Cadran international

Siria atacată de Donald Trump sau când sare nebunul gardul ospiciului…

  Siria, ora 4:23 dimineața. Statele Unite, Anglia si Franta bombardează capitala siriană Damasc folosind rachete de croazieră. Anti-aeriana siriană […]

 

Siria, ora 4:23 dimineața. Statele Unite, Anglia si Franta bombardează capitala siriană Damasc folosind rachete de croazieră. Anti-aeriana siriană este în plină acțiune încercând să doboare tot ce se poate. Mai multe explozii au fost auzite în zona aeroportului militar Mezzeh și districtului Barzeh din interiorul Damascului, dar si in zona aerobazei Dumayr situata la est în zona rurală a orașului. Atacul este cu siguranță unul pe scara largă, însă forțele siriene au fost pregatite, mutând in ultimele zile avioane și în general tehnică militară în aerobazele operate împreună cu aviatia rusă.

Așteptăm reacția Rusiei, Turciei și Iranului, mai ales că agresiunea era încă în curs de desfășurare, în timp ce scriem aceste rânduri,  iar intensitatea acesteia și pagubele vor putea fi stabilite abia la venirea dimineții.

Interesant este că agresiunea NATO este lansată sub pretextul unui așa-zis atac chimic pe care armata siriana l-ar fi executat in orașul Douma din regiunea Ghouta de Est. Atacul chimic ar fi fost executat dupa ce gruparea teroristă Jaysh Al Islam (armata islamului) a capitulat în fața guvernului sirian după șase ani de lupte și ocupare a regiunii, ceea ce ne dă de gândit și ne face să ne întrebăm dacă nu cumva teroriștii, cunoscuți pentru faptul că dețin arme chimice au înscenat totul inainte de a depune armele pentru a oferi NATO și în special Statelor Unite pretextul potrivit pentru acțiuni militare împotriva Siriei.

Un caz similar a avut loc anul trecut cand Statele Unite au bombardat Siria sub pretextul „atacului chimic de la Khan Shaykun”, vinovăția guvernului sirian nefiind dovedită nici astăzi. Inspectorii OPCW (Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice) au sosit recent în Siria pentru investigații, însă se pare că administrația americană nu a mai așteptat confirmarea  vinovăției guvernului sirian, ea trecând direct la agresiune.

Concluzii:  după „fake news-ul” propagandistic cu armele chimice utilizate chipurile de Assad, Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au atacat Siria cu rachete. Se îngroașă gluma, omenirea este la un pas de Al Treilea Război Mondial! Pe baza unor acuze neprobate, minciuni privind folosirea de către Bashar al-Assad a armelor chimice împotriva propriei pupulații civile – înșelăciune déjà-vu în Irakul lui Sadam! -, țăcănitul Trump, băbăciunea stearpă Theresa May și fătălăul-marionetă Macron, toți trei acționând la comanda unică a sionismului globalist, au făcut primul pas în direcția unui nou război mondial. Trebuie să fii tâmpit ca să crezi propaganda imbecilă și ilogică despre un președinte care, deși câștigase războiul, i-a cășunat să folosească damnatele arme chimice împotriva propriului său popor, special ca să le ofere motiv prăduitorilor mondiali să-l atace cu „binecuvântare” internațională. Să sperăm că președintele Putin va da dovadă de mai mult discernământ și responsabilitate, raportat la gestul agresiv al măscăriciului-maronetă Trump. Totuși, e vorba de soarta omenirii.

                                                                                             Vlad STEINER și Marius Albin MARINESCU

PS: „Trăim vremuri triste în care un circar alături de armata lui de ticăloşi încearcă să îngenuncheze o ţară. Una dintre puţinele din Orient în care nu aveam tensiuni religioase, în care oamenii se bucurau de viaţa lor, aşa cum era ea. Mi-am petrecut multă vreme pe-acolo, alături de oameni deosebiţi care păreau a fi clădiţi pentru a fi memorabili. Şi asta indiferent că erau vânzători în bazar, profesori universitari, preoţi, meseriaşi sau povestitori de ocazie prin cârciumi. O lume minunată căreia îi este stinsă forţat lumina. O lume pe care n-o veţi mai găsi nicăieri şi niciodată.

Aşa cum, după ce Ada Kaleh s-a scufundat a murit şi ultima urmă de „pace orientală” din colţul ăsta de lume, tot la fel, după ce Orientul va fi distrus, va muri şi ultima urmă de umanitate din noi. Va fi un episod iremediabil pierdut printre filele unei cărţi inutile de istorie. Bucuraţi-vă de supermarket-urile voastre oribile din care vă cumpăraţi plastic frumos ambalat pe post de mâncare, butaforie pe post de mobilier şi salopete rupte pe post de îmbrăcăminte. Petreceţi-vă timpul în mall-urile voastre absurde, omorâţi-vă vieţile pline doar de instincte, urmărindu-i pe rudimentarii pe care-i alegeţi şi care vă sunt modele.

Aţi câştigat, râmelor! Bucuraţi-vă şi sinucideţi-vă în prostia voastră buruienoasă. Aţi omorât lumea. Voi şi prostia voastră.” (Dan Diaconu)

10 Comments

 1. Rena

  Si inca ceva! De ce ”privatul” asta investeste pensiile exact in firmele statulului asta mult hulit, incapabil si falimentar, singurele mari firme romanesti, cat or mai fi ele de 100% romanesti, posesorele a unui oarecare procent din resursele nationale?????? De ce n-ar fi statul colectorul, administratorul si investitorul in aceleasi proprii firme fara intermediarii smecheri???

  • Rena

   Scuze, postat gresit! Despre Siria ce sa mai zicem, jalnic. E deja-vue. Cat ne mai pot prosti cu invaziile lor mascate in ”democratia” lor care a esuat de mult, poate dinaintea comunismului, comunism care se vede ca n-a esuat ci s-a reinventat si a implinit visul maret al maximalistilor rusi de la 1917, a devenit mondial sub pana occidentului ipocrit si insolent de a ajuns Rusia sa vrea sa salveze obrazul omenirii. Sa te crucesti, nu alta!

 2. Cristian

  USA finanțează ISIS să înlăture pe Assad
  Ca apoi să intervină NATO cu mare asalt
  Să distrugă independența ce vrea încă să mai fie !
  Siria, ca și Irak’ul… să le fie colonie !

  Iar Occidentul înhăitat la crimă și la cucerire
  Aruncă noaptea, cu asalt, bombe pe biata omenire !
  Și culmea, motivația’i la fel, închipuita lor poveste
  Că cine se vrea suveran, mai dictactor  decât ei este.

 3. Ce ar mai fi de comentat cand criminalii planetei ce au creat colonialism, sclavagism si razboaie de jaf, au masacrat amerindienii si le-au furat tara, acum au acelasi comportament? USA, UK, Franta sunt criminalii lumii. Are cineva dovezi ca este mana lui Asad? L-am sprijinit pe Donald Trump in speranta ca USA sa devina mai pasnica. Am gresit. Americanii formati din criminali europeni plecati sa cucereasca vestul si la care s-au adaugat toate scursurile planetei, au in sange crima si jaful, la fel ca englezii si francezi ce sunt in majoritate corciti cu jidani mari. Nimeni nu mai poate spune ca USA nu este condusa de jidani. Donald Trump nu este decat o marioneta jalnica, un mascarici si un psihopat sexual, numai bun pentru internare la un spital psihiatric.

 4. Florin

  Ambele tabere sunt controlate de kabala jidovească!

  Ne explică scriitorul Henry Makow în cartea „Illuminati 2: Deceit and Seduction” (2010):
  Sionismul şi opoziţia la sionism (reprezentată de Putin al Rusiei şi Ahmadinejad al Iranului) sunt amândouă controlate de clanul Rothschild.
  Această dialectică o succede pe cea nazist-comunistă din Al Doilea Război Mondial. Nu poţi avea un Al Treilea Război Mondial, decât dacă ai două tabere. De data aceasta, Putin şi Ahmadinejad au fost prezentaţi ca apărători ai naţiunii şi religiei. Dar nu vă lăsaţi pacăliţi. Acesta este modus operandi al clanului Rothschild. Ei simulează de obicei opoziţia sau pretind că luptă ei înşişi. În acest fel, ei pot iniţia conflicte profitabile şi orchestra rezultatul. Războaiele ne ţin în afara echilibrului şi în imposibilitatea de a aborda problema reală. În acest timp plebea idealistă luptă şi moare pentru o „cauză”.

  Vedeţi şi cărţile scrise de Antony Sutton, cercetător emerit la Stanford, care a descoperit că Wall Street (sioniştii) au finanțat atât revoluția bolșevică cât și regimul nazist din Germania:
  “Wall Street și Revoluția Bolșevică” și “Wall Street and the Rise of Hitler” !

  “Wall Street și Revoluția Bolșevică” a apărut de curând la editura Anacronic. Urmează “Wall Street and the Rise of Hitler”.

  “Mai devreme sau mai târziu oamenii se vor trezi dar mai întâi trebuie să respingem capcana ‘dreapta’ contra ‘stânga’, o capcană hegeliană de divizat și de controlat; bătălia nu este între dreapta și stânga, este între NOI și EI.” – susținea Antony Sutton.

  Trebuie să ne aducem aminte și de “Protocoalele Înțelepților Sionului”, unde se spune foarte clar că iudeo-masoneria controlează ambele tabere (opoziția e simulată).

  AL XII-LEA PROTOCOL (fragment):
  Literatura şi ziaristica sunt cele două forţe educative mai însemnate, de aceea guvernul nostru va trebui să fie proprietarul celor mai multe ziare. Prin aceasta înrâurirea dăunătoare nouă a presei private va fi îndepărtată, iar noi vom câştiga o influenţă uriaşă asupra majorităţii minţilor. Dacă încuviinţăm să apară 10 ziare noi, îndată vom întemeia 30 de ale noastre şi aşa mai departe. Publicul cititor este naiv şi nu va bănui nimic. Toate ziarele editate de noi vor fi în aparenţă de tendinţe şi opinii total opuse, lucru care va trezi în cazul majorităţii credule încrederea în ele şi astfel vor atrage în jurul lor pe duşmanii noştri nebănuiţi. Astfel ei vor cădea în cursă şi vor fi făcuţi inofensivi prin diferite mijloace pe care le ştim. Publicaţiile cu caracter oficial vor sta în rândul întâi. Ele vor veghea întotdeauna interesele noastre şi de aceea influenţa lor, care ne va fi favorabilă nouă, va rămâne uriaşă. În rândul al doilea vor sta publicaţiile oficioase, ale căror rol va fi de a atrage pe nepăsători şi pe cei fără vlagă. În al treilea rând vom pune aşa numita opoziţie a noastră. Cel puţin un ziar din acestea va fi cu desăvârşire potrivnic ideilor noastre. Duşmanii noştri vor lua pe acest fals opozant drept un tovarăş de luptă şi astfel ne vor descoperi toate uneltirile lor datorită acestui tertip. Ziarele noastre vor fi de toate tendinţele: unele aristocratice, altele republicane, altele revoluţionare sau chiar anarhiste.
  Ele vor manifesta în multiple moduri influenţa noastră şi vor avea, ca zeul Vishnu, o sută de mâini, care fiecare va grăbi schimbarea societăţii după cum urmărim noi. Aceste mâini vor călăuzi prin sugestii adecvate opinia în direcţia care duce la scopul nostru, deoarece un om foarte întărâtat pierde putinţa de a raţiona şi cade cu uşurinţă sub puterea sugestiei.

  • Foarte adevarat,Forin! Asa este! Sionismul si protocoalelel lor….Asa au dominat lumea prin iudei-masonerie si implementarea vechii formule:dezbina ca sa domini!

  • alex

   Foarte bun comentariul! Excelent documentat! Asa este, pana nu rezolvam cu asa-zisul “guvern mondial ocult” , nu se termina necazurile omenirii, fiindca necazurile, de-a lungul istoriei , de la jidani vin!

   • alex

    Revin! Imi cer scuze: comentariul era un raspuns pentru d-l Florin!

 5. Thesaker

  Rusia greseste ca le da nas crimnalilor astia sperand ca ratiunea si dreptul international vor invinge totusi. ussa nu are prieteni, are doar dusmani sau sclavi. vrajeala de azi cu “one time strike” este doar o portita eleganta ca sa se scoata totusi cat de cat. Daca puteau ii faceau varza cum au vaporizat 200.000 de civili japonezi care nu se puteau apara de nuclearele lor de exemplu. La urmatoarea inscenare (false flag) poate nu vor mai fi asa bine pozitionati rusii, si sigur vor mai fi inscenari.
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/04/14/us-uk-fomented-crisis-syria/
  Orice dialog cu sceleratii astia de amerloci e sortit esecului. sper sa se trezeasca Rusia si sa le dea decisiv peste nas. De unde au pus bocancul criminalii astia mai “pleaca” doar in saci de plastic (vezi Vietnam sau Liban)

 6. Tache Catanu

  În 28 Decembrie citeam aici un articol a d-lui Șerban Mihai, aș zice vizionarul, articolul este intutulat “Trump la Ierusalim”. Când a apărut articolul, mulți colegi de serviciu ziceau că e defetist, pesimist, etc. Însă, iată că d-ul Șerban avea dreptate, mai mult, ne-a transmis ce avea să se întâmplă și de unde venea problema! Cred că ar trebui redat acel material, e mai actual ca niciodată. Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *