Observator

Site-ul „Incorect Politic” despre Marius Albin Marinescu, directorul publicației „Justițiarul”

         Eroi Naționali Contemporani (I) : Marius Albin Marinescu Am decis să încep o serie de articole […]

 

       Eroi Naționali Contemporani (I) : Marius Albin Marinescu

Am decis să încep o serie de articole prin care să aduc cinste unor oameni despre care tineretul știe prea puține spre deloc. Oameni care apără interesul național, oameni care se expun în lupta publică cu morile de vânt ale sistemului căpușar antiromânesc. Oameni care denunță GENOCIDUL săvârșit împotriva românilor de aproape 30 de ani. Pe acești oameni, unii dintre ei activând cu mult dinaintea internetului, îi consider eroi naționali.

Să vorbim despre Marius Albin Marinescu.

Acesta a fost un bibliotecar umil căruia Iohannis „plăvanul” i-a furat clădirea (Nota redacției „Justițiarul”: nu clădirea, ci un spațiu din clădire, format din două camera în suprafață totală de 40 m.p.) folosind acte false.

Klaus Iohannis a evacuat și clădirea vecină (Nota redacției „Justițiarul”: biblioteca „Biblion” a lui Marinescu și librăria Eminescu au fost în aceeași clădire, fiind despărțite de un perete, nu în două clădiri separate) , Librăria Mihai Eminescu, chiar la 15.01.2001, de ziua poetului național (Vorba Luceafărului, “Ne e silă”). Jidannis a pus mâna pe cele două imobile imense din buricul Sibiului printr-un certificat de moștenitor măsluit. Curtea de Apel Brașov a decis ulterior că certificatul este nul de drept.

O vorbă veche spune că nu e bine să trezești un om însetat de dreptate…Prejudiciul, nedreptatea, revolta îl vor determina pe Marius Albin Marinescu să devină… JUSTIȚIARUL.

A pornit în luptă prin toate mijloacele posibile, inclusiv politice, candidând la primăria Sibiului, în anul 2008, pe listele P.N.Ț.C.D. obținând un punctaj record pentru partid, dar sibienii cu discernământ au rămas o minoritate care nu au putut să îi asigure victoria electorală. Dacă este să facem o analogie, păcat de Sibiu și de țară.

Sibiu2010:

Candidatul la Primăria Sibiu din partea Partidului Naţional Tărănesc Creştin Democrat (PNTCD), Albin Marinescu, este decis să continue lupta împotriva administraţiei locale, în ciuda rezultatelor alegerilor.

Nu voi abandona lupta. Imi voi continua meseria de jurnalist de investigaţii, iar publicaţia pe care o conduc va face în continuare dezvăluiri asupra ticăloşiilor care se fac în Sibiu. Nu dezertez. Nu sunt un om laş. Lupta o voi continua împotriva corupţiei. Dacă acum patru ani îi suspectam pe sibieni de naivitate, acum îi suspectez nu doar de naivitate, ci şi de mari iubitori ai corupţiei”, a precizat Marinescu în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a mai adăugat că scorul realizat de el în urma alegerilor este unul care îi face cinste, având în vedere că numărul voturilor adunate de el a depăşit două partide parlamentare, respectiv Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Conservator (PC).

„Oamenii m-au votat pe mine, nu partidul. PNTCD este un partid mic, care pe mine m-a tras în jos. Partide de calibrul nostru, precum PNG sau PIN nu au strâns împreună voturi câte am strâns eu. Opţiunea PNTCD, care a dorit să mă aibă drept candidat, a fost benefică pentru partid. Dacă nu eram eu, nu ar fi fost nici măcar aceste voturi. In urmă cu patru ani, PNTCD a obţinut mult mai puţine voturi ca acum”.

afis electoral

Pentru mai multe detalii despre epopeea candidaturii sale intrați aici (link).

Ziarist de mulți ani, deține Justițiarul.ro, singura publicație serioasă, înafară de blogul ioncoja.ro și Incorect Politic, care vorbește deschis și fără pensete despre problema jidănească.

Un jurnalist-detectiv, Marius Albin Marinescu a dezvăluit multe episoade infracționale din viața lui Klaus Iohannis.

Cum ar fi implicarea în traficul internațional de copii.

Chestii șocante, realizări dureros de adevărate despre actualul președinte al României. Marius Albin Marinescu și-a asumat responsabilitatea pentru cele scrise, așa cum a precizat într-un comentariu pe ioncoja unde a lăsat și un link către articolul cu pricina: „În primul rând, eu nu l-am acuzat niciodată pe Iohannis de trafic de organe. Culmea, cel care a făcut-o a fost Dan Tapalagă în anul 1997 („Ziua de Ardeal”), acum pupincurist al cuplului prezidențial. Eu l-am acuzat și îl acuz în continuare de PARTICIPARE LA TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII și aderare la un GRUP INTERNAȚIONAL DE CRIMĂ ORGANIZATĂ! Îmi asum în continuare responsabilitatea pentru cele scrise de mine cu dovezi, prezentate în mai multe materiale de presă. Cel mai complet cred că este acesta de mai jos.”

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Mai apoi a dezvăluit legătura dintre Klaus Iohannis și S.R.I.:

„Prima intervenţie directă a Germaniei în politica românească şi totodată amestec în treburile interne ale României s-a produs în anul 2000, când Otto Schily, ministrul de interne al Germaniei la vremea respectivă, a vizitat Sibiul cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor locale, chiar la prima candidatură a lui Klaus Werner Iohannis.

Atunci Schily a avut o întrevedere secretă cu colonelul Nechifor Ignat, şeful SRI Sibiu, întâlnirea fiind repetată și înaintea alegerilor din anul 2004, după patru ani fără realizări ale noului primar. Urmarea? Iohannis a ieşit primar în primele două mandate, iar după aceea Ignat a fost recompensat, avansat în grad (general de brigadă) şi mutat în structura centrală de la Bucureşti, devenind şef de direcţie în S.R.I. la nivel naţional, de unde s-a și pensionat.

Articol întreg aici (link).

Un articol la adresa sa de pe Gândește.org ne arată că președintele alogen nu  îl agrează deloc pe justițiar.

Gândește.org:

…publicaţia sibiană de investigaţii “Justiţiarul”, condusă de jurnalistul independent Marius Albin Marinescu, considerat de actualul preşedinte ales ca fiind un “duşman personal” de-al său.

Dacă Marius Albin Marinescu este considerat de Klaus Iohannis ca fiind un dușman personal al său, atunci cu siguranță este un prieten de-al meu!

Acesta, împreună cu publicistul Dan Tomozei, sunt singurii ziarişti sibieni care nu s-au lăsat intimidaţi de-a lungul anilor de presiunile exercitate asupra lor şi au continuat să publice dezvăluiri despre actele penale şi de corupţie în lanţ ale fostului primar al Sibiului şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, în prezent preşedinte al PNL şi preşedinte ales al României.

Lui Marius Albin Marinescu, primarul Iohannis i-a închis Biblioteca publică pe care acesta o înfiinţase în Sibiu, în aceeşi clădire cu Librăria Mihai Eminescu. Operaţiunea ilegală s-a derulat concomitent cu desfiinţarea librăriei, evacuată chiar de ziua poetului naţional, în anul 2000, când Iohannis a preluat acest imobil central, obţinut prin fraudă, pentru a-l închiria imediat Băncii Raiffeisen, de la care a încasat o chirie de 60.000 de dolari, livrată anticipat pe trei ani.

Într-un fel trebuie să-i mulțumim lui Iohannis, și-a creat dușmanii de care aveam nevoie…

Dacă nu i-ar fi luat biblioteca lui Marius Albin Marinescu, acesta poate ar fi rămas un simplu bibliotecar și Justițiarul, publicația prin care a făcut nenumărate dezvăluiri despre dușmanii alogeni și trădătorii din guverne, nu s-ar fi deschis niciodată.

Jurnalistul a demonstrat apoi, în articolele lui, probând cu documente, că această casă de patrimoniu, aflată în strada Nicolae Bălcescu, la nr. 29, împreună cu o a doua, situată pe strada G-ral Magheru, nr. 35, au fost practic furate de la statul român, în 1999, prin falsificarea unor acte de moştenire şi realizarea unei tranzacţii fictive. Albin Marinescu a fost marginalizat în presa locală cumpărată de obedienţii Primăriei, fiind ridiculizat constant de actualul preşedinte ales, în timp ce Dan Tomozei, pe lângă ameninţările primite, a fost acuzat chiar şi de “rasism” .

În 2005 soţii Iohannis au pierdut, însă, imobilul din strada Magheru, după ce Curtea de Apel Braşov, prin Decizia civilă nr. 310/R, din 30 iunie 2005, a reconfirmat falsificarea certificatului de moştenitor folosit pentru tranzacţia de vânzare-cumpărare, anulând definitiv şi irevocabil ambele acte.

Marius Albin Marinescu a avut, aşadar, dreptate.

Desigur că presa mincinoasă a născocit o acuzație convenabilă cum că ar fi fost colaborator al Securității.

Justițiarul a răspuns: „Armata de lichele calomniatoare, care mă „înfiereză” în spirit neomarxist în spațiul online, își face simțită prezența  mai ales atunci când materialele scrise de mine conțin ticăloșiile comise de Klaus Iohannis și onor consoarta sa, ca să fiu compromis și credibilitatea mea să scadă, acuza principală fiind standardizată: „Marinescu securistul, colaborator al Securității”. Ba, mai mult, unii dintre postaci plusează, cică am fost „turnător” la Securitate, deși nu există nicăieri o sentință judecătorească care să constate calitatea mea de informator!

Nu, băi leprelor, nu am fost informator al Securității, nu am scris în viața mea vreo notă informativă și nu am turnat pe nimeni! Iată și o replică la eforturile conjugate al ticăloșilor pentru a mă pune la zid: Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității”.

N-am turnat pe nimeni, n-am supravegheat pe nimeni, nu am scris note informative pentru Securitate sau alt serviciu secret din România sau de aiurea! Dimpotrivă, eu eram cel pârât pe vremea comuniștilor fiindcă am fost întotdeauna un rebel care refuza să se integreze în turma celor supuși, la fel cum sunt și acum. Dar acum puteți să mă faceți și „securist” pentru că încerc prin umilele mele mijloace să asigur SECURITATEA ȘI INTEGRITATEA acestei țări, pe care voi o vreți dezmembrată, trădătorilor și ticăloșilor!” (Notă Marius Albin Marinescu: Am fost declarat colaborator al Securității de către Curtea de Apel București – atenție, nu informator! –, în urma unui simulacru de proces, pe baza unui angajament semnat de mine în anul 1980, de care și uitasem fiindcă nu s-a materializat niciodată, prin care-i puneam locuința la dispoziția unui prieten, ofițer de contrainformații   contraspionaj, ca să înțeleagă si postacii tâmpiți că nu avea legătură cu turnătoria, cu delațiunea ordinară!   pentru întâlnirile sale cu sursele lui de informații. Acel prieten nici măcar nu a folosit locuința, mi-a spus că-i trebuie angajamentul ca să-și justifice salariul, ca să vadă șefii lui că are activitate. Din parte mea, putea să o și folosească, fiindcă nu mă deranja să lupte cineva împotriva spionilor, a dușmanilor României, din casa mea!)

Acesta nu doar a scris despre abuzurile președintelui, dar a întocmit și o plângere penală, care, din păcate, a ajuns la procurorii lui Iohannis (link).

Chiar dacă cele mai controversate articole ale ziaristului Marinescu sunt despre Iohannis, în decursul a peste 18 ani de jurnalism acesta a scris despre multe subiecte (link).

S-ar putea spune mult mai multe despre cavalerul Marius Albin Marinescu, dar am să închei cu un mesaj direct: Justițiarule, munca ta nu e în zadar!

                                                                                                                                     Sterie CIUMETTI
                                                                                                                                       Incorect Politic
                                                                                                                                       Aprilie 29, 2018

Sursa: Incorect Politic

 

Notă finală, Marius Albin Marinescu: Mulțumesc domnului Sterie Ciumetti pentru rândurile frumoase, poate puțin prea elogioase, scrise despre umila mea persoană. Nu mă consider erou, cred doar că mi-am făcut datoria de gazetar și naționalist român. Da, sunt naționalist și sunt mândru de asta!

În dicționarele limbii engleze, naționalismul este similar cu patriotismul, doar în România s-au găsit „formatori de opinie”, trompete ale sistemului globalist, care să facă o delimitare artificială și forțată între patriotism și naționalism. Cică patriotismul ăsta de operetă, ipocrit și fals, cu gestul masonic al sasului Klaus Werner, care-și pune mâna pe inimă când se cântă imnul național sau cu tefeliștii din piață, cu steagul României într-o mână și cu cel al SUA în mâna cealaltă, susținând multinaționalele și implicit jefuirea României, este un „patriotism” bun, dar naționalismul celor care militează pentru identitatea și cultura neamului românesc este „caca”, fiindcă vezi Doamne! ăia care promovează românismul urăsc alte naționalități, că așa zic papagalii globaliști și gata, spusa lor devine axiomă. Mai nou, jegurile trădătoare de țară schimbă și sensurile limbii române!

Doresc doar să atrag atenția că cele mai importante articole ale mele despre Klaus Werner Iohannis nu sunt cele despre traficul internațional de copii și nici despre furtul celor două case, în ambele infracțiuni fiind implicată direct și soția acestuia, Carmen Georgeta Iohannis și nici anchetele despre mafia imobiliară sibiană condusă de primarul sas al Sibiului, ci dezvăluirile mele, în premieră, despre cea mai gravă faptă comisă de Klaus Iohannis: succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), călcând în picioare legislația română și tratatele internaționale, în scopul sustragerii de imobile în valoare cumulată de miliarde de euro de la statul român.

Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind fascistă a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Locul Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) după evenimentele din decembrie 1989, a fost luat de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a și autodeclarat oficial, prin instanța de judecată, ca succesor al respectivei organizații hitleriste în anul 2007!

La Sibiu a fost resuscitată o organizaţie hitleristă din Al Doilea Război Mondial prin încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii în 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de  la Paris din 10 februarie 1947. Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu  –  ambele conduse de Iohannis Klaus Werner  –  și Judecătoria Sibiu. Vă invit să citiți despre aceste dezvăluiri cu adevărat șocante: „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Celor care încă nu au înțeles de ce sunt așa pornit pe Klaus Iohannis, le explic cu lux de amănunte aici: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?

 

 

5 Comments

 1. Adrian

  Toată stima și respectul pentru Marius Albin Marinescu!

 2. Cristi

  Respect atat pentru domnul director al Justitiarului cat si pentru publicatia in sine. Va doresc succes in continuare domnule Marius Albin Marinescu!

 3. Cristi

  Succes in continuare domnului Marinescu! Faceti o treaba minunata investigand si pe cei care de obicei sunt aratati de media ca fiind „curati”.

 4. Florin

  Naţionalismul este Ordinea lui Dumnezeu!

  Globalizarea este dezordinea satanică iudeo-marxistă!

  RO – EXIT!

 5. Emma Schwartz

  Felicitări pentru această inițiativă. Meritele dlui Albin MARINESCU sunt demne de lauda românilor ! Prin materialele Domniei Sale am aflat care au fost/sunt escrocheriile imobiliare săvârșite de dl Klaus Werner IOHANNIS. Maestru meu mi-a cerut să subliniez efectul benefic imens al articolului dlui Marinescu intitulat „TRIUMVIRATUL MALEFIC: VALERIU STOICA, CALIN ZAMFIRESCU, ARIN STĂNESCU”, articol care a fost difuzat de cei de la Banca Religiilor în mii de exemplare trimise, inclusiv celor mai înalți demnitari ai lumii. Prin acest articol s-a dovedit C O N V I N G Ă T O R întregii omeniri caracterul premeditat al falimentării Băncii Religiilor. Așteptăm noi victorii de asemenea anvergură !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *