Colimator

Serviciile germane atacă CIA în România!

  De parca nu ar fi fost de ajuns incercarea inca esuata de resetare a sistemului de dupa caderea „binomului”, […]

 

De parca nu ar fi fost de ajuns incercarea inca esuata de resetare a sistemului de dupa caderea „binomului”, totul degenerand intr-o bulibaseala fratricida din care nicio grupare implicata nu a reusit inca sa preia controlul, iata ca serviciile secrete straine continua sa-si vare coada in acest razboi intern. Si, pana si spre stupefactia initiatilor sistemului, culmea este ca nu agentiile americane sunt cele care strang surubul la omoloagele occidentale, ci BND-ul german a trecut recent la un contraatac naucitor, cu o uriasa miza financiara si care vizeaza inclusiv altfel „atotputernica ” CIA! (Nota redacției „Justițiarul”: Am publicat, pe marginea acestui subiect Nemții se calcă pe picioare cu americanii pentru conducerea serviciilor secrete românești, care oricum nu mai aparțin românilor)

Cetățeanul german Emil Hurezeanu, ambasadorul României în… Germania!

Cetățeanul german Emil Hurezeanu, ambasadorul României în… Germania!

Iar structurile romanesti de contrainformatii par cu atat mai legate de maini si de picioare cu cat „tupeul” agentilor de influenta ai BND-ului german, care duc un razboi economic pe cat de pragmatic, pe atat de profitabil beneficiaza din plin de avantajul oferit de prezenta „coloanei a cincea” de langa chiar seful statului roman, gruparea sasilor formata din Jurgen Paul Porr, Michael  Schmidt, Andreas Huber si nenumarati alti etnici germani din zona Brasov – Sibiu. Este vorba de cel mai influent grup transpartinic al momentului, in care Klaus Iohannis nu doar ca are incredere oarba, dar care a ajuns sa inlocuiasca de facto pana si Serviciul Roman de Informatii in acordarea avizelor „consultative” necesare pentru ocuparea demnitatilor statului roman si alte inalte functii. Pentru ca, desi alianta PSD – ALDE este totusi la Putere, nici macar membrii „nucleului dur” din jurul lui Liviu Dragnea si oamenii din sistem care il sprijina din umbra nu au indraznit inca sa calce acest „perimetru”, pe care deocamdata doar l-au „delimitat”, in asteptarea ordinului decisiv de atac. Ordin care nu poate fi dat, desigur, decat cu asentimentul Administratiei Trump, mai ales ca interesele economice americane in tara noastra vor fi puternic afectate in cel mai scurt timp, un prim scandal care ar putea declansa „macelul” fiind contractul de modernizare a flotilei aeriene a TAROM, companie unde  a fost propulsat de actuala guvernare nimeni altul decat omul lui Michael Schimdt, Wolff Werner-Wilhelm! Pana atunci insa, vizitele „curierului” Emil Hurezeanu in locatii discrete din zona de Nord a Capitalei, inclusiv Piata Dorobanti sunt suspectate ca nu ar face decat sa asigure comunicarea intre apropiati ai cancelarului Merkel si influentii oameni de afaceri sasi din Romania ! Ceea ce, de altfel, nici nu ar mai trebui sa ne mire din moment ce, situatie fara precedent in diplomatia mondiala, Emil Hurezeanu, cetatean german nascut la Sibiu a solicitat si cetatenia romana doar pentru a putea fi astfel numit de catre Iohannis drept ambasador al Romaniei in Germania ! Adica in statul al carui cetatean loial era de atata amar de vreme… (Nota redacției „Justițiarul”: Am scris despre George Maior CIA și Emil Hurezeanu BND, doi ambasadori care reprezintă alte interese, nu pe cele ale României Trădătorul George Maior, lacheul americanilor)

 

                                                     „Tara sasilor”

Cu ochii atintiti la asa-numitul „Tinut Secuiesc”, autoritatile romane nu indraznesc insa sa priveasca nici macat feciorelnic la „Tara Sasilor”, delimitata in triunghiul geografic Sibiu – Sighisoara – Brasov. (Nota redacției „Justițiarul”: Am scris în premieră despre „țara sașilor” inventată de sluga Rareș Bogdan Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!) Cu toate ca si aceasta „tara” are propriul steag, propriul imn  „ Siebenburgenlied”,pe care insusi fostul primar Klaus Iohannis il canta la intalnirile traditionale ale etnicilor germani, cand actualul presedinte al „tuturor romanilor” declama „ Va intampin cu caldura la Sibiu, capitala sasilor din frumoasa noastra Transilvanie” iscand astfel destule controverse. Mai ales ca la aceste intalniri se aborda si steagul „Transilvaniei Independente”, asumat de catre secesionistii transilvaneni si de pe care lipsesc insemnele romanesti, „tricolorul” secuilor, ungurilor si sasilor avand culorile inversate : albastru – rosu – galben.

Iar faptul ca Primaria Sibiu finanteaza din bani publici echipa orasului, care se numeste insa F.C Hermannstadt nu arata decat o data in plus  influenta majora pe care o au reprezentantii comunitatii de afaceri sasesti, mai ales dupa venirea la Palatul Cotroceni a lui Klaus Iohannis (Nota redacției „Justițiarul: Am scris și despre actul acesta antiromânesc Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu). Putere data si de faptul ca acestia fac indeobste afaceri doar intre ei, E.On Gaz cumparand masini de la Automobile Bavaria, liderii Formului Democrat al Germanilor fiind prezenti in nenumarate alte afaceri, companiiile conduse de catre  „grupul Schmidt” fiind unul elitist si greu de penetrat, mai ales atunci cand este vorba de „disiparea” capitalului german cu companii romanesti. Iar daca pana acum la TAROM  „doar uleiul” Liqui Moly de la prospera companie condusa de Andreas Huber, finul recunoscut al lui Iohannis era „in carti”, iata ca tot la compania aviatica a statului roman, unde a fost instalat Wolff Werner Wilhelm, lucrurile ar putea degenera in curand.

Pentru ca, dupa cum rezulta din informatiile intrate in posesia noastra, exista deja companii franco-germane care isi freaca multumite maniile de decizia de innoire a flotei aeriene a TAROM, pe miliarde de euro, in timp ce „partenerii” americani, atat de siguri pe ei, s-ar putea sa fie lasati cu ochii in soare. Pentru ca, in „Tara Sasilor”, nici macar americaniii nu mai sunt lasati sa faca afaceri…

                                            „Fratia BND – FSB”

Desigur, cel mai influent membru al grupului care face un marcaj atat de strans la seful statului, izolarea lui Klaus Iohannis fiind una cvasitotala chiar fata de serviciile secrete romanesti loiale, caci in fond si SRI-ul are tot un sef germanofil, pe Eduard Hellvig (Nota redacției „Justițiarul”: Eduar Hellvig este khazar, nu german, taică-său nu știe românește, vorbește doar idiș și ungurește) ramane Michael Schmidt. Cel cu ale carui masini defila Klaus Iohannis pe cand era primarul Sibiului. Si in a carui locuinta pusa la dipsozitie de acesta s-a si spus ca a stat la Bucuresti pe timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, in zona de Nord, acolo unde cei doi lucrau intens la strategii, zi si nopate,  alaturi de actualul ambasador in Germania, Emil Hurezeanu.

Veronica Usatîi și un Wurst nemțesc. Cârnatul din fotografie este omul de afaceri Michael Schmidt, cetățean german, patronul firmei Automobile Bavaria și bun prieten al lui Klaus Iohannis. Între cei doi este nu doar o prietenie ci şi o relaţie de afaceri: Automobile Bavaria a pus la dispoziţie primăriei din Sibiu numeroase limuzine spre folosința exclusivă a lui Iohannis, începând cu anul 2007, în cadrul unui contract de comodat. Abia în iunie 2014, Iohannis a întrerupt contractul cu Automobile Bavaria, dar nu şi prietenia cu Schmidt, în a cărui apartament de lux din București a locuit în timpul precampaniei electorale si a celei electorale din anul 2014. Schmidt este căsătorit cu Veronica, strângătoare ca furnica, sora lui Renato Usatîi, un cunoscut antiromân, toxic și virulent, liderul Partidului Nostru din Moldova, partid prorus și antiromânesc. (Text și foto „Justițiarul”)

Veronica Usatîi și un Wurst nemțesc. Cârnatul din fotografie este omul de afaceri Michael Schmidt, cetățean german, patronul firmei Automobile Bavaria și bun prieten al lui Klaus Iohannis. Între cei doi este nu doar o prietenie ci şi o relaţie de afaceri: Automobile Bavaria a pus la dispoziţie primăriei din Sibiu numeroase limuzine spre folosința exclusivă a lui Iohannis, începând cu anul 2007, în cadrul unui contract de comodat. Abia în iunie 2014, Iohannis a întrerupt contractul cu Automobile Bavaria, dar nu şi prietenia cu Schmidt, în a cărui apartament de lux din București a locuit în timpul precampaniei electorale si a celei electorale din anul 2014. Schmidt este căsătorit cu Veronica, strângătoare ca furnica, sora lui Renato Usatîi, un cunoscut antiromân, toxic și virulent, liderul Partidului Nostru din Moldova, partid prorus și antiromânesc. (Text și foto „Justițiarul”)

Asa ca nici nu ar mai trebui sa ne mire ca un dealer din reteaua auto a lui Michael Schmidt a fost adus la Bucuresti nu sa vanda masini, ci sa conduca TAROM-ul tocmai in perioada in care compania se pregateste, cu sprijinul financiar al Guvernului Romaniei, bineinteles, sa recurga la cea mai mare infuzie de capital din ultima vreme pentru achizitia de noi aeronave.

Dincolo insa de acest subiect care va rabufni cat de curand si poate chiar detona razboiul inca mocnit dintre CIA si serviciile secrete germane care actioneaza in Romania, daca acestea din urma chiar vor indrazni sa „joace murdar” cu interesele Administratiei Trump, structura contrainformativa romaneasca specializata in dejucarea planurilor de destabilizare a Romaniei de catre FSB-ul rusesc nu prea are cum sa rasufle linistita. Cel putin atata timp cat Michael Schmidt, omul despre care se stie ca are cea mai mare influenta „pe persoana fizica” asupra sefului statului roman este cumnat cu acte in regula cu nimeni altul decat Renato Usatîi, cel care nu face niciun secret nici din a ameninta ca „va face ceva pe tara fascistilor romani”, asumandu-si fatis apartenenta la idealurile serviciilor de spionaj rusesti. Iar prinse in aceasta menghina a unei susceptibile „infratiri” pragmatice si cu mize financiare uriase dintre BND-ul german si FSB-ul rusesc, care face „ravagii” si in alte tari est-europene, structurile contrainformative romanesti nu pot astepta sprijin decat de la CIA ! Pentru ca, din pacate, din cele doua principale agentii guvernamentale, FBI-ul este prea ocupat in ultima vreme cu propriile jocuri pentru a mai acorda atentia necesara si acestor „amanunte”… Iar daca agentii de influenta ai BND-ului merg inca pe burta, conducatorii romani ai unor companii vitale fiind zburati pe banda rulanta sau dandu-si singuri demisiile „din motive personale”, statul roman neindraznind inca sa intervina, cu totul altfel ar putea sta lucruile cand americanii se vor convinge pe propriile contracte ca germanii sunt complici, pe bani frumosi, la razboiul hibrid declansat de Moscova in aceasta parte a lumii. Mai ales ca in sistem se stie foarte bine de rivalitatea dintre cele doua servicii, cei de la CIA preferand mai bine sa trateze direct cu fesebistii rusi decat sa conlucreze cu „partenerii” ofiteri de informatii germani! Ca tot cam aia e, dar cu comsionul aferent…

                                                                                                                                           Cătălin TACHE

Sursa: Ziarul „Național”

2 Comments

  1. Loredana si Directia 5

    Nu sunt de acord cu Justitiarul pentru faptul ca a scos din ecuatie Mossadul. Ati uitat de razboiul intre CIA (Soros) si Mossad (Steinmetz) pentru Rosia Montana (zacaminte de aur, argint, metale rare evaluate la 500 miliarde de $)!!! Ati uitat Black Cube, operatiune nereusita intreprinsa de Mossad pentru indepartarea LCK (CIA). De curand Dragnea a fost in Israel ca sa ceara din nou ajutor Mossadului ca sa ne scape de CIA. In ceea cel priveste pe Klaus, este ghidat de CIA, care l-a ajutat sa vina la putere, dar e foarte posibil sa fie agent dublu (adica sa execute si comenzi BND), fapt ce ne bucura pentru ca enerveaza CIA. Scandalos este ca SRI in pofida bugetelor tot mai mari platite de romani, nu face nimic pentru a apara Romania de acesti rechini, ci se manifesta doar ca valetul CIA.

  2. Dromihetes

    Statele puternice au de obicei servicii speciale puternice si inteligente. După anii 90 unii au avut grijă ca în fostele state sovietice şi socialiste, serviciile speciale să fie dezamorsate. Se spune că Stalin a păstrat Ohrana ţaristă, care lucra în mare taină pentru el. El avea informaţii de pe întreg mapamondul. O primea de la vechea ohrană înainte ca să-i raporteye beria. Însă acest sistem l-a distrus Hruşciov, apoi Andropov i-a pus capacul. Să nu uitîm că chinezii au un sistem inteligent, dar şi o Zi naţională a securităţii naţionale. Au o legislaţie pe înţelesul poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.