Colimator

Şi angajat al politicianului Iohannis, şi militant civic

  Luca Ciubotaru este unul dintre tinerii pe care Statul de Drept i-a luat pe umerii săi vânjoşi şi i-a […]

 

Luca Ciubotaru este unul dintre tinerii pe care Statul de Drept i-a luat pe umerii săi vânjoşi şi i-a dus la Palatul Victoria, unde tocmai se instala Guvernul Tehnocrat. După ce Guvernul Cioloş a trebuit să plece de unde a venit, domnul Ciubotaru şi-a pierdut funcţia de consilier guvernamental, dar nu a fost lăsat în stradă să se joace cu lanterna telefonului mobil, ci a fost invitat de Klaus Iohannis să ocupe un post de consilier în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

După istovitoarele ore de program în slujba politicianului Klaus Iohannis, Luca Ciubotaru îşi dedică timpul rămas la dispoziţie „Rădăuţiului Civic”, care nu, nu este o organizaţie nonguvernamentală, fiindcă deocamdată nu a fost înregistrat la tribunal. „Rădăuţiul Civic” este doar un grup de iniţiativă, fără personalitate juridică. Cu toate acestea, grupul înfiinţat cu doar câteva luni în urmă a şi fost premiat la Gala Premiilor Tinerilor 2017 organizată de Ministerul Tineretului. Grupul de iniţiativă cu sediul în Rădăuţi, judeţul Suceava, care susţine că nu face politică partizană, militează activ pentru susţinerea Statului de Drept şi cheamă lumea în stradă pentru a protesta împotriva modificărilor legilor Justiţiei. Când s-a ajuns la dezbaterile încinse din Parlament, „Rădăuţiul Civic” a postat pe pagina sa oficială fotografiile tuturor senatorilor şi deputaţilor PSD şi ALDE de Suceava, cerându-le imperativ acestora ca nu cumva să ridice mâna în favoarea schimbărilor legilor.

În schimb, grupul condus de angajatul politicianului Klaus Iohannis, care-i este dator Statului de Drept până peste cap, nu va publica niciodată ştirea clasării dosarului lui Florin Sinescu, colegul de partid al parlamentarilor PSD de Suceava. DNA tocmai a renunţat la cercetarea lui Florin Sinescu pentru cinci infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, dintre care una în formă continuată, conflict de interese, uzurparea funcţiei şi uz de fals. În luna februarie a anului 2015, DNA l-a reţinut pe domnul Sinescu pentru 24 de ore. La momentul reţinerii, Florin Sinescu era prefect al judeţului Suceava, iar Luca Ciubotaru, care acum se dă militant civic, încă nu ştia că va ajunge atât de repede consilier guvernamental, consilier prezidenţial şi apărător al Statului de Drept, în fruntea căruia a fost pus politicianul Klaus Iohannis.

                                                                                                                                            Sorin AVRAM

Nota redacției „Justițiarul”: Acest Luca Ciubotaru a fost „mare sculă pe basculă” din fragedă pruncie, după cum se poate lectura mai jos!

Luca Ciubotaru va fi vocea tinerilor din România, la ONU, timp de un an de zile

Reamintim că, timp de un an de zile, rădăuţeanul Luca Ciubotaru va fi vocea tinerilor din România în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). În urma unui proces riguros de selecţie, pe 6 septembrie tânărul a fost desemnat delegat de tineret la Organizaţia Naţiunilor Unite, în mandatul 2014-2015.

Luca Ciubotaru, în vârstă de 22 de ani, a fost şef de promoţie al Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.

Absolvent al promoției 2014 al Facultăţii de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Luca este, în prezent, masterand în Ştiinţe Penale și student în an terminal al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul aceleiași universități. Luca este președinte fondator al Asociației Studenților la Drept a universității ieșene.

De-a lungul ultimilor cinci ani, rădăuţeanul a participat la numeroase activități de voluntariat, organizând numeroase evenimente la nivel local sau național. Printre experiențele internaționale la care acesta a luat parte se numără o bursă de studiu la Universitatea Paris 13 Sorbona, concursuri de procese simulate, schimburi internaționale de experiență, dar şi vizite la principalele instituțiile europene.

Cunoașterea limbilor engleză și franceză, experiența în lucrul cu tinerii, zecile de proiecte derulate prin diverse organizații non-guvernamentale și conferințele internaționale la care a participat începând din 2010 l-au recomandat pentru acest post, pe care l-a obținut în urma selecției desfășurate la nivel național.” (https://www.monitorulsv.ro/Local/2014-10-27/Radauteanul-care-reprezinta-tinerii-din-Romania-in-cadrul-ONU-a-avut-prima-deplasare-la-New-York-la-sediul-organizatiei)

 

5 Comments

 1. Eu m-am cam saturat de tefelistii astia, “genii” pe hartie. Nu le contest pregatirea, dar, de inteligenta lor ma indoiesc si de lipsa lor de suflet sunt aproape sigur. Daca le-ai lua laiful pe feisbuc si-ar pune latul de gat, sau ar umbla capii, ca maimutele decerebrate. Astia nu traiesc, simuleaza, nu au experienta de munca si viata, ei construies CV-uri, nu se bucura, dau laicuri, nu poarta o discutie, dau citate, nu au modele in viata, au sabloane croite de altii, numai de unii si numai dintr-o anumita parte, daca nu esti de partea pe care au invatat s-o aprobe, esti condamnat, ei nu asculta si nu inteleg, doar recita aceleasi lozinci, fara bun simt si fara logica. II vezi peste tot, putini, dar prea suficienti cat sa-ti piara cheful. In magazine, derutati, vorbind la telefon, facad poze produselor, comparand cu “dincolo” si tinandu-si unul altuia” discursuri” in legatura cu orice, dar aceiasi litanie; la club, sau cafenea, pozandu-si “comanda”, vecinii, sau partenerii de makao, dand life pe FB, ca “vezi, mama (sau cui transmit ei, vreun ET mai evoluat…) ma distrez cu prietenii, si uite, ce beau!, capucino!”:, la spectacol, unde, aparatorii astia ai legii, sustinatorii vietii occidentale si civilizate, beculesc telefoanele, transmitand live, tot spectacolul, ca “da-i, dracu’ pe toti, pe artisti, pe vecini, drepturile de autor, dar, vezi, ma distrez, uite, uite, ce vad eu acum!”, ei dau pe feisbuc toata viata lor putina si saraca, se excita la gandul ca i-ar putea intercepta o institutie, ca ei, oricum, n-au viata privata, de fapt, ei n-au viata si un cacat daca fac il pozeaza si-l dau pe FB, ca, uite ce-am facut, aaa, e cam verde, am mancat spanac, baby spinach! Niste zombi, programati sa injure si sa urasca, multe pacate si-a facut ala de le-a varat softul ala gata virusat. Niste tristi, daca ma gandesc la manuitorii de laboante din parlament as zice niste labari, dar, ma iau astia cu LGBT (chiar, de ce sunt discriminati onanistii, ca astia sunt majoritari, pe linia asta sexuala, in toate domeniile, nu puteau si ei sa aiba o litera in liga asta emancipata?!). Deci,sa fim politic corecti si sa incercam sa apucam cacatul de partea lui curata!

  • adria

   Luca Ciubotaru este președinte fondator al Asociației Studenților la Drept a universității ieșene. Asta explică implicarea Ligii Studenților (LS IAȘI) precum și a Alianței Naționale a Asociațiilor Studențești din România (ANOSR) alături de protestele în stradă contra modificării Legilor Justiției.

   In plus, Liga Studentilor Iași prin gura președintelui ei, Silvian Emanuel Man, deplânge “falsul festivism afișat de către anumiți membri ai actualei clase politice responsabili de alungarea Regelui din țară în anii ’90, care au devenit peste noapte „monarhiști de ocazie” […] o batjocură profundă la adresa Majestății Sale Regelui Mihai I, care are rolul de a compromite imaginea Coroanei și a-i delegitima post-mortem Regelui caracterul simbolic de unificator al națiunii”.

 2. Rena

  Uitati-va putin la el, mai bine, ce dracu consiliaza asta? La varsta asta? Nici nu i s-au uscat cosurile pubertatii de pe fata!

 3. IQ100

  Ar fi interesantde aflatce functii are a avut tatal tanarului.? In rest, tanarul o fi ca R.Turcescu?? sau precum T.Chirila??

 4. Ion

  Felicitari,Sorin Avram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *