Colimator

Site-urile naționaliste, atacate și sabotate: „Postaci” și „răspândaci” infiltrați printe comentatori

       Lupta împotriva răului este mult mai grea decît credeți Este o luptă mult mai grea, întrucît se […]

 

     Lupta împotriva răului este mult mai grea decît credeți

Este o luptă mult mai grea, întrucît se desfășoară împotriva a doi dușmani, sionismul și satana. Lucrînd împreună, cei doi au aparent obiective diferite, sioniștii urmăresc controlul asupra întregii planete iar satana urmărește distrugerea creștinismului. Dar de fapt, scopul final este unic și același.

Lupta este foarte grea întrucît dușmanii omenirii au la dispoziție o formidabilă armă pe care au inventat-o – internetul. Am fost criticat spunîndu-mi-se că datorită internetului putem afla informații de care altfel nu am mai fi aflat. Asa, este dar cu două corecții. Prima este aceea că nu știm care dintre aceste informații  sînt reale, iar a doua se referă la faptul că de pe internet dispar treptat (așa cum s-a putut constata) cărțile, articolele și informațiile care spun adevărul, materialele de pe Wikipedia se modifică în același sens. Într-un timp nu prea îndelungat, pe internet vor mai fi doar minciuni, manipulări și diversiuni.

Au apărut site-urile patriotice, pe care le urmăresc.Am constatat că acestea sînt penetrate de „viruși”, agenți ai dușmanilor, și mi-am asumat o sarcină foarte grea: să încerc să le apăr puritatea. Nu îi cunosc personal pe toți cei care conduc aceste site-uri, dar am cu toți relații prin mail. Am anunțat, rind pe rînd, pe cei interesați. Într-un caz nu s-a luat nici o măsură – sau, mai exact, aceeași dușmani continuau să posteze, dar sub alt nume. Dacă eu reușisem să aflu asta, proprietarul site-ului știa dinaintea mea. Aceasta m-a pus pe gînduri, și tot pe gînduri am rămas de atunci.

Alții, au luat în considerare recomandările mele, și i-au eliminat pe unii dintre aceștia. Iată de pildă, în comentariile de la acest articol, cum a fost eliminat de pe „Lupul Dacic” celebrul Nicu Cohen (care se infiltrase și aici acum vreo trei ani), după ce avusese tupeul să se pretindă aromân:

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/02/23/dan-cristian-ionescu-gasca-sionista-provoaca-pe-site-ul-d-lui-coja-reactii-antisemite/

Metodele de infiltrare sînt diferite, cea mai uzuală fiind aceea de a începe prin a posta comentarii pertinente, competente și credibile, apoi a posta articole de bună calitate, după care devin clienți permanenți ai site-ului fiindu-le acceptat tot ce trimit. Altă metodă este aceea de a ajuta patrioții activi aflați în dificultăți materiale prin trimiterea către aceștia a unor sume de bani. Cunosc cazul unei bătrîne pensionare (de altfel foarte activă) din vestul Europei care din pensia ei modestă le trimite acestora sume de banii (mii de euro!) – despre bani, împăratul Vespasian spunea acum aproape două milenii că „non olet” (aducă nu miros). Vorba lui avea în vedere altceva, taxa pe vespasiană (pe urinatul public), dar se potrivește și aici, cînd primești bani nu te interesează de unde provin. Mai există o situație, cînd donatorii, profitînd de obligația morală a beneficiarilor, sînt introduși de aceștia în alte redacții patriotice.

O să mă refer la situația creată la „Incorect politic”, publicație înființată acum aproape trei ani, pentru tineri patrioți, de un tînăr român patriot, curajos, plin de inițiative, etc., etc., pe care îl consider prieten și mă simt dator să îl apăr și să îl ajut, cu condiția să vrea și el. Are foarte multe calități, dar are și două defecte, remediabile în timp, lipsa de experiență și naivitatea (defecte pe care le aveam și eu acum 40 de ani, dar mi-au trecut)

Incorect politic” a fost invadat de „viruși”, dar mă voi referi doar la doi dintre aceștia, care îmi par cei mai periculoși, „Mihail” și „Haiduc”.

Cine sînt ei? Iată ce știu eu.

Mihail” are in fiecare zi o nouă adresă de mail, a refuzat să își dea vreo adresă curentă  de mail. Pretinde că este elev și că are 17 ani. Dar a făcut greșeala ca într-un comentariu să dezvăluie amănunte biografice din care rezultă că este în jurul vîrstei de 40 de ani. Este prost sau ne crede pe toți proști? Nu crede că atunci cînd reușește să atragă atenția, cineva îl urmărește atent? În acest caz, mi-a atras atenția mie. Deja se întîmplase mai de mult.

Comentariile lui conduc la antisemitism. Iată un exemplu

  1. Mihail.

April 28, 2019 at 1:58 pm

“Faptul că este evreu, nu îmi pare un defect.”

Pe ce lume traieste autorul?

Cand un evreu ajunge la putere, intreaga Mafie Evreiasca controleaza acea tzara.

Nici un evreu nu actioneaza singur.

  1. Dan Cristian Ionescu

April 28, 2019 at 11:05 pm

Pentru Mihail: traiesc in lumea in care un evreu, Nicolas Maduro, luptind impotriva imperialismului iudeo-american, si-a transformat in dusmani jumatate de planeta.

Haiduc” pretinde și el că este elev și că are 17 ani.  Cunosc foarte bine lumea  bisericii, știu foarte bine că preoții știu Noul Testament, iar din Vechiul Testament ceea ce îi interesează, la slujbă (ca de pildă, pe 20 iulie, citate din cartea proorocului Ilie). Haiduc citează amplu în ultimul articol, de azi, din Apocalipsă, din Evanghelii, din Epistole dar și din Vechiul Testament. El cunoaște mai bine decît mine Biblia pe care eu o studiez de cînd, după declarația lui, el înca  nu se născuse! Este și el prost, sau ne crede și el proști?

La comentarii, are loc de un schimb de replici dure și injurioase (din partea ultimului) între „Mihail” și „Haiduc”. Sînt obișnuit de pe site-ul d-lui Coja cu agenții care provoacă, prin comentarii anti-semite, comentarii pe care le desfășoară între ei.

Este foarte interesantă o mențiune din comentariu: “Oricum, știu ce vrăjeli de 2 lei zici, și nu mă interesează, chiar dacă le-am predicat o perioadă.”. Oare cînd, cum, unde și cui a predicat el, acum în vîrstă de 17 ani, Biblia?

Ieri, „Haiduc” a postat un articol în care elogia un luptător american cu arma împotriva FBI, împușcat de agenți în anul 1984.

Părerea mea este că haiducul nostru încearcă să transforme site-ul într-unul antisemit și terorist.

Mi-am făcut datoria, am atras atemția, nu pot să îmi permit șă intervin asupra politicii editoriale.

                                                                                                           Dan Cristian IONESCU  

 

1 Comment

  1. Nu am nici o suspiciune asupra intențiilor domnului Ionescu. E de bună credință și încearcă să protejeze site-urile naționaliste, știind ce s-a întâmplat cu IonCoja.ro și cum există comentatori subversivi pe alte publicații. Și pe incorectpolitic a fost cazul cu comentatorul “Anomim” ce urmărea demoralizarea cititorilor prin răspândirea unui spirit negativ.
    Unii membri din echipă o iau cam personal și reacționează sub impuls emoțional, dar domnul Haiduc a solicitat un dialog cu domnul Ionescu pentru clarificarea situației.
    Știm bine cum se încearcă divizarea naționaliștilor. Cel mai ușor de evitat dramele interne e prin comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *