Colimator

Sectanții și alogenii dictează la postul de televiziune Antena 3

  Motto: „Gâdea şi-a botezat (?!) fata… Karina Maisha. Dincolo de specificul religios non-ortodox (familia Gâdea fiind altceva), asta arată «adeziunea»  la […]

 

Motto: „Gâdea şi-a botezat (?!) fata… Karina Maisha. Dincolo de specificul religios non-ortodox (familia Gâdea fiind altceva), asta arată «adeziunea»  la specificul românesc, preocuparea pentru un nume adecvat (n’aşa?) pentru un viitor în care România ar fi reconfigurată (schimonosită, corcită…) precum şi mindset-ul managerului de la Trustul Varanului. Sunt şi turci în România şi-şi mai numesc fetele în acte Ayşe sau Aişe (litera ş este exact aşa în alfabetul turcesc «latinizat») – nu Ayesha sau Aysha, cu «sh»  occidentalizat ca la Maisha, sau cum ar fi fost obligatoriu (?) prin Franţa, să zicem. ” (Sursa: riddickro.blogspot.com)   

Robert Aderholt este un congresman și propagandist american, misionar baptist, care a făcut numeroase deplasări în estul Europei, susținut financiar de „The Fellowship Foundation” („Fundația Frăția”), conform documentarului „Familia: Fundamentalismul și politica americană” difuzat de Netflix.

O porcărie de film cu un scenariu fantezist, construit pe eșafodajul fragil al unor simple speculații susținute de pseudo-argumente senzaționale, care pune accent pe efectul emoțional obținut prin prestația actorilor din documentar. Am regretat timpul pierdut în fața televizorului și le spun curioșilor, cei care vor fi tentați să urmărească documentarul, să vizioneze direct episodul patru, unde subiectul este România, angrenată într-o ridicolă teorie a conspirației. Dacă sunteți abonați Netflix și vă interesează conspirații reale, chiar dacă sunt prezentate în filme de ficțiune, vă recomand excelentul serial „Prison Break”, unde o să vedeți cum „Deep state” (statul subteran), în film cu numele „Compania”, conduce din umbră SUA și cum lucrează cu asasini profesioniști pentru a fi veșnic la putere.

Scriitorul Jeff Sharlet, în episodul patru – cel cu România – din serialul „Familia: Fundamentalismul și politica americană”, intitulat „Dictatori, criminali și hoți”: „Aderholt nu e un politician renumit în SUA, deși a lucrat cu Familia de mai mulți ani. Însă în România este o personalitate. În România, Albania, Muntenegru… Familia se concentrează pe țărișoare nebăgate în seamă de nimeni altcineva și înțelege că ele pot avea o influență mult peste dimensiunile lor.

Cu prilejul vizitei din 2017, Robert Aderholt a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu distincția Ordinul național „Steaua României” și a apărut într-un interviu aranjat la Antena 3 de adventistul Mihai Gâdea, directorul postului. Asta nu înseamnă că Iohannis a fost convins de propaganda neoprotestantă a congresmanului american, sasul fiind dispus să decoreze slugarnic și instalatorul sau electricianul de la Casa Albă.

Robert Aderholt a fost decorat de Klaus Iohannis.

Ben-Oni Ardelean este un liberal baptist cu o cultură rudimentară și un vocabular redus, care se exprimă mai bine în engleză decât în limba română, invitat permanent la emisiunea „Sinteza zilei” a pocăitului Mihai Gâdea, director la Antena 3 și fost predicator adventist de ziua a șaptea. Ca o paranteză, Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri, fiica unui pastor adventist și absolventă a Universității de Vest din Timișoara în anul 2004, o universitate antiromânească și secesionistă. Cei doi au o fată, botezată Maisha Karina, în conformitate cu spiritul lor cosmopolit și adventist.

Ben-Oni Ardelean are două doctorate, fiind doctor în Științe Politice atestat în 2009 de fabrica de politruci globaliști neomarxiști „Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București” – demnă succesoare a fabricii de politruci comuniști marxiști „Ștefan Gheorghiu”, căreia i-au preluat nu doar spațiul, ci și ideologia, cosmetizată în format neomarxist progresist – și doctor în Teologie la Universitatea din București (2010). Nu ne mai miră, în ziua de azi sunt mai mulți doctori în științe pe o scară de bloc, decât erau înainte de 1990 într-un oraș întreg!

Ardelean a format primul grup de rugăciune după modelul „Fundației Frăția”, din SUA și a sprijinit „Micul dejun cu rugăciune”, copiat de umilele maimuțe ecumeniste tot după modelul american. „Fundația Frăția” („The Fellowship Foundation”) –  numită și „Familia” în serialul difuzat de compania americană Netflix – este legătura dintre deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean și congresmanul american Robert Aderholt.

Prima persoană care a luat legătura cu Frăția a fost pastorul meu din orașul Hațeg, unde am crescut. El a format primul grup de rugăciune după modelul Frăției, din SUA. A pus bazele acestui grup, care se întrunea anual. După câțiva ani, am fost pus în legătură cu Frăția în SUA. Cred că este un concept foarte bun de a avea în Iisus un model de conducere, de credință. Și este o rețea care creează prietenii. Domnul congresman Aderholt îmi este un prieten drag și mulți dintre membrii Congresului SUA sunt și ei buni prieteni de-ai mei, cum sunt și parlamentari din alte țări. Este foarte important ca toți cei din rețea să știe că avem prieteni peste tot. Ne consultăm în diferite chestiuni și încercăm să ne ajutăm să protejăm Familia. Să încercăm să promovăm un mod mai bun de a ne trăi viața în numele lui Iisus.”, a declarat Ardelean, devenit „vedetă” a documentarului  de pe Netflix.

Tot la postul de televiziune Antena 3 a făcut carieră, până să ajungă europarlamentar grație pesedeilor și alogena Carmen Avram.

Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie? Carmen Avram, de la Antena 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc. Ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. (https://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/holocaustul-uitat-un-reportaj-cutremurator-de-vineri-pe-www-protv-ro.html)

Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani. Tot noi, conform „jurnalistei”, am vândut sașii ca pe vite la târg. (https://www.antena3.ro/actualitate/in-premiera-romania-meine-liebe-sasii-au-inceput-sa-se-intoarca-acasa-274654.html ) Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

DE CE NU A FĂCUT CARMEN AVRAM UN REPORTAJ ȘI DESPRE CEI 170.000 DE MILITARI ROMÂNI DEPORTAȚI ÎN LAGĂRELE DE PRIZONIERI DIN SIBERIA? De ce nu ne povestește, cu vocea ei hodorogită, despre minciuna criminală pe care a spus-o regele Mihai la radio, în „Proclamația către țară” din 23 august 1944, când a afirmat în mod mincinos că s-a încheiat un armistițiu cu URSS și restul aliaților, deși acela urma să fie semnat mai târziu, în 12 septembrie 1944! Citez din „Proclamația către țară”, discurs rostit de regele Mihai în 23 august la postul național de radio: „România a acceptat armistiţiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Din acest moment încetează lupta şi orice act de ostilitate împotriva armatei sovietice, precum şi starea de război cu Marea Britanie şi Statele Unite”. Din cauza acelei declarații mincinoase, aproximativ 170.000 de militari români au fost dezarmați și lipsiţi, prin ordin regal, de dreptul de a se apăra, fiind luaţi prizonieri de către sovietici, iar mai mult de jumătate din ei au murit prin lagărele din Siberia!!! Ce spui, Carmen Avram, despre suferințele, tortura și moartea moșilor și strămoșilor noștri „în Siberii de gheaţă”? Martiriul românilor nu merită și el să fie arătat lumii întregi? Nu, fiindcă pentru tine, noi, românii nu valorăm nici cât o ceapă degerată și suntem buni doar pentru batjocură și ocară! Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș era cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români.

                                                                                     Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

De ce Antena 3 nu a dezbătut niciodată cazul FDGR – succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?

Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii

Carmen Avram – rareșbogdanul pesedeilor la europarlamentare, o calomniatoare a românilor și falsificatoare a istoriei

Din nou despre legătura dintre „dreapta”, cultele neoprotestante, fundațiile germane, propaganda neoliberală și distrugerea instituțiilor românești

Biserica evanghelică a sașilor boicotează Referendumul și-l susține politic pe enoriașul său, Klaus Iohannis!

 

3 Comments

  1. Dreapta (aia dreapta nu asta sub acoperire numita PNL), ortodox, parinte de copii sunt necesitati in toate functiile importante! Dupa cum vedem din de la presedinte pana la presa nimeni nu indeplineste conditiile astea minime si de bun simt in tara noastra!

  2. gigimutu

    nu stiu daca ati observat,

    da cit de urita este femeia asta, nici o tona de farduri si rimeluri nu o mai schimba, i se citeste demonizarea pe fata!!!

  3. Daca este vorba despre sectanti nu pot sa ma abtin sa-mi descarc o parte a sufletului meu umplut cu o sila si indignare profuinda,cu privire la Penticostali si partial si la Baptistii romani.Dealungul trecerii mele prin valtorile rostogolitoare ale vietii am avut ocazia sa ma inalnesc si cu penticostalii din Romania sau mai bine spus de origini roamanesti.Nu stiu despre si alte natii cu penticostali,o secta religioasa crescuta ca un buboi peste crestinismul romanilor.Am cunoscut un Pastor,predicator la penticostali care fusese ceva vreme Pastor la baptisti.Motivul”transhumantei”sale de colo colo era nesatisfacerea materiala a duhului sau,nimic despre influente de doctrina,de apropiere de Dumnezeu.Nimic,sopul acestuia nu era decat banii.Adica nu castiga atat cat isi imaginase el atunci cand a pornit-o pe drumul de mintit oameni si din pacate si pe Dumnezeu.Penticostalii”prieteni”foarte buni cu o sleatha de evrei cazari,care le ofera din preaplinul lor niste avantaje penticostalilor,in schimbul unor servicii de propaganda si reclama evreiasco-jidaneasca.Acestia,penticostalii,reprezinta o masa de oameni pastrati in cea mai simpla forma de manifestare a fiintei umane:incultura,invidie,ura,ca evreii,impotriva a tot ce nu e de-a lor,hrapareti fara limita,cu o cruzime de aniumale,pe care numai la unii evrei o intalnesti in afaceri.Locul lor de intalnire si cunoastere este numai Biserica lor penticostala,loc de unde pastorii lor religiosi isi colecteaza milioanele.Aici in comunitatea lor se regaseste una dintre cele mai murdare piete de troc material si sufletesc.Am intalnit un individ cu religia lor in suflet care zicea nu-i nimic,l-am terminat pe asta,dar IIsus a spus ca de cate ori te vei ruga Lui,greselile tale vor fi iertate.Astfel pastorii penticostalilor,in numele lui Iisus iarta si mantuestc toate faradelegile savarsite de lupii din ocolul bisereici lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.