Cadran international

Sâmbure de adevăr sau intoxicare? Un articol care trebuie citit cu circumspecție: Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială

      Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială: Bătălia finală Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent, ascund […]

 

    Putin și Trump vs Noua Ordine Mondială: Bătălia finală

Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent, ascund de fapt o luptă finală care se dă între două tabere: SUVERANIȘTII și GLOBALIȘTII. În cele din urmă, toate imperiile mor și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care va pierde războiul…

Ultimele săptămîni au pus totul la punct pentru ultima luptă. Există atît de multe fapte și evenimente diferite, la stînga și la dreapta, și voi încerca să fac tot posibilul să rămîn metodic în această expunere complicată… mă lupt de trei săptămâni cu acest articol din cauza cantității mari de informații care apar în fiecare zi.

                                            Aruncarea de dolari

Conceptul de Noua Ordine Mondială, este pur și simplu dorința unui grup de criminali ai Ocultei, stăpîni ai finanțelor lumii, care doresc să guverneze din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. Au început în 1773 și au trecut prin schimbări importante de-a lungul anilor, dar conceptul și obiectivul nu l-au schimbat niciodată.

Băncile internaționale care au jefuit planeta prin dolarul american din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, datorită producerii în exces de hîrtie igienică numită dolar, fiindcă tiparnița se rotește de ani de zile pentru a-și acoperi cheltuielile absurde pentru a susține războaiele pentru petrol și resurse, războaie pe care acum la final le-au pierdut. Pentru a preveni această hiperinflație viitoare, au generat un atac cu virus asupra a patru țări (China, Iran, Italia și acum Statele Unite) pentru a răspîndi panica în populație, cu ajutorul prețios al mass-mediei mainstream (deținută tot de ei) …

Chiar dacă acest virus corona nu diferă de virușii noi care atacă oamenii în fiecare an, spaima mass-media i-a împins pe oameni să se izoleze în mod voluntar prin teamă și teroare. Unii și-au pierdut locurile de muncă, companiile falimentează, panica a creat un accident de bursă care a golit de economii oameni simplii și companiile mici deopotrivă.

Cu toate astea, Oculta Criminală a pierdut și această ultimă luptă disperată. Virusologul francez de top, dr. Didier Raoult, a descoperit că soluția împotriva virusului este clorochina, un antimalaric care a fost folosit de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienții, adăugînd și azitromicină, și a salvat primele sale 1000 de cazuri. Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă împotriva propriei sale administrații federale de droguri, cumpărată și deținută de deep state.

Acest lucru a forțat toate mass-media să vorbească despre elixirul miraculos al Dr. Didier Raoult, semnînd certificatul de deces pentru toate guvernele occidentale, agențiile lor medicale, Organizația Mondială a Sănătății și media care încerca să distrugă reputația impecabilă a medicului, inventînd totodată „efecte secundare periculoase” a unui medicament aproape inofensiv care a fost folosit de 60 de ani pentru a trata malaria.

Reprezintă deja o certitudine științifică faptul că măsurile aberante pe plan internațional, care au produs o panică mare, sînt inutile deoarece acest virus nu este altfel decât celelalte care ne afectează în fiecare an. Aceasta a fost o victorie uimitoare pentru Trump și populația prezentă pe rețelele media de socializare, care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări din Noua Ordine Mondială. De facto, credibilitatea acestor guverne marionete s-a stins în aer, iar Italia va ieși cu siguranță din UE imediat după criză, ceea ce va declanșa un efect de domino care va trece prin toate țările UE și membrii NATO. Prietenii mei, globalismul este mort și gata pentru incinerare.

                                  Săparea prăpastiei

Bancherii internaționali nu au putut să prevadă acest sfîrșit și odată cu el eșuarea misiunii finale de a-și îndeplini visul orwellian: să distrugă câteva țări din Orientul Mijlociu, să mărească Israelul și să obțină controlul total asupra pieței mondiale de petrol.

Când Vladimir Putin a preluat Rusia, nu a existat niciun semn țării îi va merge mai bine decât cu bețivul Elțin. Putin, un fost ofițer KGB, părea o alegere bună pentru Ocultă însă Putin avea mult mai multe calități decît știau stăpînii: patriotismul, umanismul, un sentiment de dreptate, foarte abil, prieten al economistului genial pe nume Sergey Glazyev care a disprețuit deschis Noua Ordine Mondială, dar, mai ales, a întruchipat reîncarnarea ideologiei ruse de mult pierdute a independenței politice și economice totale. După cîțiva ani petrecuți în mlaștina rusă a oligarhilor și mafioților, pe care predecesorul său i-a lăsat-o împreună cu o mulțime de sticle goale, Vlad și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă.

Deoarece adversarii săi au jefuit planeta timp de 250 de ani prin colonizarea asigurată de o dominație militară, Vlad știa că trebuie să înceapă prin construirea unei mașini militare invincibile. Și a făcut-o. A venit cu diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, cele mai bune sisteme defensive de pe planetă, cele mai bune sisteme electronice de blocare și cele mai bune avioane. Apoi, pentru a se asigura că un război nuclear nu ar fi o opțiune, a venit cu lucruri din care sunt făcute coșmaruri, precum Sarmatul, Poseidon și Avangard, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară în chestiune de câteva ore.

Cu un arsenal nou și de neegalat, Vladimir Putin poate învinge orice forță NATO sau oricare dintre reprezentanții săi, așa cum a făcut-o începînd din septembrie 2015 în Siria. El a dovedit fiecărei țări că independența față de sistemul bancar NWO era acum o chestiune de alegere. Putin nu numai că a câștigat războiul din Siria, dar a câștigat sprijinul multor țări ale Noii Ordini Mondiale care s-au schimbat brusc când și-au dat seama cât de invincibilă a devenit Rusia. La nivel diplomatic, a ajuns și China puternică de partea sa, apoi a reușit să protejeze producătorii de petrol independenți precum Venezuela și Iran, în timp ce lideri precum Erdogan al Turciei și Muhammad Ben Salman din Arabia Saudită au decis să se alăture Rusiei…

Încheind concluzia că Putin controlează acum piața petrolieră atotputernică, resursa energetică inevitabilă care unge economiile și armatele, în timp ce NATO-ul bancherilor nu poate decât să vegheze, fără niciun mijloc de a o recupera. Cu rezultatele incredibile pe care le-a obținut Putin în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți pe cale să se sfărâme. Imperiul Băncilor a fost bolnav definitiv de cinci ani, dar acum se află pe morfină, abia realizând ce se întâmplă.

                               Tragedie și speranță

Deoarece nu există nicio speranță în a începe al treilea război mondial, care se pierde în avans, ultimul atac al Ocultei a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și crearea ulterior de către mass-media corporatistă, a unei pandemii false. Obiectivul principal al Ocultei a fost de a evita o hiperinflație catastrofală a masei imense de dolari americani și să aibă timp să-și pună în aplicare o monedă virtuală. La început părea că planul poate funcționa.

În acel moment, Vlad și-a scos revolverul pentru a începe jocul cu ruleta rusă, iar bancherii s-au împușcat. El a convocat o întâlnire cu OPEC și a ucis prețul petrolului, refuzînd să reducă producția Rusiei, ducînd barilul la sub 30 de dolari. Fără niciun fel de reflecție și, cu siguranță, și mai puțin remușcări, Vlad a ucis costisitoarele producții occidentale de petrol. Toți dolarii scoși de pe piață trebuiau re-injectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita o alunecare în jos și dezastrul final. Până acum, dragii noștri bancheri sînt în afara soluțiilor.

Între timp, Trump s-a aruncat și el la gangsterii cu cravată. În timp ce mass-media a evitat subiectul clorochinei care a ucis coronavirus, o pilulă veche concepută pentru a vindeca malaria, Trump a impus FDA utilizarea acestui medicament care poate salva viața pacienților infectați din SUA. Media nu a avut de ales decât să înceapă să vorbească despre acest lucru, ceea ce a declanșat o reacție în lanț: directorii generali ai comisiei de farmacii au fost concediați pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țări precum Canada arătau ca niște nebuni pentru că nu au utilizat medicamentele ieftine și neofensive, în timp ce un act criminal cel mai scârbos al unui guvern a fost expus în totalitate: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că clorochina era dăunătoare și și-a restrâns utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusă este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.

Putin este în activitatea de salvare a vieții în aceste zile: în ultima săptămână a lunii martie, el a trimis 15 avioane militare umplute cu medici și consumabile direct în Italia de Nord, după ce un avion de ajutor din China a fost blocat de Cehia. Suntem pe cale să aflăm că țările europene se tem că China sau Rusia vor găsi adevărul în regiunea Lombardiei, unde oamenii nu mor din cauza virusului, ci probabil datorită unui cocktail mortal din două vaccinuri anterioare pentru meningită și gripă, care au fost injectate în campanii de vaccinare separate.

O altă veste uimitoare, este că Trump a preluat controlul asupra Federal Reserve (FED), care este acum gestionat de doi reprezentanți ai Trezoreriei Statului. Dintre toate veștile nebune din ultima lună, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea electorală de a scoate băncile private din afacerile publice americane, punînd capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani.

El a pus grupul de investiții infirmier Blackrock să înceapă să cumpere corporații importante pentru FED, ceea ce înseamnă că naționalizează bucăți de economie, evitând în același timp prăbușirea pieței, implicând investitori privați importanți în afacere.

Această mișcare extrem de îndrăzneață ajunge la un moment crucial în timp și ne confirmă faptul că Vladimir Putin și Donald Trump sunt uniți și au ajutat umanitatea să-și cîștige libertatea, distrugînd Noua Ordine Mondială. Așa cum am spus adesea înainte, m-am gândit că lumea se va schimba profund între 2020 și 2024, deoarece aceștia ar fi ultimii 4 ani ai acestor doi eroi în puterea politică a națiunilor lor.
Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice două țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a schimbat totul. S-a arătat cât de disperați sunt bancherii și dacă nu vrem să ajungem cu focoase nucleare care zboară pe ambele direcții, Putin și Trump trebuie să-i oprească acum.
Fără BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO, lumea noastră nu va fi perfectă, dar va deveni mult mai bună decît acum. Învierea vine de Paști!

                                                                                         Sylvain LAFOREST, 31.03.2020

Sursa: OrientalReview.org

15 Comments

 1. gigimutu

  hip hip hura,

  sa scapam odata de imperiul malefic zis si ue, care ne-a jefuit sistematic in cei aproape 14 ani de membership pagubos pentru noi, poporul de rind si super banos pentru gasca de politruci care au condus Romania si camarila lor!!!

  odihneste-te in pace, (m)ue, cu siguranta nu-ti voi duce dorul!!!!

 2. distopia

  Prea frumos sa fie adevarat…? In suflet SPER sa fie real… Toti ne dorim o viata mai buna, LIBERTATE si sa muncim fara a fi haituiti pentru ca o facem. Este din ce in ce mai greu si “birocratic” sa muncesti fara sa apartii unei “corporatii”. Suntem incurajati sa lucram cu bancile si sa folosim “carduri”, avem recomandari sa renuntam la bani lichizi, ceea ce pentru noi inseamna pierderea libertatii. Asta, in timp ce “ei” investesc in aur si argint – God’s money. Totusi uitandu-ma la aceste forte extraordinare imi este imposibil sa nu gandesc: dar daca, de fapt, noua ordine mondiala a invins? Pentru ca aceste doua forte unite ar face ravagii in reoranduirea populatiei planetare… Daca cumva “isi dau mana” “stergerea” de pe suprafata pamantului a tarilor mici, in goana pentru resurse? Vor incerca in egala masura sa ne reduca ca numar, pentru ca astfel vom fi usor de controlat. Si astfel o societate distopica de tip “Hunger Games” ar fi posibila.
  Sunt convins ca Trump habar nu are ce incearca sa faca serviciile secrete din umbra sai afla prea tarziu. Nici un presedinte american nu a stiut, in afara de Reagan, care a reusit sa le domine.
  Ar fi minunat daca tarile mici si-ar recapata puterea economica fara sa devina vasale unor puteri mondiale…este imposibil. Este o mafie politica mondiala. Ideea articolului este utopica, iar utopiile nu functioneaza deloc in realitate. Acesti presedinti sunt oameni extrem de puternici. Cand detii o asemenea putere este imposibil sa nu ai tendinte discretionare si expansioniste….sper ca ambii sa foloseasca subalterni care sa le sopteasca in urechi: MEMENTO MORI…

  • Anna Padrino

   Avizat, lucid și realist comentariu! Cu un adaos: “noua ordine mondială” e deja veche și depășită, ei vor să impună (dar e utopic) o “altă nouă ordine” în lume! Dar tare mi-e teamă că actuala criză cu coronavirus va întoarce lumea la perioada “clasică”, cea secolului 20, cu disensiuni, războaie și modificări de frontiere etc…

 3. Raul

  Trump cand a fost investit a avut un discurs neobisnuit sa mai auzim asa ceva in secolul acesta. Tarile sa isi hotarasca singure destinul, sa isi apere suveranitatea, sa nu se amestece nimeni in deciziile lor, etc. Foarte asemanator cu ce auzeam inainte de 1989 fara sa realizam cat adevar cuprindeau. Pe urma a cam deviat: a bombardat Siria, a impus partenerilor procentele din PIB pentru armata si NATO, pe care numai Romania s-a grabit sa le aloce, ambasadorul Zuckermann, asa ca parea ca este un sablon care i s-a impus si lui. Putin in schimb este un adevarat lider: patriot, inteligent, bun strateg, intelept, nu este coleric, are o măreție in personalitate, genul care va fi consemnat de istorie. Din combinatia celor 2 ar putea rezulta ceva majestic, numai ca nu vor fi lasati, din pacate. Romania ar fi putut avea f multe avantaje din relatia de prietenie cu Rusia, mult mai multe decat cu cea americana care ne spoliaza si ne da numai porunci, insa aroganta noastra prosteasca ne va termina.

  • Anna Padrino

   Vă dau eu alternativa: nu mai avem relații cu SUA, am ieșit și din NATO, am părăsit și UE, iar România “suverană” are relații strînse cu Rusia, dar care “ne spoliază și ne dă numai porunci”! Ați uitat epoca 1944-1964 ?

  • Mirela

   Super. Ramane de vazut daca intro zi vom alege corect…da, si eu consider ca relatiile diplomatice, economice, culturale trebuiau continuate cu Rusia.

 4. anti fake news

  Din pacate nimic nu este adevarat din ce scrie in articolul asta ! In primul rind Trump nu poate sa ia decizii de unul singur, in a doilea rind el a fost pus presedinte de cei ce conduc lumea si executa tot ce i se spune ca altfel era mort din prima zi de presidentie, iar in al treilea rind Trump este cel mai prost si mincinos presedinte din istoria Americii !!!

  • Sara

   You are an Idiot, WE THE PEOPLE ELECTED PRESIDENT TRUMP, AND SO WILL DO IN NOVEMBER 2020, WE GONE FIGHT THIS DISEASE NAME GLOBALISM! IT’S NOT FAKE NEWS.

   • mr

    take it easy and be careful with corona bear

 5. distopia

  Dar de ce Romania TREBUIE sa fie vasala cuiva? Ori SUA ori Rusia? Ori altcineva ? Putin este de admirat intr-adevar, este un lider puternic care isi apara Tara si resursele. Nu poti sa nu il admiri intr-o oarecare masura. INSA nu putem sa nu vedem ca este discretionar si pana la urma un dictator…SUA, de asemenea, a devenit un stat autocrat prin serviciile de securitate care conduc clasa politica si populatia prin Patriot Act, sub deviza “noi te protejam”. Se lupta de ani buni sa-i vaccineze in masa, oamenii s-au opus, Sunt prea multi inca sa-i stapaneasca! Noua ordine mondiala ii va injumatati, iar Constitutia se va modifica. Asta de fapt au vrut toti presedintii americani de la Reagen pana astazi – exceptia Trump. Cand s-a anuntat starea de urgenta americanii au cumparat MASIV arme de foc ! Constitutia le apara DREPTURILE SI LIBERTATILE chiar daca este “stare de urgenta” !

  Benjamin Franklin: “Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

 6. in nenumarate randuri trump a spus ca ne luptam cu un dusman invizibil…sigur nu se referea la virus

 7. satan existã

  M am crucit cånd am citit asemenea aberație:,,China protejează Venezuela”;de așa mare protecție a ajuns la război civil
  Autorul acestui articol spune cã oculta e vinovatã de această pandemie;dar nu detaliază în ce scop ea este fãcutã și anume:vaccinarea obligatorie sau anarhie (din cauza lipsurilor ce vor veni) la nivel mondial;și uite așa cã oculta nu va dispãrea,din contrã,va mai face un pas cãtte guvernul mondial;domnul autor e pe dinafară rãu!

 8. Antoneta
 9. gigi

  Esti o proasta. Articolul e in romana. Ai vrut sa arati cunostintele tale de limba enleza? Taranca rupta-n cur.

 10. diogene

  Mă tem ca bine,nu va fi si e prea devreme sa ne gandim la un câștigător,privat am dori noi ca Binele sa învingă…Criza fabricată de acesti oculti va aduce cu siguranță in război inevitabil…Doar Dumnezeu ne mai scapă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.