Lichele

Slugoiul Rareș Bogdan a uitat să-i ceară lui Merkel cei 18 miliarde de euro datorie!

  În 2013, la televizor, Rareș Bogdan era foarte revoltat că Germania nu îi plătește României datoria de 18 miliarde […]

 

În 2013, la televizor, Rareș Bogdan era foarte revoltat că Germania nu îi plătește României datoria de 18 miliarde de euro.

În 2019, față în față, Rareș Bogdan îi strânge slugarnic mâna stăpânei din Germania, folosindu-și ambele mâini și plecându-și capul…

…Ești candidatul „number one” pe lista PNL pentru europarlamentare. A venit Merkel la Sibiu, în România. Aveai ocazia să-i ceri cele 18 miliarde de euro, pentru țara ta. …I-ai cerut!? Dar lui Manfred Weber, liderul PPE și candidatul tău pentru șefia Comisiei Europene, i-ai cerut cele 18 miliarde? Dar președintele tău, Klaus Werner Iohannis, le-a cerut? Ia spune, patriotule…

                                                                                                                  Liviu PLEȘOIANU

– Da doamnă, eu sunt campionul de curling german în România! Pe Herr Klaus îl pupincuresc de câte ori simte nevoia. Dacă doriți, puteți să mă scuipați pe chelie, voi fi onorat!

Rareș Bogdan în 2 mai 2013: „Germania datoare Romaniei cu 18 miliarde de euro

Cand paduchii invadeaza o natiune pentru ca natiunea a fost invadata de lideri corupti sau pur si simplu in genunchi, singura neurotoxina eficienta pentru indolenta este cartea de istorie. Daca ar citi-o si politicienii, nu numai romanii aflati in cautarea unui refugiu, ar descoperi cum sa reporneasca inima tarii lor! Dar constiinta nationala nu se invata la fara frecventa….

Joi seara, de la ora 21.00 urmareste o Editie Speciala- “Jocuri de Putere” despre paduchii ideologici care mentin natiunea in saracie. Invitatul meu este profesorul elvetian de origine romana Radu Golban, care se lupta singur impotriva tuturor sa demonstreze cum a ramas datoare Germania, Romaniei si cum ae poate recupera doar prin recunoasterea respectivei sume, de la Germania datorii in valoare de 18 miliarde de euro….

Nu ratati sa vedeti ce a insemnat istoria nescrisa niciodata din teama sau pur si simplu indolenta. Nu ratati adevarul despre schimburile comerciale cu al treilea Reich, de ce nu a reusit niciun premier roman, dupa reunificarea Germaniei, sa obtina banii cu, care s-ar putea construi 3000 de kilometri de autostrazi si cine este cel mai timorat politician roman……Veti afla adevaruri despre un subiect “tabu” zeci de ani.

Dar si care sunt greselile care mentin economia acestei tari la periferie, cum arata agenda ascunsa a unei super-puteri ca Germaniei si cum s-a vazut suspendarea lui Traian Basescu din Elevetia….

Raspunsurile le aflati numai joi seara, la o Editie Speciala-“Jocuri de Putere” de la ora 21:00, cu profesorul cu cetatenie germana, traitor in Elvetia dar cu origine romana, Radu Golban.”

Click pe imagine pentru mărire!

Nota redacției „Justițiarul”: După ce și-a tras un sejur în Elveția cu tot familionul pe spezele domnului Golban și după ce a devenit  geramofil „din convingere” și pupincurist „pupenklaus” din oportunism, Rareș Bostan nici nu l-a mai invitat pe Radu Golban l-a emisiunile lui isterice.

 

 

2 Comments

  1. RBogdan un milog dependent de Soros

    Un jeg uman acest milog dependent de Soros

  2. gigimutu

    atata a tinut patriotismul lui de fatada,

    pina a intrat in tabara lu chiolhanis cel neamt, ca acum nu mai zice nici muckles despre datoria hitleristilor de nemti fata de Romania, daca avea Romania datorii fata de germania, pai ne mancau de vii nemtalaii si ne lasau in curul gol, si sapca de pe cap ne-ar fi luat-o!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.