Investigatii

Sibiul și traficul de carne vie: Un posibil Caracal 2?

În data de 28.02.2020, Adrian Barbu, administratorul unui renumit club din Sibiu, este ridicat de DIICOT Cluj fiind cercetat pentru […]
În data de 28.02.2020, Adrian Barbu, administratorul unui renumit club din Sibiu, este ridicat de DIICOT Cluj fiind cercetat pentru implicarea într-o rețea de pașapoarte false. Ce este interesant în acest caz: nimeni din presa locală sau dintre autoritățile statului nu scoate o vorbă despre acest fapt de o gravitate foarte mare.

Motivele sunt unele extrem de simple: respectivul administrator este cunoscut ca fiind un apropiat al clanului Tâmplaru – clan care a făcut parte din cea mai mare grupare infracțională din Europa care se ocupa cu traficul de carne vie (gruparea condusă de Ioan Clămparu, zis „Cap de porc”); același administrator este și finul comandantului IPJ Sibiu – Tiberiu Ivancea, relație începută cu ocazia unui incident legat de un alt membru al grupării (spun gurile rele) – respectiv Tiberiu Cosmin Matenciuc, bănuit la acea vreme de incendierea unui club din Sibiu.

De la stînga la dreapta: Mircea Popa, Adrian Judele (zis „Sasu”), Adrian Tâmplaru și Adrian Barbu.

Un alt lucru extrem de interesant este că același administrator Adrian Barbu este prietenul intim al șefului SRI Sibiu – Alexandru Badea, pe care l-a susținut împreună cu Ivancea în avansarea în carieră.

Ca recompensă, localul administrat de Adrian Barbu a devenit locul ales pentru mesele de protocol ale SRI-ului și alte sindrofii. Mai trebuie menționată aici și prietenia strânsă între Barbu, Badea și doi băieți șmecheri din Vâlcea – Floricel și Alex Hackerul, acesta din urmă fiind cercetat pentru fraude bancare în diverse țări ale lumii, iar primul fiind însoțitorul lui Badea în escapadele nocturne din Sibiu, Brașov și mai nou București.

În ceea ce privește clubul administrat de Adrian Barbu, acesta este cunoscut în viața de noapte pentru grozăviile din băile localului, bătăile săptămânale și consumul de droguri „legale”.

Toate acestea ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva avem de-a face cu un nou fenomen Caracal, o caracatiță bine unsă în care autoritățile și infractorii sunt uniți de interesul profitului material.

                                                        (va urma)

                                                                                 Departamentul de investigații „Justițiarul”

1 Comment

  1. un mizantrop

    Nu “daca”, sigur e cate un Caracal in toate targurile patriei…la fel se intampla si in Campulung…baronii locali politici au fost inlocuiti cu fratia infractorilor cu institutiile de forta, stau in aceleasi cartiere (de multe ori vecini), impartasesc aceleasi obiceiuri, frecventeaza aceleasi localuri, au aceleasi simpatii politice…Acum, astia din Sibiu, care, oricum aveau sustinere prezidentiala (pe model Scornicesti, cel putin) au si reprezentant la varful MAI, asa ca pot duce la departe invataturile protocronistului traficant de copii, Berbeceanu lucreaza pentru ei…Vorbim degeaba, cainii latra, dar, daca nu-i aude nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.