Colimator

Sfinxul din Bucegi va fi mutat în altă parte?

  Acum, când asteptăm primele zăpezi să acopere vârfurile semețe ale munților noștri, probabil că am râde ca la un […]

 

Acum, când asteptăm primele zăpezi să acopere vârfurile semețe ale munților noștri, probabil am râde ca la un banc bun dacă cineva ne-ar spune că nu vom mai avea mult timp la dispoziție să admirăm măreția Sfinxului din Bucegi !

Locul acesta, prezentat de foarte mulți ca fiind special din punct de vedere spiritual și încărcat cu energii pozitive, va ajunge să fie năpădit de vile, pensiuni, mașini, gunoaie și poluare !

Pentru a fi posibil acest lucru, a fost concesionată ilegal o imensă suprafață din platoul Bucegilor, a fost amenajat și asfaltat drumul județean 713, devenit în scurt timp Trans-Bucegi, fiind o prioritate accesul autoturismele poluante în imediata apropiere a Sfinxului, în noul El Dorado imobiliar care va răsari precum înfloreau florile de colț în vremurile apuse.

http://adevarul.ro/locale/targoviste/video-arata-transbucegi-drumul-ajunge-babele-sfinxul-minunatiile-dambovitei-1_52143c02c7b855ff56f9cbd8/index.html

 

Ce contează că este o arie protejată, nu interesează pe nimeni!

Directorul Parcului Natural Bucegi: ”Proprietarul a spus că dacă-mi trebuie Sfinxul, pot să mi-l mut în altă parte”  

Având în vedere legendele despre sălașul lui Zamolxes… poate doar o minune să se întâmple pentru ca acești indivizi dornici de îmbogățire peste noapte să fie opriți pâna nu va fi prea târziu! Indivizii se mișcă repede, deja sunt anunțuri de vânzare în paginile de internet, iar frumusețile Bucegilor, cu Sfinx cu tot, sunt scoase la mezat sub forma unor suprafețe de TEREN INTRAVILAN!!!

https://www.facebook.com/RaduBogdanStoica/videos/1112564748786002/?pnref=story

Nu dau aviz cei de la Parcul Natural Bucegi ? Și ce-i dacă? Există precedentul Predeal…

În anul 2011, când am ajuns în Predeal pe drumul de la Cioplea, prin pădure, cunoscut drept Drumul Mareșalului , am avut un adevărat șoc când am văzut vilele răsărite în pădurea statului, copacii puși la pământ și apele otrăvite cu dejecții. Evident că am mediatizat această incredibilă distrugere ireversibilă, dar oricum nu a interesat pe nimeni. Mai mult, apăruse si un drum asfaltat ca în palmă pentru a nu se murdări pe roți mașinile celor cu vilele din mijlocul pădurii !

http://observator.tv/fii-observator/jaful-din-padurea-predeal-2136.html

Pâna la urma toți suntem urmașii dacilor lui Decebal și dacă vrem să lăsăm pentru generațiile viitoare o țară așa cum am găsit-o noi, când ne-am născut, să mergem repede să revendicăm câte un vârf de munte până nu se vinde tot celor puși pe căpătuială și distrugere!

Dacă vrem să mai lăsam o bucată de natură nedistrusă în această țară, atunci este cazul să punem mâna și să construim închisori pentru toți cei care au semnat și girat aceste fărădelegi și crime împotriva țării și poporului român!

                                                           Radu Bogdan STOICA

2 Comments

  1. Adrian

    Cu mare placere mi-as dori sa-i arunc in fundul unor lagare jegoase si lasati sa ajunga la fel de subnutriti asa cum au adus ei poporul roman

  2. Staicu Floriana

    Pentru Sfinx va fi razboi in Romania! Cine ne va organiza? Venim! Numai sa ne organizeze cineva si sa ne dea de stire.Asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *