Colimator

Semantica de disculpare

  Kovesi ne dă lecții de semantică. După ea, „colaborare” și „cooperare” sunt cuvinte cu sensuri diferite, la fel ca […]

 

Kovesi ne dă lecții de semantică. După ea, „colaborare” și „cooperare” sunt cuvinte cu sensuri diferite, la fel ca sintagma „echipă comună” față de „echipă mixtă”. Ce credeți, asta chiar ne ia pe toți de proști, la fel ca și concitadinul ei Klaus? Amândoi sunt la fel de inculți, cu un vocabular de maximum o sută de cuvinte și paraleli cu limba română, dar ne dau lecții! Cu ăștia doi riscăm să ne tâmpim cu toții, ca după episodul EBA, de nu mai știa nimeni cum este corect, succese sau succesuri, iar referatul „genial” al lui Klaus von Strudel „De ce este întuneric noaptea”, de pe vremea când era profesoraș de fizică prin coclauri ca urmare a mediei scăzute cu care a absolvit facultatea, va ajunge valoare de referință pentru IQ-ul național.

Dom’le, are dreptate Kovesi, e musai o revizuire a semanticii limbii române, ea fiind necesară disculpării statului polițienesc paralel și a infractorilor protejați de acesta. Deci, familia Iohannis nu a a uzat de fals în acte publice ca să fure două imobile statului român, ei au folosit doar acte neconforme cu realitatea ca să transfere niște proprietăți, ceea ce – trebuie să recunoașteți! – este cu totul altceva!

Soții Iohannis nu au făcut trafic de copii, doar au servit traficanților ca șofer și translator – aici a revizuit deja Herr Klaus von Strudel prin explicațiile lui penibile! Cei doi nu au fost plătiți pentru serviciile lor, doar au primit cadouri, conform celor declarate de Iohannis. Nu mai contează că aceste cadouri puteau să fie și „cărămizi” din dolari,  pachețele cu bani sau conturi bancare gata alimentate.

Klaus Iohannis a fost primul care a modificat semantica, atunci când a spus, în campania electorală din 2014, că FDGR nu este succesorul organizației hitleriste Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe) în urma proprei solicitări de la Judecătoria Sibiu, ci doar moștenitor strict al patrimoniului imobiliar al acesteia. Culmea, deși sentința instanței este exact așa: „Constată calitatea de succesor în drepturi al reclamantului (nota mea: reclamantul fiind FDGR) față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)” – vezi foto de mai jos (click pe imagine pentru mărire).

sentinta

Deci, FDGR este „succesor în drepturi”, în totalitate, inclusiv statutul nazist al organizației hitleriste, nu doar în ceea ce privește patrimoniul, care nici măcar nu este pomenit în hotărârea judecătorească! Nici nu ai cum să moștenești pe cineva în calitate de urmaș, dacă nu-ți asumi și filiația!!! Nu poți să moștenești un partid sau o organizație fără să-i moștenești statutul și ideologia, fiindcă doar prin statut și ideologie te identifici cu respectivul partid sau organizație! E logic și normal, nu trebuie să fii „doctor” în drept ca Kovesi – scuzați cacofonia maghiară! – ca să realizezi principiile unei succesiuni, indiferent că-i vorba de o persoană fizică sau una juridică. La persoanele fizice legătura este dată de „sânge” prin gradele de rudenie, iar la persoanele juridice „legătura de sânge” este înlocuită de statut și ideologie.

Da’ e frumos, îmi place, e grozavă noua semantică în sprijinul hoților și a statului paralel și polițienesc, pe cale să devină stat totalitar. Tot înainte, tovarăși!

                                                                                                                          Marius Albin MARINESCU

PS: Citiți aici cum e cu uzul de fals în casele subtilizate de familia hrăpăreață, cu traficul internațional de copii și cu FDGR-ul lui Klaus Iohannis ca succesor al Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien):

Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

 

 

2 Comments

  1. costel

    Excelent articolul si bine documentat, insa ce facem cu Johannn Her Strudel si cu furturile comise, va plati vreodata pentru acestea , sau ghinion ! La fel si cu Kovessi nini, va raspunde penal pentru toate marsaviile comise, sau servus te !

    • Sanda

      Mai degrabă ghinion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.