Lichele

Și procurorul Cristian Lazăr a introdus în dosarele sale de promovare propria ordonanță de clasare pe numele klausului!

  Porcurorul Lazăr Cristian, protector al „penalilor” din vîrful politicii, la fel ca Lazăr Augustin Procurorul Cristian Lazăr de la […]

 

Porcurorul Lazăr Cristian, protector al „penalilor” din vîrful politicii, la fel ca Lazăr Augustin

Procurorul Cristian Lazăr de la Parchetul General (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), numit de Klaus Iohannis în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (SUPC-PÎCCJ), la un an după ce i-a închis acestuia dosarul penal pe care l-a instrumentat, este un carierist oportunist și fără scrupule, la fel ca Augustin Lazăr. Pentru ca această asemănare să fie cât mai evidentă, la fel ca Augustin Lazăr, și procurorul Cristian Lazăr, semnatarul ordonanței de clasare pe numele lui Klaus Iohannis cu două zile înainte de depunerea candidaturii acestuia la alegerile prezidențiale din anul 2014, a folosit ordonanța respectivă de clasare în dosarele sale de candidatură pentru funcții de conducere, potrivit jurnalistei Sorina Matei.

Într-un interviu acordat Sorinei Matei și difuzat vineri seară de postul de televiziune B1 TV, procurorul Cristian Lazăr a refuzat să spună dacă a folosit și el, la fel ca Lazăr celălalt, Augustin, ordonanța de clasare în dosarul său pentru funcțiile de șef pentru care a candidat, adăugând, cu un tupeu tipic branșei sale, că „se speculează inutil asupra unor aspecte marginale”. Ulterior, Sorina Matei a precizat, tot la B1 TV că a fost sunată de =, care i-a confirmat că acest lucru s-a întâmplat.

Iată altă postare interesantă a jurnalistei  Sorina Matei:

                   Cristi Lazăr, aşa cum se ştie, e specialist în clasări

Când suna telefonul, clasa pe cine era cerut. Aşa cum a făcut şi cu Ponta, în cazul plagiatului, ca după aceea, instanţa să-l facă de rahat pe acelaşi Cristi Lazăr, să confirme că Ponta a plagiat. Dar a închis atunci dosarul tot in urma unui telefon, că Ponta era premier şi marele Cazanciuc l-a pus drept răsplată interimar adjunct la SUPC.

A venit apoi Klaus preşedinte şi l-a confirmat plin adjunct la SUPC tot pe Cristi Lazăr, că deh, primise şi Klaus o clasare din partea lui. Şi tupeul desăvărşit îl arată Cristi Lazăr acum, recent, când cu candidaturile pentru şefia DNA. Se înscrie culmea în cursă tocmai pentru că a închis dosare penale serioase şi pentru PSD şi pentru Klaus.

Omul e clasator de serviciu pentru cine cere, pentru cine e la putere. Nu contează speţa, cât de sustenabilă e. Contează cine cere şi e la putere să-i ceară doar pentru ca el să-l servească şi apoi să se aleagă şi el cu o funcţie de pe urma clasării. Şi acum e invidios că mizeria lui a ajuns şi în mapa lui Korega.

Ăsta e Cristi Lazăr. Măi, nea Cristi Lazăr, ia spune tu ce condamnări ai reuşit în instanţă în toată cariera ta? Că la închideri de dosare și la cerut funcții eşti primul.

                                                                                                          Sorina Ruxandra Matei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *