Tribuna democratiei

Scrisoarea deschisă a unei victime a sistemului

                     Subsemnata Gubandru Eugenia din București sect. 4, str. Ilie Oprea, […]

                    

Subsemnata Gubandru Eugenia din București sect. 4, str. Ilie Oprea, nr…., bl …., sc. …., et. …., ap…., vă rog respectuos să mă ajutați prin a publica în revista„ Justițiarul” următoarele rânduri, în care doresc să demonstrez, prin documente legale, faptul că mi s-a adus o gravă vătămare a drepturilor mele, constând în aceea că s-a executat în mod ilegal imobilul în care locuiam cu fiul meu minor la acea dată, fără să se țină seamă de sentința civilă nr. 8491 din dată de 31.05.2013 și încheierea dată de camera de consiliu de la 05.03.2014, hotărâri judecătorești emise de Judecătoria Sect. 3, București.

Prin sentința civilă nr. 8491/2013, instanța a admis contestația la executare și a anulat toate actele de executare silită imobiliară, dar și o parte a procesului verbal de cheltuieli de executare silită aferentă actelor de executare anulate, efectuate în dosarul de executare 2566/2012, dosar 46170/301/2012. Prin încheierea din data de 05.03. 2014 (facsimilul de mai jos), la dosarul nr. 6833/2014, se respinge ca neîntemeiată cererea privind autorizarea intrării executorului judecătoresc în imobilul ce constituie proprietate personală.

Click pe imagine pentru mărire!

Cu toate acestea, executorul judecătoresc Ulman Bogdan Vasile, fără a prezenta documente legale,  a efectuat acte de licitație și a dispus evacuarea mea și a fiului meu minor, nu a ținut cont nici de faptul că doar pentru suma de 2.000 de lei am fost alungați din casa noastră, având poprire pe pensie, plătind la biroul executorului bani cash, chitanțe a căror copie să află la dosar, B.E.J. Ulman Bogdan Vasile nu a respectat nici legea cu hotărârile judecătorești, nici principiile executării silite. Conform art. 624 executarea silită se efectuează prin urmărirea bunurilor mobile și imobile ale debitorului sau aparțînând terților.

Click pe imagine pentru mărire!

Click pe imagine pentru mărire!

De asemenea, abuziv și ilegal executătorul judecătoresc Ulman Bogdan Vasile mi-a reținut din pensie suma de 2.771,03 lei, și nu poate dovedi că această suma a fost primită de creditoarea Ungureanu Maria, deoarece această era decedată la data licitației locuinței mele.

Locuința mea și a fiului meu este folosită de numita Pascu Elena Mirela, abuziv fără niciun temei legal, o închiriază de 5 ani obținând foloase material. Nici impozitul pe venit nu-l plătește la ANAF.

 Atât la Judecătoria Sectorului 3, cât și la Tribunalul București, prin felul cum au fost soluționate plângerile mele în dos.13704/301 2017 cât și în dosarul 25495/301/2016 și prin modul cum au fost soluționate mi-au îngrădit dreptul la o justiție echitabilă bazată pe adevăr și dreptate! „Onorata instanță” a refuzat să dispună emiterea unei adrese la Primăria din Focșani, serviciul stare civila-decese, pentru a dovedi că Ungureanu Maria creditoarea este decedată la data scoaterii la licitație a locuinței mele, de asamenea au fost sustrase de la dosare chitanțele ce dovedesc că am plătit taxa de timbru în dos. 13704/301/2017 cât și în dos. 24728/301/2014, unde am achitat taxele judiciare de timbru și cauțiunea în valoare de 147 lei (43+50 +54).

Click pe imagine pentru mărire!

Doamna administrator Paizan Aurica, în prezența mea, a dat telefon executorului judecătoresc Ulman Bogdan Vasile, i-a ordonat să mă alunge din locuința mea, din cauza faptului că eu am atestat de administrator și era deranjată de faptul că-i aduceam la cunoștință modul fraudulos în care își desfășoară și acum activitatea.

Această doamnă este pensionată pe caz de boală cu handicap de grad 1 cu însoțitor, primește pensie de la stat, dar și două salarii foarte mari de la două blocuri unde-și desfășoară activitatea. Am atenționat Primăria Sectorului 3 că fraudează statul și ilegal ocupă această funcție de administrator și nu au luat măsuri conform legii. De asemenea am înștiințat și ANAF Sector 3, dar și salariații acestei instituții tolerează abuzurile acestei doamne administrator, iar prin presă comunică această instituție a statului că impozitează nunțile tinerilor.

Click pe imagine pentru mărire!

Aș dori ca instituțiile statului vizate să răspundă pentru abuzurile lor, pe care am încercat să le prezint în cele expuse aici. Menționez că, deși am înștiințat Ministerul Justiției în reperate rânduri, această instituție a statului nu a făcut nimic pentru a opri abuzurile executorului judecătoresc Ulman Bogdan Vasile. După cinci ani de procese, se pare că singura soluție rămasă pentru a mi se face dreptate este să fac greva foamei în semn de protest la nedreptățile suferite de mine și fiul meu..

                                                                                                                            Eugenia  GUBANDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.