Fără categorie

„Și totuși, trădarea”…

Și trecură, duios, alegerile locale…. Remarcabil mi s-a părut felul în care Ponta Victor, calm, matur, meseriaș, ne-a explicat la […]
Și trecură, duios, alegerile locale….
Remarcabil mi s-a părut felul în care Ponta Victor, calm, matur, meseriaș, ne-a explicat la ANTENA 3, ca la proști, aș zice, de ce stânga a pierdut alegerile în București.
Ei bine, țineți-vă de scaune: stânga a fost fragmentată… divizată… Asta ne spune Ponta Victor, senin, bineînțeles, după ce întâi și-a făcut un partiduleț de buzunar rupând din fostul lui partid de suflet tot ce-a putut să rupă, apoi l-a înjurat „pă Liviu”, atât „pă funcție de partid” cât și „pă persoană fizică”, oriunde s-a nimerit, până când Liviu a intrat în pușcărie și n-a mai mai meritat deranjul, pentru ca acum, în 2020, cu un patent potrivit, dânsul să-l extragă din coroana dentară a PE-SE-DE-U-LUI, cu maxilar electoral cu tot, pe domnul Negoiță Robert, ca să-l bage el într-o alianță locală fantasmagorică….
Această aspirație-de-largă-respirație la un lider (sau ce-o fi acela) politic, se numește simplu: DORINȚA MISTUITOARE DE A AVEA UN PARTID-BALAMA, care să negocieze cu toată lumea și să strâmbe din nas de câte ori poate, trecând dintr-o tabără în alta, după cum se mișcă târtița cocoșului-de-vânt, cocoțat pe turla tumultoasei vieți politice românești!
Deci, o regretabilă divizare…
„Și ce-ar trebui să învățam noi de-aici?” întreabă moderatorul.
„Ar trebui ca toți cei care nu suntem din echipa asta – Orban, Barna, Nicușor Dan – să ne luptăm cu ei, nu între noi…” zice Ponta Victor.
Hai, tu! Să-nnebunesc, Victoraș! eu chiar nu mă așteptam la așa ceva!

E a nu știu câta oară când înțelepciunile lui Ponta Victor îmi par ADORABIL de ADORABILE !

                                          Luminița ARHIRE

4 Comments

 1. satan existã

  Un alogen infect ca de altfel toți alogenii infiltrați în politică,justiție,sãnãtate și alte domenii strategice;ãștia cu nume românești sunt și mai periculoși fiindcă,în ignoranța lor profundã,sunt puțini romånii care știu că spurcãciunea asta cu fațã de mãscãrici,nu este romån.
  P.S.
  Stau și mă gândesc ce fel de femeie s o uita la o asemenea arãtare că tare uråt mai este?!?înfãțișarea lui aduce cu a unui veșnic adolescent;totodatã pare un personaj dintr un film cu maimuțoi.

  • Stelica

   Probabil se uita homolai după el. Cine știe ce aptitudini și apucături are?

 2. justinianus

  Ponta a cules ce a semanat! El a vrut dezbinare! In loc sa o sprijine pe Firea, din “grupul” opozitionist anti Dragnea, el a rupt din PSD si acum plange ca a castigat dreapta!

 3. alegator

  Nu uitati tradarea initiala, fondatoare: Ponta si Tariceanu au dat jos guv.PSD in 2019 si au permis ascensiunea guv. nevotat Orban. Tariceanu a fost innebunit ca nu a putut candida la presedintie sub egida PSD. Deci noi suferim acum din pricina orgoliilor unor barbati si a securismului lui Ponta.
  Johannis nu a facut dezbatere electorala pt.ca planurile sale erau de fapt planurile lui Merkel pt.Romania, si nu i-ar fi adus voturi (ci dimpotriva) daca ar fi fost devoalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.