Colimator

Și morții semnează, nu-i așa? USR, un partid de penali care strigă „penalii”!

  Cu ceva timp în urmă am atras atenția opiniei publice, cât și instituțiilor abilitate, că USR a încălcat flagrant […]

 

Cu ceva timp în urmă am atras atenția opiniei publice, cât și instituțiilor abilitate, că USR a încălcat flagrant legea electorală, strângând fonduri fără să respecte procedurile impuse de lege. Pe lângă faptul că au obținut astfel un avantaj organizatoric ilegal față de celelalte formațiuni politice care au respectat legea, cei de la USR sunt suspecți că au comis o infracțiune și mai periculoasă, existând suspiciuni întemeiate că au primit finanțare din partea unor terțe părți străine, cu interese ostile față de România și suspecte de terorism.

Pe lângă încălcarea legii, atunci atrăgeam atenția și asupra ticăloasei ipocrizii a acestui partid politic care pe de o parte își face prapor ideologic din lupta împotriva penalilor în politică, însă în fapt în realitate încalcă legea cu nonșalanță.

USR este acel partid penal care, pentru a-și masca activitățile penale, strigă sus și tare și indignat „penalii!”.

Asta era acum ceva luni. Iată că USR încalcă legea din nou. În termeni juridici se numește „recidivă” și spune tot despre caracterul și moralitatea acestui așa-zis partid, în fapt o adunătură de derbedei care vor să șubrezească fundamentele statului român.

Zilele trecute, un primar din partea forțelor anti-PSD, liberalul Gheorghe Falcă de la Arad, a scos la iveală faptul că USR strînge semnături false, de la „oameni care nu mai trăiesc”, în campania lor de strîngere de semnături pentru o inițiativă parlamentară care teoretic are de-a face, culmea ipocriziei, tot cu lupta împotriva penalilor în politică.

Declarația lui Gheorghe Falcă dată agenției de știri Mediafax este cât se poate de clară în acest sens:

USR nu a venit să ridice, vineri, listele de la Primăria Arad, fiind semnături false de la «oameni care nu mai trăiesc» pentru iniţiativa «Fără penali».

«În Arad sunt peste 6.000 de semnături nevalide, iar unii dintre cei care au semnat nu mai sunt astăzi printre noi, sunt străzi fictive, numere fictive, oameni fictivi. În momentul când trebuie să semnezi documentele de primire, semnezi şi existenţa a peste 6.000 de semnături nevalide. O parte dintre aceste semnături vor merge la instituţiile statului. De aceea îi aşteptăm să vină luni», a explicat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, duminică pentru MEDIAFAX.” (Nota redacției „Justițiarul”: Această declarație este comentată și înAdevărul”)

Este cât se poate de clar ce se întâmplă. USR recidivează. USR este un partid de penali în interiorul căruia încălcarea legii nu este excepție, ci regulă, normă, necesitate.

Rog românii să aibă în vedere aceste aspecte ce țin de moralitate și legalitate atunci când se vor simți tentați să se păcălească din nou și să le ofere încrederea și votul în următoarele alegeri.

                                                                                                              Mirel Palada

Citiți și USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *