Observator

Și pentru Rareș Bogdan e 8 Martie!

  Motto: „La mulți ani, Mame minunate, Doamne excepționale! Pentru voi, cele care duceți omenirea mai departe, niciun efort de […]

 

Motto: „La mulți ani, Mame minunate, Doamne excepționale! Pentru voi, cele care duceți omenirea mai departe, niciun efort de a vă proteja nu e prea mare! Voi țineți totul pe umeri, în ciuda noastră, a bărbaților, care reușim de cele mai multe ori doar să o facem mai nesigură.

La mulți ani, femei care ne îngăduiți stângăciile! Vă datorăm totul! Să ne iertați dacă greșim! Uneori o facem din prea multă dragoste, pe care nu știm să o manifestăm. Alteori din ignoranță sau nesiguranță. Dar fără voi, am fi pierduți. Acesta este adevărul gol-goluț!” (Rareș Bogdan, pe FACEBOOK, 8 martie 2020)

Dragă Rareș, mă scuzi că trebuie să-ți explic unele lucruri despre înmulțirea speciilor, dar cred că e timpul să afli… nu barza aduce copiii și nu efortul uriaș „de a le proteja” pe doamnele excepționale a dus „omenirea mai departe” – ca să zic așa, citând dintr-un clip celebru despre protecție: „metoda retragerii este nesigură, folosește metode contraceptive de încredere” – ci, dimpotrivă! absența „protecției” a condus, dintotdeauna, la sporul demografic! Știu, știu, e șocant – n-aveai de unde să știi… tu ai crezut că e așa… o întâmplare fericită!

În altă ordine de idei, ce școală ai terminat matale, că n-am reținut… Deoarece ai scris: „Voi țineți totul pe umeri, în ciuda noastră, a bărbaților, care reușim de cele mai multe ori doar să o facem mai nesigură.”(!!!) Pe cine o faceți nesigură, dragă… pe omenire, care e în fraza anterioară, pe la mijloc? Cine naiba este „totul” acela pe care îl țin doamnele pe umeri? Că eu deja am simțit o greutate, de cum am citit și, firesc, am dat vina pe guvernul liberal!

Și, până la urmă, de ce-am fi așa de treabă și ți-am îngădui stângăciile, mă, „ignorantule” și „nesigurule”? Și nătângule! (asta e de la mine, dragă, din pricina evidenței că ești demagog și când faci declarații de dragoste).

                                                                                                            Luminița ARHIRE

2 Comments

  1. gigimutu

    ha ha ha,

    eu cred ca bogdanul a citit de pe prompter, ce i-au scris tovarasii, nu cred ca a inventat el textul, e retard total tipul!!!

  2. Cetățean responsabil

    E „un mișel, un bașbuzuc rujat și chel, de glorie avid.” Ce nu vă este clar?! Bine l-a mai încondeiat poetul. Prietenii știu cine-i poetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.