Observator

Să ucidem pensionarii!

    În urmă cu peste două secole, Thomas Malthus își lansa teoria care îi va purta numele, conform căreia […]

 

 

În urmă cu peste două secole, Thomas Malthus își lansa teoria care îi va purta numele, conform căreia populația omenirii crește în proporție geometrică, în timp ce mijloacele de subzistență cresc doar în proporție aritmetica. La acel moment, acesta nu constituia un motiv de alarmă – cînd a devenit motiv de alarmă, a fost în general nesocotit.

Astăzi, subnutriția acoperă zone tot mai întinse de pe glob – și această nu fiindcă în țările bogate se aruncă multă mîncare.

Bisericile creștine interzic în continuare nu numai avortul, dar și contracepția, pornind de la prima poruncă data de Iahve: „Cresteti și vă înmulțiți!” (Facerea 1.28). Ei bine, cînd eu spun că Pentateuhul (despre care se susține că ar fi fost scris de Moise) este cel mai important fals din istoria omenirii, dintre foartele multe argumente pe care le aduc, dacă primul este acela că pe vremea lui Moise evreii mai aveau nevoie de vreo 6 secole pînă să inventeze alfabetul ebraic (va dați seamă ce minciună vedeți în filmele în care Iahve îi înmînează lui Moise tablele legii scrise în ebraică!), cel de al doilea este faptul că Dumnezeu, Dumnezeul nostru creștin, care a creat o lume logică și perfectă (a cărei pefectiune a fost stricată de oameni), nu putea să dea o a două poruncă ilogica, prin care se împiedică împlinirea primei porunci: „Iară din pomul științei binelui și al râului să nu mîncați dintr’însul, că ori în ce zi veți mînca din el cu moarte veți muri.” (Facerea 2.17- ambele texte sînt redate conform Bibliei din 1914). Ori, dacă Adam și Eva nu ar fi mîncat din fructul interzis, puțind astfel să își descopere goliciunea, ei nu se puțeau înmulți; dacă ar fi mîncat, ar fi murit (dar totuși nu au murit), deci tot nu se înmulțeau. Paradoxal, cei care propovăduiesc cel mai mult procreația, sînt cei care au încălcat prima poruncă, și anume călugării și călugărițele, care au depus jurămînt de castitate!

Tot paradoxal, deși biserica se adresează creștinilor, cei care respectă din plin porunca „Creșteți și vă înmulțiți!” sînt țiganii (al căror creștinism este foarte discutabil), arabii, negrii, chinezii, indienii.

Suprapopularea planetei este realmente o problemă, a cărei rezolvare nu o văd.

În schimb, au început să vadă rezolvarea acum cam jumătate de secol unii evrei.

Precizez de la bun început că nu sînt antisemit, dar sînt creștin (oricum, nici un creștin nu poate fi antisemit). Iar pentru creștini, valoarea supremă este adevărul. Și atunci, cu orice riscuri, chiar dacă nu este „politically correct”, trebuie să arătăm că pentru iudaism și pentru sionism (deci nu pentru toți evreii), viață goimilor (adică neevreii) nu are nici o valoare. Din această cauza, în ultima jumătate de secol, o serie de evrei au propus eutanasierea unei mari părți din populația planetei (desigur, a goimilor).

Primul „om” care a avut ideea eutanasierii forțate în masă a populației bătrîne la nivel planetar a fost un evreu, Henry Kissinger (ns. 1923), seceretar de stat al SUA între anii 1973-1977;  într-un interviu acordat la 28 oct. 1973 și publicat de New York Times sub titlul „Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” acesta declară printre altele: „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia… Persoanele în vîrstă sînt consumatori inutili. Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50 %.”. În anul în care a făcut această declarație, Henry Kissinger a primit premiul Nobel pentru pace!

În volumul „Viitorul vieții”, apărut în Franța în anul 1991, Jacques Attali scria: „După ce depășește vîrsta de 60-65 de ani, omul trăiește mult prea îndelungat fără să producă și costă scump societatea. Bătrînețea este în prezent o piață, dar nu este solvabilă… Eutanasia va fi unul dintre instrumentele esențiale ale societăților noastre viitoare.”  Attali (ns. 1943, evreu francez maghrebian) a fost între 1981-1991 consilier al președintelui francez Francois Mitterand iar între 1991-1993 a fost primul președinte al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Evreica Ruth Bader Ginsburg (ns. 1933, judecătoare la Curtea Supremă a SUA!), nuanțează nevoia reducerii populației lumii limitind-o la dușmani (ai SUA sau ai Israelului, asta nu precizează): „…și am avut temeri cu privire la creșterea populației, în special de creșteri în rîndul populațiilor care nu vrem să aibă prea mulți oameni”

Un alt evreu, Paul Ehrlich (ns. 1932), profesor la Stanford, în cartea „Bomba numită Populaţie” scria: „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă…”.

De la antipozi, ne vine evreul australian Peter Singer (ns. 1946), sustinator printre altele al „avortului post-natal” (adica al uciderii pruncilor), al experimentelor pe nou-nascuti, al zoofiliei. Peter Singer a primit anul trecut titlul de doctor honoris causa al Universității din București – la urma urmei, putea primi chiar premiul  Nobel pentru pace, precum Kissinger.

Toți aceștia au (unii de foarte mult timp) vîrsta de pensie, dar nici unul nu s-a cerut eutanasiat. De aici, am tras concluzia ca eutanasierea pensionarilor se refera doar la goimi.

 

                                                                                                                    Dan Cristian IONESCU

 

 

1 Comment

  1. gigimutu

    UN singur cuvant pentru acesti nenorociti:

    CRIMINALI!
    e o minciuna grosolana ca pamantul nu poate hrani atatea miliarde de oameni, pe pamint pot sa traiasca linistiti si 100 de miliarde de oameni, problema jidanilor astora e ca ei nu pot controla asa cum vor atita populatie, de aia ii tot dau zor cu reducerea populatiei pe pamint!!!
    nu o sa va mearga, nenorocitilor, voi faceti ce puteti pe pamintul asta, iar Dumnezeu face ce vrea, si nu poate nimeni sa-i ceara socoteala!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.