Observator

Scandalul oilor înecate și răsplata klausului pentru slugoii din turmă

  Ieri scriam pe pagina mea de Facebook: „Scandalul oilor înecate a avut ca unic scop interdicția de către UE […]

 

Ieri scriam pe pagina mea de Facebook: „Scandalul oilor înecate a avut ca unic scop interdicția de către UE a exportului de animale vii din România!” Mulți nu au înțeles și au început să invoce „barbaria” și „cruzimea față de animale”, ba s-au găsit și „deștepți”,  mari admiratori ai pogresulului și civilizației „superioare” occidentale, care să spună „dom’le tre’ să ne adaptăm și noi timpurilor actuale, să exportăm animalele gata tranșate, iar carnea să fie congelată sau refrigerată”. Pentru „berbecii” aceștia mai grei de cap vin cu o completare la textul de ieri: motivul pentru care se exportă ovine vii către țările musulmane nu are legătură cu „înapoierea” noastră în materie de procesarea cărnii!

Țările arabe, mari consumatoare de carne de ovine, importă doar oi vii fiindcă la ei se respectă ritualul religios al sacrificiului! Nu sunt interesați și nu achiziționează carne de ovine congelată sau refrigerată. În scandalul oilor înecate  nu este vorba de umanism, deși propaganda antiromânească „a pedalat” pentru fraieri exact pe aspectul acesta pentru a specula mila oamenilor, ci de faultarea economică a României, princiala țară furnizoare de ovine vii pe piața arabă. Se vor pierde enorm de mulți bani pentru fermierii noștri și implicit pentru România, dacă se va interzice exportul de animale vii de la noi! De câștigat în urma interdicției… va câștiga concurența corporatistă din Vest, ăia care plătesc și propaganda antiromânească de aici.

                                                                   * * *

Răsplata împăiatului de la Cotroceni, pe banii noștrii, pentru serviciile secrete care l-au mai făcut o tură președinte! Alogenul Klaus Werner Iohannis i-a oferit Ordinul Național „Steaua României în grad de ofițer” alogenului Eduard Hellvig, evreul soroșist instalat în luna martie 2015 ca director al Serviciului „Român” de Informații (SRI) de același Iohannis.

Da, ei conduc România, acest trio de alogeni: Klaus Werner Iohannis (președinte), Ludovic Orban (prim-ministru) și Eduard Raul Hellvig (directorul SRI). Pe lângă recompensa acordată șefului poliției politice, mai citim prin presa cea slugarnică: „Iohannis a înaintat în grad 13 generali SIE și 11 generali SRI.

Pe lângă plutonul de ofițeri din SRI și SIE făcuți generali în 27 noiembrie 2019, ca răsplată pentru că l-au reînscăunat președinte pe fătălău, a fost recompensat și fostul bursier Soros și Fullbright, lingăul propagandist Remus Pricopie, rectorul fabricii de politruci globaliști Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Acesta a fost răsplătit în 28 noiembrie 2019 prin conferirea Ordinului Naţional „Serviciul Credincios în grad de Cavaler” pentru că a organizat „dezbaterea” unsului lui Dumnezeu, Klaus Werner, cu el însuși.

Klaus Werner Iohannis a mai aruncat cu distincții către două universități dragi lui, care-și educă studenții în spritul „corectitudinii politice” al progresismului globalist: Ordinul „Meritul pentru Învăţământ în grad de Ofiţer” Universităţii de Vest din Timişoara și Ordinul „Meritul pentru Învăţământ în grad de Cavaler” Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Lume, lume, dați click pe poză ca să vă benoclați mai bine și să vedeți „lumea bună” de la cele două universități (aia sibiană ca salmul renumit și timișoreană ca berea cea vestită) cu mentorii lor în ale educației progresist-globaliste, Klaus Iohannis și Hans Klemm!

Satan Klaus lângă Santa Claus cu un soi căciulă căzăcească pe căpățână și alți minunați parveniți așezați în fața turmei: Cel deghizat în moș Crăciun e Bondrea, rectul universității „Bleaga” din Sibiu zis Hermannstadt în germană sau Hermannshit în engleză, lângă el este Hans a lu’ Klemm de la hmbasada hamericană, tetea Marilen Pîrţea (harapul negru cu ochii închiși) parlamentar liberal și rector al Universității de Vest din Cimișoara, lângă el femeia bărbat bine Raluca Turcan, îmbrăcată ca Maica Tereza, cu târlici de plastic în chișere și alți impostori îmbuibați din „România normală” a unui psiho-pupu anormal. Demnă de remarcat slugărnicia mizerabililor: aproape toți berbecii au venit cu gâtlegău albastru la grumaz, ca să fie în ton cu binecunoscuta cravată a ălui mai înalt măgar din turmă și să-i intre în grații.

Susțin, din nou, că MARELE POET NATIONAL era un vizionar, ca dovadă, iată un citat din „Scrisoarea III” a lui MIHAI EMINESCU, care poate să stea alături de fotografia de mai sus pentru descrierea personajelor:

„Toți pe buze-avînd virtute, iar în ei monedă calpă,
Quintesență de mizerii de la creștet pînă-n talpă.
Și deasupra tuturora, oastea să și-o recunoască,
Își aruncă pocitura bulbucații ochi de broască…”

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

PS: Căcănarii de la postul de televiziune Antena 1, la fel ca sioniștii de la Pro TV, prezintă la buletinul de știri reportaje din Ardeal prin care induc în mentalul colectiv că doar sașii și ungurii vând la târguri și prin piețe produse tradiționale și sănătoase, de parcă mâncărurile, mezelelurile și brânzeturile cu specific românesc nici nu ar exista. Nu aș fi scris despre asta, dacă nu aș fi agresat zilnic cu același mesaj repetat până la saturație, ca să ne intre bine în cap, despre cât de superiori sunt ardelenii față de restul românilor, mai ales ungurii și sașii!

Compromiterea ideii naționale și atacurile prin toate mijloacele posibile asupra națiunii române este sesizat și de prietenul meu, ziaristul George Roncea, care scria despre Ziua Națională care va fi sărbătorită mâine: „Păcat de ziua asta, se practică un festivism de paradă dar în același timp actorii politici se ocupa intens cu desființarea națiunii și destrămarea identității naționale. Deocamdată au înlăturat termenul din titulatura Ministerului Culturii. Firesc ar fi să elimine termenul național și din titulatura partidului de guvernământ, Partidul Național Liberal. Pentru cine mai are oleacă de memorie, revedeți și momentul politic din trecutul nu foarte îndepărtat când au șters din numele Ministerului Apărării Naționale ultimul termen, rămânând văduvita de sens ideea de Armata națională și golind practic de semnificație rostul Armatei.

 

3 Comments

 1. Napastuitul Voluntar

  Unde sunt elitele românilor cu dragoste de țară, așteaptă să scape de funcții si să îngroașe rândurile celor obiditi? Păi judecata lor poate fi dublă, odată Dumnezeu pentru că și – au batut joc de Gradina Maicii Domnului a doua oară de Istoria românilor. E posibil să- iîntrebe copii, nepoții, strănepoții– de ticăloșiile lor. Unii au lucrat cu perspectivă, știau ce-i așteaptă.

 2. IQ100

  Iohannis a înaintat în grad 13 generali SIE și 11 generali SRI.” pe modeluil TB, generalii devin mai generali.
  Imi amintresc de niste personaje istorice din WW II care faceau cam la fel

 3. SORIN STEFAN

  Cei din mass-media, pregatesc terenul pt. Transilvania, obisnuirea populatiei cu conceptul si, momentul in care o vom pierde sa fie suportabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *