Internet

Se pregătește pulverizarea României. Citește și dă mai departe!

  Materialul care urmează circulă pe internet, nefiind semnat de o persoană sau asumat de un grup. Considerăm cele scris […]

 

Materialul care urmează circulă pe internet, nefiind semnat de o persoană sau asumat de un grup. Considerăm cele scris ca fiind conforme unei realități crude, așa că am decis să-l publicăm.

La ce ne folosește că suntem membrii UE? La nimic. Noi poporul nu numai că nu avem nimic de câștigat dar mai suntem și prostiți în față de toți ăștia care nu știu altceva că vezi doamne ei sunt democrați și ei trebuie să ne învețe pe noi ce este democrația. Ne-am săturat de „democrația” lor!

Nu avem nevoie de UE să ne spună cum să ne conducem țara. Fie că este Băsescu, Ponta sau Iohannis tot aia e. Toți stau în poziția „ghiocel” față de cei de afară. De ce nu au verticalitate? Păi ei, adică oamenii politici, sunt singurii care au de cîștigat din UE. Poate a venit timpul să ne luăm soartă în mîinile noastre și să nu-i mai lăsăm pe alții să hotărască pentru noi.

Cu cât suntem mai mulți cu atît șansa că să fim băgați în seamă se ridica.

 

                    Regionalizarea României este sinonimă cu cedarea suveranității

 

Europa „salvatoare” nu ne-a salvat niciodată de la nimic, ci, dimpotrivă, ne-a condiţionat (de exemplu, recunoaşterea Independenţei de la 1877, de încetăţenirea evreilor), ne-a vândut (la Yalta), ne impune norme (discriminarea pozitivă a minorităţilor – evrei, ţigani), penalităţi etc., deci nu ne va „salva” nici acum!

Comisia europeană este o simplă unealtă a globaliștilor. Această comisie nu face altceva decât să pregătească terenul pentru Noua Ordine Mondială (NOM), guvernul mondial. În ecuația NOM, planeta va fi condusă prin intermediul ONU.

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU în 1992, la conferința „Earth Summit” care a avut loc în Rio de Janeiro, Brazilia.

Mulți știu că ONU este o organizație care aparține globaliștilor. ONU este folosită de câțiva miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.

Tot sub influența globaliștilor miliardari se mai află și următoarele instituții: FMI, Banca Mondială, WTO (World Trade Organization – Organizația Mondială a Comerțului).

Suntem captivi intereselor blocului euro-atlantic

Cu Iohannis în politichia externă am mari rezerve (poate și din cauza sfătuitorului: MRU), adică cu pupatul Licuriciului în problema finanțelor (amestecul SUA și UE în politica internă – UE e normal să se amestece, dar SUA? -) și a poziției ultra pro-NATO în privința conflictului din Ucraina.

Deocamdată problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării.

În privința Ucrainei, era de așteptat ca Rusia să nu stea și să privească cum se apropie NATO de hotarele ei, când Crimeea (și Ucraina), din perspectiva Rusiei (o perspectivă istorică de altfel), este un teritoriu rusesc.

SUA a dorit să „cumpere” cu ajutorul mafiei politice din Ucraina (familia vicepreședintelui SUA, Joe Biden, fiind direct implicată în afacere) cum face și pe la noi, resursele Ucrainei. Dar Ucraina este un stat creat de URSS în 1919 și 1922 (puteau la fel de bine să nu facă acest stat). A primit Crimeea de la Rusia în 1954. Ucraina înseamă „teritoriu de margine”, de margine al Rusiei. Astăzi, în Ucraina sunt teritorii istorice rusești.

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA și imperiul european în formare. De fapt, instituțiile executive ale UE și proiectul SUE par a fi, mai degrabă, proiecte americane prin care Washingtonul încearcă să își prelungească politică pe continentul european.

Apartenența la blocul euro-atlantic ne-a transformat într-o colonie second-hand, exportator de forță de muncă ieftină pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma și Gomorra, ca ideologie, promovând agresiv drepturile homosexualilor, ideologia încălzirii globale, spectrul fals al suprapopulării planetei, teroarea terorismului, combinând „politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanță europeană, guvernanță globală etc.).

De cealaltă parte, se află Rusia, uneori în tandem cu China și cu alte țări în relativă ascensiune. Rusia are meritul să fie singura putere cu anvergură mondială care, la nivel ideologic, propune o alternativă Sodomei și Gomorei euro-atlantice: accentuând valorile tradiționale ale familiei, respingând propaganda homosexuală, contrazicând teza suprapopulării și a încălzirii globale.

Ne ajută la ceva apartenența la complexul euro-atlantic? În afara statutului de colonie – teren („poligon”) de experimente sociale și de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securității naționale, apartenența la NATO si UE ne oferă doar ILUZIA protecției, așa cum nota însuși editorul agenției mult-citate Stratfor într-un material dedicat chiar țării noastre.

 

                        Spuneti NU experimentelor cu plante modificate genetic

 

Români, spuneți NU experimentelor SUA și aprobate de UE cu plante modificate genetic pe teritoriul României!

Împotriviți-vă acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastruoase asupra sănătății voastre și a copiilor voștri.

Aceste plante modificate genetic, fie că sunt consumate de om, fie de animale a cărora carne intră în alimentația umană, pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, scădere a sistemului imunitar și chiar modificări ale ADN-ului uman.

Fac apel către toate mamele din România care vor să-și vadă copii crescând sănătoși să ia atitudine împotrivă acestor acțiuni care ne transformă în COBAII SUA și UE.

 

                                            Politicienii români sunt doar niște marionete

 

Citiți și despre Monsanto, Codex Alimentarius de altfel, căci ei sunt în spatele acestor prostii, scopul fiind reducerea populației la nivel global. Știrile Tv sunt o spălare de creiere și manipulare gratuită în masă.

Oricât de feciorelnic s-ar comporta birocrații de la Bruxelles, trebuie să înțelegem că atomizarea Europei se potrivește de minune scopului proiectului European. Cu națiuni mici, lipsite de putere și fundamente, te poți juca mult mai ușor, poți stabili reguli mult mai stricte și le poți coordona extrem de eficient. Aceasta s-a dorit de la bun început, iar snoava conform căreia noile națiuni nu vor fi primite în UE este doar o zicere. Nu doar că vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decât importanța lor. Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea” Europei. De aceea doar Germania s-a unificat, în timp ce alte țări s-au divizat și continuă să fie dezmembrate pe criterii etnice!

Pentru noi lucrurile ar putea arăta foarte urât. Nu este exclus ca, în final, după episodul „Ținutul Secuiesc” să avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei, care se pregătește încă din anul 1989. De o groază de timp se desfășoară o propagandă radicală (tot via UE – SUA) care sugerează o superioritate a ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult, „superiorul ardelean” este –  culmea! –  cel asuprit de „nemernicii de sudiști” și „mitici”, obișnuiți să trăiască pe spatele său. O retorică falsă, care poate fi contrazisă cu ușurință de oricine ar vrea să studieze structura PIB-ului. Dar, în fața propagandei nu poți lupta cu logica! Se vor găsi probabil numeroși isteți gata să-mi demonstreze cum greșesc eu și cum vor trăi ei mai bine dacă se vor despărți de „asupritori”. Este inutil să intri într-o asemenea confruntare. Pentru mulți viermele a fost inoculat și, din nefericire, atât pentru ei cât și pentru noi, „binefacerile” vor deveni vizibile abia după ruptură.

UE și SUA înseamna distrugerea economiei locale, supraimpozitare, colonizarea României, șomaj și distrugerea clasei de mijloc

Constatăm că situația României se înrăutăţeşte, suntem folosiți doar ca piață de desfacere pentru Occident și forță de muncă ieftină. Se încearcă obstrucționarea agriculturii prin mijloace autohtone, se distrug practic posibilitățile micilor agricultori de a practica agricultura cu mijloace naturale. Un alt exemplu este acela cu rigorile aplicate recoltării laptelui și multe, multe altele.

Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român, ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând, populaţia habar nu avea despre ce e vorba.

În România, în prezent, legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni, este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state. Pe urmă, legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie!

ARTICOLUL 148
(1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.(2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.(3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.(4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2) .

(5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

Totuşi, ca soluţie, noi am vedea mai multă solidaritate între români.

 

România, prin integrarea în structurile UE și NATO, a trebuit să respecte niște clauze care au distrus țara

 

1. Distrugerea armatei traditionale românești.

2. Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produsele străine.

3. Vinderea marilor companii care administrau bogățiile naturale ale României (Petrom, Distrigaz, Electrica) către marile monopuluri străine, toate profiturile acestor companii pleacând către tările de origine.

4. Vinderea pe nimic a bogățiilor solului și subsolului.

5. Închiderea minelor sub motivul fals al nerentabilității.

6. Slabirea financiară a statului, intenționat, ca să nu poata ajuta economia în concurența cu marile monopoluri străine.

7. Importul corupției generalizate de la imperialiștii americani și vest europeni (vezi cazurile Bechtel, Microsoft și EADS).

8. Impunerea spre vânzare a tuturor băncilor românești sau falimentarea acestora (cazul Bancorex), astfel încât statul nu mai are nici o pârghie de control și de ajutor, fără a se împrumuta la băncile străine jefuitoare.

9. Cresterea alarmantă a șomajului, dispariția locurilor de muncă, plecarea forței de muncă, în special a celei calificate, în țări bogate, care contribuie implicit la ridicarea bunăstării acelor țări în detrimentul României.

10. Destrămarea a sutelor de mii de familii românești, prin aceste plecari pe meleaguri străine și depopularea forțată a României pentru crearea unui spațiu vital pentru alte etnii.

11. Plata anuală la bugetul UE, FMI, BM, NATO, etc. cu miliarde de euro. Cheltuirea cu FMI, BM, UE, NATO și corporații occidentale a miliarde de euro anual pentru organismele create artificial, chipurile pentru gestionare fonduri europene, organisme de control, etc…

12. Datoria actuală, de peste 150 de miliarde de euro, nu poate fi plătită nici în zece generații, deoarece suntem strangulați chiar de cei care ne-au îndatorat pentru interesul lor.

 

                                          Corupția, importată și ea!

 

Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. Nu e nimic în neregulă cu ADN-ul nostru, alte ţări sunt mult mai corupte decât noi.

Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală
Imperialistii Occidentului, nelegiuit capitalist: UE, SUA, NATO, FMI (Oculta iudeomasonica) vor cu orice pret indobitocirea omului,controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globala anticristică, antiumana Noua Ordine Mondiala.
Pentru asta au inventat doua ideologii satanice: capitalismul și comunismul. Capitalismul, societatea de consum – pâine și circ (mai mult circ!) – a avut succes mai mare decât comunismul pentru că a mizat pe slăbiciunile și viciile omului. Pentru îndobitocirea omului se folosesc mijloacele de control și manipulare informatice media, pe care au pus monopol (tv, radio, ziare, net, card, cip ) și mijloace financiare si economice (privatizari, liberalizari, investitori, bancheri, asigurari, pensii private) prin corporatiile lor pentru coruperea guvernelor,pentru acapararea resurselor, și a fi dependenti economic si financiar de politica lor anticristica, cu concursul tradatorilor de neam.
200 de corporații patronate de Oculta iudeomasonică, dețin forța economică și politică a 140 de tări sau altfel spus: 1% dintre oameni dețin mai mult de jumătate din bogăția lumii.
Acolo unde nu reușesc îndobitocirea, ocuparea și jefuirea popoarelor, iar acestea își apăra prin naționalism și patriotism resursele, economia, cultura, traditia, familia… nelegiuitii din Occident provoacă conflicte, revolte, războaie pentru a invada și jefui acele popoare (exemple: Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia)
Astfel, omul îndobitocit, bulversat, prin „dezbină și stăpânește”, „crize“, „pâine și circ”, grija zilei de mâine, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, dupa care ei vor veni ca „salvatori“, dar în condițiile și cu mijloacele lor: „pâine” și circ, cip și card.
Să scăpăm de SUA, NATO, FMI şi UE
Atât timp cât suntem în UE şi NATO şi controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi.
Corupţia este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara.

                                                                                                      Sursa: INTERNET

ADDENDA:

Articolul oferă, evident, o retrospectivă corectă a celor 25 de ani de criminală tranziţie postdecembristă, care nu a însemnat decît ruinarea deliberată a României, pentru a o transforma într-o colonie mai uşor de manevrat, sărăcirea deliberată a poporului, pentru a-i determina pe cît mai mulți să emigreze spre a veni venetici în locul lor și a distruge omogenitatea etnică și religioasă a românilor. Dar, în acest tablou există şi cîteva scăpări, cauzate, fireşte, de laconismul la care a apelat autorul anonim pentru a-l redacta. De aceea, trebuie, totuşi, să facem unele corecturi.

Astfel, Ucraina nu este „teritoriul de margine“ doar al Rusiei, ci a fost și al Lituaniei, Poloniei, Moldovei lui Ștefan ce Mare și chiar al zonelor nordice ale Imperiului Otoman. Dar, locuitorii din U kraina erau, în cea mai mare parte, moldoveni, numiți de imperiile înconjurătoare, cazaci. De aceea, pînă să ajungă să fie conduși de Hmelnițki, toți hatmanii (conducătorii) cazacilor din U kraina erau români (moldoveni). Am explicat în detaliu acest aspect în articolul „Necesitatea reîntregirii României“ (cf. http://ro.altermedia.info/romania/2008/09/18/necesitatea-reintregirii-romaniei/). Ca atare, în Ucraina nu sunt încorporate numai „teritorii istorice ale Rusiei“ – cum spune autorul în fugă, greșind prin omisiune –, ci și ale României: sudul Basarabiei, nordul Bucovinei, Ținutul Herței, Insula Șerpilor.

Aşa că atitudinea pro-Ucraina a conducătorilor ţării este pe deplin condamnabilă. Dacă actualii conducători ai României nu ar fi niște trădători – la fel ca și ceilalți de dinaintea lor, de altfel –, ar fi acționat astfel încît să îi ajute pe românii din aceste teritorii răpite de U.R.S.S., prin criminalul Pact Ribbentrop-Molotov (de fapt, Hitler-Stalin) și menținute în mod samavolnic de Ucraina, să se folosească de șansa oferită acum de situația Ucrainei pentru a-și declara unirea cu România! Să vedem atunci reacția S.U.A., Germaniei, Franței, Angliei, Uniunii Europene: vor saluta revenirea acestor teritorii istorice ale României la patria-mamă – ca reparație istorică a greșelilor făcute de Aliați la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial –, sau o vor ține în continuare că „se atentează la independența și suveranitatea Ucrainei“? Așa cum îi declarase Vladimir Putin lui George Bush la summit-ul de la București, „Ucraina de azi este un stat artificial!“

Ei!, a venit vremea ca acest statut artificial al Ucrainei să se destrame, iar Ucraina să revină, așa cum am scris în aprilie 2007, la teritoriul „Rusiei kievene“.
Actualul teritoriu al Ucrainei este rezultatul invadării Poloniei de către U.R.S.S. în 1939 și al răpirii Basarabiei și Bucovinei, în iunie-iulie 1940, de la România tot de către U.R.S.S.! U.R.S.S. a dispărut şi, în mare parte, s-a destrămat.
Acum e momentul şi pentru destrămarea Ucrainei artificiale!

S.U.A., Germania, Franța, Anglia, Uniunea Europeană nu vor avea nimic împotriva revenirii la România a teritoriilor răpite de U.R.S.S., dacă sunt, realmente, state democrate și morale, cum se declară!
BUCOVINENI, BASARABENI, HERȚENI, DECLARAȚI-VĂ INDEPENDENȚA DE UCRAINA ȘI REVENIREA LA ROMÂNIA!

                                                                           Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

 

33 Comments

 1. Mihai

  Un singur exemplu dau, din sutele care ar putea fi date: la doar 20 de milioane de locuitori, avem 1000 (o mie!) km de Dunare, Delta, Marea Neagra, sute de rauri si lacuri… si importam peste?? Normal ar fi sa producem si sa exportam, dar chiar si daca nu am exporta, macar sa ne facem consumul de peste din sursa interna, neambogatindu-i pe altii si creand locuri de munca in tara. Cand pe vremea unui „nebun” exista prin toate alimentarele sloganul „nicio masa fara peste”, lumea il lua in ras, iar acum toate tarile civilizate au descoperit ca este cea mai sanatoasa carne. O avem din belsug in Romania, cat sa hranim jumate de Europa. Stop importului de peste!

  • mihail-ploiesti

   cum sa exportam peste , cind riurile, dunarea si delta sunt golite de peste. timp de 25 de ani s-a braconat , folosindu-se diferite metode sub obladuirea politiei si a politicienilor. romania este tara nimanui, legea se aplica numai cind vor politicienii sau politia si numai ptr. cei mici si fara relatii. romanioa nu poate iesi bdin acest holocaust decit odata cu aparitia , peste 40-50 de ani a unui dictator , care va impune noi reguli. asa ca mai avem mult de asteptat si de suferit.

 2. Daniela Simion

  Din pacate imediat dupa revolutie la nici un an , aveam 29 de ani, si fara sa-mi spuna cineva , din tot ce se intampla, concedieri peste tot , in tara, in Bucuresti , incepand cu industria, eu locuiesc in Bucuresti si desfintarea IMGB -ul, Uzinele Republica, etc., m-au impresionat si mi-am dat seama ce se intampla. Tot ce scrie in articolul de mai sus, recunosc si am intuit ! Nu stiu cum mai suntem noi romanii, dar viclenia pasilor marunti , un card la farmacie, un card, la sanatate, un cip la animale, la carnetul de conducere , buletin, programul de lucru de la ora 9 ! iti fractureaza toata ziua, nu te alegi cu nimic, pentru tine si familie, program de care am parte din 2011, slava Domnului ca aveam copilul mare, ca altfel greu m-as fi ocupat de ea, eram in autobuz si auzeam o conversatie la telefon a unui om modest, ”mai , vezi sa faci groapa aia , in zona …X a cimitirului.. ”, pana si groparii intra la ora 9 ! Este un program generalizat pentru a tine lumea sub control, nu-ti mai arde de nimic cand ajungi acasa dupa ora 19 . Erau satui de protestele de strada si au gasit solutia, si or mai avea si alte motive doar ca sa ne termine. Nici la patronul la care lucrez , noi salariatii nu am gasit intelegere, facusem un tabel si fiecare semna sa revenim la programul 8 -16, nici nu a vrut sa auda ! Sunt multe de spus, in concluzie tara noastra a devenit Romania Mall prin viclenia pasilor marunti ! Este incredibil cum poate sa ajunga o tara si o mana de oameni distrug popare, si lipsa de atitudine a oamenilor, pot sa inteleg teama lor, pentru ca-s diabolici cei care detin puterea. Si totusi ce e de facut, ce oameni de caracter sa gasim sa puna ” frana ” pentru toate mizeriile ce vin din multe parti ? !

  • Daca se uneste Romania cu Moldova si cu alte regiuni traditionale Romanesti, in Romania va incepe o migratie economica de proportii apocaliptice din aceste zone de Est! Romania va trebui sa FIE FOARTE ATENTA la acest aspect migrator al saracimii din acestor regiuni. Altfel, o sa vedem o a doua dimensiune economica migratoare din Estul Europei care va spulbera orice notiune de „granite” [pe placul miliardarului odios George Soros] si cele peste 4 milioane de migratori din Est inauntrul Romaniei vor incerca sa tranziteze ilegal catre Germania si alte tari Occidentale! Si o parte mare din ei se vor imprastia sau ascunde prin Romania–asa cum o fac 11 milioane de mexicani la noi in America! Si ne inghesuie pe drumuri, la servicii, la oficiile de stare civile, la oficiile pt. beneficii sociale (sa primeasca bani, mancare si servicii medicale toate gratis pe spatele nostru! O sa regretati mai mult decat noi Americanii, daca nu faceti cu mare intelepciune si dsiscernamant aceste „unificari” (care acum n-ar fi necesare de loc).

   • marcel

    Prefer moldovenii în locul islamiștilor.

 3. Adria

  Toate acestea sunt agravate de faptul ca romanilor nu le mai pasa de Romania. Pur si simplu, nu le mai pasa. Satui sa mai lupte cu monstri si incompetentii cocotati in posturi caldute la stat, majoritatea tinerilor nu mai vad alta cale decat plecarea cat mai departe de Romania. Daca incerci sa le spui ungurilor si ardelenilor ca gresesc, iti sare toata lumea in cap ca esti ,,nationalist” si nu mai stiu cum… Adica e ceva rau sa fii patriot in zilele acestea… S-a distrus sistematic patriotismul, sentimentul, simtirea, responsabilitatea…. Copiii si batrani au ramas ai nimanui, in timp ce tinerii slugaresc prin Europa. Probabil ca Romania nu a fost niciodata mai lipsita de valori ca acum. Institutiile statului au fost deprofesionalizate sistematic, fiind promovate incompetenta, non-valoarea, pilele, relatiile… Acestea ne vor duce la pierzanie.

 4. Vasile Zărnescu

  Articolul oferă, evident, o retrospectivă corectă a celor 25 de ani de criminală tranziţie postdecembristă, care nu a însemnat decît ruinarea deliberată a României, pentru a o transforma într-o colonie mai uşor de manevrat, sărăcirea deliberată a poporului, pentru a-i determina pe cît mai mulți să emigreze spre a veni venetici în locul lor și a distruge omogenitatea etnică și religioasă a românilor. Dar, în acest tablou există şi cîteva scăpări, cauzate, fireşte, de laconismul la care a apelat autorul anonim pentru a-l redacta. De aceea, trebuie, totuşi, să facem unele corecturi.
  Astfel, Ucraina nu este „teritoriul de margine“ doar al Rusiei, ci a fost și al Lituaniei, Poloniei, Moldovei lui Ștefan ce Mare și chiar al zonelor nordice ale Imperiului Otoman. Dar, locuitorii din U kraina erau, în cea mai mare parte, moldoveni, numiți de imperiile înconjurătoare, cazaci. De aceea, pînă să ajungă să fie conduși de Hmelnițki, toți hatmanii (conducătorii) cazacilor din U kraina erau români (moldoveni). Am explicat în detaliu acest aspect în articolul „Necesitatea reîntregirii României“ (cf. http://ro.altermedia.info/romania/2008/09/18/necesitatea-reintregirii-romaniei/). Ca atare, în Ucraina nu sunt încorporate numai „teritorii istorice ale Rusiei“ – cum spune autorul în fugă, greșind prin omisiune –, ci și ale României: sudul Basarabiei, nordul Bucovinei, Ținutul Herței, Insula Șerpilor.
  Aşa că atitudinea pro-Ucraina a conducătorilor ţării este pe deplin condamnabilă. Dacă actualii conducători ai României nu ar fi niște trădători – la fel ca și ceilalți de dinaintea lor, de altfel –, ar fi acționat astfel încît să îi ajute pe românii din aceste teritorii răpite de U.R.S.S., prin criminalul Pact Ribbentrop-Molotov (de fapt, Hitler-Stalin) și menținute în mod samavolnic de Ucraina, să se folosească de șansa oferită acum de situația Ucrainei pentru a-și declara unirea cu România! Să vedem atunci reacția S.U.A., Germaniei, Franței, Angliei, Uniunii Europene: vor saluta revenirea acestor teritorii istorice ale României la patria-mamă – ca reparație istorică a greșelilor făcute de Aliați la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial –, sau o vor ține în continuare că „se atentează la independența și suveranitatea Ucrainei“? Așa cum îi declarase Vladimir Putin lui George Bush la summit-ul de la București, „Ucraina de azi este un stat artificial!“
  Ei!, a venit vremea ca acest statut artificial al Ucrainei să se destrame, iar Ucraina să revină, așa cum am scris în aprilie 2007, la teritoriul „Rusiei kievene“.
  Actualul teritoriu al Ucrainei este rezultatul invadării Poloniei de către U.R.S.S. în 1939 și al răpirii Basarabiei și Bucovinei, în iunie-iulie 1940, de la România tot de către U.R.S.S.! U.R.S.S. a dispărut şi, în mare parte, s-a destrămat.
  Acum e momentul şi pentru destrămarea Ucrainei artificiale!
  S.U.A., Germania, Franța, Anglia, Uniunea Europeană nu vor avea nimic împotriva revenirii la România a teritoriilor răpite de U.R.S.S., dacă sunt, realmente, state democrate și morale, cum se declară!
  BUCOVINENI, BASARABENI, HERȚENI, DECLARAȚI-VĂ INDEPENDENȚA DE UCRAINA ȘI REVENIREA LA ROMÂNIA!
  Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

  • gruia

   Acest adevar istoric nu are nimeni curajul sa-l sustina. Noi romanii si liderii nostrii parca am fi batuti in cap. Ascultam ca dobitoacele de stapanii lumii. Nu inteleg de ce suntem atat de lasi? Domnule Zarnescu sunteti primul si singurul care are curajul sa spuna adevarul. De ce ne este asa frica sa spunem acest adevar cunoscut de istorici si de elitele Europei. Si nu inteleg de ce tin cu tot dinadinsul sa nu se spuna acest adevar. Ce interese au occidentalii si americanii sa apere Ucraina, un stat artificial?

  • Liliana

   De acord!!Asa sa fie!!/

 5. Alexandru

  Cred ca trebuie sa folosim acelas principiu ca in judo,sa ne folosim de puterea adversarului pentru al invinge.Orce ar spune si ar face noi sa intorcem in favoare noastra.Sa raspandim cat mai multe informatii despre istoria noastra,despre oamenii de valoare ai poporului nostru,sa aratam ca a fi patriot nu este ceva desuet.Si in general sa gasim solutii.

 6. Constanta

  Sunt în numar de 3000 doar în Bucuresti. Un furnicar de draci care au acceptat sa-si vanda suflete prea ieftin. Asa se fac masoni în Romania! un procuror mason psihopat, nesatul de a-si gaurii recrutii în fund, în loc sa-i condame, le pune eticheta de mason si îi baga în programul de protectie al infractorilor. Li se da o identitate noua, si sunt ca noi, debilii mintal. Sunt pusi sa traiasca în locul altora pe care i-a scos din circuit.

  • Ecaterina

   Ai dreptate Constanta. Doar în urmă cu câțiva anișori se tot auzeau pe la nufărul radio-tv diverse cazuri cu persoane care erau moarte de câțiva ani, dar continuau să primească acasă diverse amenzi, taxe neplătite, impozite, extrase de cont. Asta până li s-a închis gura de către criminali. Exista riscul să se deștepte oamenii. Și oricum s-au deșteptat, din păcate prea puțini.
   Treaba e simplă pentru măcelari. Îl scoți pe unul din circuit și îl bagi pe altul. Eventual, îl mai faci pe mason și proprietar peste casa decedatului. Altfel cum îți explici că s-au umplut munții noștri de jidovi?

   • Ce cauta jidovii prin munti? Sunt f. curios! Te rog ilumineaza acest punct. Multumesc.
    Felix.

 7. terezia

  este adevarat si eu mi-am dat seama imediat dupa revolutie cand au inceput cu ridicarea preturilor si aparitia diferitelor taxe ca nu e de bine ,suntem nu putini care stiu ,sunt destul de multi disponibilizati si din randul jandarmeriei pe plan national, someri care nu au parasit tara si nu in ultimul rand sunt si cei ce nu-si gasesc de munca din diferite motive ,nimeni nu organizeaza mobilizare pentru a ne apara drepturile DE CE ? ignoranta si nepasarea ne va aduce sfarsitul

 8. Hagioiu

  Draga Gruia, domnul Zarnescu merita toata stima pentru ca trage aceste semnale de alarma. Nu stiu daca e primul sau nu dar, in orice caz, nu este singurul care a facut-o. A mai fost unul – din pacate, nu mai este, Romania fiind, azi, SI mai vulnerabila. Ma refer la Corneliu Vadim Tudor, fie-i amintirea si invataturile vesnice… Cu stima, tuturor. Doamne, ocroteste România!

 9. Mihai

  Durerea noastra cea mare rezulta nu atat din scindarea violenta a patrimoniului, ci din apatia ce domina in sanul etniei. Inca, din pacate, si din prezenta – obligatorie?! a tradatorilor / mancurtilor… Ex.clasic, slavitul oras Chisinau. Mai vezi- https://eternamoldova.wordpress.com/2014/03/31/pana-la-dumnezeu-te-mananca-rusii/

 10. Mia

  As adauga aici ca printre cei USA, EU sant si oameni in aceeasi barca cu noi care nu stiu ce se intampla cu ei, care sant manipulati la fel ca si noi ….cei care fac grozaviile sant o elita….cei 1%.

 11. Mircea Costache

  Căutați-i pe aceia care nu (mai) vor să candideze: Ion Coja, Filip Teodorescu, Dumitru Prunariu, Mircea Druc, Radu Golban, Ioan Sălăjan, Dinu C. Giurescu, Gh.D.Iscru, Geo Stroe, Marian Rizea, Călin Georgescu, Ilie Șerbănescu, Constantin Cojocaru, Gh. Funar, Emil Streinu, Alex. Athanasiu, Lucian Bolcaș, Albin Marinescu, Dorel Vișan, etc.,etc. România poate fi salvată numai de către elementele sănătoase ale națiunii, care pun zălog propria lor viață.

 12. DE ACORD !!!!

  Se pregateste pulverizarea Romaniei, a omeniei, a cinstei si a tuturor valorilor !!
  Nu am nici o problema sa-mi publicati adresa sau ce am spus.

 13. vanga...

  Trist, dar adevărat.

 14. Palade Mihai

  singura țară din UE și NATO care a pierdut pământ și se mai și laudă cu asta! Rușine sau națiune de tânți!

  • Dupa o asa catastrofa ,m-ai ramin in stend bay

 15. dumitru rizoaica

  In aceasta seara, 26-04-2017, incepand cu ora 21.00 la postul de televiziune Realitatea(SRI) TV, trei „criminali potentiali” ai poporului roman, respectiv Rares Bogdan, Cristian Diaconescu si generalul Alexandru Grumaz au facut apologia atragerii iadului razboiului asupra Romaniei!

  De ce „criminali potentiali”?

  Pentru ca a milita pentru o inarmare NE-necesara, lipsind poporul de resursele NECESARE pentru satisfacerea celor mai stringente necesitati, concomitent cu contribuirea la aducerea iadului razboiului peste Romania, este o activitate criminala!

  Aceste slugi ale americanilor ii condamna pe cei aflati la conducerea Romaniei ca nu cumpara corvete, fregate, avioane, torpile si rachete Patriot de la americani si de la ceilalti membri NATO!

  Bai, blambecilor! Romania NU are nevoie de torpile si de rachete Patriot, pentru ca nu cutreiera oceanele lumii cu portavioane, cu distrugatoare sau cu submarine si nici nu este inconjurata de inamici care ii doresc lichidarea, asa cum este Israelul!

  Numai niste „criminali potentiali” ai poporului roman sunt atat de determinati in a-l manipula, incat compara relatiile Romaniei cu Rusia, cu relatiile tarilor care au apartinut „lumii ruse” cu Rusia!

  Vorbesc acesti naimiti de faptul ca Romania nu ar rezista unui atac(???) mai mult de 48 de ore!
  Cine si de ce sa atace Romania bai zevzecilor?
  Poate doar americanii, cand romanii vor realiza un nou „23 August”, de data aceasta nu anti-german, ci anti-american!

  • Alexander leg. a V a Macedonica

   Armata Romaniei este ” in lichidare ” si ca trupa si ca dotare tehnica … N-avem echipament la nivel mondial decat pt. cca 6000 de oameni in actiuni terestre , aviatia este subdotata ca nr. de avioane si ca depasire a duratei de exploatare a majoritatii aeronavelor de lupta . Situatia este asemanatoare la nave, tancuri si artilerie … Si d-l Rizoaica sustine sa pierdem si ce mai avem prin neluarea masurilor de asigurare cu tehnica de lupta adecvata a trupelor romanesti ! Halal , conceptie de roman !

 16. Olteanu Danut

  Preotul Ungureanu de la Comanesti Bc.,mi-a spus din memorie ordinul din biblie ,datorita caruia Ceausescu nu trebuia inpuscat si pe care nici dn. Laszlo Teokes nu-l stie si cred ca nu a auzit nici de dn. Corneliu Manescu ! De ce nu ne-a instruit Radio Europa Libera sa il alegem presedinte pe dn. Corneliu Manescu ? ! Olteanu Danut din Comanesti Bc.

 17. cositi

  se stie de mult despre acest sumbru viitor ,al romanilor. Dar nu prea are cine s-al spuna. Bravo semnatarule.

 18. GEANINA

  INTERESANT!

 19. Olteanu Danut

  Dn. General Dan Voinea mi-a spus ca il cunoaste pe dn. Ghe. Stoica de cind era Seful procuraturii Onesti si i-am spus ca,in 1997 era Colonel la Procuratura Militara Bacau si stie cu cine putea fi skimbat Ceausescu ! Sint TELEPATIC. Olteanu Danut din Comanesti Bc.

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *