Puncte de vedere

Scaunul papal de la Blaj… la analiză în laboratorele istoriei

  Blaj: Suveranul pontif va sta cu fundul pe suferința martirilor români ortodocși!    Cum este posibil ca un Papă […]

 

Blaj: Suveranul pontif va sta cu fundul pe suferința martirilor români ortodocși!

   Cum este posibil ca un Papă să se cocoațe pe sânge de români?

Venirea papei Francisc al Romei, nu m-ar fi impresionat deloc, dacă nu aş fi citit într-un articol care titra „Jilțul Papei Francisc de la Blaj făcut din lemnul şi gratiile puşcăriilor de la Sighet şi Gherla următoarele: „Un fotoliu alb făcut din stejar cu gratiile închisorilor prinse în brațele laterale a fost construit special pentru liturghia pe care Papa Fracisc o va celebra duminică la Blaj. Lemnul vechi vine chiar din pușcăriile de la Sighet și Gherla, locul supliciului episcopilor martiri si a sute de mii de români întemnițați de regimul comunist. Dintr-o ușa  care păzit ieșirea din celulă a deținuților de la Gherla și un stâlp de poartă de la Sighet, s-a născut tronul arhieresc al Papei Fracisc.

Și am zis: Cum este posibil ca un Papă să se cocoațe pe sânge de români?

Acest personaj trist ce se vrea Vicarius Fili Dei, în fapt un apostol al globalismului  –  o ideologie ce are la baza marxismul antihristic  –  va sfida la Blaj jertfa a sute de mii de români care au pătimit nu pentru globalism, ci, dimpotrivă, pentru Hristos şi pentru neam.

Nu au murit românii ca Francisc să încerce să „vindece schisma antică între bisericile ortodoxe şi catolice” cum scria ziarul New York Times pentru ediția sa electronică, ci au murit românii tocmai pentru identitatea lor românească şi Ortodoxă, au murit tocmai să nu fim „periferie catolică şi europeană”, cum scria același ziar.

Iar cei șapte episcopi catolici, care vor fi beatificați la Blaj, au suferit pentru că nu au vrut să renunțe la imensa avere pe care o poseda Vaticanul în Ardeal și care a fost confiscată de comunişti. Iar, ca să mascheze acest adevăr, a fost mai usor să se prevaleze de suferința miilor de martiri anticomuniști.

De aceea, când veţi vedea urâciunea pustiirii, despre care a vorbit prorocul Daniel, aşezată în Locul Sfânt – cine† citeşte să înţeleagă!atunci cei din Iudeea să fugă în munți; cel ce va fi pe casa să nu coboare ca să-și ia cele din casa lui; iar cel din tarină să nu se întoarcă înapoi ca să-și ia haina lui.” (Matei 24, 15-18)

Ai grijă, Francisc, că te arzi!

                                                                                                                 Roman Vasile

Citiți și:

Despre vizita Papei

Papa Francisc minte ca un… fără să încalce decalogul

Se va cânta imnul Ungariei la Șumuleu Ciuc? Dimensiunile vizitei Papei Francisc  în România

De ce vizita Papei Francisc în România și, cu deosebire, în Ardeal?

1 Comment

 1. Oana

  Întradevăr s-a văzut ce şi cum a înțeles poporul român în “Duminica orbului”😎
  În zilele noastre aproape toți confundă:
  * politica cu religia
  * religia cu credința
  * Adevărul cu miciuna
  Ce uşor cad mulți în amăgire şi confundă Adevarul-curat cu adevărul-amestecat cu politica mincinoasă de control a maselor…
  ÎN BIBLIE e scris CLAR ADEVĂRUL! şi anume cui şi cum să te închini.
  Capul biserici este:
  [IISUS HRISTOS Singurul mijlocitor între DUMNEZEU ŞI OM]
  Adevărata-Credințà nu înseamnă o anumită religie sau cult creştin amestecată cu politică şi interese de manipulare obscure.
  Oare puteți crede că:
  Puterea Lui Dumnezeu pentru a se manifesta… are nevoie de “aprobarea sau binecuvântarea înalților capi ai bisericii cărora le place să li se spună “sfinți sau preasfinți” ?!
  Cine îl iubeşte cu adevărat pe Adevăratul Dumnezeu Cel Atotputernic citeşte şi înțelege CORECT Sf.Scriptură
  ESTE SCRIS: Dacă vă va zice cineva că împărăția Lui Dumnezeu este “aici sau acolo” – SĂ NU CREDEȚI
  JUDECATA LUI DUMNEZEU nu se va face după religia şi ritualurile inventate de diverşi falşi propovăduitori sau falşi profeți ci numai după Sfânta Scriptură şi evanghelii!!.
  Aşadar din păcate se vede cum gloata cade în rătacire şi confundă credința adevărată cu o  religie după”ureche” ce amestecă puțin adevăr cu miciuna şi fastul lumesc! Prin urmare se va vedea în curând dacă poporul român dacă “a ales pe cine trebuie şi s-a închinat cui trebuie” Doar Adevăratul Dumnezeu are totdeauna dreptate nicidecum poporul manipulat politic şi rătăcit religios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *