Colimator

Scrisoare deschisă către… o să vedeți voi către cine

  Motto: „Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a fost ucis, iar altul a fost grav rănit […]

 

Motto: „Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a fost ucis, iar altul a fost grav rănit într-un atentat terorist care a avut loc noaptea trecută într-un campus în care se afla și Ambasada României.”( EUROPA FM.ro, 3 septembrie 2019)

„Un militar român a fost ucis într-un atentat terorist petrecut la Kabul, joi, la 11:40. Atacul vine la 3 zile după explozia produsă în Cartierul verde, în urma căreia un român a murit şi un altul a fost rănit. Ambii erau angajaţi ai Ambasadei României.” (ȘTIRILE PRO TV.ro, 5 septembrie 2019)

                    Stimate Departamentule de BIG LICURICI și de Stat,

Am înțeles, dragă, că parteneri și prieteni la cataramă fiind, mi-ai acordat cu mărinimie dreptul de a muri în Afganistan… Cu înțelepciune, am profitat din plin de dreptul acesta, și am murit, onorific, prin reprezentanți, două zile, pe sărite, la începutul lunii, pe 2 și pe 5 septembrie 2019. Cred că m-ai lăudat, dar nu mai știu exact cum suna elogiul. Și nu-mi amintesc nici în războiul cui eram, dar sigur-sigur eram de partea binelui… a zis și Radu Tudor, de la ANTENA 3, că așa trebuie, să te mai și sacrifici când ești partener!

Mi-ai acordat și onoarea fără egal de a face cumpărături din ograda ta, în valoare de câteva miliarde de dolari, miliarde cu care oricum n-aveam ce face, deoarece nouă, aici, acasă, nu ne lipsește nimic, cu excepția unor rachete sol-aer, să avem și noi ceva PATRIOT-ic, acum când patriotismul s-a vestejit aproape total pe teritoriul numit România. Și Radu Tudor iar m-a lăudat… că ce deșteaptă și ce demnă… și mi-a arătat cum de ciudă Rusia s-a-nchis în baie și plânge cu sughițuri.

Numai că astăzi m-ai enervat așa de tare, încât, cât ești tu de partener, îmi vine să-ți trimit scrisorile și PATRIOATELE înapoi, exact așa cum băiețelul acela din Padova despre care povestea Edmondo de Amicis în CUORE le-a aruncat banii înapoi străinilor care-i denigrau țara. Decât că acolo era replică la un act de caritate, care fusese deja pulverizat de niște fanfaroni cu limbariță, pe când în cazul nostru PATRIOATELE eu ți le-am plătit, dragă, din greu.

Ia uite ce-am aflat eu astăzi: „Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arată un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, Secretarul american de Stat, drept persoane implicate în «acte semnificative de corupție»(…) «Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și statul de drept din România», se mai arată în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.” (G4 MEDIA .ro, 5 septembrie 2019)

Vezi, Comunicatul ăsta m-a îngrețoșat rău de tot. Mi-a mai fost așa de greață, cred, când i-ai ridicat viza lui Adrian Năstase, ÎNAINTE!!! fii atent, nu te uita în altă parte când vorbesc… ÎNAINTE, zic, de a fi condamnat, el fiind în timpul procesului, deci aflat sub cupola prezumției de nevinovăție!

Spui că s-a luat această măsură împotriva familiei lui Dragnea Liviu deoarece atunci când „… secretarul de Stat deţine informaţii credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupţie…” își poate permite s-o ia! Dar ce dracului de informații ai, Departamentule de BIG LICURICI și de Stat? CAZ IMPORTANT DE CORUPȚIE? Care? Ăla cu două dudui care n-au dat pe la birou, dar au luat salariu? Și cu o doamnă care strânsă cu ușa zice că ar fi vorbit pe un hol cu Dragnea, fără nici un martor, fără nici o înregistrare și fără nici o altă probă, despre cele două dudui ce n-au catadicsit să meargă la serviciu? Ăsta-i CAZUL IMPORTANT DE CORUPȚIE, pentru care Maria Alexandra și Valentin Ștefan nu mai pot pune piciorul pe teritoriul american? Și nu ți-e rușine, dragă, când dai un asemenea Comunicat?

Bine, Dan Turturică, de la COMISARUL.ro, știe mai mult decât ai scris matale în Comunicatul ăsta maroniu și scârbos. Hai să vedem ce zice dânsul:

Nu este deloc o coincidență că anunțul secretarului de stat american vine în ziua în care la București se află ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland. Sonland a detonat azi o adevărată bombă prin această declarație: «Faptul că Procurorul General al SUA a invitat-o recent pe ministrul român al Justiției (Ana Birchall -n.n.) – este unul dintre motivele pentru care sunt aici, să mă întâlnesc cu ea, ca urmare a invitației – să vină în SUA și să continue să lucreze alături de el și de echipa lui, în mod direct, pentru o foaie de parcurs pentru România, la care el a contribuit. O foaie de parcurs consultativă legată de ceea ce SUA consideră a fi prevederi și măsuri adecvate care să fie introduse în legislație, în ordonanțe, pentru a asigura un stat de drept puternic și consistent.»

De ce nu este o coincidență că anunțul privind interdicția pusă familiei Dragnea de a mai intra în SUA vine în aceeași zi cu declarațiile lui Sonland? Pentru că, se pare, demiterea lui Birchall de la Justiție este văzută de americani ca opera directă a lui Dragnea. A cerut asta din pușcărie, iar Dăncilă s-a executat de frică, deși știa că i se face praf bruma de relație pe care a încropit-o cu Washingtonul.” (Dan Turturică, COMISARUL.ro, 5 septembrie 2019)

Deci, ce ne zice aici Turturică Dan, căruia i-a uguit în ureche o altă „turturică”? Ne zice că România nu poate să-și pună ministru la Justiție decât o cucoană cu genunchii juliți de-atâta frecuș pe foile de parcurs prin care țării noastre i se IMPUNE CE LEGISLAȚIE să adopte, cu PREVEDERI și MĂSURI ADECVATE stabilite la Washington!!!

Și nimănui nu i se întoarce stomacul pe dos în România după constatarea acestei evidențe?

Click pe imagine pentru mărire!

Votați-l, cetățeni, pe Iohannis. E ca și cum ați vota-o pe Birchall. E ca și cum l-ați vota pe Hans Klemm. E ca și cum ați vota Departamentul de stat. Și nu uitați când puneți ștampila pe melcul cu șase (cinci…) cochilii că ambasadorul agreat de președintele Trump pentru România nu poate veni la misiune pentru că și-a amintit o cucoană că Zuckerman ăsta i-ar fi pus acum 40 de ani mâna pe genunchi și ea s-a simțit, biata, OFENSATĂ! Și că până nu se verifică dacă „i-o foʹ pus” sau „nu i-o fo’ pus” blândul Adrian Zuckerman mâna pe rotulă luʹ doamna, Hans Klemm se mai trage în poză cu Ana Birchall vreo zece ani, prin cotloanele U.S. Embassy Bucharest !

Așa că dormi liniștit, cetățean român! Nimic nasol nu poate să ți se întâmple… doar ești cu partenerul tău la braț, într-un vals plătit cam scump, în timp ce-n jur cad alene meteoriți uriași pe care PATRIOATELE îi agață în zbor, din pură plictiseală…

                                                                                                                   Luminița ARHIRE

7 Comments

 1. Malus Dacus

  Foarte bun articolul!
  Admir curajul de a spune lucrurilor pe nume, in conditiile in care Romania este o tara cucerita si ingenuncheata de catre asa-zisii prieteni sau parteneri. Decat un partener pervers, mai bine un dusman cinstit, spune o vorba romaneasca! Decizia politica, resursele naturale, serviciile secrete, justitia, propaganda sunt in mana partenerului. Daca tot a venit vorba despre Johannis, cred ca vom suporta in continuare un presedinte impus din afara, prin manipularea alegerilor conform negocierilor externe. Alegerile sunt doar o vrajeala pe bani multi, bani pe care tot noi ii platim. Romanii care nu s-au imbecilizat cu totul sub efectul nociv al tembelizorului sau Facebookului tac de teama CIA-ului sau FBI-ului. Inca o data jos palaria pentru astfel de articole si pentru curajul de a le publica!

 2. Luminița Arhire

  Ia să intrați pe pagina Ambasadei LICURICIULUI să vedeți românașii cum îi pupă picioarele și se gudură și se tăvălesc și îi laudă inițiativa de a ne fi „scăpat” de Dragnea ( oamenii așa zic… că BIG LICURICI s-a ocupat de asta) . Ia să vedeți acolo lingușire, umilință, șira spinării făcută semn de întrebare, pupături în cur… Abia asta e problema… că americanii vor duce mereu această politică, dacă le merge… cred însă că așa slugi devotate și acefale ca aici n-au găsit nicăieri.

  • IQ100

   Da, saru’ mana.Am un amic, in viata de toate zilele baiat destept, chiar aflat la varsta intelepciunii, care crede ca Dragnea intentiona sa aduca in tara aurul de la Londra…ca sa il dea/vanda rusilor!!!
   Imbecilizare totala! Cred ca exista programe de tampire foarte eficiente, care nu au fost aplicate ‘aliatilor” de pana acum gen sud-coreeni, japanezi, turci…
   Sau noi suntem, statistic, muuuuult mai tam.piti decat acestia.
   Postarile de pe site-ul Ambuscade pot fi si la ordin. Dar , asa cum exista votanti ‘cinstiti” ai guvernatorilor, probabil exista si admiratori sinceri.
   Mbleah!
   P.S. manipulare prin ura si sentimente joase este mai eficienta decat cea care face apel la trairile ‘inalte” din om, lucru descoperit si aplicat de miide ani.Vezi “diavolul” din crestinism sau Seitan alungat cu pietre la Kaaba, pare-mi-se.

   • IQ100

    Ce figura de WASP are Dl de langa Doamna!!

   • Luminița Arhire

    Și întrebarea perfect logică decurgând din ceea ce ați scris mai sus: CUM POATE UN BĂIAT DEȘTEPT ÎN VIAȚA DE TOATE ZILELE SĂ FIE, TOTUȘI, ATÂT DE PROST? Creierele pot fi spălate pe fragmente și secțiuni? Nu poate fi vorba numai despre dezinteres sau neinformare… eu cred că le și place postura de „proști făcuți grămadă” … dacă fac parte dintr-un GRUP PE CARE ÎL CONSIDERĂ ELITĂ. Mă uitam în ianuarie 2017 la protestatarii care ieșeau cu căței în lesă , cu cartoane la gât pe care scria # REZIST, iar proprietarii lor urlau pentru LIBERTATE, în timp ce ajustau lesa canidelor și băgau prietenii omului „în front”. Sugestia era mai mult decât evidentă.

    • Malus Dacus

     Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, in ianuarie 2017 nu au fost doar imbecili in Piata Victoriei. Marea majoritate au fost securistii cu ordin de zi pe unitate si angajati la multinationale. Prezenta a fost obligatorie sub amenintarea pierderii locului de munca. Pentru a face dovada participarii, si-au facut un selfie la fata locului, cu multimea in spate si l-au postat pe FB. Trebuiau sa vina si cu copiii (!?). Iar asa cum inainte de 89 sute de mii de oameni il aplaudau pe Ceausescu la comanda agitatorilor strecurati in multime, asa si acum sute de mii de oameni si-au huiduit guvernul ales nealiniat 100% intereselor straine la comanda “influencerilor” din multime. Sentimentele din suflet erau cu totul altele. Nu neg ca exista si imbecili, dar nu sunt in majoritate. Majoritatea ca si inainte de 89 este formata din lasi! Ceea ce cred ca este si mai grav!

     • Luminița Arhire

      Nu neg acestă evidență, că mișunau pe-acolo… dar e greu să strângi atâta popor doar din „angajați”. Cei mai simpatici erau ăia care zbierau: „Cum să ne plătească? Pe mine nu m-a plătit nimeni, și am ieșit la protest!…” Zău, dragă? Păi, pe voi, la ce gură-cască sunteți, nici n-a fost nevoie. Au făcut economii. Dar v-ați băut ceiuțul gratis în piață… ați luat pancartele , frumos stivuite dintr-o lădiță… ați mâncat fructe ca să vitaminizați, pentru care nimeni nu v-a cerut bani… și sendviciuri… și sucuri naturale ca să nu vă deranjați la stomac… ei, alea, alea abia băieți, costă! Și cineva le-a plătit ! Voi nu valorați nimic. Voi sunteți GRATIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *