Colimator

Scandalul sinagogii ilegale din Sighetu Marmației

  Uite că se poate! Evreii care au ridicat ilegal Sinagoga din Sighetu Marmației n-au reușit să strămute procesul din […]

 

Uite că se poate!

Evreii care au ridicat ilegal Sinagoga din Sighetu Marmației n-au reușit să strămute procesul din București, la Satu Mare

Judecătoria Sectorului 5 a respins excepția de necompetență teritorială înaintată de pârâți

La 22 Mai 2017 un grup de aproximativ 300 de persoane, ostile României, au violat dreptul de proprietate, intrând pe un teren aflat în posesia privată a statului român, în speță a Primăriei municipiului Sighetu Marmației.

Acei străini, persoane cu varii cetățenii și pașapoarte emise de state europene și transatlantice – fără nici o apartenență ori interes legitim în legătură cu capitala Maramureșului istoric, s-au adunat pentru a pune piatra de temelie a unei noi sinagogi. Producția televiziunii Sighet a confirmat scopul acelei adunări, deși în localitate există un lăcaș de cult pentru cei 56 de israeliți din care doar 28 au ascendență iudaică.

Click pe fotografie pentru mărire! Marele Rabin Aron Teiltelbaum a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la viitoarea sinagogă de la Sighetu Marmației. (Foto și text „Justițiarul”)

La data de 20 septembrie 2018, sub nr. 11994, am depus o cerere la registratura Primăriei municipiului Sighetu Marmației, prin care publicația www.cronicaviseuana.ro a solicitat cópiile documentelor pe care beneficiarul construcției trebuia să le obțină în vederea organizării de șantier și demararea lucărilor.

Primarul Scubli Horia  a mințit, declarându-mi că cererea a fost casată ca urmare lipsei adresei unde urma a fi expediat răspunsul.

În facsimil se poate vedea adresa solicitantului cererii, proba minciunii primarului penal, subliniată și de Notificarea ce i-am expediat-o la 9 Martie 2019!

Click pe document pentru mărire!

Împreună cu domnul Cătălin BERENGHI, asistați de doamna avocat Ioana CONSTANTIN, am depus la Grefa Judecătoriei sectorului 5 din București o Chemare în judecată împotriva Comunității israelite, reprezentată de SC ATZI TIMURIM SRL și SC EZRAS SHULEM IMOB SRL (Mișcarea Evreiască din România), dosarul cu nr. 22895/302/2019. La 9 martie, tot la judecătoria sectorului 5 din București, tot împreună cu Cătălin Berenghi, am formulat și înregistrat Ordonanța Președințială prin care am solicitat sistarea construcției ridicată fără autorizație de construcție, încălcând Legea 58/1991, de pârâții din dosar, în municipiul Sighetu Marmației, pe str. Ștefan cel Mare nr. 73.

Reprezentanții străinilor au contestat-o printr-o Întâmpinare la instanță și, invocând excepția necompetenței teritoriale, au sperat să strămute procesul la Satu Mare!

Numai că  soluția dată de instanță este aceasta: „Respinge excepţia necompetenţei teritoriale invocată de pârâte prin întâmpinare. Stabileşte pentru continuarea judecăţii la data de 10.06.2020, ora 10:00. Reclamanţii vor fi citaţi cu copie de pe întâmpinare şi înscrisuri. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 21. 05.2020.

Aceasta e prima victorie a unei bătălii – dintr-un război extrem de disproporționat, cu persoane aparținând unor grupuri ostile României, pe care sunt convins că îl vom câștiga. Iar dacă nu, ei bine, asta înseamnă chiar căderea din istorie a statului român.

Voi reveni după ședința din 26 Iunie (când avem termen pentru judecarea cauzei dosarului 22895/302/2019 – speța fiind „obligația de a face”, adică dărâmarea acelei construcții ilegale), și cu informații despre situația dosarului depus la DNA împotriva primarului Scubli.

Avem întemeiată suspiciunea rezonabilă a unei fapte penale, săvârșită de către primarul Horia Scubli care, prin implicarea însemnelor statului român într-o afacere privată (la ceremonia așezării pietrei de temelie a Sinagogii, primarul a venit astfel îmbrăcat), provoacă o evidentă lipsă de încredere cu privire corectitudinea desfășurării activităților de edil șef și a însușirii unor foloase necuvenite!

Interesul public pe care îl vom reitera și instanței de judecată este acela de respectare necondiționată a legislației României ȘI de către străini, nu numai de către cetățenii români.

Dacă în Israel legea se respectă necondiționat chiar cu prețul vieții, cu atât mai mult România, ca stat, este chemată spre a demonstra lumii că nu este un sat fără câini, lăsat de izbeliște, ci o republică independentă și suverană, cu cetățeni liberi și responsabili în a-și apăra confortul social și patria!

                                                                      Mircea ȘERBAN, revista Certitudinea

                                        Notă „Justițiarul”

 La Sighetu Marmației se va construi cea mai mare sinagogă din Europa. Mai 2017: „În prezenţa celor 280 de rabini în frunte cu Marele Rabin Aron Teiltelbaum şi a sutelor de invitaţi din România şi străinătate s-a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la Sinagoga Ortodoxă ce va fi reconstituită la Sighet, după modelul celei distruse de incendiu, în 1944.” http://www.graiul.ro/2017/05/29/s-a-sfintit-temelia-noii-sinagogi-din-sighet/

Construiesc acolo unde se află și Memorialul Martirilor Romani. Cinică asociere, sinagoga o să fie alături de monumentul dedicat românilor uciși de evreii bolșevici, adică bunicii și părinții ăstora cu sinagoga.

Se pare că asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România”, imigrarea israelienilor în România, în timp ce românii emigrează forțați de sărăcirea impusă de politica slugilor autohtone ale sioniștilor. Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții noștri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiul vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migrație inversă, Israel se mută în România, pe lângă „musulmanii importați legal” la ordinul UE din occidentul pe care l-au invadat grație planului Kalergi de metisare a Europei, pus în practică „pas cu pas” de Frau Merkel și slugile ei europene.

Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune. Două exemple concrete:Ilan Laufer (Antena 3), devenit ministru (!) și Niels Schneker (RTV). Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

                                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Noua sinagogă din Sighet se construiește în mod ILEGAL, cu acordul tacit al primarului Horia Scubli! Edificiul nu are autorizație de construcție

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

 

3 Comments

  1. justinianus

    Stiati ca pe timpul Unio Trium Nationum in Transilvania evreii si chiar armenii( Gherla) erau oarecum protejati si tratati astfel decit romanii( natie “tolerata”), practic inexistenta, fara drepturi in principat?

  2. Radcliff 33

    paduchii de pe caine oare tot asa o crede ? ca sunt alesi ?

  3. Marian75

    Dacă mai trăia Hitler 1-2 ani nu mai era picior de jidani…împuțiți….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *