Colimator

Slugarnica Veorica îngropă definitiv PSD-ul, la ordinul binomului Iohannis-SRI

  Noul PSD, condus de coana Dăncilă, s-a predat sistemului (statului subteran). Au fost îndepărtați patrioții și au revenit slugile […]

 

Noul PSD, condus de coana Dăncilă, s-a predat sistemului (statului subteran). Au fost îndepărtați patrioții și au revenit slugile sioniștilor (Firea) și ale serviciilor secrete la vârful partidului. Parvenitul Oprișan, manechinul îmbogățit din șpăgi vorbește de corupția altora! Ana Birchall, pupincurista globaliștilor și personal a ambasadorului Klemm, va fi propunerea Veoricăi pentru ministru definitiv la Justiție, ca să îngroape pentru totdeauna lupta împotriva magistraților corupți, supuși protocoalelor cu SRI! Tot obedienta Veorica aplică deja din proprie initiativă „directivele” prostiei aceleia de referendum pe „justițe”, cu care Iohannis a manipulat turma de votaci, deși era doar consultativ, fără putere de lege! Adio democrație, trăiască dictatura Iohannis-SRI și teroarea!

                       ODĂ LUI LIVIU DRAGNEA

Motto: „Şi abia plecă bătrânul… Ce mai freamăt, ce mai zbucium! / Codrul clocoti de zgomot şi de arme şi de bucium,/Iar la poala lui cea verde mii de capete pletoase,/Mii de coifuri lucitoare ies din umbra-ntunecoasă” (Precizare pentru # REZISTENȚI : fragmentul e din Mihai Eminescu, SCRISOAREA III… poate mâine vă spun, pe scurt, și cine este acela Mihai Eminescu…)

O zi. Doar atât. Doar o zi de când Dragnea a intrat la pușcărie (nimeni nu mai zice „închisoare” că nu mai e „trendy”…  în curând o să-i zică, inclusiv la televiziunile de știri, CRÂȘMA CU TREI CAPACE…sună mișto, nu?). Marele PSD s-a „băgat în ședință”, de dimineață, prin reprezentanții săi, și numai idei epocale au ieșit din atâtea capete deștepte:

GABI FIREA (victimă, dar victimă rău, că am înțeles că e bolnavă din pricina lui Dragnea, nu din pricina sârmei de patru centimetri din intestin), după o discuție cu Dăncilă, s-a adresat lui Neacșu, Mocioalcă și Tuțuianu. Ei sunt emigranți în sânul PRO ROMÂNIA – un fel de mănăstirea SECU de rit nou – tot din „nepotrivire de caracter” cu Dragnea (Țuțuianu e ăla care a spus despre PSD că e un partid de maimuțe. Ceilalți doi nu știu ce-au spus, că sunt mai tăcuți sau nu-i înregistrează nimeni pe ascuns): „…Le fac o invitație personală. Domnul Neacșu este un om competent, pe vremea lui partidul a fost extrem de bine condus și echilibrat, la fel și domnul Mocioalcă și domnul Țuțuianu. Le fac o invitație personală să se întoarcă și dacă refuză să facem o alianță cu partidul din care fac parte.”  ( O-le-lei! o-le-lei!)

Bineînțeles că Gabi a luat un dos de labă de la Ponta Victoraș, aproape instantaneu…

Ah – nici nu vă închipuiți ce bine ne simțim când spunem NU!!! Noi suntem Pro România și suntem foarte mulțumiți cu asta! Chiar suntem ALTFEL și rămânem așa! Noi de la Pro România suntem oameni liberi – chiar NU suntem de vânzare ca alții!

Ete, fleoșc! Păi abia v-ați strâns și sunteți mai „la vedere”, chiar ne-ar părea rău să vă risipiți iar și să ne chiorâm căutându-vă epoleții …

PERSONAJUL COLECTIV (muncitori, intelectuali, oameni de nădejde ai partidului): „Mai mulți membri din conducerea PSD s-au referit la tema justiției ca fiind una sensibilă și că acest lucru a fost decontat de partid în alegeri. Din discuțiile din PSD s-a degajat ideea ca Guvernul să fie exclus din orice discuție pe modificarea prin OUG a legislației în domeniul justiției, în afara situațiilor pur tehnice.Premierul a spus că nu vrea să mai fie întrebată de justiție.” ( STIRI PE SURSE.ro, 28 mai 2019)

VIORICA DĂNCILĂ, premier și om: „Nu aș vrea să lipiți această etichetă doar PSD. Dacă ne uităm, și la celelalte partide sunt destui oameni care au probleme, care au dosare în curs, care trebuie să dea explicații. Tocmai această idee care a fost inoculată în ultima perioadă, că problemele din justiție au fost doar la PSD, a fost complet incorectă. Eu pot să afirm cu certitudine că aceste probleme trebuie SĂ LE DECONTEZE PERSOANA CARE ARE PROBLEME CU JUSTIȚIA , nu trebuie să le decontăm toți. Am văzut etichete de hoți. Eu nu am furat niciodată. De ce să fim judecați toți? cei care au probleme SĂ ȘI LE REZOLVE.

Deci, cetățeni, eu așa ceva n-am mai văzut… măcar de formă, să fi lăsat să treacă o săptămână, două, peste proaspăta arestare și apoi să ne explice doamna premier cum trebuie pusă eticheta de HOȚ doar pe Liviu Dragnea.

DUMITRU BUZATU, președintele PSD Vaslui, vrea alegeri anticipate, „decât” că nu se poate : „Una dintre ipoteze este că PSD trebuie sa rămână la guvernare. O alta ipoteză este că PSD trebuie să renunțe la guvernare. Eu sunt adeptul celei de-a treia soluții, în sensul că există un grad foarte mare de contestare din partea Opoziției, există o opoziție netă și fățișă din partea președintelui Constantinescu….Iohannis, mă scuzați, cred că ar trebui să avem alegeri anticipate. Să fie în cel mai rapid timp posibil( ?!!!, n.n.). Au tot cerut anticipate, atunci să avem anticipate.

Trecând peste faptul că nu se poate din punct de vedere tehnic, domnu’ Buzatu vrea ca PSD-ul să nu mai intre nici în parlament, cred… că asta înseamnă să suprapui rapid peste un eșec un nou exercițiu electoral. De, gusturi! ( ZIARE.com, 28 mai 2019)

MARIAN OPRIȘAN, mare lider, mare caracter: „Discuţia pe Justiţie, în PSD, a încetat! În România, cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie. Dar pe bază de probe certe şi nu de denunţuri calomnioase. Am recepţionat mesajul cetăţenilor României, am recepţionat mesajul foarte clar al diasporei, faţă de care PSD a greşit, alegerile le-a pierdut PSDRagnea.” ( LIBERTATEA.ro, 28 mai 2019)

Păi, cum, măi Oprișanu meu? tocmai plecă unul la pușcărie, întâmplător șeful vostru de partid, pe bază de neant doar pentru că a avut un „ascendent moral” … sau de mâine abia începe să fie pe bază de probe și ce-a fost până acum nu se pune?

ROBERT NEGOIȚĂ , primar, secundar și câteodată terțiar, că e de la SECTORUL 3, vrea ieșirea de la guvernare, dar cu bucurie că s-a întâmplat cum s-a întâmplat: „Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuși să spunem că ar fi o surpriză, consider că este UNA PLĂCUTĂ. De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat. Ma bucur că trăiesc în această țară, în care populația a înțeles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere.

Ați mai văzut, cetățeni, așa un prost deplin care să se bucure că partidul lui a pierdut alegerile și că electoratul român a înțeles „importanța votului” și, adânc pătruns de ceea ce a înțeles, i-a trimis la Bruxelles pe Blaga, pe Rareș Bogdan și jumătate din guvernul Cioloș?

Deci, prietenii mei… dacă Liviu Dragnea, uitat fie numele lui, a lucrat cu ăștia, care gândeau așa și atunci când îi spuneau :„Yes, daddy!” atunci PESEDEUL e chiar Liviu Dragnea și nu pe el, ca persoană fizică, ci pe PARTID l-au trimis onoratele instanțe la pușcărie, ca să i se piardă urma!

Din clipa asta nu mă mai interesează nimic, dar absolut nimic din lucrurile odioase pe care „colegii” lui de partid sau opoziția sau presa le vor scoate cu sfântă indignare la suprafață în următoarele zile… săptămâni… luni…

Daddy, îmi pare rău pentru tine… dar nimeni, crede-mă, nu poate face din mămăligă bici și apoi manufactura asta să mai și sune!

                                                                                                         Luminița ARHIRE   

2 Comments

  1. Antonescu

    Unde ești tu Țepeș, Doamne!!! Deci rămân stupefiat la gradul de prostie care a ieșit la suprafață. Toți care rag în momentul acesta și se dezic de Dragnea ca doar el e vinovat de toate relele din tara asta ori sunt beți ori sunt nebuni ori proști. Am înțeles într-o singura zi de ce oameni era înconjurat Dragnea. Revin foștii pucistii și fac jocurile statului – paralel, revin sionistii globalisti și progresisti fără frica de Dumnezeu. Doar ca la finalul vieții lor plecarea se face pe rand, singuri și decontarea se ia din cer!

  2. gelu

    Delasarea, incompenteta, slugarnicia, lasitatea, tradarea, fusareala, inavutirea fara scupule, neloialitatea… trasaturi de care dau dovada sefii si sefutii ce conduc partidele politice din Romania sunt trasaturi specifice poporului roman. Daca noi am fii demni si drepti eram acum in strada cu sutele de mii la portile SRI, DNA si Cotrocenilor. Dar noi cetatenii acestei tari nu suntem mai breji decat conducatorii nostri. Daca in Grecia se furau alegerile ca-n Romania acum era prapad pe strazile Atenei. Tot la fel cum daca se condamna la inchisoare liderul celui mai mare partid in urma unei operatiuni SRI-DNA de Politie Politica pe fata. Nu mai stateam pasivi cu milioanele si ne uitam cu ni se taie padurile, ni se vande resursele la staini aproape gratis… Si lista-i lunga. Si bineinteles PSD ar fi facut zid in jurul lui Dragnia si ar fi cerut sa iasa simpatizantii partidului in strada ca sa-si salveze liderul in care cred si spera ca va aduce tara pe un fagas normal si demn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *