Lichele

Să trăiți bine! Băsista Cristina Trăilă trăia bine cu banii căpușați de la buget!

  Cristina Trăilă este avocat, provine de la PDL și a devenit liberală după unificarea celor două partide. Apare des […]

 

Cristina Trăilă este avocat, provine de la PDL și a devenit liberală după unificarea celor două partide. Apare des la diverse televiziuni, unde face pe intransigenta care luptă cu „corupțea” lui Iohannis. Iată mai jos un portret sintetic, realizat de Mircea Teodorescu, al acestei activiste progresiste, trecută și pe la fabrica de politruci globaliști  SNSPA, care pozează în mironosiță neprihănită, care nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase:

„Pedelista penelistă Cristina Trăilă avea ca soț pe avocatul Doru Trăilă.

Cristina Trăilă era şefă la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP). Cristina Trăilă era, concomitent, și membră în Consiliul de Administrație al Poştei Române.

ANRMAP, cu şefă Cristina Trăilă, controla achizițiile Poştei Române, cu Cristina Trăilă în Consiliul de Administrație.

Cristina Trăilă încadrată de Boc și Predoiu.

Poşta Română, cu Cristina Trăilă membru în Consiliul de Administrație, a achiziționat servicii de consultanță juridică, achiziție controlată de ANRMAP, cu şefă Cristina Trăilă. Achiziția a fost făcută de la firma de avocatură a lui Valeriu Stoica, pedelist penelist şi ăsta. Firma de avocatură Valeriu Stoica îl avea ca asociat pe Doru Trăilă, soțul Cristinei Trăilă, aia cu Poşta şi ANRMAP-ul. [Nota redacției „Justițiarul”: Mai mult de atât, când a fost instalată șefă la ANRMAP, Cristina Trăilă era consiliera lui Valeriu Stoica!!! „Consiliera vicepreşedintelui PDL Valeriu Stoica, Cristina Trăilă, a fost numită la şefia Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP), cu rang de secretar de stat, instituția aflându-se în subordinea Guvernului.” (Mediafax, 27 ianuarie 2009]

Cristina Trăilă împreună cu Valeriu Stoica, pe care-l „consilia” făcând pe secretara și șoferul acestuia.

Bineînțeles, ANI şi DNA nu vedeau asta. Ele vedeau caltaboşi, consilieri locali în consilii de administrație ale unor şcoli etc.

De ce explicațiile?

 1. Aşa s-a jefuit țara de peneliştii pedelişti.

  2. Mațe-fripte Orban Ludovic, preşedintele PNL, s-a angajat ca inginer (consultant, chipurile) la firma avocatului Doru Trăilă, soțul Cristinei Trăilă, penelistă pedelistă, fostă şefă la ANRMAP şi administrator la Poşta Română. [Nota redacției „Justițiarul”: „Premierul desemnat Ludovic Orban, a confirmat, vineri, că este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul fostei şefe DIICOT Alina Bica și fostul soț al deputatei PNL Cristina Trăilă.” (Sursa: ecopolitic.ro, 1 noiembrie 2019)]

Mizerabil, or what?”

3 Comments

 1. Ionela Ionescu

  A zis Base la un emision ca daca ar fi fost el la Guvernare (vaz ca inca mai spera sa fie el la Guvernare , ofera consultanta gratuita si in public) ar fi spus cu onestitate boborului ca nu sunt bani pentru cresterea pensiilor in anul douazecidouazeci …. dar cu aceeasi onestitate ar fi spus boborului daca simultan cu minusul pentru pensii sunt bani pentru un plus-plusuletz de tot felul de achizitii traznite , gen fiare vechi denumite pompos “armament” ????
  Am citit despre Traila si pac-pac am dezvoltat in mintalul meu individual despre cum ierea cu achizitiile pe timpul lui Base , care astazi, iata, da cu consultanta in noi si in mintalul nostru colectiv , respectiv cu onestitate.

 2. Florins

  Nu ‘ activista asta progresista ‘ secretizase achizitiile la ANRMAP?

 3. gigimutu

  pai da,

  ca sa citez un film de mai demult ” asta seara facem afaceri in famiglie ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *