Fără categorie

Să vă zic de ce nu voi mai merge la vot!

  Să vă zic de ce nu voi mai merge la vot, nu doar acum dar niciodată în viaţa mea, […]

 

Să vă zic de ce nu voi mai merge la vot, nu doar acum dar niciodată în viaţa mea, singura excepție ar fi dacă s-ar găsi patrioţi români pe listele de candidați.

Votul e o mare iluzie mafiotă și am să vă explic în rândurile următoare de ce. Noi alegem dintr-un grup deja pre-selectat de către „elitele” lumii. Cu alte cuvinte alegem câțiva oameni care au fost deja selectați (unși sub jurământ masonic) dinainte de către mafia internațională, adică de dușmanii noștri. Deci alegem însă nu avem voie să selectăm cine va fi pe liste.

Simplu ca bună ziua pentru cine înțelege sistemul cum funcționează: nu exista democrație în lume ci doar dictatura globală și monopolul unei singure etnii. O singură etnie arogantă și rasistă care se crede supremă. Nu e deloc supremă ci e satanistă și atee.

Să revenim la cazul României, sau Daciei! De 30 de ani poporul e ținut într-o speranță continuă că va fi mai bine, speranță alimentată la foc continuu de mass media aservită puterii și plătită pe bani frumușei. Și pentru cei care mai cred încă în puterea votului, vă zic scurt pe doi că totul se poate frauda din softul electronic. Cine deține acest soft și în folosul cui lucrează patronii lui?

Deci dacă veți merge la vot nu veți face nimic altceva decât să legitimați mafia și distrugerea ţării! Succes! Eu nu mai legitimez bandiții care ne distrug poporul de 30 de ani și au planuri și mai mari în același sens.

                                                                                                      Adrian-Constantin CUCU

PS: De ce credeți că se fac campanii mediatice care să îndemne lumea să iasă la vot? Pentru ca pentru răul ce urmează să poată fi învinuit ….  poporul, tot el , mafioții arătând cu degetul: „Păi nu voi i-ați votat?”

 

 

16 Comments

 1. satan existã

  Toate partidele aceeași mizerie
  Toți politicienii aceeași infecție
  Cine mai votează în zilele noastre nu poate fi decât o lepră ignorantã;numai oamenii rãi ce se regăsesc în rãutatea politicienilor mai pot vota aceste spurcãciuni,multe din ele(din spurcãciuni)fiind străine de neamul românesc;și ignoranța este un tip de răutate;cu atât de multă informație în jur,o persoană ignorantã nu poate fi decât o scârbă!
  NU VOTAȚI pentru că veți fi pãrtași la bătaia de joc și amarul care l fac alogenii și masonii cu poporul român de zeci de ani!

  • Manuela

   Perfect adevarat! Subscriu!
   Boicotam alegerile!

 2. VOTUL AZI = UN VOT PENTRU IMPLEMENTAREA AGENDEI GLOBALE COMUNISTE 2030!

  Nu are importanta cine castiga acum alegerile in Bucuresti sau in tara. Toti „alesii” vor fi doar executantii, cu sau fara voia lor, AGENDEI globale ONU 2030 pe care Romania s-a angajat in 2015, prin semnatura, sa o implementeze!

  Cum se explica oare ca nici unul dintre candidati nu a vorbit in campanie, cu subiect si predicat despre aceasta AGENDA DIABOLICA devenita azi “prioritate nationala a Romaniei” (declaratie Laszlo Borbely, Timisoara, 2017)?!

  Sa mergi la vot in Romania a devenit un gest criminal. Antihristic chiar.

  Orice om care are inca o constiinta functionala si crede inca in Dumnezeu are de acum o singura optiune: BOICOTUL LA VOT! Pe termen nelimitat.

  Pana cand o vrea Dumnezeu sa curete mizeria in care ne-am balacit atatia ani si ne va lumina mintea sa punem ceva BUN in loc. Destul cu „raul cel mai mic”!

 3. Nenea Iancu

  Oameni buni, ăștia pana și sarea ne-au furat-o. Am cautat sare grunjoasa și nu este decât din Ucraina. Un comerciant mai în vârstă, când l-am întrebat, mi-a răspuns ca de ani buni nu mai exista sare românească pe piața.

  • Nono

   Sare pentru industria alimentara(f imp. Neiodata!!),la 2-5-25 kg,produsa,de Salina Praid HR

   • Nenea Iancu

    Mesi. Cauta tu in Bucuresti si mai vorbim ,,,

    • Nono

     Pe net poti gasi aproape orice, dar trebuie sa cauti….

   • Adrian Grigoriu

    unde gasim?

 4. Malus Dacus

  Daca macar un singur candidat promite ca lupta pentru:
  – LIBERTATEA DE A RESPIRA IN MOD NATURAL
  – Impotriva carantinarii abuzive, bazata pe teste incerte
  – Impotriva risipei de bani din bugetul local pentru achizitia aberanta de dezinfectanti, termo-scannere, panouri de pexiglas, etc.
  – Pentru deschiderea locurilor de joaca si a altor spatii destinate recreerii sau altor activitati colective
  – Pentru revenirea la scoala normala
  – Pentru revenirea la un sistem medical normal, fara prioritizarea cazurilor de Covid-19
  – Pentru revenirea Bisericii la activitatea normala si pentru readucerea oamenilor la Biserica
  – Impotriva amenzilor si abuzurilor politiei locale asupra cetatenilor care nu se supun restrictiilor aberante si inumane impuse de dictatura Covid.
  – Pentru protejarea micilor afaceri de tavalugul securisto-globalist.
  Atunci mergeti si votati-l, chiar si cu riscul de a fi ulterior inselati.
  Daca in schimb nici un candidat n-a promis nimic din cele enumerate mai sus, atunci NU MERGETI LA VOT

 5. ioanca

  Acestor şarlatani demagogi, (autointitulaţi în mod parşiv; politicieni), chiar nu le pasă pe cine votezi, jocurile sunt făcute, câştigătorii se ştiu deja. De votul tău are nevoie statul din umbră, pentru a dispune de viaţa ta, prin vot renunţi de bunăvoie la liberul arbitru peste care nu pot trece fără acceptul tău, ce reprezintă votul; https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/ .

 6. Adrian Grigoriu

  Cei ce votează fac posibil să fim toți învinuiți pentru ticăloșiile şi crimele pe care cei „aleși” le fac împotriva noastră!

  Învinuirea victimei pentru suferința indusă de mafioți a fost și este unicul scop al democrației.

 7. Gustave Le Bon

  Am căutat și eu astfel de candidați, iar după ce am cernut tone de STERIL am găsit aceste firișoare de… AUR:
  https://www.partidulaur.ro/program_aur (Vă conjur măcar să vă aruncați un ochi acolo, fie și „pe diagonală”, după care în sufletul vostru să vă întrebați dacă nu ar merita sprijiniți)
  https://georgesimion.ro
  https://ro.wikipedia.org/wiki/George_Simion
  http://www.schimbaprimarul.ro
  „UNIREA FACE PUTEREA”!

  • Madeleine

   George Simion? Doamne fereste! A venit din neunde si se va duce in neunde- daca ati avea lista „sponsorilor” sai poate ca ati avea ce discuta. Fara a fi psiholog, chiar intuitiv, daca va
   uitati la fata lui va puteti da seama ca el….nu exista.

 8. ajv

  Urmarea fireasca a zaharului furat din ceai.Expresie folosita de marinarii romani pentru comandanții nesatui care nu se multumeau cu ciordelile „inerente functiei” dar mai furau si din mincarea echipajului.Practica la moda si astazi peste tot in lume. Mai continui?

 9. Florin Tudora

  Cum se explică urmatoarea anomalie?Această aberație logică?

  Extras din Constituția Romaniei. Art. 2 (alin. 1) si art. 74 (alin. 2).

  „Art. 2 – Suveranitatea
  (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.”

  Art. 74- Inițiativa legislativă

  (2) Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea.”

  La ce folosesc Poporului Român partidele și alegerile periodice din 1990 până azi, dacă sistemul fiscal e unic și dictatorial și nu poate fi schimbat niciodată de catre cetățeni?
  De ce statul ia cu forța impozite și taxe de la popor?

 10. Andrei 2

  Nu numai ca sunt de acord cu boicotarea „alegerilor”, dar am si facut-o (in afara de referendumul pentru familie).
  Vreau insa sa imaginati cum ar fi sa renuntam brusc, cat mai multi, la abonamentele tv.
  Eu am facut-o deja. Recunosc ca de internet inca „nu pot sa ma las”. Scuza este ca uite, mai gasesc cate un site ca acesta si altele.
  Televizorul este seringa lor draga, cu care au drogat „poporul”. Televiziunile au primit bani atunci cand acestia nu ajungeau pentru alte capitole bugetare.
  Stiu ca este greu, dar iata o provocare. Nu demult ma gandeam ca este greu si cu boicotarea „alegerilor” si iata ca a inceput sa se intample.
  Doamne ajuta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *