Pamflet

Să ne deveselim americănește cu rușii

  Tava(riști) Volodea, văd că e a doua oară când ameninți Românica cu bombardica. Sper ca de data asta să […]

 

Tava(riști) Volodea, văd că e a doua oară când ameninți Românica cu bombardica. Sper ca de data asta să te ții de cuvânt, nu de alta, dar o să începi să pari papagal.

Să începem cu începutul: Vezi dacă începi bombardeaua, începe te rog cu Mamaia, Vama Veche, cartierele Dorobanți, Centrul Vechi, cluburile de manele, satele și cartierele țiganizate, sediile multinaționalelor și corporațiilor care-i fură zi și noapte pe proștii de români și mai ales sediile oengeurilor păstorite de Soros. Ca să nu dai greș la oengeuri, bombardează-le pe 99% dintre ele, că atâtea are Soros în țărișoara asta.

Cât despre Deveselu, fii cu milă, că e un sat plin de olteni amărâți și proști, prostiți ca la carte de ai noștri politicieni cum că vin investitorii americani să le dea de lucru la producția de scuturi pe hectar.
Bașca fătucile lor năroade care așteaptă degeaba să vină gia-ii sau mărinșii americani să le ia odată din țară, cu sau fără cununie.

Însă nu renunța cu totul la Oltenia, dragă Volodea.
La mică distanță de Deveselu, pentru tine fiind rus, distanța e chiar foarte mică, este o localitate, Strehaia îi zice. Dacă o bombardezi pe aia, milioane de români îți vor fi recunoscători, și o jigodie de pe la noi, Capatos îl cheamă, n-o să-și mai facă emisiunea. Iarăși te felicităm pentru gest!

Moi daragoi Putin, spune și tu acum, dacă tot vei face o faptă bună la Strehaia, n-ar fi păcat să te oprești aici? Mai ales că tu ești grandios și șmecher în scenarii, că joci șah, vorba aia, nu remi, șeptic și popa prostu’ ca ai noștri politicieni!
D-aia zic, continuă să bombardezi vilele și proprietățile românilor bogați, că și aici e ca-n Rusia la tine, niciunul nu s-a îmbogățit cinstit aici, și mai ales sediile, vilele și iahturile politicienilor noștri care de tâmpiți și trădători ce sunt ne-au pus să stăm ca proștii în fața rachetelor tale, că pe ei oricum îi doare în circumcizie, la o adică se cară urgent la șefii lor din Occident.
Era să uit, dă-le cu Suhoiu’-n cap și austriecilor și cozilor de topor românești care ne distrug pădurile, te rog io mult, da?

Fă strict chestiile astea, adică nu bombarda popor prost și parțial vinovat (sângele celor peste 20 milioane de prunci avortați de la rivoluție încoace încă strigă, dragilor și ar putea să primească răspuns, dragilor, sau ați uitat că există păcate de neam și le avem și noi românii pe ale noastre?) și vei intra în istorie, drept primul și unicul lider care bombardează o țară și oamenii de acolo îl iubesc deoarece le-a făcut de fapt dreptate și a normalizat situația.
Spasibo Putinescu!

                                                                                                        Ivan Deveselin

 

2 Comments

  1. archangelofjustice

    Putin nu a ameninta deloc Romania. El a spus ca va fi nevoie sa ia masuri. Inchipuie-ti urmatoarea situatie: vin la tine si incep sa-ti trag palme sau pumni, ma rog, in functie de situatie. Cum ai reactiona? Cat despre romani s-au aliat cu dracu si vor mila de la Dumnezeu… pai chiar asa merge? Ce este Dumnezeu? Sluga de serviciu a unor indivizi pe care ii doare in pix cum traiesc? Si inca o comparatie si gata. romanii, un fel de pustiulica in lume, s-au aliat cu spaima cartierului, Gigi muschiulosul, care doar ce isi umfla muschii si se sperie fazanii. Asta pana cand a venit un barosan care stie sa bata si i-a dat cu flit lui Gigi muschiulosul, care vazand ca nu face fata, i-a chemat pe fazani sa il ajute. Cand a vazut ca nici asa nu reuseste, a uschit-o si i-a lasat pe fazani sa se descurce. Care, evident nu s-au descurcat si si-au luat-o urat.P.S.: fazanii sunt romanasi smecheri nevoie mare.

  2. TUDOR

    archangelofjustice corect ! Foarte corect . Noi bagam batul prin gard si-ntaratam cainii si vezi Doamne , CAINII SUNT VINOVATI CA LATRA . Upss .. DOBITOCII care cica apara interesele NATIONALE , chiar ne cred dobitoci si pe noi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *