Colimator

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

  Eu nu înțeleg de ce în România este implicat în alegeri un serviciu secret – Serviciul de Telecomunicații Speciale […]

 

Eu nu înțeleg de ce în România este implicat în alegeri un serviciu secret – Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS)? Cred că suntem singură țara membră a UE care implică niște securiști în COLECTAREA ȘI PROCESAREA voturilor și în ajustarea rezultatelor alegerilor. 

Cei din STS sunt securiști chiar mai adânci și mai insidioși decât cei care se ocupă cu protocoalele „pă justiție” și cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai ușor controlată. Acești securiști utilizează și acum niște softuri create în 2009 de firmele lui Sebastian Ghiță, firme care s-au ocupat și cu softul necesar cardului electronic de sănătate, având în serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enormă bază de date pe baza căreia algoritmii au ajuns să ne cunoască mai bine și mai precis decât ne cunoaștem noi înșine.

Și mai e ceva ce nu înțeleg : cum este posibil să ai 19 milioane de votanți și 16 milioane de cetățeni cu vârstă de minim 18 ani, adică, vârstă de la care există și drept de vot?

Cred că, pentru a nu mai avea fraude, falsificări ale votului și suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat că, prin ordonanța de urgență, să elimine naibii securiștii din procesul democratic al votului, dând pentru Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) competențele și banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS și de ceilalți securiști, procesarea rezultatelor fiind dată în competență judecătorilor.

În caz contrar, riscăm să avem în continuare un președinte – marionetă a securiștilor sau un bufon, pe „modelul” ucrainian.

                                                                                                               Gheorghe Piperea

Citiți și:

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

5 Comments

 1. Bogdan Vasile

  Soluția este o organizație civică alcătuită din români iubitori de neam care să aibă observatori antrenați în TOATE cele 19.150 de secții de votare din țară și diaspora și care să raporteze în timp real numărarea voturilor și totalurile. Nu putem noi românii să strângem 20.000 de oameni de ispravă? Eu cred că putem. Iar succesul acestui proiect ar putea să fie nucleul din care să se nască o mișcare politică naționalistă. Concretețe, fapte, ajutor nemijlocit, astea sunt elementele formării unei mișcări originale, curate, care să ne redea speranța. Găsiți mult mai multe analize la mine pe pagina de facebook “Bogdan Vasile Despre Vremuri” unde astăzi am fost blocat pentru că am postat copiile a zeci de Procese Verbale de vot falsificate.

  • livia

   Din 1990 si pana in 2004, cand spionul sovietic, lucrator la securitatea stalinist/nazista din Romania, BASESCU TRAIAN a pus ghiara pe Presedentia tarii, LADO si alte organisme pentru apararea drepturilor omului supravegheau alegerile de orice fel din tara. Se intocmeau rapoarte cu tot ce se intampla in timpul votarii, cat si la numararea voturilor. Pentru a putea pradui voturile Basescu a desfiintat LADO, a interzis impunerea respectarii drepturilor fundamentale ale omului in tara, pentru ca nazistul,traficant de fiinte umane Klaus Iohannis sa devina acum ” stapan” abject peste facebook, acolo unde orice articol, comentariu, sustinute din surse credibile despre marea infractionalitate a lui K.W Iohannis, ori a lui Barna Dan sa fie interzise, iar cei care faca aceste comentarii blocati pana la alegeri. Si astfel se practica si incalcarea ultimului drept fundamental al omului, dreptul la libera exprimare.

 2. un mizantrop

  Stiti ce ma enerveaza cel mai tare la abuzivii astia din servicii si magistratii arondati?! Pai, astia par a fi cei mai prosti din curtea scolii, numai daca ii iei pe aia publici, pe generalii lor, niste tzaranoi spalati cu piatra ponce, sau niste pitifelnici de care te miri ca au trecut testele fizice, sa nu mai pomenim de bolesnite care ne duc in pragul cuibului de cuci…Eu nu cred ca in spate, sunt romani patrioti, ca aia cu academie isi fac treaba si noi ii judecam gresit daca generalizam, la securici e ierarhie militara, acolo abuzul si coruptia fac parte din adeneul recrutatilor, in plus cand un absolvent d-asta de Biotera ajunge in copac, el are grija sa-si mobileze schema de personal cu toti aservitii, vizibil mai prosti ca el, sa ramana el motzul cacatului, ca, doar de-aia s-a intrebuintat….Apoi, analizati textele nematozilor de net, aia aserviti sau in solda serviciilor, in afara vreunui userist (aspirant) cu basini augmentate de emisiuni TV si doctrine schioape ciupite de pe la Macron, au un limbaj suburban, injurii si jigniri, amenintari tipic staliniste (sau naziste, ca tot aia-i!), adaptate noii ideologii corporatiste de call center – nu conteaza ce-ai spus, nici ce ai inteles, importanta e sa ai ultima replica!

 3. Robi

  Soluția este o organizare a alegerilor in vot electronic…cum s-au distribuit si folosit cardurile de sanatate, asa bine putem vota cu ele…trecand cu acel card prin fanta din terminal electronic al candidatului preferat…Ca oricum STS ci SRI ne cunoaste mai bine decat noi dupa acele carduri…!!!!

 4. Viorel Costea

  “Rudele și președintele nu ți-i alegi!” – proverb rusesc
  “Dacă votul nostru ar conta, nu ne-ar mai întreba nimeni!” – Mark Twain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.