Colimator

Serviciile secrete și marionetele lor lucrează: Războiul pentru nimicirea adversarilor statului subteran s-a mutat la Iași

          Războiul serviciilor, atribuit studenților De o bună bucată de vreme, regizorii protestelor din Piața Victoriei […]

 

        Războiul serviciilor, atribuit studenților

De o bună bucată de vreme, regizorii protestelor din Piața Victoriei și de la procesele lui Liviu Dragnea se țin de capul lui Tudorel Toader. Parcă el ar fi noul Liviu Dragnea al României. Trebuie dat jos cu orice preț, trebuie pedepsit pentru uriașa pagubă provocată binomului și pentru dezumflarea Luluței Kovesi. Adevărul este că debarcarea baschetbalistei, făcută cu calm, cu metodă, cu migală și cu dreptate, este cea mai importantă performanță a lui Tudorel Toader. Şi de neiertat pentru unii.

În momentul în care Klaus Iohannis a fost obligat să o destituie, am avut o clipă de amăgire. Mi s-a părut că Tudorel Toader o va ține la fel și că va continua o cursă în marea politică. M-am înșelat. Ba, cu trecerea timpului, au început să apară semne că debarcarea Luluței Kovesi (un fel de Coana Chirița a justiției de tip ardelenesc) n-a fost isprava de unul singur a ministrului Tudorel Toader. Au lucrat-o mai mulți. Numărul celor care au vrut-o răsturnată pe cea care începuse să se socoată buricul sibian al dreptății pe planetă a fost mult mai mare. Şi în instituții mai tari decît Ministerul Justiției. Tudorel Toader a formulat, a semnat și a urmat procedurile.

Şi cu toate acestea, războiul contra lui Tudorel Toader se întețește. Scene cu sînge pe scări au mai fost și pe la ministerul Justiției. Dacă vă uitați cu atenție la cei care au îmbrăcat tricoul cu mesajul demisiei și protestează pe scările Universității din Iași veți observa că nu prea au moace de studenți. Iar tehnica protestului seamănă perfect cu cea a protestelor anti-PSD, anti Dragnea din București etc.

O grupare de interese, conectată și la serviciile secrete dirijează protestele din România. A format o echipă, a stabilit un canal de comunicare, au găsit cîteva surse de finanțare și acum exercită presiuni nebune asupra instituțiilor din România cu aerul că sunt vocea poporului și luptă pentru dreptate și democrație. Pe dracu! Scenariul acesta al contestării obraznice și cu o agresivitate este doar o diversiune. Ea deschide porțile unui extremism tembel și este opera unor diversioniști ajunși prin USR și prin SRI. Toate aceste operațiuni de contestare isterică a unor măsuri, legi, instituții, personalități, se desfășoară sub umbrela demodată a lui Klaus Iohannis, principalul furnizor de oxigen pentru acest grup de apucați.

Tudorel Toader a sfîrșit prost la Ministerul Justiției pentru că a tras sforile pentru prea mule jocuri. A promovat o vedetă a Bacăului, a amînat ordonanțe și proiecte de legi, și-a promovat odrasla și și-a plimbat simpatia. A sfîrșit prost pentru că a fost avertizat că nu poate face orice. Şi cînd să ia o decizie importantă i s-a adus aminte că indiferent cîte cărți și cîte doctorate a luat la Bălți, rămîne un fost procuror a cărui mapă poate fi redeschisă.

De ce #Rezist, #Declic, #Reset Iași și alți diverși folosiți de băieți se încăpățînează să îl demoleze pe fostul ministru? Pentru că a scos-o din joc pe Laura Codruța Koveși. Şi dacă îl debarcă, mai pot încerca să o reșapeze. Adică, Kovesi revine pentru că a fost victima unui abuz!

Citiți relatarea din Ziare.com, principalul organ de presă al protestelor organizate la Iași de aceeași structură care a demolat PSD-ul și care se luptă acum cu Secția Specială de Investigare a Magistraților:

«Grupul civic Reset Iaşi a publicat pe pagina de Facebook o înregistrare a unui protest inedit care a avut loc vineri seara în faţa Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, condusă de fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

„Proiecţii şi predicţii la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi: Dura lex, Tudorel rector EX” este denumită înregistrarea postată de Reset Iaşi.

„Dura Lex Sed Lex, Tudorel Rector -EX”,”Tudorel, #Toxic pentru UAIC”, „Tudorel, demisia“, „Nu esti rectorul meu“, „Pericol de Tudorelizare!“, „Profesorii să spună adevărul“, „Studenţii îţi cer demisia“, „Tudorel, nu ne eşti model“ şi „Univ. Tudorel Toader Iaşi“ – sunt o parte din mesajele care au fost proiectate pe clădirea UAIC.

                                  Scările, vopsite cu „sânge“

Demersul Reset Iaşi de vineri seara are loc după ce, în cursul zilei de vineri, câteva persoane au protestat pe scările Facultăţii de Drept din Iaşi faţă de fostul ministru Tudorel Toader.
Oamenii au vopsit scările instituţiei cu vopsea roşie. De asemenea, ei au purtat tricouri albe pe care scria cu vopsea roşie: „Victima“, făcând referire la victimele deţinuţilor eliberaţi în baza legii recursului compensatoriu.
» (Ziare. com, sîmbătă 29 iunie, 2019) http://www.ziare.com/tudorel-toader/justitie/studentii-din-iasi-ii-der-demisia-lui-tudorel-toader-prin-mesaje-proiectate-pe-sediul-universitatii-nu-esti-rectorul-meu-video-1567358

Așa diversiune în materie de proteste, România n-a mai trăit de după Al Doilea Război Mondial. Seamănă perfect cu procesele înscenate de Stalin prin Uniunea Sovietică!

                                                                                                 Cornel NISTORESCU

 

2 Comments

  1. Doagă

    Ioana Dogioiu de la ziare/com nu e jegul rezist care isi primea articolele dictate de Coldea prin telefon, O cretinoidă care ar mai avea nevoie de 2-3 vieți ca să devină și ea jurnalistă.. vai de mama voastră de curci bete vîndute pe mălai

  2. Constantin

    Manipulare a jidanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.