Puncte de vedere

Sfârșitul suveranității și independenței României: Viitorul parlament globalisto-progresist al lui Iohannis va schimba Constituția

                  Politica sau noi cu cine votăm? Pentru a nu vă mai […]

 

                Politica sau noi cu cine votăm?

Pentru a nu vă mai îngropa în iluzii o să vă prezint pe scurt întreaga poză a politicii noastre. Nu-s informații noi pentru nimeni, însă nu fac decât să sintetizez și să vă ofer o imagine care, cel puțin, vă va ajuta să luați decizia cea mai potrivită.

Scena politică autohtonă e formată din trei partide mari, un partid „indispensabil” și mai multe partide mici.

Partidele mari sunt:

                                                         PSD

Încă cel mai mare partid al țării. La nivel european este remorcat la Partidul Socialiștilor. Este singurul partid important care, de la Revoluție, a avut o politică națională destul de clară în perioada lui Liviu Dragnea. În prezent, prin intermediul infiltraților Ciolacu&Dâncu, se încearcă o așa-zisă „modernizare” care să aducă activul de bază la sentimente mai bune față de agenda globalistă. Cu toate acestea, o bună parte a activului de partid face presiuni puternice pentru menținerea politicii naționaliste, acest lucru văzându-se limpede chiar și în unele afirmații ale liderilor infiltrați (de ex. „Închiderea piețelor a fost o inițiativă luată la ordinul Ambasadelor” – Dâncu).

                                                     PNL

Partid aflat la guvernare, construit pe scheletul vechiului PDL al lui traian băsescu. Știu că afirmația anterioară va fi taxată de simpatizanții PNL, însă adevărul este că fuziunea în PNL-PDL, cu toate că a părut o absorbție a PDL, în realitate s-a stat fix invers. PDL a venit cu infrastructura teritorială disciplinată, cu obrăznicia membrilor săi și cu „educația” de a prezenta albul negru și invers. Chiar dacă la nivel de conducere vizibilă au fost preferați foștii peneliști, în realitate partidul este condus de foștii membri ai oligarhiei băsiste.

La nivel european partidul este afiliat PPE, iar politica sa, după „infuzia” PDL-istă, s-a transmutat treptat către un globalism virulent, militând pentru cedarea totală a suveranității instituțiilor europene sau partenerilor de peste Atlantic. Componenta „națională” din denumirea partidului pur și simplu nu există.

Partidul este la ora actuală, prin capul său Klaus Iohannis, raliat intereselor germane.

                                                 USR-Plus

În mod surprinzător a treia forță politică a țării, cu șansa de a deveni cea de-a doua după aceste alegeri. Este un partid format pe osatura rețelelor de ONG-uri finanțate în principal de George Soros, dar și de alți sponsori dubioși gen Norvegia, Olanda s.a.m.d. De asemenea, la ridicarea partidului au contribuit din plin componentele cu „dublă comandă” ale serviciilor secrete.

La nivel european partidul se află tot sub umbrela PPE. Doctrina sa este una radical neomarxistă( ajungând chiar la fascism de sorginte marxistă), internaționalist-globalistă, urmărind fățiș deznaționalizarea și predarea țării intereselor corporativ-globaliste. Sloganul care ar putea fi dedus din acțiunile partidului este: străinii sunt mai buni, românii sunt proști și corupți, iar națiunea trebuie desființată s.a.m.d.

USR-Plus este raliat intereselor franceze. De altfel modul în care a apărut este copiat după modelul partidului prezidențial francez

                                                  UDMR

Partid etnic urmărind strict interesele comunității maghiare. Doctrina este una globalistă în măsura în care aceasta permite ruperea zonelor maghiare de România. În realitate, politica UDMR este una naționalist-maghiară.

În Parlamentul European sunt afiliați PPE.

Din rândul partidelor mici avem:

PRO România – formațiunea prin care Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu doresc să supraviețuiască politic. Partidul are o doctrină de orientare naționalistă, dar, cum bine se știe, Ponta este maestrul minciunilor și al întoarcerilor din condei.

 PMP – partidul-vehicul al lui băsescu, având șanse minime de acces în Parlament.

PER – partid în care și-au găsit refugiul câțiva lideri marcanți din PSD (Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, etc). Partidul a adoptat poziții radicale în raport cu puterea discreționară exercitată de către Păvan și gașca sa. Chiar dacă la nivel declarativ totul pare OK, nu trebuie uitat că partidul e, în realitate, unul progresist-globalist, având ca scop impunerea „agendei verzi”. Faptul că acum se cațără pe niște vectori de forță pentru a intra în Parlament este din ciclul „lupul în blană de oaie”. Însă, probabilitatea ca PER să ia mai mult de 2% este absolut teoretică.

AUR – pare a fi un partid cu orientare națională, însă e vorba de un naționalism de fațadă, antireligios și croit pe principii dubioase. Asocierea partidului cu dubiosul Călin Georgescu este un alt semn de întrebare. În mod normal n-ar fi trebuit să introduc AUR în analiza mea deoarece nu are nici șanse teoretice să ia un scor mai mare de 1%. O fac însă asumându-mi riscul de a fi înjurat de mulți dintre cei care-mi comentează articolele.

După panoramarea făcută, ceea ce trebuie să înțelegem este că scena politică autohtonă este absolut dezechilibrată, fiind dominată de cozile de topor ale PPE. Într-o proporție covârșitoare, politica românească se află în grădina PPE, patru din cele cinci partide mari aparținând acestei mafii europene. Probabil, din acest punct de vedere, reprezentăm cea mai polarizată țară din UE.

Ceea ce trebuie să înțelegeți este că, indiferent cum ar sta treburile, guvernul va fi făcut în jurul uneia dintre cele trei formațiuni mari: PSD, PNL sau USR. Probabilitatea cea mai mare de după aceste alegeri este aceea de a avea un guvern format din alianța partidelor PPE din România. În funcție de rezultatul alegerilor, premierul va fi dat ori de PNL, ori de USR. Teama Plăvanului cea mai mare este aceea ca USR să ajungă pe locul doi și să se declanșeze jihadul în PNL. PDL-iștii care conduc destinele PNL știu bine ce-au făcut și cu băsescu, astfel încât nu vor avea nicio remușcare dacă, pentru a-și salva interesele, îl vor carota pe Plăvan.

Așadar, din punctul de vedere al votului este cât se poate de limpede că orice vot dat unui partid mic, fără șanse de intrare în Parlament, este, de fapt, un vot dat partidelor mari. Avantajul îl va avea formațiunea care va înregistra cel mai mare scor. Ceea ce înseamnă că, în economia votului, dacă vrei cu adevărat să decizi ceva direct, trebuie să te orientezi către unul dintre partidele mari.

Să vedem acum ce ne rezervă perioada postelectorală. Fără doar și poate, indiferent de rezultatul alegerilor, Plăvanul va forța formarea unui guvern PNL+USR+UDMR. PSD nu va putea forma un guvern decât dacă va depăși 40% la urne ceea ce e puțin probabil. Pericolul cel mai mare însă este ca PSD să ia un scor de sub 30%. Și-o să vă explic imediat de ce.

Alianța toxică a cozilor de topor ale PPE are ca principal obiectiv schimbarea Constituției prin care să se realizeze cel puțin următoarele:

– renunțarea la statutul de stat național al României;

– eliminarea interdicției constituționale de transmutare a populațiilor străine pe teritoriul României. Astfel țara ar putea deveni un hub european al migrației;

– eliminarea Curții Constituționale;

– transformarea țării într-o republică prezidențială;

Un PSD care are sub 30% la urne va fi o forță slabă în Parlament. Ca să nu mai vorbim că nu va avea suficiente cadre care să compenseze trădătorii. Astfel, cozilor de topor le va fi foarte simplu să treacă prin Parlament o constituție progresistă, ceea ce ar constitui un dezastru absolut.

Știu că ceea ce am afirmat aici nu convine nimănui, însă asta e realitatea zilelor pe care le trăim. Cu siguranță îmi va tremura mâna când voi pune ștampila pe Rafila & Streinu Cercel, însă, în clipa de față, altă alternativă nu există.

În ceea ce privește existența unui partid naționalist FĂRĂ a fi remorcat unor interese europene sau globaliste, el este așteptat de populație. Sunt mai mulți oameni bine intenționați pe lista mea care-au avut inițiative de creare a unui asemenea partid. Ceea ce trebuie să înțeleagă este că un asemenea partid trebuie construit de la bază. Ar trebui să înceapă de acum cu formarea nucleelor dacă vor să facă ceva la viitoarele alegeri. Mă rog, asta în condițiile în care vom mai beneficia de „luxul votului” la următoarele alegeri.

                                                                                   Dan DIACONU, Trenduri economice

22 Comments

 1. Mihnea

  Sa speram ca Romania va inceta sa mai existe in cativa ani. Alta soarta nu trebuie sa existe pentru SINGURA tara din Europa de Est care este in mod constat impotriva patriotismului si are o populatie formata din lasi care niciodata nu a luptat pentru interesele natiunii daca nu a primit bani prin Onguri straine sau au fost organizati de corporatiile la care lucreaza.

  • Tudor

   Tu amesteci țara cu statul.

   • Mihnea

    Statul nu este format din oamenii acelei tari? Trebuie sa inceteze aruncarea responsabilitatii pe umerii altora. Motivul pentru care Romania este in situatia asta se datoareaza faptului ca populatia accepta lucrul asta. La alte natii lucrurile nu merg asa deoarece ei sunt oameni si nu legume cum sunt romanii de accepta orice si de la oricine. Asa ca este absolut necesar ca Romania sa dispara pentru ca nu functioneaza in legile realitatii in care exista planeta aceasta.

    • Andrei 2

     Draga Mihnea, din pacate, statul roman a fost format mai tot timpul cu precadere Nu din oamenii acestei tari. Iar ca bonus, au fost cozile de topor. Spunea cineva ca statul roman a fost si este cel mai mare dusman al poporului roman. Mi s-a parut fortata exprimarea pana ce am citit publicistica lui Eminescu, scrierile despre martirii inchisorilor carliste si comuniste, precum si alte marturii mult mai vechi sau mai noi, care ne sunt la indemana. Dar parca suntem blestemati, hipnotizati, sa nu le dam atentie.
     Populatia este plecata pe afara sau “se invarte” prin tara strecurand tantarul si inghitind camila. Aceasta vocifereaza impotriva Catedralei si in general a Bisericii dar inchide ochii (sau mintea, nu stiu) la jefuirea tarii de dupa 89.
     Poporul, atata cat mai este, il gasesti printre cei care in general tac si muncesc in tara asta si printre cei care merg la Sfanta Liturghie.
     Sa ne lumineze Dumnezeu mintea!

    • Grig

     Si polonezii si ungurii (mult laudatii de azi) au fost scosi din istorie pt. sute de ani si traiesc ca popoare, vezi bine.
     Nu stiu ce le-ar mai trebui romanilor sa se destepte…

   • Tudor

    Florin, Grig și Mihnea, dacă cumva sînteți români, greu de crezut, dacă nu vă plac românii, mergeți unde credeți voi că e bine precum romanii, cei în fustițe și epilați pe picioare; ubi bene ibi patria.

    • Mihnea

     Atat de mult urati adevarul? Ma bucur si sper sa va simtiti jenat de ceea ce spun deoarece este necesar ca toti sa inteleaga ceea ce se intampla si de ce Romania este folosita de orice doreste.

 2. Florin

  Natie de lasi si codosi incalecata de toti veneticii, adevarat sortita pieirii, ceea ce se si intampla deja.

 3. IQ100

  Werner si partidul gras
  Multa UE ne-au mai tras!

  faza e ca unora, de ambele sexe si toate genurile, LE PLACE!!!

 4. IQ100

  PNL=PDL =PPE=PCUS.2

 5. ioanca

  De ce nu mai votez; https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/ , toţi cei care îşi dau votul în actuala conjuctură, sunt trădători de ţară.

  • Grig

   Prin ignoranta, cel putin.

 6. Alexandru Balcu

  Acel partid despre care vorbiti in finalul articolului exista si se numeste Noua Dreapta. Noua Dreapta fiind mai cunoscuta datorita activitatii civice decat celei politice (partea politica s-a infiintat in anul 2015, tocmai in ideea ca in afara unei Revolte generale singura alternativa de a stopa tavalugul neomarxist dictatorial este de a avea nationalisti crestini autentici in Parlament).
  De exemplu, Noua Dreapta este singurul partid care are inscris in agenda abrogarea legii 217/2015 (asa-zisa lege antilegionara).

  • Nono

   Vine ea si revolta generalizata ,a doua explozie a mamaligii romanesti.E profetita…Va fi sange pe strazi in Romania….
   Mai intai, rusii trebuie sa porneasca iar la eliberarea Europei de est de sub cizma vesticilor si a Vaticanului. Chiar daca spusa mea ii sminteste pe unii, neamurile est europene “isi vor lua tarile inapoi” abia atunci cand rusii vor marsalui iar in Berlin, a treia oara in doua secole.

   • Tudor

    Rușii ca popor nu sînt. O amestecătură de rase, din păcate din ce în ce mai puțin europeană, și religii, iar din păcate, din ce în ce mai musulmană, cu o limbă imperială inventată de Lomonosov.

 7. Gheorghe

  Ce suflet mizerabil poate avea cineva incat sa isi doreasca disparitia Romaniei si a romanilor! Incredibil.
  Cata ura in suflet si cata imbecilitate in creier. Cata lipsa de informatii, cata lipsa de cultura si in definitiv cata lipsa de bun simt incat sa afirme ca romanii nu au luptat niciodata pentru interesele nationale.
  Ce fel de lighioana, ce jivina nenorocita si-a putut revarsa asemenea bale scarboase in comentarii despre ROMANI si ROMANIA?
  Nu mai lasati astfel de comentarii, va rog. Moderati-le. Nu lasati toate jigodiile sa isi arunce mizeriile pe fruntea tarii.

  “Stapane-nsangerat, Domn al luminii
  si Vesnicie limpede, Iisuse!
  Tu, care ai primit pe frunte spinii
  si cuie-adanci in mainile-ti supuse,

  Tu, Domn al Rastignirii si-nvierii,
  care din cruce ne-ai facut lumina
  si Rasarit din ranile tacerii
  si cantec din osanda-ti fara vina –

  da-ne-nclestarea Ta, da-ne puterea
  din ceasul pironirii-nsangerate,
  sa ne primim si cuiele si fierea
  ca Tine-n marea Ta singuratate.

  Pe fruntea tarii zambetul ti-l pune
  si Neamul care-acum osanda-si duce
  invata-l tu amara rugaciune
  din clipele suirilor pe cruce.”

  • Tudor

   Cele mai bune forumuri sînt cele necenzurate din cel puțin două pricini:
   1. Minciuna are picioare scurte.
   2. Vezi ce-i poate capul dușmanului.
   Ar fi și-a treia, poate prima:
   3. Ca să cunoști cu adevărat un lucru trebuie să ști să-l aperi pe toate părțile. (am uitat cine-a spus-o)

   • Gheorghe

    Da Tudor, forumurile necenzurate ar fi de dorit daca vremurile ar fi normale. Dar suntem in vremuri de raboi. Razboi informatic, razboi social, economic, razboi in toate planurile in afara de cel militar. Date fiind imprejurarile, stiind ca nationalistii si in general crestinii sunt CENZURATI pe social-media, tinand cont ca toata ura si veninul sunt tolerate si chiar incurajate si raspandite de catre mass-media in general, consider ca dusmanii neamului romanesc au suficiente locuri unde sa isi verse balele. Nu este necesar sa mai faca valuri si sa seneme discordie pe site-uri nationaliste.
    Oricum ei nu vor altceva decat sa tulbure si sa murdareasca. Nu intra aici cu gand curat, sa dezbata idei. De aceea spun, mai bine sunt eliminate acele comentarii care sunt impotriva credintei, impotriva neamului si a tarii. In felul acesta se mai elimina din motivele de cearta si dezbinare. Doamne ajuta!

 8. Decebal

  Romania are un stat ilegal inca de la alegerile din 48. Toate guvernarile de atinci incoace si toate legile sunt ilegale. Avem un cod de legi pe care nu vrea nimeni sa-l aplice sau se teme, sunt condamnati cei care fura un ou dar cei care fura alegeri si o tara intreaga si fac genocid sunt decorati.
  incepeti sa va confectionati arme de aparare.
  masoneria satanista e la putere si nu se lasa pana nu ne face bine cu forta noua, prostilor inapoiati care nu vrem sa evoluam.
  Ei vad lumea ca in star trek sau razboiul stelelor, orice are program logic de judecata este fiinta cu drepturi egale oriunde si se supune aceluiasi arhitect, asta e prescurtarea filosofiei satanico-masonice

 9. gigimutu

  si inca ceva,

  are grija setese-ul sa scoata din joben peneleul cistigator al alegerilor!!! vedeti ce s-a intimplat in state la alegeri!!!!

 10. anonim

  Nu te poti opune cand poporul isi doreste ,ba chiar isi cere lanturile.Produsul educatiei ,mai bine zis a lipsei de educatie moral-crestina din familie ,pervertirea invatamantului transformat intr-o institutie de spalat creiere,batjocorirea traditiilor romanesti[vezi “pupatorii de moaste”],controlul mintii prin Internet si media sunt tot atatea fenomene la care am asistat cu totii nepasatori convinsi ca se rezolva de la sine.Acum timpul ne-a ajuns din urma.Imi spunea un cunoscut ca fiul sau a sarit sa-l bata pentru ca a spus ceva rau de USR.Astfel ne-am educat urmasii si vom suporta consecintele.Nu e vorba de Johannis sau Orban,e vorba de comportamentul nostru ca popor.

 11. satan existã

  Cine mai votează ìn zilele anului 2020 nu poate fi decât un om foarte rãu,un profund ignorant,un ateu convins.
  Ìn ceea ce privește schimbarea constituției,ea se va produce pentru a putea fi impusă vaccinarea obligatorie;restul schimbărilor vor fi doar distragerea atenției de la ceea ce este cel mai important:exterminarea oamenilor prin vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.