Colimator

Se pune de un nou partid globalisto-progresist, cu aromă naționalist-creștină pentru atragerea naivilor

  Globaliștii, prin lojile iudeo-masonice – celule lor foarte active în societatea românească – , sunt veșnic în căutarea de […]

 

Globaliștii, prin lojile iudeo-masonice – celule lor foarte active în societatea românească – , sunt veșnic în căutarea de noi soluții pentru prostirea electoratului. Nu puteau să rateze un electorat al nimănui, care ar putea fi manipulat la viitoarele alegeri și după aceea, conform agendei lor progresiste. Este vorba de cele 3.531.732 de persoane, cei care au votat DA la Referendumul pentru familie, adică pentru înscrierea în Constituție a căsătoriei ca fiind posibilă doar între un bărbat și o femeie.

Electoratul acesta este al nimănui, fiindcă toate partidele au boicotat discret Referendumul, iar USR, partidul cel mai progresist –- format în mare parte din alogeni lipsiți de sentimentul patriotic și creat artificial de falangele soroșiste și serviciile secrete trădătoare din România –, s-a opus fățiș votării. Cele trei milioane și jumătate de cetățeni români cu drept de vot, care au votat DA la Referendum,  reprezintă electoratul conservator, în mare parte credincios ortodox și naționalist. Unii dintre acești votanți sunt foști membri ai Partidului România Mare, care s-au retras după decesul liderului Corneliu Vadim Tudor. Acest segment al populației este insensibil la aburelile demagogice ale partidelor politice actuale, doar un partid naționalist-creștin i-ar putea mobiliza sub stindardul său!

Așa că, „păpușarii” globaliști au întrezărit imediat posibilitatea creării unui nou partid, aparent nationalist-creștin, dar în fond tot un soi de USR progresist, cu ambalaj atrăgător, poleit cu un fals românism și ceva creștinism pentru atragerea în capcană a naivilor. Iudeo-masonii au găsit și propagandiștii care să mobilizeze electoratul ortodox-naționalist și cel doar creștin: Adrian Papahagi, preotul Constantin Necula, Mihai Neamțu, Traian Ungureanu și pastorul neoprotestant Vladimir Pustan. Aceștia vor susține împreună  conferințe la Cluj, în data de 17 noiembrie 2018, pe tema „Viitorul României creștine în Europa”. Chiar titlul simpozionului spune totul despre capcana întinsă naivilor, segmentul de populație vizat și scopul propus.

Toți acești palavragii sunt globaliști progresiști, inclusiv popa Constantin Necula, care face propagandă ecumenismului și spală creierii tinerilor. Citiți despre isprăvile acestui trădător al ortodoxiei, chiar dacă textul este amplu, acesta trebuie lecturat până la capăt fiindcă merită și vă va ajuta să descifrați mai ușor intențiile conferențiarilor de la Cluj: Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist

Cine sunt ceilalți participanți la simpozionul de la Cluj, progresiștii globaliști preocupați de „Viitorul României creștine în Europa”? Adrian Papahagi: filolog și eseist , băsist și macovist notoriu, aparent bun creștin, a susținut Referendumul pentru familie (Totuși, mai există și ‘telectuali „dă” dreapta normali la cap: Adrian Papahagi despre Referendum, zece întrebări și răspunsuri). „La alegerile parlamentare din 2012 a candidat fără succes la un mandat de deputat din partea PDL, iar în 2014 a înființat Partidul Mișcarea Populară. Pe 17 februarie 2014 a anunțat că se retrage temporar din politică. În data de 1 martie 2015, a lansat împreună cu europarlamentarul Monica Macovei un nou partid politic numit M10.” (Wikipedia)  Mihai Neamțu: alt băsist notoriu, pseudo-legionar și susținător în stradă al mișcării #rezist, alături de doi alți falși patrioți, secesionistul Rareș Bogdan și neomarxistul Oreste Teodorescu, amândoi de la postul de televiziune al SRI-ului, „Realitatea TV”. Traian Ungureanu: fost jurnalist, pupincurist băsist, un oportunist ajuns europarlamentar sinecurist în două mandate (2009-2014 și 2014-2019) din parte PDL. Vladimir Pustan: mai puțin cunoscut decât camarazii lui globalisto-progresiști, acesta este un pastor penticostal din Beiuș (să nu uităm că în județul Bihor neoprotestanții au votat masiv în favoare Referendumului), care și-a creat propria sectă, „Biserica Creștin Liberală”, altă denumire care spune tot. (https://www.apologeticum.ro/2014/04/atentie-un-inselat-penticostal-reuseste-sa-creeze-o-noua-secta-profitand-de-naivitatea-oamenilor/) Predicatorul neoprotestant Vladimir Pustan este un apropiat al popii Constantin Necula, amândoi se tot screm pe la Beiuș să pună de o struțo-cămilă ecumenică: SMINTEALA UNUI AMESTEC ECUMENIST INTRE NEOPROTESTANTI SI ORTODOCSI?

Pentru analiștii politici reali – nu papagali ca Marius Pieleanu, Bogdan Chirieac, Radu Tudor sau Niels Schnecker, pe care-i vedeți zilnic la televizor, impostori folosiți ca unelte distorsionante de serviciile secrete indigene și străine, – este clar ce se pune la cale  în data de 17 noiembrie 2018 la Cluj. Va fi o adunare dirijată de niște propagandiști ecumeniști și pseudo-patrioți, o trambulină de lansarea a unui nou partid creat special pentru un segment electoral țintă și o amăgire pentru susținătorii ortodoxiei și ai neamului românesc. O capcană perfidă, care, din păcate, chiar va funcționa în cazul unora, a celor superficiali, predispuși la spălarea creierului.

 De ce și-au unit talentele de manipulatori Neamțu, Ungureanu  – ăștia doi au până și numele predestinate pentru globalismul antiromânesc pe care-l susțin! -, Papahagi, Necula și Pustan taman la Cluj, unde este culmea secesionismului și antiromânismului din Transilvania, orașul în care activează și securiștii ăia siniștrii cunoscuți ca „Grupul de la Cluj”? Pentru că aici este cel mai fertil teren pentru a semăna semințele unui nou partid progresist și antinațional,  aparent creștin și patriotic.

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

 

Notă a domnului Dan Diaconu: După terminarea luptei câmpul se umple de păsări necrofage. E legea oricărui război şi recent terminatul referendum n-avea cum să nu se lase fără apariţia necrofagilor. Care necrofagi n-au cum să nu fie alţii decât aceeaşi ţuţeri pe care istoria recentă ni i-a adus în atenţie. Mai un Papahagi, mai un Neamţu, mai un Traian Ungureanu s.a.m.d. Scopul lor e înhăţarea deosebit de generoasei hălci electorale dezamăgite de jocului dublu făcut de PSD şi care, fără doar şi poate, a abandonat acest partid. Ai dracu’ securişti! Iar au mirosit oportunitatea.

Ceea ce n-au înţeles însă este că românul, aşa lipsit de acţiune, cu coloana vertebrală genetic îndoită şi cu conformismul înscris în ADN, are câteva valori pe care nu şi le schimbă. Desigur, poţi să-l urmăreşti, poţi să-i impui şi, culmea, el va accepta. Problema e că fix atunci când ai crezut că ai câştigat războiul, el se dezlănţuie şi-şi arată adevărata faţă. Cele câteva fixuri naţionale, valorile pe care le are în sânge nu pot fi schimbate.

Aşa puteţi înţelege de ce diaspora n-a mai putut fi manipulată şi a votat la referendum. La fel, dar desigur, prea târziu, politicienii trădători vor realiza acest lucru abia după ce se vor trezi cu fundul în baltă.

Vreţi exemple recente? Luaţi partiduleţul lui Bogdan Diaconu, năşit de securitate, Ponta şi Ghiţă. Teoretic, din calculele meseriaşilor „de la analiză”, rezulta că un partid naţionalist ar înhăţa segmente bune din electorat. De ce n-a făcut-o? E simplu ca bună ziua: au fost identificaţi. Dincolo de delăsarea proverbială, românul e dotat cu o teribilă intuiţie. Simte pericolul, îl miroase. Chiar şi-atunci când greşeşte ştie că greşeşte şi că, într-un fel, e luat de un val iraţional. Iar în momentu imediat următor se repliază.

Am văzut mulţi oameni dezamăgiţi „c-au fost iar prostiţi”. Că iar au picat la fenta propagandei, aşa cum au făcut-o cu băsescu, aşa cum au făcut-o cu Plăvanul s.a.m.d. Dezamăgirea aceasta se răzbună. Însă nu în sensul în care tiriplicii Neamţu şi Papahagi şi-ar dori. Oricât de mult se văd ei purtaţi pe braţe de naţionaliştii români, nu vor avea parte decât de iluzii.

Încă din start, construcţia pe care-o promovează oastea asta de strânsură e una aberantă: cică naţionalist-euro-atlantică. Numai în ţara şaormei „cu de toate” se putea naşte o asemenea aberaţie. Iniţiatorii sunt atât de proşti încât nici măcar nu disting eroarea logică. Păi cum poţi fi, tembelule, atât naţionalist cât şi euro-atlantist?

Mă rog, probabil c-am alocat mult prea mult spaţiu unui non subiect. Cred că la europarlamentare o să vedem o cădere spectaculoasă a prezenţei la vot. Rămân în teren doar babele cu plase şi kilu’ de ulei, beţivii şi ‘telectualii analfabeţi. Fără cei 20% de la referendum sunt toate şansele să vedem o participare de sun 20%. Ceea ce-ar fi un excelent început.

12 Comments

 1. nic

  Da prosti mai sintem !
  Sau ne lipseste alceva ?

 2. Militaru Vasilică

  Doamna Maria Constantinescu îmi povestea că în primii ani de după 1989 erau vizitați la Sediul Asociației Foștilor Deținuți Politici de către tânărul student teolog Constantin Necula. Părea un tânăr promițător pentru bieții deținuți, ce-și strigau și ei calvarul. La un moment dat a dispărut. A aflat că ajunsese asistent la Teologie și nu se mai cădea să facă pe naționalistul retrograd. Iată-l acum gargaragiu de profesie și demn urmaș al regretatului maestru internațional Dan Puric, eșuat prin bisericile de provincie.

 3. Mihnea "prietenii mă cunosc" Codreanu

  Acest „partid” a fost gândit din timp, pregătit și grefat pe CpF. Nu am nici un dubiu că această supapă globalistă o să aibă un succes grozav în post-România, „românii” își merită soarta!

  Apropo de asta, Nu cred că ar fi prea exagerat să reamintim un episod distorsionat, rearanjat și prezentat în fugă de mass media din România.
  Parlamentul U.E. a votat, în 12 septembrie, cu o majoritate covârșitoare pentru „pedepsirea” singurului guvern naționalist cu coa*e din Europa, sub pretextul că Ungaria refuză repartiția continentală a milioanelor de invadatori-sălbatici și alți islamiști ejaculați la curul Europei de organul circumscris. Cică „Marea Înlocuire” (genocidul alb) face parte din „fundamentele” U.E. Bun! Așadar, tot spectrul pluralist de deputații europeni, de la extrema Stângă până la Dreapta „conservatoare” liberală (?), s-au înhăitat împotriva Ungariei.

  Sebastian Kurz, prezentat de Sistem ca neo-nazist religios, de fapt, o supapă globalistă de depresurizare a naționalismului (popular real) renăscut în Austria, s-a aliniat de îndată „no regrets, Viktor”! Când te gândești că fiul de cățea, în urmă cu două luni, în loc să dea din coadă îi scutura mână cu frenezie lui Viktor Orban, lingușindu-și „aliatul” împotriva invaziei barbare. Nimic nou sub soare: între timp, Sebiță plecase în Israel, pelerinajul obligatoriu al „naționaliștilor europeni” – patrioți fără frontiere!? – unde buzunarele sunt întinse cu Treizeci de arginți.

  Asta în timp ce Suedia – fostă civilizație europeană, actualmente invadată de milioane de violatori în serie –, unicul partid care promitea o regulare neîntârziată a fluxului de invadatori, a adunat doar 20% din voturi la ultimele alegeri. Da, ați citit bine! Doar 20% din voturi, știind că Suedia este colonizată în proporție de 50%, iar în maxim 20 de ani nu vor mai fi destui suedezi să se împotrivească primului stat islamic european.
  Iată ce rămâne din structura de rezistență a unui neam după câteva decenii de tratament cu liberalism și mass media globale pe teritoriul național. Nimic!

  Avantajul de a fi român: a avea o țară în care populația a renunțat la Hristos, în timp ce „trădătorii” dansează Mitzah Tanz!

  • Eugenia

   NU cred ca are legatura cu CpF.
   Ci cu PDL-PNL.
   Nu uitati ca la Cluj e unul din fiefurile penticostale pedeliste…

 4. adria

  Potrivit articolului „Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist”
  (http://www.justitiarul.ro/constantin-necula-un-popa-ecumenist-si-globalist/) acest preot afirma că „preoţii nu fac politică”.

  • justitiarul

   Nu mai postați link-uri, fiindcă vă intră comentariile direct în spam!!!

 5. adria

  În fosta republică iugoslavă Macedonia (2 milioane de locuitori) a avut loc la 30 septembrie 2018 un referendum, cu alegătorii întrebați dacă sprijină aderarea la UE și NATO. Printre cei care au vizitat țara în sprijinul referendumului au fost Angela Merkel și . . . Sebastian Kurz!

  În legătură cu Sebastian Kurz, o știre apărută anul trecut m-a șocat:
  „Austria se alătură Estului. Se naște o nouă Europă. Președintele Iohannis ține România la butoanele Berlin-Bruxelles-ului” .
  Prima oară am auzit această idee la Norbert Hofer, membru al Partidului Libertății din Austria și fost candidat la funcția de președinte al Austriei în alegerile din 2016. El a declarat:
  „Sunt în căutare de aliați, pentru a crea un nou model, care pot fi Ungaria, Republica Cehă, România, Serbia, Slovenia, Croația, deci țări care au culturi similare”.
  Mai multe la

  Observații:
  1. NU România, ci părți din ea au făcut parte temporar din struțo-cămila botezată Imperiul Austro-Ungar.
  2. Austria are o cultură similară țărilor de limbi germanice, nu țărilor de limbi romanice sau slave.
  3. Să auzi reiterată această idee de către ministrul austriac al apărării este îngrijorător; schimbăm un stăpân cu un altul? Imperiul Austro-Ungar versiune actualizată?

 6. adria

  În fosta republică iugoslavă Macedonia (2 milioane de locuitori) a avut loc la 30 septembrie 2018 un referendum, cu alegătorii întrebați dacă sprijină aderarea la UE și NATO. Printre cei care au vizitat țara în sprijinul referendumului au fost Angela Merkel și . . . Sebastian Kurz!
  În legătură cu Sebastian Kurz, o știre apărută anul trecut m-a șocat:
  „Austria se alătură Estului. Se naște o nouă Europă. Președintele Iohannis ține România la butoanele Berlin-Bruxelles-ului”.

  Prima oară am auzit această idee la Norbert Hofer, membru al Partidului Libertății din Austria și fost candidat la funcția de președinte al Austriei în alegerile din 2016. El a declarat: „Sunt în căutare de aliați, pentru a crea un nou model, care pot fi Ungaria, Republica Cehă, România, Serbia, Slovenia, Croația, deci țări care au culturi similare”.

  Observații:
  1. NU România, ci părți din ea au făcut parte temporar din struțo-cămila botezată Imperiul Austro-Ungar.
  2. Austria are o cultură similară țărilor de limbi germanice, nu țărilor de limbi romanice sau slave.
  3. Să auzi reiterată această idee de către ministrul austriac al apărării este îngrijorător; schimbăm un stăpân cu un altul? Imperiul Austro-Ungar versiune actualizată?

 7. Democratia directa ar fi singurul antidot impotriva neo-marxistilor, neo-globalistilor si lojelor masonice. care manipuleaza, erodand constiinta si moralitatea crestina, singura ce pastreaza echilibrul social.

 8. stefan

  Credeti ca cei 3 milioane si ceva sunt atat de prosti sa creada in oricine ridica la fileu niste slogane nationaliste, pro familie si anti sistem? Eu unul nu cred ca toti vor accepta pe oricine, sau pe neica nimeni spalat si albit..

 9. Get

  Ce s-a întâmplat cu PRM pana la urma.
  De ce nu se unesc oamenii Onești sub acceasi deviza sau au și ei ceva de împărțit ca străinii?

 10. Any

  “Diaspora nu s-a mai lasat manipulata si a votat la referendum”(din nota lui Diaconu). Pai nu e chiar asa, romanii din diaspora au boicotat masiv pe grupurile lor carora li s-au asociat si cei care au boicotat din Romania. Tot mai multi romani din tara au votat, decat din diaspora.Si asta nu inseamna ca romanii sau o parte dintre ei nu au observat cum sta treaba cu neamtu si alta gunoaie manipulatoare chiar daca ei incearca sa faca pe patriotii. Manipularea, propaganda si minciunile sunt uriase in ziua de azi si pot veni de oriunde pt ca pentru unii asa zisi semeni de ai nostri banii conteaza mai mult decat natiunea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *