Puncte de vedere

Se „naşte” o „lume nouă”!

  „Fie că ne place, fie că nu”, declara la 17.10.2019 ministrul de externe Ramona Mănescu, „o nouă ordine globală […]

 

„Fie că ne place, fie că nu”, declara la 17.10.2019 ministrul de externe Ramona Mănescu, „o nouă ordine globală este pe punctul de a veni!”. Noutatea nu era însă globalizarea în sine, despre care ne vorbiseră cu trei decenii în urmă preşedinții Bush și Gorbaciov, ci faptul că ministresa noastră ne dezvăluia „fără perdea”, în graba „zeilor dominant” ai Olimpului, cum iată, stimați români, ne vom confrunta în curând, împlinindu-se „scenariile” scriitorului englez George Orwell („1984”) și filmului american „CONTAGION” (2011), cu un eveniment major, galactic, care să însemne resetarea globală și instaurarea GUVERNULUI MONDIAL!

Și așa ne-am pomenit, la puţin timp după avertismentul său, cu o pandemie globală în urma căreia, ce să vezi!, se închid oraşe şi țări, se prăbușesc economii naţionale, se „arestează la domiciliu” mai mult de jumătate din omenire, se lucrează psihologic la o gândire colectivă fără de Dumnezeu, iar Washingtonul și Moscova (aparent ostile) se întrec în a lua măsuri prohibitive!

Ca acest „meniu” să fie complet, ni s-a servit și „cireașa de pe tort”: ex-premierul britanic Gordon Brown și artizanul politice externe americane(postbelice) Henry Kissinger, ne oferă ca „soluție”, bazată pe desființarea statelor naţionale, formarea „salvatorului” GUVERN MONDIAL! Păi, să nu fi fost  „pe fază” R.Mănescu atunci când, cu sarcasm fatalist, ne atenţiona, fie că ne place, fie că nu, despre faptul că  vom ajunge să fim conduşi de niște globalişti „iluminaţi” (nepăsători că „noii sclavi”, peste noapte, au devenit: șomeri, disperați, depersonalizaţi, subnutriți, sinucigaşi, monitorizaţi, cobai etc)?

                                                                                              Prof. Costel NEACŞU

Citiți și:

Coronavirusul chinezesc sau când realitatea bate filmul: O pandemie planificată cu mult timp înainte?

Noua Ordine Mondială – globaliștii nu mai au răbdare: Marioneta Gordon Brown a solicitat un guvern unic mondial pentru criza coronavirus

Criza globalismului?

1 Comment

  1. Augusta

    Cine e de fapt Ramona Manescu? Luati-i domnilor la puricat, si impuscati-i public, aratati cine sunt de fapt! Jurnalistii de investigatii de ce dorm? Dati in gat toata lucratura demonica din spatele acestor manipulari grosolane! Trebuie linsati cu totii, dar trebuie sa fie “din cauza de motiv” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *