Colimator

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (III)

  Deputatul Liviu Pleșoianu: „Scrisoare deschisă către premierul României, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului: o corectă raportare la poporul […]

 

Deputatul Liviu Pleșoianu: „Scrisoare deschisă către premierul României, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului: o corectă raportare la poporul român vă OBLIGĂ să solicitați VOTUL Parlamentului României cu privire la Pactul Global pentru Migrație!”

Făcând dovada bunului-simț și a unei adevărate înțelegeri a raportului Guvern – cetățeni, premierul Slovaciei a cerut opinia Parlamentului cu privire la Pactul Global pentru Migrație. Parlamentarii slovaci au dezbătut și apoi au votat, cu largă majoritate, o Moțiune de Respingere a documentului! Astfel, prin reprezentanții lor democratic aleși, cetățenii slovaci AU FOST ASCULTAȚI! NU s-au apucat câteva persoane (mai puține decât degetele unei mâini) să decidă pentru o întreagă națiune!

Premierul României are OBLIGAȚIA de a solicita opinia și VOTUL Parlamentului României cu privire la acest Pact Gobal pentru Migrație! Nu voi intra acum în detalii tehnice cu privire la conținutul documentului (voi reveni cu o analiză), ci mă voi rezuma pentru moment la a vă atrage atenția cu privire la faptul că NU puteți angaja România într-o astfel de direcție fără a consulta mai întâi România! Așa ceva nu se poate întâmpla înainte de a cere VOTUL în forul reprezentativ suprem – Parlamentul României!

Îi solicit doamnei Dăncilă să ceară opinia și VOTUL Parlamentului României săptămâna aceasta (3 – 7 decembrie), înainte de semnarea Pactului Global pentru Migrație (10 – 11 decembrie). Altminteri, consider că semnarea acestui Pact în absența mandatului poporului român (mandat care nu poate fi obținut decât prin votul parlamentarilor români) v-ar aduce în situația de a comite o gravă încălcare a drepturilor cetățenilor acestei țări!

Luați exemplu de la premierul slovac și de la ceilalți premieri care au cerut VOTUL Parlamentului pentru a avea CU ADEVĂRAT mandat în zilele de 10 și 11 decembrie. Altminteri, veți pierde cu siguranță votul meu de încredere de aici înainte!

                                                                                              Deputat Liviu PLEȘOIANU

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (II)

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (I)

Citiți și Câți migranți au fost aduși clandestin în România?

 

1 Comment

  1. Marian

    după ce migrația va fi recunoscută ca fiind un drept fundamental al omului, va deveni ilegal să aduci critici politicilor anti-naționale ale ue privind imigrația, pe care guvernanții români și trădătorii din instituțiile care ar trebui să avertizeze cu privire la pericolul la care este expusă România le îmbrățișează cu toată dragostea (și nu doar ei, partidele din opoziție ar face la fel).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *