Observator

Schimb de replici între cucoane, meciul Lia Olguța Vasilescu-Rareș Bogdan: 3-0

  În incinta aeroportului din Bruxelles, Marian Tivilic Moroșanu, autointitulat „Ceaușescu”, l-a interpelat agresiv în stilul său binecunoscut  pe secretarul […]

 

În incinta aeroportului din Bruxelles, Marian Tivilic Moroșanu, autointitulat „Ceaușescu”, l-a interpelat agresiv în stilul său binecunoscut  pe secretarul de stat Raed Arafat, căruia i-a cerut demisia. S-a declanșat un scandal apărut și în presa dâmbovițeană, care a generat un schimb de replici pe Facebook între Lia Olguța Vasilescu (PSD) și Rareș Bogdan (PNL), pe care îl reproducem mai jos.

Lia Olguta Vasilescu: „Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…” (Referire la agresarea verbală a medicului Arafat de către activistul #rezist Marian Tivilic Moroșanu zis „Ceaușescu” pe aeroportul din Bruxelles.)

Rares Bogdan: „Poftim??? Cât venin poate încăpea într-o persoană!! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?? Atâta vreme cât o duduie ignorantă, o persoană care face din xenofobie un titlu de glorie, atâta timp cât o domnita cu un trecut politic sulfuros îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr, și este susținută politic, cu PSD nu mai este nimic de făcut. PSD va dispărea, ca feudalismul pe care îl promovează. Vă dați seama că această persoană, pe care îmi este greu să nu o calific așa cum merită, a fost șefa de campanie a candidatului PSD? Oameni buni, am văzut multe, am suportat multe, pe multe m-am făcut că nu le aud, că nu le văd, pentru a nu-mi ieși din fire. Dar acest personaj este de o toxicitate fără seamăn! Decența mă împiedică să spun tot ce aș spune… să nu fim ipocriți, toți ne cenzurăm uneori. Însă Marian, care a rămas unul dintre cei mai curați oameni pe care-i cunosc, nu merită să fie jignit! El este unul dintre cei mai curajoși români care au ieșit în stradă în decembrie 1989! Este primul care a intrat în Comitetul Central al PCR, luând cu asalt porțile, cu pieptul gol! A fost arestat și a intrat în greva foamei, la Jilava. A fost acuzat de subminarea economiei naționale pentru că rezista restaurației comunismului la câteva clipe după ce căzuse Ceaușescu. Pe mandatul lui de arestare scria „a nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social”. I-au schimbat încadrarea în „pătrundere frauduloasă într-o instituție publică”. Și a continuat să lupte. A fost în Piața Universității, a fost bătut de mineri atât de crunt încât a rămas cu un defect de vorbire. Luptă și azi. Da, este radical. Dar radicalismul lui ne ajută să nu dormim, căci știți unde duce somnul națiunii!
Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te mangaie toți cei care cred în dreptate si in democratie reala in aceasta tara!
” (Răspuns la cele spuse de Lia Olguța Vasilescu, pe care nu o nominalizează, ca un „bărbat” curajos ce este.)

Lia Olguta Vasilescu: „Mvaaaai! L-am supărat pe domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva… Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public? Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul…

Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise in campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!

                                                                    *

Rareș Bogdan a invitat la Bruxelles pe banii voștri, ai contribuabililor români – că doar nu pe ai lui, din salariul baban de europarlamentar! –, în data de 10 decembrie 2019, treizeci de „revolutionari” în frunte cu Teodor Doru Mărieș și Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, cu ocazia a împlinirii a 30 de ani de la controversatele evenimente din decembrie 1989 considerate de unii ca revoluție iar de alții, din ce în ce mai mulți, ca o lovitură de stat creată și dirijată din străinătate.

Marian Tivilic Morșanu și Rareș Bogdan la Bruxelles în 10.12.2019, doi efeminați cu sex incert care se atrag reciproc. Click pe fotografie pentru mărire!

Trei impostori.

Din grup a făcut parte și Oreste Teodorescu, cică „jurnalist”, al cărui unchi a fost avocatul lui Nicolae Ceaușescu la mascarada de proces de la Târgoviște, un ticălos care l-a acuzat pe cel al cărui apărător era mai abitir decât procurorul, parte din acuzațiile așa-zisului „avocat” Nicolae Teodorescu fiind minciunile vehiculate în acele zile în mass media devenit „democrată” peste noapte.

Neomarxistul ANTIFA Oreste, ăla care lătra în fiecare seară cu vocea lui de scapete „Jos ciuma roșie!”. Ia uite unde stătea anticomunismul, taman în impostorul acesta, mare progresist neomarxist! Click pe fotografie pentru mărire!

Doar spălații pe creier neagă adevărul că toți acești impostori nominalizați mai sus sunt unelte ale statului subteran. Chiar trebuie să fii idiot ca să nu observi realitatea!

Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, numită oficial Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI.

Despre lipsa de caracter și oportunismul lui Oreste Teodorescu am scris detaliat aici: Băi Oreste, îți mai aduci aminte cum te-ai dus cu pâra la Ambasada SUA ca să-l dai în gât pe Iohannis?

„Revoluționarul” de operetă Doru Mărieș este un  alt impostor și om al „sistemului”, despre care circulă inclusiv informația  „că pe 21 dec. 1989 el nu a fost în București, ci era la  Caransebeș, unde era fotbalist”, amănunte despre acest personaj toxic aici: Cu impostorii noștri în frunte, vom avea victorii multe: Cine este Teodor Mărieș, de profesie „revoluționar”?

Rareș Bogdan și Teodor Doru Mărieș, doi impostori la Bruxelles.

Un text publicat pe Facebook, împreună cu documente doveditoare, de către Baricada Inter 1989 -Bucuresti: „Scrisoarea adresată Președintelui României-Klaus Werner IOHANNIS, cu privire la situația impostorului-turnător Teodor MĂRIEȘ (cel arestat și condamnat în anul 1990 ptr. distrugerea și incendierea TVR,si aflat in portofoliul SRI),numit membru în Consiliul Institutului Revoluției Române din Decembrie (IRRD), si vicepresedinte al Societații Timișoara,susținut de către SRI (dir.Virgil Magureanu 1990-1997)!

Click pe document pentru mărire!

Baricada Inter 1989 -Bucuresti: Foto (28 septembrie 1990) – lotul celor 29 de arestați in 13 iunie 1990 pentru vandalizarea si incendierea TVR (Mărieș Teodor în rândul întâi). Click pe fotografie pentru mărire!

Teodor (Doru) Mărieș – iunie 1991: „Eu susțin ca martor ocular că [securiștii] nu au tras. Ba, mai mult, și-au lăsat armele si muniția. Acum înțeleg de ce. Probabil că aveau informații că gogorița cu “teroriștii” o sa fie pusă în spinarea lor. Au fost bine informați. Nu s-au implicat în conflict, nu au tras. Altfel ar fi fost război civil, se omora frate cu frate.” (din ciclul-Povestirile unui…turnător consacrat!)

Iată și dovada că Doru Mărieș era turnător la UM „doi și un sfert”:

Baricada Inter 1989-Bucuresti: „Declaratia dată si semnată de Emil (Cico) Dumitrescu în 03.11 2009, în prezența a 3 procurori militari si 5 avocați!” Click pe document pentru mărire!

„Revoluționarul” Marian Tivilic Moroșanu („Ceaușescu”) este de profesie protestatar, un scandalagiu gângav cu tulburări psihice scos la înaintare de SRI împotriva indezirabililor de pe lista alogenilor trădători Klaus Werner Iohannis și Eduard Raul Hellvig.

Rareș Bogdan mănâncă rahat când spune despre Moroșanu că „a fost bătut de mineri atât de crunt încât a rămas cu un defect de vorbire”. Îl contrazice chiar respectivul, „Ceaușescu” Marian, pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/posts/2856233124418933) : „În primul rând, în data de 13 iunie 1990, eu eram arestat în cazarma de securitate Măgurele, bătut și anchetat iar minerii nu se aflau în București, abia în data de 14 iunie 1990 au sosit.” Deci, nu l-au bătut minerii!

Cât despre „defectul de vorbire”, îl avea înainte de mineriada din iunie 1990 conform acestui videoclip https://www.facebook.com/paul.hitter.3/videos/10220111146345989/  postat de Paul Hitter, care și scrie: „Poate va era dor de Marian Ceausescu prezidand o gloata? Revolutionari am fost, revolutionari am ramas! Urrra!!! Beleaua e ca el sustine ca are acel defect de vorbire pentru ca a fost batut la mineriada. Iotete, ca pe 30 mai il avea deja. Si megafon avea, tot ca acum.

Și încă o dovadă video (https://www.facebook.com/paul.hitter.3/videos/10220111252988655/), tot de la Paul Hitter: „Iote la Marean Tivilica, cum si-a luat el certificat si bani pentru defectul de vorbire adus de “bataia” de la mineriada. Ce ciudat ca pe 30 mai, cu 2 saptamani inainte de interventia minerilor, el tot asa misca din maxilar. Se vede perfect in acest clip. Urmariti pana la sfarsit. Deci…cum facem mai Mareane? Luasi bani de la stat aiurea? Tz tz tz…ce uraaat. “În urma bătăilor, am rămas cu un mare defect de vorbire. Revenirea aşa cum eram înainte mie cine mi-o mai dă oare?”, Marian Tivilic Moroşanu.

Marian Tivilic Moroșanu așa s-a născut, cu un retard mintal uşor spre funcție intelectuală de tip borderline (de graniță, între normal şi patologic), cu un IQ între 70 și 84 și cu dizabilitate de vorbire pronunțată.

Conform unor informații de ultimă oră primite din surse deosebit de credibile Marian Tivilic Moroșanu avea în 1989 dosar la Miliție ca homosexual care „făcea” hotelul Intercontinental pentru prostituție. După reținerea sa de autorități, în iunie 1990, acesta a plecat în Franța, unde s-a prostituat în continuare pentru a-și câștiga celor necesare traiului până în 1996 când a revenit în România.

– Îmi placi, fato, ești chipeșă! Îmbuci ceva?

Am primit și informația, de data aceasta dintr-o singură sursă, că Miliția nu l-a arestat ca pederast (homosexualitatea era considerată infracțiune și se pedepsea cu închisoarea) și nici pentru prostituție, deoarece era protejat de Securitate, al cărei turnător era.

Pentru această informație din urmă nu bag mâna în foc, fiind și greu de probat, mai ales că acum Moroșanu este în mod cert colaboratorul Serviciului Român de Informații (SRI). Delatorii Securității care au rămas „sifoane” (informatori) ai SRI-ului sunt protejați de noua Mărie cu aceeași pălărie și astfel colaborarea lor cu Securitatea rămâne la secret și dosarele dinainte de 1990 ale unor astfel de turnători consecvenți nu se remit la CNSAS.

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

Actualizare 15.12.2019: Comentariu pe Facebook care confirmă afirmațiile din articolul de mai sus despre homosexualul Marian Tivilic Moroșanu, autointitulat „Ceaușescu”, postat de cunoscutul jurnalist George Roncea: „Îl cunosc bine pe ipochimen, înainte de 89 era fetiță în zona Inter pentru străini, sub controlul Miliției desigur, după 89 avea la Tineretului un apartament obținut tot via Miliție, unde organiza “întâlniri” de grup, atrăgea tinerei mai sărăcuți, a primit la mișto certificat de rivulitionar și aparținea în timpul Pieței Universitatii grupusculului Mărieș, vechi turnător recompensat anul trecut de Iohannis cu o nouă sinecură la așa zisul institut al rivoluției lui Ilici. În plus, Mărieș și generalul Dan Voinea au întemeiat în 2004 Fabrica de certificate, un mega bizniz, 13 800 de hârtiuțe cu folos… povestea e mai lungă.”

Citiți și:

Marian Tivilic Moroșanu, mai mult „Securilă” decât „Ceaușescu”

Un președinte #rezistent la normalitate

Prin agresarea președintelui Curții Constiuționale, garanta statului de drept, mercenarii #rezist au depășit inadmisibil limitele unei democrații autentice

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

Și totuși: cum dracului am ajuns într-un așa hal?

2 Comments

  1. gigimutu

    da domnu Marinescu,

    e plina Romania biata noastra tarisoara, de muuulti revolutionari, care erau in pat sau la teveu cind oamenii mureau pe capete pe strazi in 89, si dupaia smecherii, si-au facut certificate de revolutionari iar acum incaseaza bani grei de la stat, am o singura urare, pentru toti falsii revolutionari care mulg tarisoara asta de bani nemunciti, acum, la 30 de ani de la tradarea din 89: sa va stea in git banii astia, pentru care nu ati facut si nici nu faceti nimic, sunt bani FURATI!!!

  2. Babar-diss

    Ii da Olguta,….de-i umple gura….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.