liniştire, necesară meditaţiei, tot aşa cum umorul de proastă calitate al Cinematografiei va înlocui din minţi pornirea spre seriozitate cu superficialitatea. Rezultatul acestui experiment satanic, premergător decadenţei în masă, a inaugurat apariţia pe scena istoriei a omului răzvrătit, nonconformist, cu un orizont de înţelegere limitat de orgoliul autosuficienţei, incapabil să mai perceapă realitatea din cauza consumului de alcool şi stupefiante! Rătăcirea lui, sub efectul sonor al fracturării liniilor melodice şi textelor clasice, a făcut posibilă infuzarea generaţiei tinere cu iluzia că este superioară şi autoare, prin „revoluţia hippie”, a unor majore schimbări sociale (în S.U.A. şi în lume) care proclamă „dezinhibarea” totală de „prejudecăţi” – a se vedea sexul colectiv de la concertul Woodstock – şi „noua modă” a blugilor rupţi şi murdari, a pletelor lungi şi soioase, a impertinenţei şi abolirii legilor consacrate… În această rockerizare asurzitoare, în care toţi vor să vorbească şi nimeni să nu asculte, drogaţii electronic ai noii generaţii nu mai discern faptul că sunt victimele satanizării prin muzica promovată de idolii WASP, KISS, AC/DC, LED ZEPPELIN, JOHN TODD etc. În a lor falsă exuberanţă, a căderii de fapt într-o sclavie care provoacă atâta suferinţă celor dragi, ei rămân imuni la evlavia cu care înaintaşii îL iubeau pe Dumnezeu şi, în descătuşarea instinctelor, „trăiesc ca şi morţi” într-o lume în care proslăvesc cu inconştienţă orgolioasă întoarcerea lui Satan

                                            Epilog

Trump (candidat la Preşedinţia S.U.A. – n.a.)… Îşi iubeşte ţara şi poporul (…) Este un candidat antiglobalist, dar nu va câştiga alegerile, deoarece se împotrivesc… persoane din familia Rockfeller, dar şi din familia Rothschild, care DOMINĂ PE CONTINENTE (subl. a.)… Şi se află DEASUPRA TUTUROR LUCRIRILOR DE CARE VORBIM ASTĂZI” (Van Damme, actor celebru).

Dacă paşii românilor sunt tot mai indecişi, iar feţele lor tot mai încruntate, aceasta se datorează şi poverii prea grele pe care S.U.A., extrem de interesate să ne scape de comunism şi să ne înrobească în globalism, au pus-o pe umerii gârboviţi ai unor oameni cuminţi, binevoitori, care nu şi-au imaginat niciodată că apăsătoarei asupriri a Colosului de la Răsărit îi va succede o şi mai cruntă desconsiderare venită peste noi de la Apus! Nu ne-am fi închipuit aşadar că, întinzându-ne mâna cu încredere peste Ocean, vom ajunge atât de rapid să retrăim coşmarul de a fi din nou trataţi ca vasali şi dezumanizaţi prin deznaţionalizare, descreştinare, alungare, furt, ponegrire… Nu credeam să mai vedem fel şi fel de „emisari”, de această dată de la Washington, care descind la Bucureşti ca să ne anuleze votul, să facă presiuni ca să ne corupă conducătorii şi, apoi, să îi sacrifice încercând să ne convingă că aceştia sunt singurii (!?) vinovaţi de dezastrul ţării! Nu, nu credeam că în numele propagandei americane, românii vor ajunge iar în situaţia ca, spălându-ni-se ideologic creierele, să fim siliţi să învăţăm ABC-ul a ceea ce trebuie să gândim, să vorbim şi să facem… Şi nici nu aş fi crezut că, atât de repede, ni se va impune un fel de vieţuire bazat pe o învăţătură antibisericească, antihristică, într-un stat capturat în care nu mai este loc pentru români şi într-o ţară ai cărei locuitori sunt „modelaţi” psihologic să îi aleagă la vot pe minoritari… Ne-au prins însă zilele amare ale demo(n)craţiei, rezervate venirii profeţitului Antihrist, când iudele euro-atlantice cer din nou răstignirea lui Hristos şi vor să ridice împărăţia terestră a alienării… Dar noi să nu ne temem, nici în zile de mare prigoană, căci cu noi este Dumnezeu! Sus inima, români!

SFÂRŞIT

Prof. Costel NEACȘU

1 Comment

 1. Florin

  Vă recomand cartea Ecumenismul Fară Mască – Arhim. Haralambie Vasilopoulos. “Veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi”.
  Cartea poate fi citită aici : Ecumenismul Fara Masca – Scribd

  Din cuprins :
  – Ecumenismul antihristic (papal, protestant, sionist)
  – Fărămiţarea şi surparea statelor creştine
  – Planul ecumenismului coincide cu cel al sionismului
  – Tineretul, tinerii hippy
  – Ortodocşii în capcană
  – Plăsmuiesc Mahomedanismul; inventează comunismul; creează hitlerismul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *