Atitudini

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Motto: „Trecând prin Ardeal, am aflat de la nişte săsoaice, indiscreţie nesperată, că saşii se pregăteau în ascuns să preia […]

Motto: „Trecând prin Ardeal, am aflat de la nişte săsoaice, indiscreţie nesperată, că saşii se pregăteau în ascuns să preia funcţiile pentru conducerea Ardealului, urmând ca românii de aici să fie mutaţi în Transnistria. Astfel nemţii înşelau si pe români si pe unguri, ţinându-i cu speranţa că vor lua si restul Ardealului. De fapt, cum s-a aflat mai târziu, ei vroiau să creeze un nou stat german numit Donauland, cu teritorii din Ungaria, Iugoslavia si Ardeal.”

                                                                   („Amintiri din întuneric” , preot Nicolae Grebenea)

 

   Toată lumea vorbeşte de pericolul unguresc, dar nimeni nu observă alţi alogeni, poate chiar mai periculoşi decât ungurii şi nici pe românii care slujesc interesele duşmanilor României. Măcar parte dintre unguri sunt duşmani făţişi ai statului românesc unitar şi indivizibil, aşa că ştim măcar la ce să ne aşteptăm! Dar ce ne facem cu alţi minoritari, susţinuţi de români autentici care pozează în adepţi ai progresului, deşi vor să ne întoarcă în Transilvania Evului Mediu?

   În timp ce românii se manifestă cu dragoste frăţească faţă de saşii din Ardeal, aceştia le răspund cu o atitudine şovină, cum face, de exemplu sasul provenit din Agnita, Bernd Fabritius, care a fost ales în Bundestag anul trecut. Dacă exaltata presă cosmopolită din România trâmbiţa că acest Fabritius este primul român intrat în Bundestag, iată ce răspundea, cu aroganţă şi superioritate ariană, „românul” într-un interviu: „AGERPRES: Dumneavoastră vă simţiţi mai mult român sau mai mult german?; Bernd Fabritius: Eu sunt german din România. Dacă vă referiţi la român, la naţionalitate, eu nu sunt român, eu sunt neamţ. Eu am rădăcini din România, mă simt ca un sas care provine din România.” E clar că aceşti indivizi, născuţi pe pământ românesc, neagă cu înverşunare apartenenţa la poporul român, adică, pe înţelesul tuturor,  s-a cam terminat cu „cetăţenii români de altă naţionalitate” de pe vremea lui Ceauşescu! Etnicii germani, ca acest  Bernd Fabritius, sunt urmaşii saşilor şi şvabilor din organizaţia  hitleristă Grupul Etnic German.

Bernd Fabritus (parlamentar german şi preşedinte al Asociaţiei saşilor transilvăneni din Germania), Erika Steinbach (preşedinta Uniunii etnicilor germani expulzaţi - acuzată în Polonia de neonazism şi revizionism), Carmen şi Klaus Iohannis. (Foto: Rainer Lehni)

Bernd Fabritus (parlamentar german şi preşedinte al Asociaţiei saşilor transilvăneni din Germania), Erika Steinbach (preşedinta Uniunii etnicilor germani expulzaţi – acuzată în Polonia de neonazism şi revizionism), Carmen şi Klaus Iohannis. (Foto: Rainer Lehni)

    De fapt, în cazul lui Bernd Fabritius, s-ar putea să nu fie o succesiune pur figurativă, deoarece circulă zvonuri că acesta ar fi descendent direct al unuia dintre şefii minorităţii fasciste germane din România, Fritz Fabritius. Posibil, deoarece numele Fabritius este destul de rar întâlnit la etnia germană de pe meleagurile sibiene, ca să fie doar o banală coincidență. În luna mai 1933,  Fritz Fabritius a fondat Partidul naţional-socialist al germanilor din România care propagă ideile naziste, membrii purtând uniformele paramilitare naziste şi folosind zvastica drept simbol. Ulterior această organizaţie, împreună cu altele similare, s-au reunit în Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), la care a aderat şi Biserica Evanghelică, considerând că Adolf Hitler e mai important şi mai aproape de saşii transilvăneni decât Dumnezeu. Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa.

   Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ! Prietenul său, Klaus Werner Iohannis, primar al Sibiului şi mare vedetă liberală, a retrocedat deja majoritatea imobilelor din centrul Sibiului către FDGR şi biserica evanghelică (membră şi aceasta a Grupului Etnic German, la care aderase cu tot cu imobile şi terenuri imobile în data de 11 august 1941), după ce a sfidat toate legile posibile, interne şi internaţionale, inclusiv Constituţia României, oficializând la Judecătoria Sibiu calitatea de succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), al cărui preşedinte era la data respectivă (28 mai 2007), prin sentinţa civilă nr. 2790. Amănuntele şi dovezile privind această ticăloşie nemărginită, datorită căreia Sibiul mai aparţine României doar scriptic, le găsiţi aici: http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retrocedari-ilegale-catre-fdgr-succesor-al-organizatiei-naziste-grupul-etnic-german-i/

    Pe aceleaşi coordonate, ale separării Transilvaniei şi Banatului de România pentru care milita grupul Etnic German, a fost creată şi Liga Transilvania-Banat de către trădătorul român Sabin Gherman. Acest individ a fost selectat de către duşmanii României tocmai ca să nu fie bătător la ochi şi pentru ca românii cu puţină cultură generală şi neştiutori de istorie să fie mai uşor de îmbrobodit. Dacă iniţiativa ar fi aparţinut unui ungur sau neamţ, atunci ar fi fost dubios chiar şi pentru cei mai săraci cu duhul.

  De parcă nu era suficientă Liga Transilvania-Banat, fondată de Sabin Gherman, iată că a mai apărut şi Liga Transilvania Democrată, un fel de Divizia B a  „campionatului” pentru dizolvarea României. Despre aceasta s-a scris doar că a depus la Prefectura Cluj 10.000 de semnături pentru autonomia Transilvaniei (petiţie semnată şi de oameni din afara Transilvaniei sau chiar din afara României). Această Ligă are propria pagină de Facebook administrată de tâmplarul Mircea Dăian din Mediaş, unde se face propagandă „ardelenismului” prin diverse obiect promoţionale (brelocuri, tricouri, steaguri, autocolante): https://www.facebook.com/LigaTransilvaniaDemocrata

liga transilvania2liga transilvania democrata_n

   Un alt „campion” al secesiunii este site-ul german „Neuer Weg” („Drum nou”), probabil urmaş al cotidianului naţional apărut în 13 martie 1949 la iniţiativa Comitetului Antifascist German, doar că acum apare la Făgăraş şi şi-a schimbat orientarea politică de sorginte comunistă, devenind un susţinător al dezmembrării României, publicând materiale, mai mult sau mai puţin jurnalistice, care susţin această idee: http://www.neuerweg.ro/de-ce-liga-transilvania-democrata/

  Există o mulţime de articole care au o tentă antiromânească şi regionalist-extremistă pe acest site patronat de Asociaţia Neuer Weg (Verein Neuer Weg) din Făgăraş, str. Republicii nr. 16. Iată cine sunt conducătorii acestei asociaţii cu caracter şovin şi profund antiromânesc: Dr. Johannes Klein (preot evanghelic Făgăraş), Hans Hedrich (politolog, activist civic şi de mediu), Alexander Eickhoff (tehnician pensionat). Aceşti indivizi şi asociaţia lor, cică, au ca scop: protecţia mediului înconjurător, a patrimoniului construit, a drepturilor civile, a valorilor regionale si europene. Exact pretextele ecologice prin care s-au chinuit să-şi facă imagine şi cei doi saşi corciţi Willy Schuster şi Erwin Albu. Iată aici şi cine sunt cei care se agită pentru „regiunile istorice”: „ Rezumatul întâlnirii transilvaniştilor, Sibiu 28 decembrie 2013” – Verein Neuer Weg (http://www.neuerweg.ro/rezumatul-intalnirii-transilvanistilor-sibiu-28-decembrie-2013/ ). Faptul că Germania doreşte dezmembrarea României, la fel cum a dorit şi a şi reuşit divizarea Iugoslaviei sau a Cehoslovaciei, nu mai este un secret pentru mulţi, dar din păcate s-au găsit, pe lângă etnicii germani sau unguri şi români trădători care să pună umărul la acest proiect („Germania coace destrămarea României” –  http://riddickro.blogspot.ro/2013/12/germania-coace-destramarea-romaniei.html)

 

         Sabin Gherman, acest Gargamel de pe Someş care vânează români, în loc de ştrumfi

 

  Cum, nu ştiţi cine-i Gargamel? Este vrăjitorul malefic din celebrele desene animate cu ştrumfi, acei omuleţi albaştri. Cine-i Sabin Gherman? Unul mai puţin cunoscut decât Gargamel, dar care a încercat să iasă în lumina reflectoarelor printr-un articol penibil şi prost încropit, intitulat „M-am săturat de România”. Adevărul este că şi România s-a săturat de el şi de alte scursuri de felul acestuia.

Vrăjitorul Gargamel

Vrăjitorul Gargamel

Sabin Gherman gargaragiul

Sabin Gherman, gargaragiul de la televizor.

   Acum Sabin Gherman face propagandă antiromânească şi secesionistă de la posturile de televiziune „Transilvania life” şi „Look TV”, ambele patronate de „puiul de dac” Arpad Paszkany, singurul cetăţean ale cărui scrisori adresate Cotroceniului sunt citite, personal, de Traian Băsescu. Dacă Gargamel era duşmanul declarat al ştrumfilor, Sabin Gherman este duşmanul declarat al românilor de dincolo de Carpaţi. Doar românii ardeleni – de fapt ardelenii români, fiindcă în viziunea ăstuia ardelenii reprezintă un popor! –   sunt de o calitate superioară, restul românilor din alte zone fiind „resturi”, în sensul de deşeuri! Ce-i doi, Gargamel şi Gherman, au în comun, pe lângă aspectul fizic izbitor de asemănător, perseverenţa diabolică cu care-şi vânează victimele inocente. Gherman, pe lângă asemănarea fizică izbitoare cu Gargamel, are chiar fizionomia tipică a „miticilor” pe care-i urăşte visceral!

   Conform teoriilor ghermaniste, oltenii, moldovenii, dobrogenii şi bucureştenii (numiţi zeflemitor „mitici”) sunt nişte români inferiori celor din Ardeal şi Banat, fiindcă nu au avut cinstea să se „civilizeze” sub cizma austro-ungară şi nici onoarea să slugărească ungurilor care-i umileau şi persecutau pe românii transilvăneni. Dacă străbunii tăi nu au fost umiliţi sau de-a dreptul omorâţi  de jandarmii unguri cu pană de cocoş la pălărie, înseamnă că nu exişti sau nu eşti suficient de civilizat, adică îndobitocit, mai pe şleau! Aşa că nu ţi-ai câştigat dreptul să stai în genunchi lângă masa urmaşilor grofilor şi să le mănânci firimiturile din palmă, aşa cum face sabinul cel sfătos!

Propagandă secesionistă, ambalată în cuvinte mistificatoare şi însoţită de îndemnul permanent de difuzare, ca la toate postările ghermaniste.

Propagandă secesionistă, ambalată în cuvinte mistificatoare şi însoţită de îndemnul permanent de difuzare, ca la toate postările ghermaniste. Au trecut vremurile când Dăian căra cu cârca din Germania materiale propagandistice, acum au magazin online cu prețurile în euro: http://www.transilvaniashop.ro/

   Ciudat este că acest Sabin Gherman a făcut facultatea taman la Craiova, în capitala Olteniei, ceea ce denotă că ori nu a fost în totalitatea facultăţilor mintale,  conform teoriilor lui despre înapoiaţii de acolo sau nu a fost suficient de isteţ ca să-şi facă studiile superioare în Ardealul pe care-l ridică acum ostentativ în slăvi! Ei, care-i cauza, măi Sabine, fost-ai bolând sau doar ghibol? Asta aşa, ca să vorbesc pe limba lui, de la televizor şi de pe Facebook, fiindcă omuleţul se screme să vorbească „ardeleneşte”, adică un soi de limbă regional-arhaică, forţată şi resuscitată de Sabinuţ, pe care nu o mai vorbesc nici bătrânii din cele mai izolate cătune transilvănene! Este exact ca olteanul proaspăt sosit de la Craiova, care salută lumea pe străzile din Cluj cu „servus”, ca să pară localnic! O mică mostră din exprimarea g(h)ermanului: „De-aia c-or zâs ăştia că suntem musai stat unitar şi tre’ să rabdăm tăţ’”

  Sabin Gherman aparţine unei categorii morale speciale: lichele! Lichea şi atât, dar vedetă pe un site unde nu comentează mai mult de 30-40 de persoane. În Cluj se ştie că prezenţa ghermanului pe televiziunea „Transilvania” este sponsorizată şi dirijată de la Budapesta via Arpad Paszkany. Cine are răbdare să privească emisiunile ăstuia – eu am rezista să mă uit la două! –  riscă să se plictisească repede, fiindcă se repetă aceleaşi bazaconii şi pseudo-teorii şchioape şi incorect argumentate. Dar ghermanul nostru este consecvent în politica lui, aşa ca boul, cum a spus Iuliu Maniu, un ardelean mult mai cunoscut şi fără studii în Oltenia. Ideile ghermaniste sunt puţine, dar fixe şi fudule! Argumentele istorice, economice şi culturale pe care le flutură „arhanghelul independenţei” sunt false, iar majoritate au fost promovate, anterior apariţiei pe lume a micuţului honved oltenizat, de alogeni ca evreul Mihail Roller, ajuns academician şi istoric fără a avea studii de specialitate. Acum a preluat ştafeta demitizării istoriei naţionale un alt istoric, Lucian Boia, care susţine că Ardealul nu aparţine României, dar fără să aducă argumente istorice viabile! Aşa şi micuţul propagandist, de pe televiziunile lui Paszkany, se pricepe la toate, el fiind istoric, economist şi om de cultură. Adică, totul se reduce la câteva fixaţii, repetate la infinit: banii din Ardeal se duc la „miticii” de la Bucureşti, care-i redistribuie puturoşilor asistaţi social din Moldova şi Oltenia, corupţii sunt doar dincolo de Carpaţi, ardelenii sunt cei mai cinstiţi din lume, aceiaşi necivilizaţi de valahi au buda în fundul grădinii, electoratul ălora este tâmpit şi poate să fie cumpărat cu găleţi de plastic şi tot aşa, improvizaţii pe aceleaşi teme… Dar, cea mai tare dintre teoriile ghermaniste este cea privitoare la pacea şi bunăstarea care domneau între toate naţionalităţile conlocuitoare din Transilvania, până la marea Unire din 1918, când au venit valahii cei cotropitori ca să strice fericirea românilor ardeleni, care vâsleau pe râurile de lapte şi miere, atunci când nu erau la hore sau cules de flori cu fraţii lor unguri, secui şi saşi, cei care au creat acel „Unio Trium Nationum” în care se prevedeau privilegii doar pentru ei, românii fiind excluşi şi consideraţi o etnie inferioară fără drepturi politice şi sociale. Drept pentru care neica Gherman le cântă acum „Batalioane române treceţi Carpaţii înapoi”, la solz de peşte, aşa cum a învăţat el în Bănie. Aşa de bine se înţelegeau românii ardeleni cu cei din „Unio Trium Nationum” (ungurii, saşii şi secuii), conform „tezelor” ghermaniste, încât e mai mult ca sigur că Horea, Cloşca şi Crişan au fost valahi infiltraţi în imperiu ca să strice armonia dintre grofii unguri şi iobagii români. La fel,  Avram Iancu probabil că era un „mitic” pripăşit prin Apuseni, care s-a revoltat, sătul de prea mult bine şi prea multă egalitate în drepturi cu ungurii.

    Prin toamna anului trecut, Sabin Gherman anunţa cu surle şi tobe – nu „cu surle şi trâmbiţe” cum spun papagalii din temebeleziuni, fiindcă surla este tot o trâmbiţă! –  că o să candideze ca independent pentru alegerile europarlamentare. S-a potolit repede, deoarece nu avea de unde să strângă zecile de mii de semnături! Când a candidat pentru Primăria Cluj, în anul 2004, din partea Partidului Creştin Democrat, nea Gargamel a obţinut ridicolul număr de 652 de voturi!

Antiromânii se premiază între ei.

Antiromânii se premiază între ei.

    Sabin Gherman şi alţi mercenari încearcă să convingă poporul că nu există România şi nici românii, ci doar ardeleni, bănăţeni, olteni, moldoveni, etc. Cu asta se ocupă individul acesta, cât este ziua de lungă: blamează Romania, aruncă cu noroi în istorie, ne batjocoreşte morţii căzuţi la datorie pentru unificarea tuturor românilor şi manipulează omul simplu din Transilvania, inducându-i ideea că ardeleanul este harnic, bun şi drept, iar ceilalţi români sunt leneşi, răi şi corupţi! Toţi ticăloşii fac politică la Bucureşti în detrimentul Transilvaniei, aşa zbiară g(h)ermanul din toţi bojocii! Până şi de aici se vede reaua-intenţie, deoarece în Parlament sunt şi o grămadă de ardeleni, care nu s-au dovedit cu nimic mai buni decât ceilalţi politicieni, unii dintre ei fiind condamnaţi definitiv la închisoare sau cercetaţi pentru acte de corupţie! Însă solidaritatea poporului român, în întregul său, nu este observată de coada de topor! Gargamel, de exemplu, nu spune că în apărarea Roşiei Montane din Transilvania cele mai mari proteste au avut loc chiar la Bucureşti, în capitala hulită de el, „miticii” sărind în sprijinul fraţilor ardeleni! Iniţial, Sabin Gherman milita intens pentru autonomie, dar acum a dat-o la întors şi cică susţine o „independenţă financiară”… Aiurea, praf în ochii naivilor!

Ca să nu mai fie dubii privind populaţia majoritară din Transilvania şi Banat, iată o harta cu structura etnică a populaţiei din imperiul austro-ungar, la recensământul din 1890: http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:MittelEuropa1914.JPG  După cum se observă, românii erau şi atunci într-o majoritate covârşitoare, structura etnica fiind similara cu ultimul recensământ, cel din anul 2011.

MittelEuropa1914

  „Prostul până nu-i fudul, parcă nu-i prost destul”, spune un proverb românesc. Aşa şi cu Gherman care, vrând să arăte preţurile nesimţite de la pompele de benzină, fotografiază preţul afişat la o astfel de pompă şi-l afişează ţanţoş pe pagina sa de Facebook, fără să ţină cont că în geam se reflectă şi însemnele benzinăriei ungureşti „Mol”, pe lângă chelia sa.

gherman benzina1

      Bravo, loază! După câte că alimentezi de la stăpânii tăi – probabil că-i dau ăia bonuri de combustibil ca primă – mai şi divulgi că au preţuri exorbitante! Ăsta-i trădează chiar pe toţi! O fi ceva genetic…

 

                           Nevoia de neamţ a dus la apariţia „germanilor” falşi

 

   Noi, românii, avem marea „calitate” de a ne subestima, existând un complex de inferioritate acumulat în secole de supuşenie în faţa ocupanţilor vremelnici, dar suntem neîntrecuţi în ai supraestima pe străini! Noi am avut nevoie permanent de un tătuc străin băgat pe gât ca fanarioţii impuşi de la Stambul sau guvernatorii numiţi de habsburgi ori comuniştii evrei sosiţi de la Moscova. Mai de voie, de nevoie, am înlocuit un domn pământean cu un neamţ sărăntoc, pe care l-am mai şi transformat în erou, că aşa au vrut cei care manipulează românul prin televiziunile autohtone, care zilnic le spală creierii. Vă rog, chiar dinainte de a începe să descriu evenimentele şi să-mi argumentez punctele de vedre, să aruncaţi balastul „corect politic”, împreună cu MULTICULTURALISMUL! Acest concept s-a dovedit ca fiind neviabil şi chiar Angela Merkel, că tot o să vorbesc despre „supuşii” ei în continuare, a declarat că acest concept s-a dovedit un eşec în Europa! La fel, vă rog să nu cedaţi impulsului de a mă acuza de şovinism sau xenofobie, din moment ce chiar cei despre care o să scriu sunt renumiţi pentru şovinismul , rasismul şi naţionalismul lor, deoarece fixul cu rasa ariană îl au în cap înşurubat temeinic şi genetic, pe vecie! Doi astfel de „saşi vopsiţi” sunt Vilhelm Schuster, cunoscut ca Willy Schuster şi Erwin Albu. Primul este un descendent al unei familii mixte maghiaro-săseşti, iar al doilea, purtătorul numelui „neaoş” german Albu, are o bunică săsoaică! S-au prins cei doi că românii au un complex de inferioritate în faţa nemţilor şi că parte din ei sunt mari admiratori ai germanilor, aşa că s-au gândit să speculeze această germanofilie total deplasată, după modelul de succes Klaus Iohannis.

   A se observa că nu este vorba despre vreun demers unguresc care ar intenţiona anexarea (fie ea şi parţială) a Transilvaniei, ci de o serie de acţiuni care urmăresc (într-o primă etapă) fixarea în conştiinţa colectivă a conceptului identitar de ardelean” . Desigur, următorii paşi se pot uşor deduce: regionalizare – federalizare – referendum – secesiune. Saşii şi ungurii revendică proprietăţi imobiliare şi funciare, unele pe care nu le-au mai putut deţine legal, datorită exproprierii pentru crime de război sau colaboraţionism cu ocupantul (legi din 1944, nu „comuniste”!). Şi totuşi, li se „înapoiază” tot ceea ce revendică, chiar şi clădiri construite pe vremea comuniştilor, de către autorităţi corupte şi trădătoare.

 

                Şusta lui Schuster sau când iredentismul maghiar a îmbrăcat cămaşa săsească


  Iată ce înseamnă termenul „şustă”, conform DEX: „Aranjament, învoială (necinstită) între două sau mai multe persoane.” Schuster are prenumele, Vilhelm, scris la fel de ciudat ca şi numele celui mai cunoscut „neamţ”, Iohannis. Deci Vilhelm în loc de Wilhelm şi Iohannis în loc de Johannes! Numele complet şi real este luat de pe pagina de Facebook a domnului în cauză, când făcea chetă pentru candidatura prietenului său Erwin Albu pentru Parlamentul Europei: „Vilhelm Schuster, IBAN: RO10 RZBR0000060014324203; Raiffeisen Bank Mediaş, str. I.C. Brătianu nr. 3 – Agenţia Mediaş”
SWIFT: RZBRROBU Cei care joacă în exces cartea germanismului s-ar părea că nu sunt atât de „nemţi” pe cât vor să pară! Măcar Vilhelm, alias Willy Schuster, recunoaşte că este doar pe jumătate sas, maică-sa fiind unguroaică.  

willy schuster juma ungur1

    Willy Schuster s-a întors din Germania la Moşna, judeţul Sibiu, după doar trei ani petrecuţi în ţara în care plecase „definitiv”. Trei ani sunt suficienţi pentru instructajul unui agent de influenţă. Prin participarea la protestele împotriva exploatării gazelor de şist şi a proiectului Gold Corporation de la Roşia Montană, Willy Schuster nu a urmărit altceva decât notorietate în intenţia de a se impune ca lider şi viitor manipulator al românilor săraci cu duhul.

Vilhlem (Willy) Schuster, Sabin Gherman şi Mircea Dăian pun ţara la cale, adică dezmembrarea ei, la restaurantul „Hermania” din Sibiu.

Vilhlem (Willy) Schuster, Sabin Gherman şi Mircea Dăian pun ţara la cale, adică dezmembrarea ei, la restaurantul „Hermania” din Sibiu.

  Aşa-zisele „fapte vitejeşti” ale lui Schuster împotriva jandarmilor, la Pungeşti şi Bucureşti, nu au fost altceva decât TRAMBULINA necesara pentru NOTORIETATE, la fel ca şi la Erwin Albu, care intenţiona să candideze ca „independent” pentru europarlamentare, cot la cot cu Sabin Gherman, doi „independenţi” care militează pentru „independenţa” Transilvaniei.

Pentru cei care mai au dubii privind orientarea lui Willy Schuster! Aici cu Sabin Gherman la Moşna, dar poza apare doar pe pagina lui Gherman, sasul fiind cu curul in doua luntrii, aşa cum au fost ei de-a lungul istoriei, de au căzut în picioare întotdeauna... şi când au fost cu Hitler şi la fel după aceea, cu comuniştii!

Pentru cei care mai au dubii privind orientarea lui Willy Schuster! Aici cu Sabin Gherman la Moşna, dar poza apare doar pe pagina lui Gherman, sasul fiind cu curul in doua luntrii, aşa cum au fost ei de-a lungul istoriei, de au căzut în picioare întotdeauna… şi când au fost cu Hitler şi la fel după aceea, cu comuniştii!

Schuster o căuta cu lumânarea şi era agresiv cu jandarmii ca să fie lovit şi transformat ulterior în martir! Câtă falsitate, câtă punere în scenă penibilă! Cei doi „saşi” mai mult sau mai puţin „pârâţi”, Schuster şi Albu, nu sunt de acord cu exploatare aurului de la Roşia Montană, dar nu din cauză ca o să fie jefuiţi românii, ci susţin exact ideile ungurilor, de aici şi din Ungaria, care se opun exploatării de către Gold Corporation, în ideea că Transilvania este a lor, a ungurilor şi saşilor, deci „normal” că şi bogăţiile subsolului le vor aparţine tot lor în viitor, după „independenţă”!

Willy Schuster cu steagul Transilvaniei „independente”.

Willy Schuster cu steagul Transilvaniei „independente”.

Sloganul lui Schuster, „Ne luăm ţara înapoi!”, se referă la Transilvania, nu la România încăpută pe mâna ticăloşilor care ne guvernează de 24 de ani, cum au înţeles greşit românii din alte zone ale ţării! Mesajul chiar aşa apare pe paginile revizioniştilor, trilingv: „Ne luăm țara înapoi !!! Visszavesszük az országot !!! Wir holen uns unser Land zurück !!!” Acest slogan al lui Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania” (https://www.facebook.com/pages/Regiunea-Autonoma-Transilvania/459020214196262 ), „Liga Transilvania Democrată” sau Autonomy for Transylvania” (AFT).

ne luam tara inapoi1

  Cei de la Autonomy for Transylvania” sunt secesioniştii care l-au premiat pe Schuster ca „ardeleanul anului 2013”, alături de Böjte Csaba (preot franciscan), Sabin Gherman (jurnalist) şi Tőkés László (europarlamentar).

Willy-Schuster-autonomy-for-transilvania-ardeleanul-anului

  Iată ce bolmojea despre premierea sa de către secesionişti, contrazicându-se singur, Willy Schuster: „N-am fost întrebat daca vreau să fiu nominalizat. Am aflat ieri printr-un coment critic. Totuşi văzându-mă ardeleanul anului, m-am simţit flatat. Mi-aş dori să văd curând şi pe moldoveanul, regățeanul, olteanul, dobrogeanul, bănăţeanul, maramureşeanul şi bucovineanul anului. Eu nu militez pentru autonomie. Dar atenţie, autonomie nu este independenţă ! Şi unitatea în diversitate este marea tărie a Poporului Nostru Român.” (http://danielroxin.blogspot.ro/2014/01/s-compromis-willy-schuster-agent-al.html)

 

                             Erwin Albu, un secesionist care a ratat Parlamentul European

   Erwin Vlad Albu (în cartea de identitate), din Codlea, dorea să candideze şi el ca „independent” la europarlamentare, la fel ca Sabin Gherman, fiind susţinut de prietenul lor comun, Vilhelm (Willy) Schuster. Cei doi ar fi fost la fel de „independenţi” ca şi mentorul lor, Tőkés László! Cei doi foşti candidaţi pentru parlamentul Europei, Sabin Gherman şi Erwin Albu, aveau ca program independenţa Transilvaniei – sanchi, doar financiară! – fiind convinşi că visul lor de secesiune , sub penibilul camuflaj al „independenţei financiare”, le va aduce voturi şi sinecura de aproximativ 100.000 de euro pe an ca să lupte împotriva ţării pe care teoretic o reprezintă. Păi, la ce mai era nevoie de ei, dacă deja îl aveau deja ca europarlamentar pe colegul lor de ideologie, răspopitul Tőkés László? Nu-i el colegul de podium alături de Sabin Gherman şi de Willy Schuster (propagandistul lui Erwin Albu) în clasamentul întocmit de iredentiştii de la „Autonomy for Transylvania”? Ba da!

Erwin Vlad Albu

Erwin Vlad Albu

Iată ce spunea „sasul”, cu numele de familie Albu, despre autonomie: www.facebook.com/erwin.albu/posts/10203256609876026 Enunţul din final, despre unirea cu Basarabia, este la derută, ca să marşeze naivii! Etnicii germani, prin reprezentanţii lor, dar si prin site-urile lor militează pentru secesiune: http://www.neuerweg.ro/transilvania-edes-heimat-ro/.

   Erwin Albu nu face altceva, la fel ca şi Schuster, decât să promoveze politica Germaniei de dezmembrarea a României! După „modelul Willy Schuster”, Erwin Albu s-a dat în spectacol la Pungeşti, în Moldova, provocând jandarmii special ca să fie reţinut, ştiind că nu riscă nimic, cel mult  o amendă, ca să acumuleze capital electoral.

Erwin Albu exploatează la maximum naivitatea românilor.

Erwin Albu exploatează la maximum naivitatea românilor.

Doar năucii pot să creadă că pe „sasul” Albu îl interesează soarta moldovenilor din moment ce el este un apologet al dezlipirii Transilvaniei de restul României, deci implicit de  Moldova, cu Pungeşti cu tot! Da, prin acte culturale si „evenimente ecologice” sunt prostiţi şi manipulaţi acuma românii, deoarece au fost aduşi , de aceiaşi manipulatori la stadiul de lehamite pentru tot ceea ce înseamnă politică! Cultura şi ecologia sunt noile „arme”, pe lângă cea economică, prin care se încearcă impunerea unei noi hegemonii germane! Ce nu au reuşit cu armele-arme, germanii încearcă acuma prin alte mijloace în Europa, nu doar în România.

   Mi-am permis să-l întreb, pe reţeaua Facebook,  pe „sasul” Albu, de ce nu-l cheamă Weiss – numele nemţesc pentru Albu – dacă tot se dă etnic german. Întrebarea îşi avea rostul său fiindcă prea insista cu originea sa germană, în calitatea sa de posibil candidat independent la Parlamentul Europei! Fiind şi membru FDGR se cam dilua aşa-zisa „independenţă”. Omul a fost amabil şi mi-a răspuns: „Mama tatălui meu a fost de origine austriacă din Bucovina. Am fost binecuvântat să fiu crescut şi de o familie de sași care mi-au fost şi ei ca nişte părinţi adevăraţi. Sunt mândru de originea mea românească şi germană. Faptul că am şi strămoşi germani, că am fost crescut într-o familie săsească, că am mers la grădiniţa, şcoala şi liceul german, că aparţin de biserica luterană germană, că vorbesc extrem de des germana, nu cred că e ceva de neaccentuat. Iar ca să lămurim şi cum e cu etnicitatea: «Un grup etnic (denumit şi etnie, din greacă θνος, etnos, popor) este definit ca o colectivitate în interiorul unei societăţi mai mari, ai cărei membri au, în realitate sau presupus, origine comună, amintiri comune, sau împărtăşesc acelaşi trecut istoric, şi un punct de vedere cultural, asupra unuia sau mai multor elemente simbolice, ca un rezumat al poporului lor. Exemple ale acestor elemente simbolice sunt: sistemul de înrudire, înfăţişarea fizică, confesiunea religioasă, limba sau formele dialectale, afiliaţia tribală, naționalitatea, fizionomia tipică sau alte combinaţii ale acestora. »” Şi, referitor la apartenenţa sa la FDGR: „Sunt membru al Forumului, deşi în acest moment am o relaţie «incertă» şi un statut la fel de «incert» în legătură cu organizaţia locală Codlea, de unde am demisionat din funcţia de preşedinte şi din cea de consilier în 2011.”

  Albu Erwin Vlad, personajul care pozează în sas cinstit”, a fost cercetat în trei dosare penale privind infracţiuni economice (evaziune fiscală, falsuri în acte) şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru emiterea de cecuri fără acoperire! Iată-l aici, cum este pus la zid de o jurnalistă foarte bine documentată:http://codlea-info.ro/erwin-albu-la-momentul-adevarului/  O dovadă că „aşchia nu sare departe de trunchi” este tatăl şmecherului, tot Erwin Albu, care a fost implicat în devalizarea S.C. Sere Codlea”, alături de Maria Lili” Schutz, săsoaică” şi asta… din Craiova, născută la Pucioasa, judeţul Dâmboviţa! (http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1740170-maria-schutz-sau-trandafiri-electorali-mormantul-sere-codlea.htm?p_64025__action=arhiva&p_64025) Unde te întorci dai doar de saşi din aceştia reşapaţi şi îndopaţi cu aditivi ca să aibă aromă germană!

Se vede treaba că lui Albu îi este ruşine de frumosul prenume românesc Vlad şi-l preferă pe cel german, Erwin.

Numele complet al lui Albu Erwin şi modul în care se autovictimizează.

Numele complet al lui Albu Erwin şi modul în care se autovictimizează.

   Apropos, pe taică-său îl chemă Ervin în acte, o dovadă în plus că aceşti pesudo-saşi nici măcar nu ştiu cum se ortografiază corect în limba germană prenumele sau numele lor, adică, reamintim: Vilhelm, Ervin, Iohannis, aşa apar aceste persoane în actele personale!


                              Mircea Dăian, tâmplarul revizionist din Mediaş

 

    Pe Facebook mai este un mare secesionist, unul Mircea Dăian , tâmplar din Mediaş, prezentat aiurea prin presa locală ca om de afaceri fiindcă şi-a tras o firmă minusculă, Profi Haus” SRL, care construieşte case de lemn, adică vrea să construiască fiindcă nu le comandă nimeni. Maghiaro-sasul Schuster a stat doar trei ani la instructaj în Germania (http://www.gandul.info/de-ce-iubesc-romania/de-ce-iubesc-romania-sasii-care-ni-s-au-intors-am-fugit-de-ue-in-2007-am-plans-de-parca-ne-murise-mama-video-8959862) Alţii mai bătuţi în cap şi necunoscători ai limbii germane au trebuit să stea peste un deceniu, aşa ca tâmplarul Mircea Dăian. Acesta a stat vreo 15 ani in Germania, de unde s-a întors, gata instruit pentru propagandă secesionistă şi revanşardă, cu un steag al „Transilvaniei independente”. În Germania se comercializează de multă vreme astfel de însemne secesioniste: steaguri, tricouri şi brelocuri.

Mircea Dăian cu steagul Transilvaniei „independente” pe care l-a cumpărat din Germania, aşa cum, singur recunoaşte.

Mircea Dăian cu steagul Transilvaniei „independente” pe care l-a cumpărat din Germania, aşa cum singur recunoaşte în dialogul cu un separatist de etnie maghiară.

  Individul s-a orientat pentru propaganda sa secesionistă spre galeriile sportive, fiind nelipsit cu steagul său antiromânesc de la toate meciurile de baschet sau fotbal ale echipelor medieşene. Dăian Mircea depune eforturi deosebite de promovare a independenţei” Transilvaniei, agitând pe la meciuri aşa-zisul steag transilvănean, în fond acea cârpă-făcătură adusă din Germania, cum singur recunoaşte (vezi foto), făurită în laboratoarele de propagandă ale BND-ului.  E vorba de acelaşi steag pe care-l agită şi sasul pe jumătate ungur Schuster, revenit în România cu misiune clară, la fel ca şi Dăian!

Dăian, spălând creierii tinerilor din galeria Mediaşului.

Dăian, spălând creierii tinerilor din galeria Mediaşului.

   Pentru lupta sa în scopul dezmembrării României, agentul acesta de influenţă şi-a făcut mâna pe galeria de fotbal a Mediaşului, distrugând-o, după ce s-a autoimpus ca preşedinte al galeriei oficiale numită „Lupii negri” (http://www.gazistul.ro/2012/02/de-ce-nu-mai-avem-galerie-la-fotbal.html )! Probabil că-i decontează BND-ul (serviciile secrete germane) şi deplasările prin ţară, fiindcă nea „Vreme rea” ăsta umblă cu propaganda lui parşivă prin tot Ardealul.

Mircea Dăian se deplasează periodic la Berlin... probabil la instructaj.

Mircea Dăian se deplasează periodic la Berlin… probabil la instructaj.

  La o conferinţă aşa-zis internaţională de la Satu Mare au participat, pe lângă lemn Tănase ăsta de la Mediaş plus maghiarii iredentişti în frunte cu militanta revizionistă de origine maghiaro-italiană, avocata Eva Maria Barki (expulzata din Romania de guvernul Văcaroiu!), stabilită în Austria şi doi catalani care nu se mai recunosc ca fiind spanioli: http://www.informatia-zilei.ro/sm/asociatia-hid-organizeaza-o-conferinta-internationala-de-autonomie-la-satu-mare/  Pe site-ul publicaţiei „Gazeta de Nord-Vest” care se referă tot la adunarea sau mai bine zis ADUNĂTURA de la Satu Mare, acest obscur tâmplar este prezenta ca fiind gazetar: „jurnalistul Mircea Dăian, fondatorul Ligii Democrate Ardelene”http://www.gazetanord-vest.ro/2013/12/extremistul-krako-iese-din-nou-la-rampa/   Iată ce comentează un cititor la acest articolaş: „Prostul ăla de Mircea Dăian e tâmplar, oameni buni, nu gazetar. «Liga» lui peşte e o pagină pe Facebook, iar el însuşi e un trepăduş de-al lui Sabin Gherman. Presupun că ce a prezentat Dăian e scris de Gherman. Hai să vă mai spun una: acelaşi chibiţ de profesie şi mare autonomist administrează şi pagina de FB «Sabin Gherman 2014», chipurile pentru susţinerea propagandistului dezaxat şi sătul de România ca şi candidat la europarlamentare pentru Ardeal. Unde-i nunta şi nu-i sluta! Dacă Sabin Gherman îşi expune frustrările şi neîmplinirile la TV, Dăian o face pe FB şi la meciurile Gaz Metan Mediaş. Prezenţa lui Daian la acest eveniment mă face, o dată în plus, să înţeleg ale cărui interese le promovează «românul» ardelenist Gherman. Şi ştiţi ce-i trist? Că o vor avea, autonomia. Mai întâi teritorială, financiară, iar mai apoi…Că noi stăm cu mâinile-n sân.”

Aşa arată regionalizarea lui Dăian.

Aşa arată regionalizarea lui Dăian.

  

                            Germania şi „independenţa” Transilvaniei

„Platformele comerciale populare din RFG – gen Ebay, etc. – oferă cumpărătorilor “steagurile”… Transilvaniei, unde culorile Tricolorului românesc sunt evident inversate, iar vulturul german domină centrul (semantic sinonim controlului), iar cele 7 oraşe transilvane, vizate de nemţimea revanşardă şi hapsână, sunt simbolizate de către 7 turnuri/cetăţi (aidoma stemei Bathory).”

steag_german_transilvania

   Nu doar în materie de steaguri Germania este un bun comerciant antiromânesc, care insuflă idei separatiste, dar şi în domeniul vestimentar asistăm la aceeaşi agresivitate. „Tricouri germane cu «emblema» Transilvaniei, sunt oferite amatorilor din RFG. Motivul: Revendicările politice, indiferent de natura lor, nu necesită un sprijin popular, deoarece deciziile se iau în cadrul oligarhiei şi plutocraţiei, dar acestea necesită cel puţin o cunoştinţă de cauză, ceva atenţie sau o afinitate din partea populaţiei (terminologie comunicaţie: awareness). Asemenea obiective sunt atinse prin operaţii discrete, subtile, de propagandă, nu în ultimul rând prin articole de îmbrăcăminte, tricourile fiind un mediu uzual, ieftin şi efectiv.” (http://www.romania.bplaced.net/index.php/rfg) 

tricou germania1tricou germania 21  

     Germania vrea să dezmembreze Romania, la fel cum a procedat cu Iugoslavia şi Cehoslovacia! Nu-i o noutate, deoarece şi în trecut prusacii „ne-au purtat sâmbetele” şi prin Pactul odios Ribbentrop-Molotov din 23 august 1939 Germania a fost de acord ca prietenii lor de la vremea aceea, sovieticii, să-şi pună labele jegoase pe Basarabia! Ceea ce şi fac în iunie 1940! Prietenia germano-rusa din 1940 a reînviat în anii aceştia şi Germania ne obligă şi acuma să recunoaştem acelaşi pact ticălos, o dovadă că istoria este ciclică şi se repetă: http://adevarul.ro/international/europa/rusine-germania-rusia-someaza-romania-recunoasca-pactul-ribbentrop-molotov-1_5253fd44c7b855ff5613639d/index.html Aceiaşi nemţi, care i-au urât pe romani dintotdeauna, considerându-i rasă inferioară, au dat ungurilor jumătate din Transilvania prin Dictatul de la Viena din 30 august 1940! În plus, Germania sprijină şi acuma Ungaria în pretenţiile ei revizioniste, fiindcă ungurii au fost aliații cei mai de nădejde ai nemţilor de-a lungul istoriei! În multiplele întâlniri dintre Helmuth Kohl şi Mihail Gorbaciov (11-15 iunie 1989 în RFG, 19 iulie 1990, la Jeleznovodsk şi septembrie 1990, la Geneva) când s-a pecetluit soarta blocului estic comunist, s-au trasat viitoarele zone de influenţă, exact cum o făcuseră pe vremuri Ribbentrop şi Molotov. În linii mari cam astea erau cele stabilite: Rusia să nu se opună divizării Cehoslovaciei, viitoarea republică Cehă va trece sub „aripa ocrotitoare” a Germaniei în scop de asimilare ulterioară; Ungaria, susţinută de Germania, va recâştiga teritoriile pierdute prin Tratatul de la Trianon (1920); Germania va spori ajutorul economic acordat Ungariei pentru a asigura acolo un standard al vieții mai ridicat decât cel din Slovacia, făcând astfel mai atractivă ideea unificării Slovaciei cu Ungaria; după dezmembrarea Iugoslaviei, Croaţia si Slovenia vor intra în sfera de interese economice a Germaniei; unirea Ucrainei Transcarpatice cu Ungaria, daca naţionaliştii ucraineni ar desfăşura „activităţi distructive”; în afară de compensaţia economică pentru pierderile suferite, Germania se angajează să nu intervină în chestiuni privind Ucraina şi statele baltice. Cancelarul german a insistat ca Transilvania să revină Ungariei. Acesta a fost şi scopul luptelor stradale din martie 1990 de la Târgu Mureş: Transilvania trebuia sa fie primul „Kosovo” din Europa, dar nu a ţinut şmecheria, din fericire pentru România! Germanii, în ura lor istorică faţă de sârbi, au dezmembrat Iugoslavia şi tot ei au împărțit în două Cehoslovacia! După căderea Cortinei de Fier, doar Germania s-a unificat în Europa, în timp ce alte ţări s-au dezmembrat şi se vor mai fragmenta! De ce nu s-a unit şi Romania cu Moldova? De aceea, pentru că nu au vrut germanii şi ruşii!

  Iată cum face campanie secesionistă mascată în ziarul „Tribuna”, al infractorului Ilie Carabulea din Sibiu: „Lolele, peste 120, se vor întâlni la ora 9.00, acolo unde s-au întâlnit de când se ştiu, adică unde mai demult  a fost o fabrică numită IMIX şi apoi, în acorduri de fanfară autentic să­sească, vor porni spre centrul oraşului poc­nind din bice şi scuturându-şi şoldurile pentru a suna tălăngile. Pe traseu îşi vor face încăl­zirea şi mânuitorii de cercuri cu paharele de vin ridicate spre cer şi căluţul croitorilor şi ursarul cu imitaţia regelui Carpaţilor legată de lanţ şi toţi ceilalţi reprezentanţi ai istoricelor bresle.
Marele spectacol va avea loc în faţa pri­măriei unde oficialităţile vor face cuvenitele urări iar lolele vor striga, HIRAAAI! Se va cânta bilingv imnul Transilvaniei adică Sieben­burgen şi se va porni mai departe, până unde mai demult  a fost FIPA.” (http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/vin-lolele-93844.html)

   După câte că obiceiul „lolelor” din Agnita au fost continuate de români, din lipsa de saşi, fiind resuscitate de învăţătorul Pătru Bogdan, iată că ele militează, prin acelaşi organizator coada de topor şi trădător de neam, pentru separarea de România! Ia auziţi: „Se va cânta bilingv imnul Transilvaniei, adică Sieben­burgen”. Bravo slugilor, nu aţi preluat doar obiceiul de la saşii care, mascaţi fiind, îi biciuiau şi îi ciomăgeau pe românii surprinşi pe străzi, ci si ura lor faţă de români şi Romania! Pentru aceste „merite deosebite”, preşedintele asociaţiei „Breasla Lolelor”, învăţătorul Pătru Bogdan a fost răsplătit cu un post de învăţător în Germania.

  Serviciul de informaţii german (BND) construieşte cea mai mare clădire din Europa, unde va funcţiona şi Centrul de Propagandă, pe lângă serviciile de informaţii externe şi interne. „Finalizarea acestei clădiri, cea mai scumpa structura guvernamentala şi cu tehnologia cea mai înaltă din Germania, este programată până în 2014 şi va adăposti 4000 de angajaţi. A fost construită pe un teren dintr-o zonă la moda, cunoscuta pentru galerii de arta moderna. Sediile BND s-au aflat timp de decenii în satul bavarez Pullach, din apropiere de München. Guvernul a decis să mute BND din Bavaria în Berlin după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.”

   Germania şi-a reactivat Coloana a V-a din ţările cu minoritate germană, la fel ca pe vremea Propagandei germane conduse de Goebbels. Mişună pe forumurile româneşti o grămadă de saşi şi şvabi care postează din Germania în scopuri propagandistice şi manipulatorii.

   Românilor li s-a inoculat ideea, tot prin propaganda germană, că suntem trădătorii Germaniei prin întoarcerea armelor din 23 august 1944! Aiurea, Germania ne-a trădat prima, prin înţelegerea făcută cu sovieticii pentru ruperea Basarabiei de Romania şi prin ruperea unei jumătăţi din Ardeal, cedat Ungariei ordinul Germaniei prin  Dictatul de la Viena! Bineînţeles că Sabin Gherman, iniţiat şi pe la  şcoala de propagandă germană a preluat şi el vechea placă uzată! Iată cum îi explică aşa-zisa „trădare” g(h)ermanului, în zeflemea, un român isteţ: „Dragă domnule Gherman. Nu este prima oară când te aud că noi românii i-am trădat pe nemţi în al II-lea Război Mondial, lucru cu care nu sunt de acord. Hai să dăm un exemplu: Dumneata bine înarmat, pus pe fapte mari, vii la mine şi-mi propui să-l batem pe vecinul Vasile cu care am avut şi eu probleme cândva. Zis şi făcut! Numai că pentru a fi siguri că-l batem, apelezi şi la Laci, un prieten de nădejde care a fost alături de tine în orice împrejurare, dar pentru a-l convinge şi a-i intra în graţii îi dai acestuia un hectar din pământul meu, căci vezi bine el este deştept iar eu sunt un prost. N-am curaj să comentez deoarece mă poţi strivi cu vârful bocancului ca pe o gânganie. Deci pornim să-l batem pe Vasile însă nu prea reuşim căci de partea lui sunt toţi sătenii, aşa că ne retragem, iar eu simţindu-mă păcălit şi defavorizat îmi vreau înapoi pământul pe care mi l-ai luat cu japca, dându-i-l lui Laci. Simţind că mi-ai făcut o nedreptate este normal că nu mai ţin cu tine, ocazie cu care tu mă faci pe mine trădător. Nu seamănă acest scenariu cu ceea ce a făcut Hitler rupând o bucată din teritoriul Ardealului de nord dându-l ungurilor? Ce zici? Nu cred că românii ar fi întors armele împotriva nemţilor dacă ar fi fost trataţi în mod egal cu ceilalţi aliaţi ai lor, tocmai de aceea mi se pare că acel act a fost unul normal când cineva este pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă.”

    Tot din Clujul lui Gherman se bate monedă calpă pe ideea că românii nu se pot conduce singuri şi musai să aibă conducători străini. Aici a apărut lozinca: „Arafat preşedinte, Johannis premier!” http://ziuadecj.realitatea.net/politica/tot-mai-multi-clujeni-in-strada-arafat—presedinte-johannis—premier-foto–video–81996.html Ba, s-a găsit şi un ’telectual să scrie un articol pe tema asta: „Soluţia Raed Arafat – Klaus Johannis” (http://www.observatorcultural.ro/Solutia-Raed-Arafat-Klaus-Johannis*articleID_24150-articles_details.html). Distractiv este că şi ăla „cultu-n cap” este şi el tot alogen, adică armean, Bedros Horasangian. La ăştia întotdeauna numele rimează cu etnia: armean / Vosganian / Arachelian / Horasangian ş.a.m.d. Dar atât „manifestanţii” de la Cluj, cât şi armeanul de la mama dracului cultural i-au ortografiat greşit numele primarului sibian, fiindcă el este trecut în acte Iohannis, cu „I”, „nema” cu „J”! Iată ce zice Bedros-ul nostru: E chiar imposibil să ajungă unde trebuie un om capabil şi fără darul de a fi slugă? Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Parcurgeţi încă o dată citatul cu atenţie şi o să vedeţi cum reiese clar că în, viziunea alogenilor – aşa ca armeanul scribălău –, românul are „darul de a fi slugă”, pe lângă evidenţa că este incapabil! Această evidenţă este întărită de propoziţia următoare: „Greu însă să fie acceptat un «minoritar» la conducerea românilor.” Deci, doar ei, „minoritarii”, nu sunt slugi şi sunt capabili! Ca să nu susţină cineva că cele două propoziţii „au fost scoase din context”, fiindcă se poartă eschiva asta tembelă, menţionez că anterior celor două propoziţii, deci contextul, se rezuma la o odă adusă lui Raed Arafat. Cert este, „pour les connaisseurs”, că atât Arafat, cât mai ales Iohannis, nu sunt nici pe departe modele de integritate morală, aşa cum le-a fost confecţionată imaginea de către o presă mercenară, ticăloşită şi antiromânească. Dar acum nu ne-am propus să scriem despre cei doi, ci despre alţi alogeni cu imaginea trucată, aşa că nu mai insistăm asupra celor două personaje împinse permanent în prim-plan de către mass-media.

    Pe forumurile transilvănene dacă încerci să aduci argumente în favoarea României mari, imediat eşti atacat de postaci de profesie, agresivi şi injurioşi. Cine nu-i de acord cu ei este catalogat imediat  ca fiind comunist sau securist! Mulţi au căzut deja în plasa de minciuni a propagandei iredentiste, fiind chiar convinşi că Ardealul ţine în cârcă tot restul ţării şi că „miticii” de la Bucureşti sunt de vină pentru toate relele, uitând că au fost mai mulţi premieri ardeleni care nu au făcut nimic bun pentru această ţară chinuită şi trădată din toate părţile! Cică ardelenii sunt mai cinstiţi decât restul românilor… Aiurea, în iarnă a fost arestat infractorul sibian Carabulea, recidivist, care a fentat legislaţia tot timpul şi s-a îmbogăţit ilicit!!! O dovadă concretă a „cinstei” ardelenilor, mai ales că procurorii „mitici” l-au depistat pe puşcăriaş! Sigur, hai să ne rupem de România ca să poată fura borfaşii noştri în linişte fiindcă sunt pe o mână cu autorităţile locale, la fel cum pe o mână au fost Iohannis şi Carabulea! (http://sibiu.justitiarul.ro/tartorii-carabulea-si-iohannis-au-transformat-sibiul-nostru-in-orasul-lor-2/)

    Prin propagandă ticăloasă s-a inoculat în conştiinţa colectiva o identitate ardelenească, alta decât cea naţională! Se clamează de către Sabin Gherman şi alţii ca el superioritatea culturală şi economică a Transilvaniei faţă de restul ţării, determinându-i pe oameni să creadă că Ardealul este motorul care susţine economic toată ţara, aspect care este total fals. În emisiunile sale de pe „Transilvania live”, Sabin Gherman afirmă pe un ton indignat  că cei de peste munţi au avut capitala la Istanbul, iar ardelenii au avut-o la Viena, concluzionând superioritatea civilizaţiei provinciei care a fost subordonată Austro-Ungariei. De aici „vina” românilor din Muntenia şi Moldova că au fost ocupați de turci, fără să aibă „cinstea” să fie sub dominaţia civilizatoare austro-ungară, ca românii din Transilvania, care erau iobagi fără drepturi sociale şi politice! Să fie clar, există o singura identitate naţională, cea de român, trăitor în diferite regiuni ale ţării cu numele România!

   Pentru cei care doresc să încredinţeze destinele neamului românesc pe mâinile unor străini, nu ar strica să ia aminte la vorbele rostite de Nichifor Crainic în 1938, dar la fel de actuale şi acuma, înainte de a pune ştampila de vot pe numele unor alogeni: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului”.

                                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

Actualizare: Cât de mult ne-au iubit sașii de-a lungul zbuciumatei istorii a Transilvaniei, citiți aici un text scris de marele patriot român Vasile Stoica din Avrigul Sibiului, un ardelean care a fugit din imperiul austro-ungar ca să lupte cu arma în mână alături de frații români pentru Marea Unire: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric. Ca răsplată pentru atrocitățile săsești asupra românilor ardeleni, acum presa obedientă sasului de la Cotroceni le cântă ode de slavă acestor imigranți ai Evului Mediu, iar denumirile românești sunt înlocuite cu altele germane: Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de SibiuEste bine să nu semănăm discordie între etnii, dar nici nu avem voie să uităm ceea ce s-a întâmplat în trecut, fiindcă atunci vom fi obligați să permitem istoriei să se repete. Este anormal și degradant să te umilești, lingușind și ridicând sașii în slăvi, după ce strămoșii tăi au fost uciși, exploatați și batjocoriți de către neamul lor!

40 Comments

 1. Vasile Zarnescu

  În 27 aprilie, apoi, după vreo trei zile, la ANTENA 3, s-a difuzat un reportaj al lui Carmen Avram, despre cei „cinci sute de mii de cetăţeni români vânduţi în Occident. Ca şi celelalte, reportajul este făcut în manieră scandaloasă, de mare dezvăluire, dar este mai idiot ca celelalte. Am să fac un materiale special despre asta, dar acum menţionez faptul că în reportaj era băgat şi „neamţul“ deştept Bernd Fabritius, dar prezentat ca mare deştept fiindcă intrase, de cîteva luni, în Bundestag. Dar probabil că motivul pentru care a fost băgat acolo este că e descendent direct al unuia dintre şefii minorităţii fasciste germane din România, Fritz Fabritius, Grupul Etnic German, Coloana a V-a din România a Germaniei hitleriste. După mine nu este decît unul din categoria numită a „idioţilor utili“. Desigur, util pentru alţii, dar „idiot“ pentru noi, fiindcă era „neamţ” de-al nostru deplîns de Carmen Avram pentro că, vai, fusese nevoit să plece contra cost în Germania. De ce afirm că este un idiot? Pentru că, deşi vorbea bine româneşte, nu gîndea româneşte. De exemplu, cînd s-a referit la „vînzarea“ cetăţenilor români, a zis că a fost o „acţiune criminală“ şi că a reprezentat „trafic de carne vie” (sic). Dacă n-ar fi fost idiot şi rău-intenţionat, ar fi ştiut că, în limba română, expresia e folosită pentru a indica exclusiv traficul de prostituate. Voi dezvolta comentariul, cum am zis, într-un articol mai extins.

 2. Dragusin Adrian

  Superb articol ar trebui citit de toti romanii votanti!

 3. Da sigur am avut, avem si vom avea cozile noastre de topor sau ce isi doresc ai nostri din afara pentru distrugerea noastra !! dar ce este important si necesar cum si in ce suntem pregatiti pentru a reactiona la astfel d e atacuri!!!!!!!!!

  • Savin Iulian

   Ma simteam vinovat ca sunt nationalist si nu patriot, acum ma bucur c-am gresit !

 4. Savin Iulian

  Interesant si util, mai ales pentru cei care n-au avut preocupari legate de istorie sau politica. Sunt necesare eforturi mai mari din partea romanilor care au ceva de demonstrat privind pericolele care conduc la depopularea de catre romani, in special cei cu cultura medie sau ridicata, a teritoriilor in care in prezent romanii sunt majoritari. Multumiri autorului!

 5. Dany Yo

  Doar asa,pt. cultura voastra generala…Schuster =pantofar,cizmar,producator de incaltaminte…deci vine de la o profesie,indeletnicire…..Dar asta nu pot intelege cei cu nume de “-escu”…vai de capul vostru(gol) de “patrioti!

  • Trebuie să posezi ceva inteligență ca să realizezi că ”Șusta lui Schuster” este un joc de cuvinte, fără legătură cu proveniența lingvistică a numelui respectivului papucar secesionist. A fost explicat termenul ”șustă” deoarece există români care nu-i cunosc sensul. Era inutil să mai explicăm ce înseamnă Schuster în traducere din limba germană. Putea să fie și ”spanac” pe românește, fiindcă oricum nu avea importanță în contextul respectiv. Ne lasă indiferenți translatarea numelui saso-ungurului, deși noi știam cum se traduce. ”Normal” că pe voi, alogenii, vă deranjează numele care se termină în ”escu” fiindcă sunt nume pur românești și au fost purtate spre glorie de români celebri: Eminescu, Enescu, Maiorescu, Ionescu, Grigorescu…

   • lut

    Sa “posedezi”. A poseda. Poate vreo legatura, (echi)distanta, cu Posada… 🙂

 6. an primul rand voi romani ati luat culorile steagului Transilvan acel steag e original apoi da sa vrut crearea statelor unite ale austriei dar a venit primul razboi mondial mai anvata istorie deci steagul Transilvan a fost primul si apoi sa zicem ca lati adoptat voi Ok

  • “În 1840, ca să diferențieze drapelul de luptă de cel de război, domnitorul Ghica a adoptat un nou model pentru cel dintâi: tricolor roșu-galben-albastru, cu roșul în partea superioară și lățimi egale ale benzilor. În centru se afla un scut alb bordat cu aur și mobilat cu acvila valahă, încoronată princiar și cruciată[10].În 1848, steagul adoptat de către revoluționari ca drapel al Țării Românești a fost tricolorul albastru-galben-roșu (cu albastrul sus, deci, conform semnificației „Libertate, Dreptate, Frăție”). Acest tricolor apare atunci de asemenea în Moldova, în Ardeal (de exemplu la Adunarea de la Blaj) și până la Paris (unde este arborat la 26 aprilie 1848[11] de către studenții români care salutau noul guvern revoluționar cu un tricolor „ca semn al unirii moldovenilor cu muntenii”[12][13]).” (Wikipedia)

   • Wikipedia de multe ori vorbeste prosti vezi steagul Transilvaniei aprobat de sfântul imperiu roman de natie germana pe la 1450

    • Szaz Victor

     Hegedus Stephan, este un incult ungur rezultatul unei casatorii dintre doi veri primari ,unguri deasemenea, casatorie facuta intru procrearea mandrei natii maghiare . Deci nu va obositi sa ii raspundeti acestui individ ,pe care il cunosc personal, cu grave probleme genetice.

     • nu stiu cine esti te rog sa vorbesti decent ca oameni

 7. Szaz Victor

  Desemenea acest Hegedus Stephan este in slujba lui Sabin Gherman, il gasiti scriind numai aberatii istorice, originale desigur, ale caror inventator este ,pe pagina lui Gherman, Daian si Duica. Dansul inventeaza natiunea romana aparuta dupa 1862, dansul spune ca dacii nu au existat, dansul vine si certifica aparitia ungurilor in Transilvania inainte de Cristos, tot dansul spune pe pagina lui Gherman ca Avram Iancu a fost spion rus, platit de Tarul Rusiei si ca era ….atentie… tatar si nu roman .

  • nu am negat nici o data existenta Dacilor restul aberatilor nu le comentez

  • data voastra de nastere e 1862 corect

   • lut

    A voastra tre’ sa fie, atunci, 2681. Aproximativ. Aia a plecarii definitive pe Jupiter.

 8. Liga Tudor Duica

  Hegedus Stphan ca dovada a inculturii sale si a anti-romanismului sau exacerbat , vorbeste despre proiectul inaintat de Popoviciu printului mostenitor. Nu era nicidecum vorba de statele unite ale Austriei, ci de o federalizare a Austro-Ungariei, la care se impotriveau ungurii, ce nu voiau sa scape de sub stapanirea feudala, romanii din Banat Transilvania etc.

  • în primul rând nu am pomenit nimic de Popovici sau printul mostenitor iar numele planului este statele unite ale Austriei mari conceput de Aurel Popovici în 1906 cinei incultul acum ? si da sunt în potriva minciuni si a istoriei false promovate în Transilvania

 9. Germania ne va pupa in cur si acelasi lucru va face si Gherman, dar dupa ce-si va spala dintii !

 10. antiunguri

  Atiromanii ar trebui expulzati din Romania nu au ce cauta tradatorii romani sau straini in tara noastra.Nu acceptam nici o natie care isi bat joc efectiv de noi romanii de sute de ani ca sunt unguri sasi care desi s-au nascut in Romania urasc acest pamant ROMANESC si sunt impotriva noastra a romanilor.Va poftim pe toti tradatorii sa parasiti TARA NOASTRA A ROMANILOR URGENT!

 11. Jan Valjean

  Sabin Gherman,acest ins fara tara,este frate cu Steluta Cataniciu,actualmente deputat ALDE.

 12. Vasile

  Catastrofal . Urgent trebuie luate masurile de rigoare pentru a stopa fenomenul grav daunator poporului Roman si sa fie trasi la raspundere cei vinovati implicati in legatura cu aceste abuzuri .

 13. Nima Vlad

  Din păcate, este foarte, foarte tîrziu. NU se mai poate face nimic. În acest moment nu saşii sau ungurii sînt problema ci… ţiganii! Dar şi ei la rîndul lor sînt doar o problemă aparentă. În spatele lor stau nişte indivizi ce pot fi confundaţi cu evreii. Dar nu sînt nici evrei. E complicat. Dar să nu alunecăm nici în conspiraţii aiurea cu reptilieni si extratereştrii. Ca să faci curaţenie în ţara asta ar trebui să lichidezi trădarea. Şi cum o detectezi? De unde ştii care frate sau verişor sau vecin de-o viaţă nu te vinde? Sîntem vînduţi de oameni pe care-i plătim să ne apere (au fost securiştii care la “revoluţie” s-au ascuns prin birouri ca apoi să argumenteze ca “ei nu au tras”) apoi au venit toţi mamelucii din actualele servicii de informaţii, poliţie şi chiar şi armată. Acum se pregătesc medicii prin tot spanacul ăsta cu vaccinurile.
  Ca să revin la tema articolului, nu doar saşii sînt trădători profesionişti ci şi ungurii, turcii, tătarii, sîrbii, croaţii, italienii, francezii, evreii, ruşii, ucrainienii şi tot ce mai ştiţi dvs. ca minoritate “discriminată pozitiv”. Desigur, ţiganii! Toţi cei ce au primit “coarne” şi au fost încurajaţi să se creadă superiori majorităţii. Toţi cei ce au avut beneficii preferenţiale. Şi aici includ şi minoritaţile (chiar români!) gen purtători de uniforme; apartenenţi ai vreunui club de elită gen Rotary; politicienii; locuitorii unor oraşe foarte mari în detrimentul poporului din altă categorie decît ei, privilegiaţii. Şi vă întreb atunci, cine mai rămîne să fie suficient de patriot si suficient de în putere să “elibereze ţara de alogeni şi trădători”? Să-mi mai răcesc gura spunînd că daca încearca cineva să adune mai mult de 3 (trei!) oameni cu un scop în contra “orînduirii” va avea surpriza să fie foarte monitorizat? Adica vîndut, trădat etc.
  Toată această teorie prezentată aici este strălucitor de bine documentată şi de bine relatată. Dar nu m-am ales cu nici o soluţie practică. Cum să îndepărtăm petele? Luăm vreun detergent? Sau? Ca de teorii e plina lumea. Dar nu avem soluţii. Are cineva curajul să ofere aşa ceva? Realist însă… Desigur, sînt necesare asemenea articole! Această parte a comentariilor ar trebui să fie moderată. Chiar nu mă intereseaza nişte nemernici inculţi care scriu cu â la început de cuvînt, despart aiurea în silabe etc. Adică nu gramatica lor mă deranjează (mint! mă deranjeaza!) cît faptul că pînă şi aici au dreptul să verse cu lături în capul nostru. Dacă pînă şi aici sînt prezenţi… cum credeţi că se va putea vorbi despre ceva care să fie cît-de-cît coerent şi “ne-vandabil”?

  • Adrian

   Cineva spunea mai demult : “Totul constă în cunoașterea dușmanului. Când poporul român își va cunoaște dușmanul , îl va învinge” Muli români sunt atrași în capcana întinsă de către dușmani și scuipă și ei România și tot ce înseamnă ea de parcă țara ar fi de vină pentru trădarea alogenilor care o conduc.

 14. Era şi normal ca orce cetăţean care a fost şcolarizat în România să-şi achite datoriile faţă de statu l român, în speţă faţă de noi cetăţenii, care i-am ţinut gratuit în şcoli, cu toate cheltuelile suportate de stat, până la nivel de studii superioare şi calificări înalte. Am avut colegi de şcoală încă din clasa V-a până inclusiv la facultate de alte etnii care după terminarea studilor au plecat şi au profesat în alte state. Saşi în Germania, ungurii în Ungaria, şi aşa mai deprte… Un caz elocvent mi s-a întâmplat şi mie şi anume; după terminarea clasei a VII-a, mama a căutat să mă înscrie la o şcoală de meserii, dar găsise iniţial aproape de satul nostru un atelier de tâmplărie unde un sas era patron. Convenise cu acesta ca să mă ia un an ca slugă pentru activităţi în gospodăria lui, mai apoi în atelier şi mai apoi să mă califice ca tâmplar. Norocul meu a fost că în drum spre casă pe tren a povestit mama unde şi cu scop fusese. Femeia cu care discutase i-a povestit că e greşit ca să mă bage slugă la sas, pentru că in oraşul ceva mai indepărtat există o şcoală de meseri de stat gratuită în urma studilor de trei ani te califici ca tâmpar şi obţi şi loc de muncă. A doua zi s-a urcat din nou pe tren şi m-a înscris la acea şcoală era în anul 1954 în 15 septembrie. Era scoală aşa zisă profesională din Rezervele de Muncă, unde totul era gratuit, invăţatul la orele de curs, practica la atelier, cazarea, mâncarea, uniformă şcolară şi absolut totul, plus la două săptămâni bilet de transport cfr pentru acasă la sfârşit de săptămână. La sfarşitul anului trei am avut un cec pe care ni s-a pus o soldă din care ne-am putut îmbrăca di cap până în picioare în haine domeşti. Deşi cursurile începuse în data de 1 sept. am fost primiţi, fiind doi elevi şi după 14 sept. Am recuperat totul şi eu am fost premiant pe clasă în doi ani şi în ultimul chiar pe şcoală. Dar interesant era faptul că, AICI ERA ÎNSCRIS ŞI AM URMAT CURSURILE CHIAR CU BĂIATUL SASULUI CARE MĂ PRELUASE CA SĂ MĂ CALIFICE TÂMPLAR ÎN ATELIERUL LUI. CONCHIDEM CĂ, FIUL LUI ERA MAI BINE CALIFICAT LA STAT GRATUIT, ŞI CĂ NU-L ŢINEA ACASĂ CA SLUGĂ LA ANIMALELE ŞI MUNCILE LUI DIN CÂMP ŞI GOSPODĂRIE. Iată de ce trebuiesc întoarse cheltuielile statului român, eu am rămas în ţară, am urmat şi cursuri superioare şi am muncit cinstit pentru economia românească…Băiatul sasului calificat în şcoala de stat românească, a profesat în Germania, statu român fiind în pierdere. Oare aceasta însemna vânzare sau înşelare a statului român…

 15. Adrian

  Gunoaiele perverse care debitează mizerii antiromânești trebuiesc călcate pe cap urgent.

 16. George SMADU

  pleaca ba dracului de aici , tu urmas al invadatorilor uralici si al opresorilor! Tricolorul Romanesc vine de la Daci daca nu stiai . L-au purtat si pandurii lui Tudor in 1821 si pasoptistii in 1848 , atat cei din Regat cat si cei din Transilvania oropsita de haita maghiaro-saseasca. Habar nu ai , maghiarule , tu dusman de moarte al Romanilor!

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.