Cadran international

Sclava Ashwak și stăpânul Abu Hamam

    Sclava Ashwak și stăpânul ei, Abu Hamam, s-au reîntâlnit într-o țară necivilizată Mă uit la imagini. Platoul unei […]

 

  Sclava Ashwak și stăpânul ei, Abu Hamam, s-au reîntâlnit într-o țară necivilizată

Mă uit la imagini. Platoul unei televiziuni irakiene. Moderatorul, îmbrăcat în costum, este încadrat de un deținut în zeghe galbenă, cu cătușe la mâini și de o fată tânără, fără hijab,  cu părul pe umeri, îmbrăcată cu pantaloni negri și bluză albă. El, deținutul, este un jihadist al Statului Islamic. Ea, tânăra, pe nume Ashwaq Haji Hamid, este o fostă sclavă yazidi. A fost prinsă de islamiștii ISIS la 14 ani și vândută ca sclavă. Cel în zeghe galbenă este violatorul și fostul ei stăpân. Ashwaq Haji Hamid i-a fost sclavă timp de un an de zile. Un an în care a fost violată și bătută. Zi de zi. Acum pe platoul televiziunii irakiene își înfruntă fostul stăpân, cerându-i s-o privească în ochi și să-i spună de ce a torturat-o. Își șterge lacrimile, se clatină și, în final, se prăbușește!

Asta s-a întâmplat, de curând, într-o țara necivilizată – Irak. Pentru că numai într-o țara necivilizată un deținut, Abu Hamam, poate fi adus pe platoul unei televiziuni – cu cătușe la mâini, îmbrăcat în zeghe – și supus oprobriului opiniei publice. Numai aici, unul care a ucis și a violat n-are decât dreptul de a da socoteală. Care nu e un drept al omului.

 Germania este, spre deosebire de Irak, o țara civilizată. Da, fără nicio îndoială! Drepturile omului sunt acolo religie. Așa că, acolo, în urmă nu cu mult timp, jihadistul Abu Hamam se plimba liber! Da, se plimba în mașină, când și-a văzut fostă sclavă umblând pe stradă. Fosta sclavă yazidi se refugiase în Germania! Ca și el! Și da, în Germania, islamiștii nu poartă zeghe portocalii și cătușe în public. E contrar „corectitudinii politice”. Se plimbă însă cu mașina. Civilizație!

Abu Hamam  a oprit și i-a spus lui Ashawak, care-l privea încremenită, că știe unde stă și cu cine locuiește. Apoi a plecat. Ashawaq s-a dus la poliția germană și a raportat incidentul. N-a primit răspuns nici după o luna. Pentru a fi în siguranță, Ashwak s-a reîntors în Irak. Într-un târziu, purtătoarea de cuvânt a Curții federale superioare a declarat că, în ciuda eforturile poliției, Abu Hamam n-a putut fi prins. A fost prins, în cele din urmă, în Irak. A fost adus în cătușe pe platoul unei televiziuni și a fost supus oprobriului public. Repet: Irak nu este o țară civilizată!

                                                                                                             Bogdan CALEHARI

 

1 Comment

  1. satan exista

    Foarte tare;niciodata astfel de lucruri nu vor fi prezentate in presa oficiala,presa aservita;defapt presa lor;va multumesc mult pentru acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *