Atitudini

Serghei Mizil despre Ziua Marinei organizată doar pentru Iohannis, fără public

  „Astăzi este Ziua Marinei. Spre deosebire de alți ani, de data aceasta ceremoniile de la Constanța se vor desfășura […]

 

„Astăzi este Ziua Marinei. Spre deosebire de alți ani, de data aceasta ceremoniile de la Constanța se vor desfășura fără public și Bricul Mircea va rămâne ancorat în dană, iar pe mare vor evolua doar 10 nave. Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban și-au anunțat prezența la evenimente. După ceremonia din Portul Militar va începe exercițiul „Forțele navale 2020”, iar defilarea navelor pe mare de la Constanța la Midia va putea fi urmărită de public de pe plajele din Constanța, Mamaia și Năvodari sau de pe faleza din Constanța.” (Sursa: Radio România/Agenția de presă RADOR)

Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul. Boul Apis în costum și cu șapcă, cu mască pe meclă și ochelari de soare și probabil că e încălțat cu teniși ca să fie melteanul total… (Foto Inquam Photo Agency, text „Justițiarul”) Click pe fotografii pentru mărire!

Serghei Mizil: „Să nu mărești alocații, să nu mărești pensii (…) și să vii tu să te uiți la o flotă, să iasă o flotă întreagă a României, pe milioane de euro, să te uiți tu! Băi, Ceaușescu a fost nu copil, a fost junior pe lângă tine, mă! Dar chiar nu vă e rușine, mă? În situația în care ne aflăm, de ne că…m în pungă de foame, tu stai să te uiți cu costumul ăla, cred că-i de tablă, cred că se face corset. (…) Nu se poate, n-am văzut în viața mea atâta aroganță  și atâta dispreț față de acest popor. (…) Cum poți să-ți permiți tu să nu lași poporul român să se uite la un vapor (…), te uiți numai tu și cu mutantul celălalt de prim-ministru! (…) Tu ești singurul care te poți uita la vapoare, mă? (…) Șmecherul se uita el cu binoclul să vadă vapoarele României (…) Cum să stai tu acolo îmbrăcat în costumul ăla de tablă, să te uiți tu, să-ți prezinte ție navele și oamenii, ca șobolanii, pe plajă, n-aveau voie să vină! (..)”

Vizionați aici integral atitudinea lui Serghei Mizil:

Acelaşi clip, necenzurat (fără biiip), dar cu sonorul „mai mic” – aici

3 Comments

 1. Nenea Iancu

  Nea Sergei. Eu stiu pe cineva care este cadru militar si spunea urmatorul lucru : Rachetele pe care armata le cumpara au termen de expirare ( ceva legat de soft ) si trebuie sa le consume pana la acea data ( termenul unei rachete este de 3 ani ). Cand se apropie termenul de expirare a softului, ei pregatesc exercitii militare in largul marii. Acolo se lanseaza acele rachete si bineinteles se face comada pentru altele noi ca sa se completeze stocul. O racheta costa in jur de trei sute de mii de euro.

 2. bali

  Tradatorului Ionanis trebuie sa-i facem costum de “blanaa de brad” nu de tabla !

  • gheorghe

   Pe stadion – cu camarila in frunte cu Pr[e]along-a lui Soros, insotiti de membrii guvernului tradator si toti parlamentarii!
   Cate o instanta militara la fiecare poarte de iesire din stadion cu aplicarea legii martiale pentgru inalta tradare.
   Cum sint condamnati – executarea pe pista, la “sosire” si carati afara cu roaba la basculante.
   In timpul asta, “fostii” = presedinti, membri de guvern si parlamentarii din mandatele trecute sa fie saltati si dusi tot acolo, pentru aceleasi fapte, facute “in asociere”, “in forma continuata” si “conspirativ”.
   Televizat “din toate pozitiile”.
   Cine nu intelege ca se termina nisipul din clepsidra si nu va mai fi posibila vreo reactie rapida – singura optiune de refacere nationala – se face complice cu ei.
   Vorbim, vorbim, … si broasca fierbe deja…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *