Editorial

ȘARADĂ

    Cât de lingușitor, ticălos sau prost trebuie să fii… … ca să afirmi că unul care nu-i capabil […]

 

 

Cât de lingușitor, ticălos sau prost trebuie să fii…

… ca să afirmi că unul care nu-i capabil să rostească două fraze, fără să le citească de pe hârtie sau prompter, este inteligent?

… ca să clamezi că unul care nu are picătură de sânge românesc în vene este patriot, mai ales că respectivul a reactivat o organizație hitleristă, desființată de Convenția de Armistițiu și de regele Mihai, doar pentru a-i retroceda imobile intrate în proprietatea statului român?

… ca să crezi că va schimba structura coruptă a statului taman unul care a fost promovat de același sistem?

… ca să consideri că un individ este modest atunci când sfidează prin concedii exotice, mașini luxoase și o grămadă de proprietăți obținute în condiții dubioase?

… ca să susții că un individ iubește copiii, deși nu are, dar a fost implicat în trafic internațional de copii, vânzând odraslele altora?

… ca să vezi în trântitul paltonului pe capota mașii altceva decât o istericală sau un gest mitocănesc și să aduci ca argument  teoria protocolului?

… ca să spui despre o femeie că-i frumoasă, deși se vede clar că nu este?

… ca să afirmi despre un individ implicat în trafic de copii și retrocedări frauduloase că este un luptător împotriva corupției?

Recomandare: Recitiți textul, dar privind în oglinda propriei voastre conștiințe.

                                                                              JUSTIȚIARUL

P.S.: Întrebările de mai sus au la bază materiale de presă sintetizate aici: ”Pas cu pas”, adevăratul Klaus Werner Iohannis

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *