Colimator

„Sistemul”, statul subteran și antinațional al coloniei, sprijinit de stăpânii din UE

      Mișcările antiromânești din țară sunt susținute de UE! Modificările aduse Legilor Justiției deranjează stăpânii din străinătate ai […]

 

    Mișcările antiromânești din țară sunt susținute de UE!

Modificările aduse Legilor Justiției deranjează stăpânii din străinătate ai coloniei România. Aceștia, prin intermediul trădătorilor instituționalizați, binomul SRI-DNA și judecătorii subordonați sistemului, au înlăturat pe parcursul unui deceniu concurența românească și au distrus definitiv economia autohtonă prin trimiterea la închisoare a investitorilor români, grație acuzelor de „corupție” fabricate. În acest timp, adevărații corupți, corporatiștii internaționali – cei care au și importat traficul de influență la nivel înalt în România! – au fost protejați de același binom!

Dan Diaconu: „Era nevoie de falsul scandal pe legile justiţiei ca să înţelegem că acel aşa-zis club select numit «Comisia de la Veneţia» este de fapt o altă gaşcă de golani aflaţi în slujba aceloraşi factori turbaţi de decizie care au hotărât experimentarea «hard» pe spatele nostru. Citind concluziile comisiei lu’ Peşte te cruceşti. Aceleaşi slogane seci, aceleaşi formulări securistice care-au plecat din ţară. Ba că nu s-ar fi dezbătut legile, ba c-ar fi fost adoptate prea repede, ba că infractorii. Tradus ar fi cam aşa: băgaţi-vă minţile-n cap că vă iau dracii! Dacă-i întrebi de ce, ei îţi răspund că «aşa vrea muşchii lor».

Tembelii din ţară se împart în două categorii: unii care radiază de fericire, cu ochii umezi şi feţele de boi, pe motiv că ăia i-au tras-o lu’ Dragnea, iar ceilalţi, slugarnici şi intimidaţi din acelaşi motiv. Că a zis Comisia. Păi şi dacă acea comisie, având strict un rol consultativ – repet, CONSULTATIV – zice că trebuie să te arunci în cap, tu ce faci? Spus pe româneşte, se vede limpede din raportul ăla că, în conformitate cu orice standard, ăia mănâncă rahat. Problema noastră e că am mai găsit un organism aberant în faţa căruia să facem sluj. Are România vreo obligaţie în a se supune Comisiei de la Veneţia? Nu. Şi, după ce ne vom linişti cu boii ăia, cu siguranţă va mai răsări dintr-un cotlon al securităţii o nouă Comiţiune internaţională în faţa căreia să dăm cu «suptsemnatul».

În tot contextul de faţă putem limpede să observăm un lucru trist: suntem penetraţi până-n măduva oaselor, dar ne comportăm de parcă n-am avea nimic. Din păcate, paraziţii trădători ne-au mâncat din interior. E prea târziu pentru orice. Dacă până acum am preferat să dormim, nu ne-a mai rămas timp decât pentru moarte.”

Solidarizarea corului birocraților globaliști din conducerea UE, sub bagheta Germaniei, cu alogenii care conduc România nu este o noutate. Iată, mai jos, exemplul concret al unui caz strigător la cer!

Cazul FDGR – succesor al organizației naziste Grupul Etnic German și condamnarea celor care au avut curajul să dezvăluie relansarea unei organizații naziste în România de către justiția coruptă din țară și mamelucii din UE!

Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) a fost înființat, sub presiunea Germaniei naziste, prin Decretul nr. 830 din 20 noiembrie 1940 și a fost nazist prin întreaga sa activitate, fiind subordonat direct Berlinului. Prin Convenția de Armistițiu și Decretul-Lege regal (septembrie și octombrie 1944), Grupul Etnic German a fost desființat și toate proprietățile confiscate ca măsură reparatorie (despăgubiri de război). Declararea oficială, în instanță, a FDGR-ului ca succesor al respectivei organizații hitleriste în anul 2007 și redobândirea ulterioară a imobilelor confiscate de statul român pentru că au aparținut Grupului Etnic German nu pot fi invocate și acceptate sub nici o formă, fiindcă astfel se acceptă legalitatea politicii naziste din trecut.

Aici aveți derulată toată istoria acestei succesiuni după naziști și un noian de probe incontestabile că ONG-ul Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este oficial și cu acte moșenitorul organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (GEG): Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată, pentru recunoașterea calității de succesor a FDGR-ului după Grupul Etnic German,  împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. După cum se vede, sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, ei pe ei. Culmea ar fi fost ca sașii să piardă procesul! Iată ce solicita Klein instanței: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe.”, adică succesiunea oficială după o organizație nazistă recunoscută ca atare, condamnată internațional și desființată prin lege, în scopul revendicării ulterioare de la statul român a unui număr enorm de imobile în valoare toală de miliarde de euro!!! Și, culmea, instanța a fost de acord prin Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007! (Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial)

Este o acțiune gravă de resuscitare a unei organizaţii hitleriste din Al Doilea Război Mondial, prin încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

Sentința iresponsabilă a judecătoarei Maria Morar, cea care a judecat cauza, a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu, deoarece  nu a fost  atacată de primarul Klaus Werner Iohannis, care nici măcar pe parcursul procesului nu a trimis un apărător în instanță ca să apere, în fond, drepturile statul român, nu doar primăria, el expediind doar o adresă prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Toate aceste fapte constituie înaltă trădare de țară, plus următoarele infracțiuni: abuz de putere/abuz în serviciu și incompatibilitate (Iohannis fiind primar, dar și președinte FDGR, adică reclamant și pârât simultan!).

Astfel, prin sentința civilă rămasă definitivă, judecătoarea Maria Morar i-a tras una cu drapelul nazist în cap bătrânului ex-rege Mihai, care mai trăia la vremea aceea, emitentul Decretului – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, prin care fusese desfiinţată organizaţia nazistă Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”.

Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.

Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „România, care în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”.

Judecătoarea Maria Morar a tras un scuipat gros și pe Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944. Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu, care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc! Citez articolul 15 din Convenţia de Armistiţiu: „Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile prohitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care au desfăşurat propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”.

Atenție, semnatarii Convenției au fost prevăzători și cu viitorul, parcă anticipând apariția neonaziștilor, după cum se vede din formularea din finalul articolului 15: „nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”! Ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost dizolvat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai! Pentru informarea doamnei judecător şi pentru cultura sa generală, chiar Convenţia de Armistiţiu a fost cea care l-a obligat pe regele Mihai să emită respectivul decret-lege.

În concluzie: Judecătoarea Maria Morar a declanșat, prin sentința sa, o acțiune gravă de resuscitare a unei organizaţii hitleriste din Al Doilea Război Mondial, prin: încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

În data de 12 iulie 2010, am scris primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria Morar: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialArticolul respectiv a fost publicat în ediția tipărită din 15 iulie 2010.

Deoarece totul a fost făcut în mare secret, abia în vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian revoltat despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare? – a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! Iată scris în sentința judecătoarei iresponsabile, negru pe alb: „constată calitatea de succesor în drepturi al reclamantului faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe).” (Click pe documente pentru mărire!)

ATENȚIE! Sentința judecătoarei MARIEI MORAR este semnată de judecătoarea CORINA IONELA DRAȘOVEANU, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Aceasta a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care FDGR devenea succesor al organizației naziste Grupul Enic German din România! Ca orice slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România, judecătoarea Drașoveanu a fost răsplătită și ea! Din 2013, Corina Drașoveanu este detașată la București, la Ministerul Justiției, fiind în prezent șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției. Iohannis a răsplătit-o și pe judecătoarea iresponsabilă Maria Morar, cea cu sentința scadaloasă, semnând în 23 decembrie 2016 decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Sibiu a doamnei Maria Morar pentru a o salva în extremis de eventuale anchete pentru fapta gravă comisă din postura de judecător, aceasta pensionându-se foarte tânără în 31 decembrie 2016, ca și procuroarea Maria Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis în aceeași speță a succesiunii FDGR-ului după GEG, trimisă și ea în pensie tot de Iohannis la doar 47 de ani!!!

Cei care trebuiau să-l cerceteze pe Klaus Werner Iohannis l-au protejat și au devenit complicii lui, iar acesta i-a răsplătit cu sinecuri pe banii statului român, adică ai noștri:Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! 

Taica Augustin Lazăr a fost procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea când acolo se mușamalizau dosarele penale privind scandaloasa succesiune a FDGR-ului după o organizație nazistă și retrocedările frauduloase care au decurs din acea sentință uluitoare emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar de la Judecătoria Sibiu. Acesta a fost „criteriul competenței” pentru care Klaus Iohannis l-a numit în funcția de procuror general al României pe protectorul său cu meclă de tractorist și mentalitate de procuror-milițian stalinist, Augustin Lazăr. „Așa cum era de așteptat, președintele a semnat azi, 28.04.2016, decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis)

FDGR îi amenință pe toți cei care îndrăznesc să spună adevărul despre succesiunea după hitleriști prin președintele său, Paul Porr, finul lui Iohannis, pus de acesta în locul său după ce a migrat la PNL pe traseul stabilit de stăpânii lui ca să fie numit Gauleiter peste colonia România: Jurgen Porr, finul lui Iohannis, îl atacă pe Liviu Pop, care a afirmat că FDGR este continuatorul organizației naziste GEG. Documentele oficiale arată că Liviu Pop are dreptate! 

 Acest domn, pe nume Porr, neagă evidențele, deși recunoaște că Grupul Etnic German a fost o organizație fascistă, dar FDGR-ul – chipurile! – nu este continuatorul formațiunii naziste, deși s-a declarat succesorul acesteia și-l acuză pe senatorul Liviu Pop că minte! Reamintim ce a cerut Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)!!! Aceste cuvinte prin care se solicita recunoașterea oficială a calității de succesor al hitleristului Grup Etnic German pentru FDGR nu-i aparțin senatorului pesedist Liviu Pop, ci le-a scris etnicul german Hans Klein, colegul domnului Jurgen Porr și președintele organizației municipale FDGR Sibiu la data aceea, adică în anul 2007!

Alo, domnule Porr, în limba săsească cuvântul „continuator” nu este tot una cu „succesor” (moștenitor)? În limba română cei doi termeni, continuator și succesor, sunt sinonimi, au același sens! CONTINUATOR s. succesor, urmaș, (înv.) următor. Sursa: Sinonime (2002)

Ia uitați ce scrie și prin manualele de drept: Din punct de vedere juridic, succesorii universali sau cu titlu universal ai părţilor actului juridic sunt consideraţi continuatori ai personalităţii autorului lor, tocmai pentru că dobândesc un patrimoniu sau, după caz, o fracţiune de patrimoniu.”

Paul Porr a vorbit amenințător și despre procesele intentate unor dintre cei care au scris sau au îndrăznit să vorbească public despre FDGR ca urmaș oficial al naziștilor din Al Doilea Război Mondial și s-a lăudat cu un proces câștigat împotriva istoricului Ioan Scurtu. Nu știm cum a pierdut domnul Ioan Scurtu în prima instanță procesul intentat de FDGR pentru afirmația că ei sunt succesorii organizației hitleriste Grupul Etnic German din România. Nu avea nevoie de apărător, trebuia să depună la dosar doar două documente, cererea de chemare în judecată a FDGR (trei pagini) unde acest ONG solicită negru pe alb calitate de succesor al GEG-ului și sentința civilă (două pagini) care-i conferă calitatea respectivă. Atât! (Liviu Dragnea își trădează propriul partid pentru sașii lui Iohannis) Sentința civilă am publicat-o mai sus, iată aici cererea de chemare în judecată a iubitorului de naziști Hans Klein (Click pe documente pentru mărire!):

Reiterăm deciziile interne și externe care au desființat organizația hitleristă Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe): Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944,  Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și Tratatul de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

Acțiunile etnicilor germani din România sunt sprijinite fățiș de Germania, care l-a și decorat pe Klaus Werner Iohannis cu cea mai înaltă distinctive a sa pentru servicii deosebite aduse Germaniei, în anul 2007, după declararea succesiunii FDGR-ului după hitleriștii din Grupul Etnic German din același an! Iată că și acum, când lumea credea nazismul îngropat definitiv, poliția politică de tip Gestapo din UE este gata să pedepsească prin intermediul slugoilor de la Strasbourg – Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) – pe oricine critică Germania sau sateliții săi din politica de altădată, fostele Grupuri Etnice Germane (Coloana a V-a a lui Hitler) din țările care au avut ghinionul să adăpostească o minoritate  germană: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/investigatie-ceruta-la-nivel-european-dupa-declaratiile-lui-darius-valcov-si-liviu-pop-1016974

Pentru mulți observatori,  UE a devenit al Al Patrulea Reich, deoarece Germania, deși învinsă în ultimul război mondial, conduce Europa și dă ordine foștilor învingători. Acesta a fost și motivul real al Brexit-ului, englezii fiind prea mândri ca să accepte ordine de la nemții pe care i-au învins în două războaie mondiale!

Aliniat acestei politici de tip Germandom (German Domination) Manfred Weber, liderul grupului PPE, germanul sprijinit de Angela Merkel pentru preluarea conducerii Comisiei Europene, în ton cu poziția de neamț arian, i-a mulțumit în urmă cu două zile, în Parlamentul European, slugii săsești Klaus Iohannis pentru că „i-a sprijinit pe românii care au apărat statul de drept.Așa-zisul „stat de drept” fiind statul subteran care bagă în pușcării investitorii români și ocrotește pungașii corupți ai corporațiilor străine care jefuiesc România la sânge, inclusive firmele nemțești! Iată ce cuvinte sforăitoare a slobozit neamțul European Weber: „Aș dori să îmi exprim respectul față de cetățeni, o țară care se lupta puternic pentru apărarea statului de drept. Nu e doar o problema româneasca, dar este și o problema a României. Guvernul trebuie să își schimbe cursul , familia noastră politică subliniază că Guvernul a trecut linia roșie legată de valori. Vă mulțumesc, domnule președinte, că românii care au dorit sa își exprime vocea au fost sprijiniți de dvs . Sunteți președintele unei Românii moderne.” Adică România jefuită de străini cu sprijinul neprecupețit al alogenului numit Gauleiter peste colonie, Klaus Werner Iohannis.

La fel, și ipocritul Jean-Claude Juncker, preşedintele luxemburghez al Comisiei Europene, i-a suflat în coarne bunului său prieten, Klaus Iohannis, acuzând „corupția” din România, deși el însuși este acuzat într-un proces penal deschis în Luxemburg, care investighează „statul paralel” al lor și arma discretă,  adică serviciul secret SREL, cel care a efectuat interceptări telefonice și spionaj ilegale în timpul mandatului  de premier al șprițangiului!!!

„Juncker a fost zeci de ani ministru de finanțe în Luxemburg și apoi prim-ministru. În această perioda Luxemburg a fost o placă turnantă pe legislația fiscală permisiva a ascunderii de bani negri, a evaziunii fiscale, a spălării de bani din narco-trafic, țigări, metale rare din Africa și din fostul spațiu sovietic.

Și vine acum Juncker să îmi dea lecții de stat de drept și luptă împotrivă corupției. Ne-au păcălit destul cu poveștile lor pe banii noștri. A venit vremea că miliardele alea pe care le-au supt din banii noștri să mai între și în buzunarele românilor! Or să mă înjure iar sclavii statului paralel din media, că sunt naționalist: da, sunt!”  (Daniel Dragomir, fost ofițer SRI)

Încheiem tot cu un citat din domnul Dan Diaconu, intrigat și domnia sa de aceeași complicitate de coterie iudeo-masonică, combinată cu serviciile secrete, care protejează corupția reală prin trinomul Iohannis-statul subteran-UE: „Juncker ne arată Schengen-ul precum i se arată măgarului morcovul: strict pentru a trage ca proştii, pentru a căra povara fără a ne da seama. Aşadar, ce ne spune celebrul beţiv? C-ar trebui s-o lăsăm mai moale cu Justiţia dacă vrem Schengen.

Să mori tu, idiotule? Adică tu spui că dacă lucrurile rămân ca până acum, adică varză, ne asiguri că intrăm în Schengen. Păi de ce n-am intrat până acum, atâta timp cât marele, imensul cur al lui Kovesi, a fost obiect de adoraţie atât internă cât şi externă?

Până şi copiii mici au realizat blatul ăsta infect menit a proteja strict căpuşarea ţării de către companiile Vestice. În timp ce investitorii autohtoni sunt loviţi în moalele capului ba cu ANAF-ul, ba cu DNA-ul, ba cu DIICOT-ul, marii mahări întinşi aici la căpuşat n-au probleme. Nu tu Microsoft, nu tu EADS, nu tu fregate, nu armament s.a.m.d. Aşa s-a ajuns să se fure banii românilor sub paza unor servicii abuzive, plătite gras tot din banii românilor. Iar beţivul de la UE ne spune că e bine aşa că e cu corupţia (sau CA COrupţia?)

Ceea ce n-a explicat celebrul beţiv e care-i legătura dintre Schengen şi justiţie. E ca şi cum ai pune un perete lângă o capră şi-ai spune că nu plouă din cauză de incompatibilitate între capră şi perete. Stupid, aberant, prostesc.

E însă revoltător că din toată clasa noastră politică nu s-a găsit nimeni în stare să-i dea replica. Nu să-i explice, nu să încerce o împăcare sau o mediere cu el. La toate aberaţiile spuse, Juncker nu merita decât o replică scurtă, în spirit tradiţional românesc: «Ia mai du-te, bă, beţivule, în aia a mă-tii! ». Atât, fără alte explicaţii.”

                                                                                        Marius Albin MARINESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.