Observator

Schimbarea la față a PSD-ului

  Nu-i înțeleg pe unii, de fapt pe foarte mulți, care au sărit la gâtul liderilor PSD că l-au reprimit […]

 

Nu-i înțeleg pe unii, de fapt pe foarte mulți, care au sărit la gâtul liderilor PSD că l-au reprimit în partid pe domnul Tudose! Nu pot să cred că nu își dau seamă cât de valoros este acesta pentru cea mai mare formațiune politică a țării! Un prieten apropiat m-a întrebat de ce au făcut-o, iar eu i-am răspuns că nouă conducere a partidului și-a dat seamă că fostul premier va aduce cu el și simpatizanții care reprezintă un segment semnificativ din bazinul electoral, și anume adepții lui Bachus, bețivii și drogații, de loc de neglijat ca număr, puternic reprezentați în toate păturile sociale și pentru care politicianul, trecut prin mai multe pături politice, este persoană cea mai reprezentativă, și ca formă, dar și ca fond.

Dacă se ia și hotărârea de a schimbă sigla partidului din trei roze în trei prune, emblema clasică a șliboviței,  iar numele partidului din PSD în PSDD (Partidul Șliboviței Dublu Distilate), cu siguranță partidul va fi reformat și poate fi angajat în noile lupte electorale. Se va produce un adevărat salt, având în vedere că începutul este promițător.

În mai puțin de o luna partidul a sărit de la 30% intenție de vot, unde îl adusese neinspirata doamnă Viorică Dăncilă, pe care trebuie să o dați afară din partid că și-a permis luxul de a o face doar în șase luni după preluarea conducerii, la 20% intenție de vot. Acum, prin revenirea domnului Tudose și a altor lideri importanți plimbăreți, partidul are fericita șansă să atingă pragul atât de mult râvnit de 10%. Deci putem sta liniștiți! SRI și STS veghează pentru noi, mai ales prin reprezentanții lor de seamă din conducerea formațiunii politice.

Somn ușor, pesediști!

                                                                                                              General Dumitru Iliescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *