Atitudini

Senatorul Dumitru Pelican: „A fost un Guvern impus și măcar acum când e nașterea Domnului să nu mai mințim și să vindem gogoși”

  Senatorul și președintele grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, ieri, 20 decembrie 2015, la RTV: „Acest Guvern Ciolos se […]

 

Senatorul și președintele grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, ieri, 20 decembrie 2015, la RTV: „Acest Guvern Ciolos se afla acolo și a trecut prin Parlament pentru că PNL l-a votat și Dragnea s-a dus la Președinte și nici măcar nu i-a propus un premier, aia a fost o glumă proastă (Liviu Voinea, N.N.), aia a făcut-o de formă. Când domnul Dragnea nu va mai dori să rămână în acest Guvern și va da semnal șefilor de grupuri, acest Guvern nu va mai sta. Acest guvern e susținut de PNL și de Liviu Dragnea prin toată echipa, hai să nu ne facem că nu pricepem. Li s-a spus și PNL-ului și domnului Dragnea că trebuie sa vina un Guvern de tehnocrati că așa vrea Bruxelles-ul. Punct.”

 

„Ne apropiem de sfânta sărbătoare de Crăciun, de nașterea Domnului, măcar acum să încetăm să-i mai mințim pe români că am adus un Guvern de tehnocrați. Nu, doamnă, e de politruci. Este un Guvern de conțopiști ai Bruxelles-ului, care habar n-au pe ce lume trăiesc, majoritatea dintre ei n-au condus pe nimeni, sunt varză de Bruxelles, bine a zis Tăriceanu. A fost un Guvern impus și măcar acum când e nașterea Domnului să nu mai mințim și să vindem gogoși. Nu avem niciun Guvern de tehnocrați, mulți lideri au tăcut că și-au negociat libertatea  –  inclusiv domnul Dragnea, da, pentru ce are – și au tăcut din gură când li s-a spus că trebuie să vină Guvernul Ciolos ca așa vrea Bruxelles-ul. Ăsta e adevărul, mi-l asum, n-au decât să ne împuște pe stradă și-așa am primit amenințări. Haideți, doamna, că nu suntem proști”, a adăugat senatorul Dumitru Pelican.

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *