Colimator

Șocant: Guvernul Orban refuză să comunice Parlamentului cifra populației României

  În plină dezbatere publică legată de lipsa de transparență a guvernului Orban, acuzat de secretizarea abuzivă a unor informații […]

 

În plină dezbatere publică legată de lipsa de transparență a guvernului Orban, acuzat de secretizarea abuzivă a unor informații de interes public, inclusiv componența Grupului de lucru condus de Raed Arafat, apare un nou front de luptă. De data asta între guvern și parlament, incluzînd chiar și partidul de guvernămînt.

Concret, în luna februarie, deputatul PNL Daniel Gheorghe a adresat o interpelare parlamentară ministrului de Interne, Marcel Vela, în care îi solicita următoarele:

„Ținînd cont că există o dezbatere publică referitoare la numărul de cetățeni români, nefiind clar un număr anume, aș dori să îmi puneți la dispoziție informații, din statisticile și documentele oficiale, referitoare la următoarele lucruri:

1.Numărul oficial al cetățenilor români;

2.Cîți dintre cetățenii români se află în diaspora;

3.Cîți din cetățenii români din diaspora se află în Republica Moldova.”

Deși termenul, obligatoriu prin lege, de răspuns la solicitarea parlamentarului liberal era pînă cel tîrziu pe 18 martie, ne aflăm în aprilie și Marcel Vela continuă să refuze să prezinte informațiile solicitate.
Reamintim că, potrivit datelor INS, România are o populație de cca.19 milioane de locuitori cu tot cu diaspora, în timp ce în Autoritatea Electorală Permanentă livrează numărul de cca 18,9 milioane de votanți, adică o aberație.

                                                                    Bogdan Tiberiu IACOB, inPolitics.ro

Citiți și:

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (I)

Marea cacealma a „alegerilor libere”, falsificarea rezultatelor prin electorat inexistent (II)

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

4 Comments

 1. Corvin Lupu

  Cifra populației României este ținută secret și adeseori prezentată în mod fals, din următoarele motive principale: 1) pentru a se ascunde uriașul fals al listelor electorale pe care se află peste trei milioane de poziții fictive, care pot fi folosite de Biroul Electoral Central și STS pentru a influența decisiv alegerile. Softul folosit a fost intenționat adaptat la posibilitatea adăugării de voturi în favoarea candidatului susținut de stăpânii din străinătate+serviciile secrete din România aservite lor; 2) a se ascunde eșecul regimului politic care a moștenit un popor de peste 23 de milioane de locuitori și și-a înstrăinat și pierdut poporul.
  Pe listele electorale din România, figurează aprox. 18,9 milioane de oameni. Noi nu mai suntem toți atâția, cu cei din străinătate cu tot și avem aprox. 3,5 milioane de copii și tineri până în vârsta de 18 ani. În secret, se invocă motivul că dacă s-ar spune cifra reală a populației României, ar scădea cuantumul fondurilor europene la care avem dreptul. Mai importantă decât fondurile europene ar fi fiscalizarea legală a tuturor companiilor multinaționale, a băncilor străine și a societăților străine de asigurări. De aici, statul român ar avea anual până într-o sută de miliarde de euro în plus și s-ar juca cu toate cheltuielile de care are statul nevoie.

  • Z

   Nu vi se pare interesant ca pe glob, de 30 ani, suntem tot sapte miliarde?

 2. Raul

  Normal ca nu vor sa se stie cifra reala deoarece nu ar mai avea cum sa fure alegerile! Tabletele acelea au softuri pe o populatie numeroasa, ca sa iasa din urna cine trebuie. In 2012, cand cu referendumul impotriva lui băsescu, s-a spus ca au fost pe liste 14 mil. Anul trecut, deodata, ne facuram vreo 19 – 20 milioane, desi de ani buni se vorbeste de scaderea natalitatii. Dar si cu diaspora este alta inselatorie: am citit undeva ca un lider al diasporei spunea ca din cei 4 milioane de romani, numai cca 1 -1,2 milioane si-au manifestat dorinta sa voteze, ceilalti nu s-au aratat interesati niciodata. In ultima perioada, vedem intoarcerea masiva a diasporei despre care politia de frontiera spunea ca nu stiu sa scrie sau cei care scriu, nu pot completa declaratiile pe proprie raspundere pentru ca nu le inteleg. Asa ca, uite votantii? Cum au votat prin corespondenta cei care nu stiu carte? Si asta e calitatea cu care se mandreste Johannis? PSD trebuia sa faca curatenie in sistemul electoral putregăit de băsescu si preluat in integrum, cu toate șmecheriile de johannis. De 15 ani avem presedinti care au venit la conducere numai prin mânării, nu este nimic democratic sau care are legătură cu voința poporului. Insa vointa poporului fiind atat de usor de infrânt, cine sa zadarniceasca planurile de distrugere a tarii?

 3. o idee

  ne putem numara si singuri .. la o adica 🙂 e nevoie doar de putina ingeniozitate si vointa..eventual niste fonduri minime pentru plata unei firme cu profil statistic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.